Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

nursena foto büyüklüğünü 320*240 ayarlıyorum ben..

Bu resimde 2009 kışı,görüldüğü üzere gittikçe şişiyorum..Şu an kızımın boyu benim boyumda veya az uzun..:))

Nereye baktığımı bende bilmiyorum sanırım deterjan fiyatlarına..:)))

Son düzenleme:
nursena çok güzel bir poz ama karanlık pek yüzünüz görülmüyor...nasıl sarılmış annesine büyük kuzu..:)

nursena, wınks çantamızı farkettinmi..:roflol:

Çok güzelsin YENACIĞIM.

Kiloyu estetik açıdan dert etmemesi gereken nadir insanlardansın.Sağlık açısından dert et tabii;buna bir itirazım yok..

Yavruların da çok güzel maaşallah.Bahtları da güzel olsun inşallah...

Bebiş çok tatlı,maşallah.. adı ne.?Sende hiiç kilolu durmuyorsun inan..yüzün tombul değil..

iyi geceler kızlar beni belki htrlarsınz 1 ay önce aranıza katıldm ama bilgisayarım bozuldugu içn yazamadm yeniden alırmısınz benide aranıza ? eyvahedigeldismile

nedemek canım, tabiiki... hoşgeldin canım sende aramıza=)) Şeniz

crrr cngrdak (taylan)sper roman zle Seyret Dinle | izlemeseyret.com - video izleme arama motoru

Haydi kızlar 9-8 lik kuduruyoruz....Göbek atanların hepsi yarın daha çok kilo verecek...Hobaaaa
Umarım ekleyebilmişimdir.....

annemgil yatsınlar bende oynicam birazdan=)))

İsterim tabiikide...Bende 2,5 yıl önceki daha zayıf resmimi ekliyeyim,üzüldüm şimdi görünce...Millet doğum yaptıktan sonra zayıflar ben üzerine kilo aldım..

yok canım yaaa, bence bayanların çoğunluğu hamilelik sonrası alır kilolarını... opuyorumnanaktan

bu resimde 1 yıl önce bu topikte hamile kalmadan zayıflamış halim[/COLOR]

Son düzenleme:

Canım benim o senin güzel bakan gözlerin,herşeyden önce o güzel atan yüreğinini bakışı...

Artık sağlık için daha çok zayıflamayı istiyorum, çünkü çocuklarım için sağlıklı olmalıyım..

hep şunu düşünüyorum beyzusum, oğlum okula başladığında arkadaşlarının anneleri hem çok genç hemde zayıf olucaklar bense hem yaşlı hemde şişko olmak istemiyorum..

Son düzenleme:
nursena, wınks çantamızı farkettinmi..:roflol:
etmezmiyim benim bilem takasım geliyo vallahiiii
Bebiş çok tatlı,maşallah.. adı ne.?Sende hiiç kilolu durmuyorsun inan..yüzün tombul değil..
kolar bacak ince ama önde kocaman miğde ve göbek allahtan nomal doğum yaptım bide sezeryan olsaydım göbeğim diz kapama değerdi:))))
NURSENA;

Üçünüze de kocaman maaşallah.....

teşekkür ederimmm

Düğündesiniz heralde üstteki resimde..Çok hoşsun ordada..

Bu arada resimleri 20 dk. içinde sil canım,yoksa silemezsin,edit butonu iptal oluyor sonra..

Ben bir 10 dk. yokum,çay servisi vs. yapıcam,resim yükleyenler beni beklsein lütfen..:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…