Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

35 dakika kondisyon bisikleti 5 dakika oryantal 5 dakika leslie hareketleriyle yürüyüş ve esneme soğuma... Bugünü -440 kaloriyle kapadım inşallah yarın 119lu rakamlar gösterir baskülüm... Allah hepinize spor yapma şevki verir inşalllaaahhhhhh...

Az önce ben kondisyon bisikletinin üstündeyim yan komşu çaldı kapıyı sac ekmeği yapmış nasıl güzel kokuyordu inanamazsınız bayılırım ben bu tarz şeylere yaaa selda abla inadımamı yapıyorsun dedim ablamda ağzıma sokuyor birazcık ye bir tarafın şişmesin diyor ( ben erkekmiyim şişecek bi tarafım yok dedim :D :D :D hiç dönüp bakmadım bile sertap erenerin rengarenki yetti :D

:nazar::lepi: Kim tutar seni bea..Bazen her şey sararıp solar biz hep rengarengarenk!!bayanssulusmile

Neyse ben yatayım artık çok yorgunummm... Hemencecilk sabah olsun da tartılayım ... 119 küüsür lütfen Allahımmm...

İyi geceleeerrrr

Son düzenleme:
iyi geceler kızlar ben bugün biraz kaçırdım ekmek yemedim ama yemekleri fazla yedim,meyve saatlerine dikkat etmedim..spor olarak sadece yarım saat tempolu yürüdüm ve basküle çıktım ne yazık ki merak edip 66.4 diyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

iyi geceler kızlar ben bugün biraz kaçırdım ekmek yemedim ama yemekleri fazla yedim,meyve saaatlerine dikkat etmedim..spor olarak sadece yarım saat tempolu yürüdüm ve basküle çıktım ne yazık ki merak edip 66.4 diyor mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

siyahbeyazım kendini kasten mi üzüyorsun sen bilmiyorumkismile Sabahları tartıl yavriim,tuvalete gittikten sonra her tartı gördüğünde değil :olmaz:

Bugunki yediklerim
[Sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Ara]
- 1 seftali
- 1 yesil cay

[Ogle] hic

[Aksam]
- 75g makarna yaninda az salcali mantarrr bayanssulusmile
- 2 yesil cay

- Simdiye kadar 3.5L su
- 1:30 saat tempolu yuruyus+ 30dk hiphop+ 35 dk kondisiyon bisikleti
Birazdan bisiklete devam edecem ya da Leslie yapcam daha karar vermedim CADIARZU

Nasılsın??Ne zamandır diyettesin,ne yapar ne eder,ne yer ne yemezsin yerimseniben Spor durumların ne alemdedir?? Yaşın,boyun,şimdiki başladığın ve hedef kilon??kaydirigubbakcemile3

Diyete yeni girdim sayılır :// bu yaz dönemi yurt dışından akrabalar geldi falandı filandı derken bi türlü diyete giremedim en azından ramazana kdr biraz vermek istiorum 96 kiloydum :( 3 kilo vrdm çok svndm sonra 1ini geri aldım:( şimdi 94üm ve sıkı bi diyet ypyrm inş ramazana kdr brz dha veririm. Evimizde koşu bandı var onda spor ypyrm ama çok sıkıcı oluo yaa off çok sklyrm yaparken ama mecburum napalım. Yaşım 16 malesef :( hedef kilom da boyum kdr işte 65 :( inş veririm ya aslında geçen sene yazın doktora gtmştm diyetisyen bnmle dalga geçmişti tosuncuk die falan :D bn de sinir olmuştum o adama çok da konuşuyodu motive edecek yere azarlıodu resmen dha da gitmemiştim,aslında bir seneden beri yapsaydım kilo verirdim ama yapamadım derslerdi falan hep bahane ürettim işte inş bu sene vereceğim kiloları,hep beraber inş :D sen kaç yşndasın ? =)

günaydın kızlar kime bildirim yapıyoruz bilemediğim için buraya yazıyorum. ben bir süre aranızda olamayacağım. o yüzden bildirimler hususunda beni izinli yazarsanız sevinirim. muhtemelen bu süre zarfında kkya uğrayamayacağım. herkese başarılar diliyorum. umarım döndüğümde çok daha zayıf bulurum herkesi. görüşmek üzere...

:sm_cool: :dance: Günaydın Kızlaaarrrr :3:

Veeee işte beklediğim gün ve bugün itibariyle 119.7 kg delikafadulden hihoyyyt sositososito :lepi:

Artık bende 110küsürlü kilolardayım çok mutluyum Allah tekrar 120-130küsürlü kiloları göstermesin inşaaallllaaaaaahhhhh :Saruboceq:

3 günde 2 kilo 200 gr vermiş durumdayım Allah hepinize nasip etsin inşallah :Saruboceq: :nazar:

Back
X