örnek bir liste vermedi elime sevdiğim şeyler üzerine hazırlanıp düzenlendi yarım saat ilgileniyordu çünkü işmdi elimde yok ama ben senin kilondaykende bana 1800 kalorilik liste verilmişti tabi bide günlük yaşantına göre düzenleniyordu mutlaka yazarım canım senin için
mesela ben çok geç yattığım içinmi bilmem gece yatarken de verilmişti
en kısa zamanda bulup yazacağım meyracım.. şuan ki listem 1600 kalori
kızlar bugun ıtıbarı ile 40 gun sonunda 95.3 kilodan 88.9 kıloya düşmiş bulunuyorum. çooook mutluyum:) ac kalmadan gunluk ıhtıyacıma göre yaptığım içinde ayrıca mutluyum:))) azım azım azım. yıllardır hiç tartıda 8 rakamını görmemeiştim :) sadec 40 gun boğazımı tutup spor yapmama bakıyormuş:) hedef 68....
Tebrikler canım bravo darısı bizlerin başına
kızlar bugun ıtıbarı ile 40 gun sonunda 95.3 kilodan 88.9 kıloya düşmiş bulunuyorum. çooook mutluyum:) ac kalmadan gunluk ıhtıyacıma göre yaptığım içinde ayrıca mutluyum:))) azım azım azım. yıllardır hiç tartıda 8 rakamını görmemeiştim :) sadec 40 gun boğazımı tutup spor yapmama bakıyormuş:) hedef 68....
selam kızlaarr... yarın misafir var,sabah kahvaltı davetindeydim börekler ,poçalar,kekler.... ama been.. ne yaptım yemedim.. salata ,peynir, küçücük börek, 1dil.kep ekm... şekersiz çay... azmime hayran kaldım:lepi:..yarına sarma börek kekli baklava patates salatası hazırlıyorum .. ama kaçırmamaya kararlıyım.. varsın misafirlerim yesin topak topak yağ olsun.......gelmek isteyen olursa beklerim..buyrunnnnnnnnn.....ben kaçar şimdi sarmaları sarayım.........
kekli baklava ne acep yanlışmı yazdın akşamada benede misolar gelcek ne yapsamkiiii????
Yine süper maşallah...Beyzus'um ne marka yoğurt kullanıyorsun..:roflol:
Sağol canım....
Yoğurdum ; Bim de 2.5 kiloluk hangi yoğurt varsa o oluyor canım.Marka takıntım yok;kalite takıntım var her anlamda.....
Yaşadıkların seni olgunlaştırır ve hayata karşı pişirir zamanla..bende erken anne ve babamı kaybettim,şu an çocuklarımla o açığı gidermeye çalışıyorum,aynı şey değil belki ama,yaşamaya mecbursun..Dilerim herşey gönlünce olur...
ŞenizŞenizŞeniz:1hug::1hug::1hug::asigim::asigim::asigim:
Katılıyorum canım.Her şey yiyerek kilo vermeye çalışmak daha isabetli oluyor.Çok kısıtladığım zaman bende veremiyorum....Ayrıca çok stres yapıyor ve motivasyonumu düşürüyor.günaydın herkeze kızım grip oldu hiç kucağımda inmiyor çıldırmaya az kaldı .şimdi uyudu bende toparlanayım uyanmadan mızır mızır mızırdanıp duruyor.bu montignac diyeti bana iyi gelmedi ben daha önceleri bir dilim ekmeğimle sebzemle etimle balığım la daha güzel veriyordum tekrar diyetisyenimin verdiği listeye dönmeyi düşünüyorum 15 gün oldu giden 2 kilo daha kilom çok birde bu kadar kaçamak yapmazken verilen kilo beni tatmin etmiyor akşam ları özellikle midem kazınıyor sporumu yapıyorum ter içinde kalıyorum .Hey yavrum hey......Ne yakışır İngiliz Kemal lik Kenan'a.(Arkadaşım ya Kenan dememi tercih ediyor......:roflol::roflol::roflol:)BEYZUUUUUUUUUUUUSS,Kenan İmirzalıoğlu yeni sezonda İngiliz Kemal dizisiyle ekranda olucakmış,bu sezon Ezel bitiyor demekki...Allah kolaylık versin canım....kızlar ben iyi akşamlar dileyeyim...opuyorumnanaktan
birazdan çıkıcam trafik daha beter olmadan kaçayım diyorum...kimbilir kaç saatte evde olurum Allah bilir.....istanbulda gök delindi sanki dünden beri hiç durmadan yağıyor...
bayramınızı şimdiden kutlarımturkbayragiturkbayragiturkbayragikızlar bugun ıtıbarı ile 40 gun sonunda 95.3 kilodan 88.9 kıloya düşmiş bulunuyorum. çooook mutluyum:) ac kalmadan gunluk ıhtıyacıma göre yaptığım içinde ayrıca mutluyum:))) azım azım azım. yıllardır hiç tartıda 8 rakamını görmemeiştim :) sadec 40 gun boğazımı tutup spor yapmama bakıyormuş:) hedef 68....
Çok tebrik ederim.Maaşallah.Umarım en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın.
iyi geceler kızlar beni belki htrlarsınz 1 ay önce aranıza katıldm ama bilgisayarım bozuldugu içn yazamadm yeniden alırmısınz benide aranıza ? eyvahedigeldismile
Tabii ....O da bana Beyzuş der zaten...bayanssulusmileKenoş ta diyebilirsin..:)))))
Kızımla resimlere bakıyoruz yeni doğum yaptığımda daha zayıfmışım ve çok farkediyor....
Yakında daha güzeli olacak ve yeni resimler çektirip bize göndereceksin........
Hoş geldin canım....Ne demek alırmısınız....Şeniziyi geceler kızlar beni belki htrlarsınz 1 ay önce aranıza katıldm ama bilgisayarım bozuldugu içn yazamadm yeniden alırmısınz benide aranıza ? eyvahedigeldismile
bugün menümü yazamıyorum, çünkü; hiç diyetime uygun yemedim bugün. :1no2:
Bende meyracım..bugün menümü yazamıyorum, çünkü; hiç diyetime uygun yemedim bugün. :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?