Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar.hepinizi tek tek çok özledim.geçtigimiz günlerde babaannemi kaybettim.o yüzden ne forum ne diyet hiçbişi kalmadı.dün yine bıraktığım yerden başladım en azından cumadan cumaya size de yetişmiş olurum.kilom hala 92.5 bu hafta bi 3 kilo vermeyi umut ediyorum.kilo verenleri de tebrik edip kucak dolusu öpüyorum opuyorumnanaktan :1hug:

Allah rahmet eylesin, nur icinde yatsin insallah
:teselli: a.s.

Öncelikle Windofchange arkadaşım başın sağolsun,umarım mekanı cennet olsun, ben de babamı kaybettim 8 ay önce, çok zor çokkkkksenağlama

Arkadaşlarım ben bu sabahtan akşama kadar bi gram bozmadım diyetimi, ara öğünlerimi de kaçırmadım, çok moralliyim bu akşam, bir de bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim,o da bu sitede infertilite kısmına yazıyordu, çok sevinçliyim çokkk, Allah'ım darısı başıma İnşallah...:Saruboceq:

Basin saolsun Greendreams. Allah rahmet eylesin...
Insallah yakinda seninde bi bebisin olur :1hug: a.s.

hepinize başsağlığı mesajlarınız için teşekkür ederim :1hug: hayat bir şekilde devam ediyor işte.şimdi rejimime daha sıkı sarılıp,hırsımı spordan çıkarmayı düşünüorum.
bugün yediklerime gelincee
sabah:1 kase light sütle nesfit
öğle:1 şeftali 1 kırmızı erik
ara:2 yemek kaşığı pilav
akşam:ızgara tavuk 1 bardak ayran

bi de az evvel 2 parça toblerone çikolata tıktım ağzıma pişman deilim ama :)

Bugunki yediklerim
[Sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 haslanmis yumurta
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Ogle]
- 1 kizarmis ekmegin ustune nutella :emir_bebek:
- 1 yesil cay

[Aksam]
- 2 kizarmis ekmegin ustune nutella :ecrin_bebek:
- 1 yesil cay

- Simdiye kadar 3L su
- Birsuru yesil cay ictim bugun
- Sporu biraz gec yapcam, misafirler gelcek birazdan...
Hedef: 5 miles, ayyy insallah yapabilirimm yaaaa, motive olamiyorum bi kac gundur :gitme:

Basin saolsun Greendreams. Allah rahmet eylesin...
Insallah yakinda seninde bi bebisin olur :1hug: a.s.

Sağol canım arkadaşım, İnşallah..........:Saruboceq:

hepinize başsağlığı mesajlarınız için teşekkür ederim :1hug: hayat bir şekilde devam ediyor işte.şimdi rejimime daha sıkı sarılıp,hırsımı spordan çıkarmayı düşünüorum.
bugün yediklerime gelincee
sabah:1 kase light sütle nesfit
öğle:1 şeftali 1 kırmızı erik
ara:2 yemek kaşığı pilav
akşam:ızgara tavuk 1 bardak ayran

bi de az evvel 2 parça toblerone çikolata tıktım ağzıma pişman deilim ama :)

Bence pişman olmalısın:kedi:

cokacimcoook
KAHVALTI geleneksel 1 haşlanmış yumrta,4 zeytin,yarım kk peynir,domates,salatalık,bir dilim çavdarlı ekmek
3 SAAT sonra bir SENveBEN
ÖĞLE 100 gr ton balığını çoban salatama karıştırdım -yağını ekmeğe aldırdım,halbuki ne severim ekmeği banıp banıp yemeyi :jeyyar:
3 SAAT sonra Bir şeftali ve ince bir dilim kavun
AKŞAM bol nane,kırmızı ve karabiberle cacık

kaydirigubbakcemile2
Sabah 2 mil ve 1 saat ortaya karışık dans dans dans,şimdi de Leslie 5 milimi yaptım..

Gitsin kilolaRR!! hihoyyyt:sm_cool::teytey::dance:

Back
X