Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladığım kadarıyla bu hafta pek kilo veren yok:84::84:
süperdi valla canım kahvaltı çocukta yoktu yanımda rahat rahat keyif yaptım.kardeşim konusundada bazen üzülüyorum bazende o evinde mutlu gerisini boşver diyorum ama resmen içimiz yanıyor annem babam ve benim çünki inanki anlatsam hak verirsiniz bana çok el üzerinde tuttuk onu onadan böyle olduderincim üzme kendini, allaha havale et. sabah kahvaltısı da süper olmuş boşver, hergün denizkenarında kahvaltı etmiyorsun ya..![]()
ufacık kaçamağı bile affetmiyoraynen ya bir gün önce eksik çıkıyorum bir öğün ye artı olarak geri geliyor
derincim kızma ama hem börek hem simit yani artı olman gayet doğal...:83:
MErhaba,
bugün listeyi geç yayınlıycam affınıza sığınarak..
Oğlumun kontrolü vardı..Döndükten sonra misafirim geliceğini haber aldım...
zaten durumumuzda pek parlak görünmüyor..
Bu hafta işler kesat ben dahil...![]()
sağolasın canım... bugün doktorada gittm beyzus ablamın dediği gibi turp gibiymişim hiçbişeyin yok dedi...........diyetisyen bayramdan sonra.........ençok seninkini merak ediyordum senin için çok sevindim tebrik ederim![]()
üzülme canım elbet herşeyin değişeceği bir zaman gelicek.....günaydınnn maalesef kilom 123 galiba +1.5 yenacım.çıldırmak üzereyim bu kadar dikkat ediyorum nerde yalnış yapıyorum bilmiyorum.daha dün sabah 121.8 di dün kahvaltıda börek ve simit yiyince bir kilo farkedermi yaaa nasıl bünyem varmış benim. birde wc olayı yok beşi biryerde çayı içiyordum 10 gündür çok çok iyidi ne oldu yine oda etkilememeye başladı.
aşkolsun ben varımm.......:92:anladığım kadarıyla bu hafta pek kilo veren yok:84::84:
sen bide gelecek haftayı bekle noluyoruz bak:84:
süperdi valla canım kahvaltı çocukta yoktu yanımda rahat rahat keyif yaptım.kardeşim konusundada bazen üzülüyorum bazende o evinde mutlu gerisini boşver diyorum ama resmen içimiz yanıyor annem babam ve benim çünki inanki anlatsam hak verirsiniz bana çok el üzerinde tuttuk onu onadan böyle oldu
ufacık kaçamağı bile affetmiyor
ne kızayımki canım börek derken yarım tepsi değildi 2 dilim böreğe eşitti birde çeyrak simit bir simiti 3 kişi bölüştük.birde dün sabah 8 den gece 12ye kadar resmen koşturdum hiç oturmadan okadar yoruldumki .3 saati pazarda hızlı hızlı gezmekle geçti zaten .benim kilolu olmama çok şaşırıyorlar gün boyu o kadar hareketliyimki hiç oturduğumu bilmem ama çekmez olaydım baba tarafına çekmişim hepsi uzun boylu ve kilolu insanlar kahretsinnnn
seninde bayramın kutlu olsun................iyi akşamlar iyi tatiller kızlar...hafta sonu temizlikti alışverişti giremessem nete bayramınızı şimdiden kutlayayım...hiçbir hazırlığım yok daha
ne yaparım nasıl işin içinden çıkarım bilmiyorum:97::97::92: