nasıl hangi siteden eklicem bi yazıver ekleyeyim bide ben ekleyince silemiyom neden
nasıl hangi siteden eklicem bi yazıver ekleyeyim bide ben ekleyince silemiyom neden
iyi geceler kızlar beni belki htrlarsınz 1 ay önce aranıza katıldm ama bilgisayarım bozuldugu içn yazamadm yeniden alırmısınz benide aranıza ? eyvahedigeldismile
crrr cngrdak (taylan)sper roman zle Seyret Dinle | izlemeseyret.com - video izleme arama motoru
Haydi kızlar 9-8 lik kuduruyoruz....Göbek atanların hepsi yarın daha çok kilo verecek...Hobaaaa
Umarım ekleyebilmişimdir.....
İsterim tabiikide...Bende 2,5 yıl önceki daha zayıf resmimi ekliyeyim,üzüldüm şimdi görünce...Millet doğum yaptıktan sonra zayıflar ben üzerine kilo aldım..
Çok güzelsin YENACIĞIM.
Kiloyu estetik açıdan dert etmemesi gereken nadir insanlardansın.Sağlık açısından dert et tabii;buna bir itirazım yok..
Yavruların da çok güzel maaşallah.Bahtları da güzel olsun inşallah...
etmezmiyim benim bilem takasım geliyo vallahiiiinursena, wınks çantamızı farkettinmi..:roflol:
kolar bacak ince ama önde kocaman miğde ve göbek allahtan nomal doğum yaptım bide sezeryan olsaydım göbeğim diz kapama değerdi:))))Bebiş çok tatlı,maşallah..adı ne.?Sende hiiç kilolu durmuyorsun inan..yüzün tombul değil..
NURSENA;
Üçünüze de kocaman maaşallah.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?