Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

siyahbeyazım kendini kasten mi üzüyorsun sen bilmiyorumkismile Sabahları tartıl yavriim,tuvalete gittikten sonra her tartı gördüğünde değil :olmaz:

sabah da 65.8 dedi işte:(( dün yediklerimi de yazayım da bu kilo neden anlaşılsın
dünkü yediklerim
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
2 dilim peynir
1 domates
1/2 salatalık
ara
1 büyük erik
öğle
1 tabak taze fasulye yemeği
1 tabak yoğurt
ara
1 salkım üzüm
akşam
3 adet ızagara köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata

:sm_cool: :dance: Günaydın Kızlaaarrrr :3:

Veeee işte beklediğim gün ve bugün itibariyle 119.7 kg delikafadulden hihoyyyt sositososito :lepi:

Artık bende 110küsürlü kilolardayım çok mutluyum Allah tekrar 120-130küsürlü kiloları göstermesin inşaaallllaaaaaahhhhh :Saruboceq:

3 günde 2 kilo 200 gr vermiş durumdayım Allah hepinize nasip etsin inşallah :Saruboceq: :nazar:

günaydın..süper gidiyorsun canım :nazar: inan çok sevindim Allah hepimize nasip etsin..

Dayanamıyorum çizelgemi değişeceğim 119lu kiloları görürsem çizelgemde şevkim daha fazla artar hemen değiştiriyorum =))

Yapa yapa alışırsın canım,ben ilk başladığımda 3 mili zor yapıyordum şimdi 7 mil art ardına yaptığım oluyor zemuszemus

Şu oturmalı işimi bir bitireyim sen o zaman gör bademcim, diyetisyenim bana leslie'nin ki gibi ağır sporu yasakladı. Kilomun bu sporu yapmaya uygun olmadığını ve de eğer böyle bir sporu bırakırsam gerisin geri çok kilo alacağımı da ve daha önce başıma da geldi. Bana haftada 3 kez tempolu 1 saat yürüyüş vermişti canım, 85 e indikten sonra hergüne çıkarabilirsin demişti. Bilemiyorum. Zayıflasanız bile her zaman bu kadar ağır sporu yapabilecek misiniz?

Bugunki yediklerim
[Sabah]
- 2 kizarmis ekmek
- 1 domates
- 1/2 salatalik
- 1 yesil cay

[Ara]
- 1 seftali
- 1 yesil cay

[Ogle] hic

[Aksam]
- 75g makarna yaninda az salcali mantarrr bayanssulusmile
- 2 yesil cay

- Simdiye kadar 3.5L su
- 1:30 saat tempolu yuruyus+ 30dk hiphop+ 35 dk kondisiyon bisikleti
Birazdan bisiklete devam edecem ya da Leslie yapcam daha karar vermedim CADIARZU

Canımın içi günde 4 bardak yeşil çay fazla değil mi? Yani bu bitkilerin yararı olduğu gibi, çok tüketildiğinde zararı da olabiliyor.

Hosbulduk cnm benimmm opuyorumnanaktan
Valla bugun cok karisikti. Ogle yemegimi yemedim. Sadece sabah, ara ve aksam yemegi... bilmiyorumkismile

Seninki nsl gitti dadlum? :1hug:

Benim dün iyi gitt, ama işte hiç spor yapamıyorum. Ağustos ortası gibi işlerim bitecek ondan sonra yürüyüşlerime başlayacaım İnşallah :Saruboceq:

sabah da 65.8 dedi işte:(( dün yediklerimi de yazayım da bu kilo neden anlaşılsın
dünkü yediklerim
sabah
2 dilim peynir
1 domates
1/2 salatalık
ara
1 büyük erik
öğle
1 tabak yoğurt
ara
1 salkım üzüm
akşam
3 adet ızagara köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata

Canım benim yediklerin gayet normal. Diyetisyenim de bana böyle bir liste veriyor zaten. Ama kilon düşük, o nedenle belirli aralıklarla kilo vermen zorlaşabilir, sen yine de yılma, hep yanındayız :1hug:

Diyete yeni girdim sayılır :// bu yaz dönemi yurt dışından akrabalar geldi falandı filandı derken bi türlü diyete giremedim en azından ramazana kdr biraz vermek istiorum 96 kiloydum :( 3 kilo vrdm çok svndm sonra 1ini geri aldım:( şimdi 94üm ve sıkı bi diyet ypyrm inş ramazana kdr brz dha veririm. Evimizde koşu bandı var onda spor ypyrm ama çok sıkıcı oluo yaa off çok sklyrm yaparken ama mecburum napalım. Yaşım 16 malesef :( hedef kilom da boyum kdr işte 65 :( inş veririm ya aslında geçen sene yazın doktora gtmştm diyetisyen bnmle dalga geçmişti tosuncuk die falan :D bn de sinir olmuştum o adama çok da konuşuyodu motive edecek yere azarlıodu resmen dha da gitmemiştim,aslında bir seneden beri yapsaydım kilo verirdim ama yapamadım derslerdi falan hep bahane ürettim işte inş bu sene vereceğim kiloları,hep beraber inş :D sen kaç yşndasın ? =)

Allah'ım ya o nasıl bir diyetisyenmiş, bi de dövseymiş. Ben daha önce çok güzel bir merkeze gitmiştim Alsancak'da pahalıydı da; ancak 3 ayda 13 kiloyunasıl verdiğimi anlamamıştım. Çok iyi gelmişti.

bugünki alınan kalori 714
harcanan 472

eksilerde olmasada yinede iyi benceeeeee :3:

Gayet de iyi bence, moral bozmak yok!!!:1hug:

greendreamscim yorumların için çok teşekkür ederim canım çok motive edici idi kaydirigubbakcemile5 inşallah günlü birşeydir gelip geçer..

:sm_cool: :dance: Günaydın Kızlaaarrrr :3:

Veeee işte beklediğim gün ve bugün itibariyle 119.7 kg delikafadulden hihoyyyt sositososito :lepi:

Artık bende 110küsürlü kilolardayım çok mutluyum Allah tekrar 120-130küsürlü kiloları göstermesin inşaaallllaaaaaahhhhh :Saruboceq:

3 günde 2 kilo 200 gr vermiş durumdayım Allah hepinize nasip etsin inşallah :Saruboceq: :nazar:

:nazar::nazar::nazar:GünaydınlaRR!! Maşallah maşallah kelebekim yyaaw..Bünye yemeyle değil böylr şaşırtılır işte alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: Ramazana kadar 114 bile olursun sen olumunekankayizsmile

:nazar::nazar::nazar:GünaydınlaRR!! Maşallah maşallah kelebekim yyaaw..Bünye yemeyle değil böylr şaşırtılır işte alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis:lepi: Ramazana kadar 114 bile olursun sen olumunekankayizsmile

İnşallaah canım ağzın dualı olsunnn :Saruboceq:

Hamlamışım yaaa her yerim ağrıyor acıyor bütün etlerim deli gibi yüklendim kendime. Leslieyle biraz yürüyeyim de ılık bir duş alayım oyhhh her yerim ağırıyooo :D

dünkü yediklerim
sabah
2 dilim peynir
1 domates
1/2 salatalık
ara
1 büyük erik
öğle
1 tabak yoğurt
ara
1 salkım üzüm
akşam
3 adet ızagara köfte
1 kase yoğurt
1 tabak salata
Kesinlikle çok yememişsin,tbi porsiyon olarak dolu dolu doldurmamışsan gayetde normal..

Diyete yeni girdim sayılır :// bu yaz dönemi yurt dışından akrabalar geldi falandı filandı derken bi türlü diyete giremedim en azından ramazana kdr biraz vermek istiorum 96 kiloydum :( 3 kilo vrdm çok svndm sonra 1ini geri aldım:( şimdi 94üm ve sıkı bi diyet ypyrm inş ramazana kdr brz dha veririm. Evimizde koşu bandı var onda spor ypyrm ama çok sıkıcı oluo yaa off çok sklyrm yaparken ama mecburum napalım. Yaşım 16 malesef :( hedef kilom da boyum kdr işte 65 :( inş veririm ya aslında geçen sene yazın doktora gtmştm diyetisyen bnmle dalga geçmişti tosuncuk die falan :D bn de sinir olmuştum o adama çok da konuşuyodu motive edecek yere azarlıodu resmen dha da gitmemiştim,aslında bir seneden beri yapsaydım kilo verirdim ama yapamadım derslerdi falan hep bahane ürettim işte inş bu sene vereceğim kiloları,hep beraber inş :D sen kaç yşndasın ? =)

evet koşu bandı çok sıkıcı oluyor..Cümle aleme Leslie'yi önerdim sana önermezsem olmaz kaydirigubbakcemile3 Dersi,işleri vb vs hep bahane evet kendimden biliyorum lülülülülülü Sen zayıflamaya gerçekten niyetlen sonrası gram gram kilo kilo gidiyor Bittecrübe sabittir zemuszemus Benm yaş 21,senin yaşın daha 16 oh oh,ben şimdiye kadar hep kilo gölgesindeydim sen bir an önce ver kilolarını da daha fazla kaybın olmasın yerimseniben

Benim kulübe girişlerim aksayabilüü maalesef mafoldumben Haberiniz ola ahali..Şimdi çıkmam gerek zaten dönünceye kaa özleyin beni anacuumm!!opuyorumnanaktan

masallah mankenler gibi boyun varmis ben senden daha kotuyum boy 168 kilo 95.5 diyette basladigimda 106 kilocuktum:kedi:

ne guzel ıstee allahtan boyun var.. daha kısa olsaydın daha zor olurdu emınım.. bırde zayıflayınca fıstık gıbı olursun.. emın ol uzun boyda daha cok sırıtıyor... meselaa kılo verılır ama boy kısalmaz :( ben hıc bır zaman o hayalımdekı cızmelerı topuklu ayakkabıları gıyemeyecegım cunku esım 1.84.. dıger bı ıskence bunu normal kılodaykende yasıyordum pantolon boyları kısa gelebılıyor.. onceden voleybol oynamıstım 7 yıl.. malum bacak boyu uzun.. hatta arada geyıgı bıle donerr.. yagmur yagınca dısarı cık bıraz cekersın boshayallersmile o yuzden kı kılo verılır ama ıstedıgınız ayakkabı vs.. gıymemekte cok kotu..

Yaparım tabi yerimseniben Ben bir mesaj yazdım sana;ama olsun..Sen Şimdiki kilonu,başlangıç kilonu,hedef kilonu ve boyunu yaz yaparım vereliniortak

canım benım sagolasın.. bu arada dun tartı aldım tartıldım 96,1 geldım.. demek yemekhanenın tartısı yanlıs :lepi: boy 1.80 cm hedef kılo 60.. sımdıden ellerıne saglık..opuyorumnanaktan

tombulkelebekim kilo kaybına uğramışsın rejime dönünce tebrik ediyorum devamı gelir inşş fıstık gibi hatunsunda boy falanda var tabi maşallah:nazar:

Back
X