Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yenacim senin ufak bebişin yokmu :30: benim bebişim 6.5aylik oldu cok hareketli masallah pesinde koşabilmek icin zayiflamaya karar verdim :27: tabi sagligim icinde cnm

yenacim senin ufak bebişin yokmu :30: benim bebişim 6.5aylik oldu cok hareketli masallah pesinde koşabilmek icin zayiflamaya karar verdim :27: tabi sagligim icinde cnm

Sen eski üyesin diimi..bir toksin'imiz vardı bizim önceden..:)

Hamile kalınca ara vermişti,doğal olarak..

Ben kilo bildiriminde bulunamadım. Dün sabah 82.7 idim, bugün de 82.5 çıktım o yüzden mutluyum :) Et diyetinin çok faydasını gördüm. Yarın tekrar et diyetine başlicam. Ama beyaz et yemekten bıktım :89:

Sizce nasıl tarifler yapabilirim? Hem yağsız, hem az kalorili olması lazım :))

evet cnm eski üyeyim o zaman 18 kilo vermisdim hamile kalinca 15kilo aldim unutmamissin beni :3:

Neden yeni üyelik aldın..??

Lİsteyi ben tutuyorum..Eklerim seni..

Yaptığın egsersizide dakika olarak yazarsan BEYZUS listeliyor...

cnm bilmiyom biliyormusun tavuk corbasi yapiyom ben ama sirkeli sarimsakli yogurtlu ayni iskembe corbasi gibi ailecek cok seviyoruz ,tavuk salatasi görmüsdüm nette
hmm listeyi kim yaziyor benide ekliyebilirmi :3:
Listeyi Yena hazırlıyor :) Ama ben pek düzenli bir eleman olmadığım için genelde bildirimde bulunmuyorum, bugün de olduğu gibi liste dışındayım :74:
Düzenli bildirimde bulunmanın faydalarını sıralardım ama sen eski üyelerdenmişsin, o yüzden senin bana öğretmen lazım :))

Neden yeni üyelik aldın..??

Lİsteyi ben tutuyorum..Eklerim seni..

Yaptığın egsersizide dakika olarak yazarsan BEYZUS listeliyor...

tskler cnm yeni üyelik almak zorunda 1sene girmeyince unuttum sifremi ugrasdim ama olmadi bende sildirdim yeniden üye oldum cnm kilo ve egsersiz bildirimi cuma günümü

Son düzenleme:
Listeyi Yena hazırlıyor :) Ama ben pek düzenli bir eleman olmadığım için genelde bildirimde bulunmuyorum, bugün de olduğu gibi liste dışındayım :74:
Düzenli bildirimde bulunmanın faydalarını sıralardım ama sen eski üyelerdenmişsin, o yüzden senin bana öğretmen lazım :))

Sen takım 2.si olmuşsun..Tebrik ederim...

cnm estf. ben uzun zamandir girmiyom nerdeyse 1bucuk sene felan oldu unuttum bende senin gibi yeniden ögrencem kac saatir ugrasiyom tickerimi zorla yaptim :1: :1:

dilannn,deminden beri okuyosun..Şişkoysan bizim gibi, tam yerindesin kardeşş..:1: :1:

Son düzenleme:
evet cnm eski üyeyim o zaman 18 kilo vermisdim hamile kalinca 15kilo aldim unutmamissin beni :3:
haşgeldin toksin sende bendensin beraber zayıflamıştık 15 te ben vermiştim amma doğurdum şimdi gene eski kilolu halime döndüm şişko anne olmak istemiyorum senin bebiş ne kadar benimki 23 haziran doğumlu 6. ayımıza giricez

süper sanada iyi bayramlar şekerimm:71:

% 1 - 5

Susuzluk

Harekette düzensizlik

İştahsızlık

Deri kızarması

Sabırsızlık

Yorgunluk

Kalp atımında artma

Rektal ısıda artma

% 6 - 10

Baş ağrısı

Soluk almada güçlük

Kan volümünün değişmesi

Konuşma zorluğu

Hatırlamada güçlük

Kan yoğunluğunda artma

% 11 - 20

Kramplar

Yutkunma zorluğu

Dilin şişmesi

Görme bozukluğu

Duyma zorluğu

Ateş

Duyarlılıkta azalma

Vücutta su kaybının etkileri

ewd yaş olark brz kçgm ama yaştlarıma gre dha byk duruyorum klo yzndn wericm ins herkes werir :74::74::74:
amaninn çok küçüksün sen .. aferin bizim gibi olmadan önlemini al.....

ikinizde hoşgeldiniz ....... gençler....

canım benim yememekle kilo verilmiyor emin ol.........kalori hesabı yap gerektiğinden az kalori alırsan verirsin...

senden de bu beklenir hadi bakalım bırakmak yok.........:16::16:

haşgeldin toksin sende bendensin beraber zayıflamıştık 15 te ben vermiştim amma doğurdum şimdi gene eski kilolu halime döndüm şişko anne olmak istemiyorum senin bebiş ne kadar benimki 23 haziran doğumlu 6. ayımıza giricez

hosbulduk cnm senle vermisdik ay demin eskilere bakdimda 77.5 kiloymusum olsun yine vericez insallah benim bebis 24kasimda 7aylik bitcek cok tatli evimin günesi kizim :emir_bebek: nursena eskilerden cok kisi yok cogunu taniymiyom ben

Son düzenleme:
Back
X