Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yenacim senin ufak bebişin yokmubenim bebişim 6.5aylik oldu cok hareketli masallah pesinde koşabilmek icin zayiflamaya karar verdim
tabi sagligim icinde cnm
Sen eski üyesin diimi..bir toksin'imiz vardı bizim önceden..:)
Hamile kalınca ara vermişti,doğal olarak..
evet cnm eski üyeyim o zaman 18 kilo vermisdim hamile kalinca 15kilo aldim unutmamissin beni![]()
Hoşgeldin aramıza[/QUOT
tskler cnm![]()
Hoşgeldin aramıza![]()
evet cnm eski üyeyim o zaman 18 kilo vermisdim hamile kalinca 15kilo aldim unutmamissin beni![]()
Listeyi Yena hazırlıyor :) Ama ben pek düzenli bir eleman olmadığım için genelde bildirimde bulunmuyorum, bugün de olduğu gibi liste dışındayımcnm bilmiyom biliyormusun tavuk corbasi yapiyom ben ama sirkeli sarimsakli yogurtlu ayni iskembe corbasi gibi ailecek cok seviyoruz ,tavuk salatasi görmüsdüm nette
hmm listeyi kim yaziyor benide ekliyebilirmi![]()
Neden yeni üyelik aldın..??
Lİsteyi ben tutuyorum..Eklerim seni..
Yaptığın egsersizide dakika olarak yazarsan BEYZUS listeliyor...
Listeyi Yena hazırlıyor :) Ama ben pek düzenli bir eleman olmadığım için genelde bildirimde bulunmuyorum, bugün de olduğu gibi liste dışındayım
Düzenli bildirimde bulunmanın faydalarını sıralardım ama sen eski üyelerdenmişsin, o yüzden senin bana öğretmen lazım :))
Sen takım 2.si olmuşsun..Tebrik ederim...
Listeyi Yena hazırlıyor :) Ama ben pek düzenli bir eleman olmadığım için genelde bildirimde bulunmuyorum, bugün de olduğu gibi liste dışındayım
Düzenli bildirimde bulunmanın faydalarını sıralardım ama sen eski üyelerdenmişsin, o yüzden senin bana öğretmen lazım :))
Teşekkür ederim Yena
Sen herhangi bir takımda var mısın? Kimler takımda kimler değil bilmiyorum, herkesi sadece bu başlıktan tanıyorum :)
haşgeldin toksin sende bendensin beraber zayıflamıştık 15 te ben vermiştim amma doğurdum şimdi gene eski kilolu halime döndüm şişko anne olmak istemiyorum senin bebiş ne kadar benimki 23 haziran doğumlu 6. ayımıza giricezevet cnm eski üyeyim o zaman 18 kilo vermisdim hamile kalinca 15kilo aldim unutmamissin beni![]()
amaninn çok küçüksün sen .. aferin bizim gibi olmadan önlemini al.....
ikinizde hoşgeldiniz ....... gençler....
canım benim yememekle kilo verilmiyor emin ol.........kalori hesabı yap gerektiğinden az kalori alırsan verirsin...
senden de bu beklenir hadi bakalım bırakmak yok.........![]()
haşgeldin toksin sende bendensin beraber zayıflamıştık 15 te ben vermiştim amma doğurdum şimdi gene eski kilolu halime döndüm şişko anne olmak istemiyorum senin bebiş ne kadar benimki 23 haziran doğumlu 6. ayımıza giricez
hosbulduk cnm senle vermisdik ay demin eskilere bakdimda 77.5 kiloymusum olsun yine vericez insallah benim bebis 24kasimda 7aylik bitcek cok tatli evimin günesi kizimnursena eskilerden cok kisi yok cogunu taniymiyom ben