Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar kızlar benim yediklerim ve kalorileri
KAHVALTI
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
beyaz peynir (yağlı) 5 gr. 13 cal.
domates 1 tane 14 cal.
yeşil biber - taze 50 gr. 6 cal.
penguen - çilek reçeli 10 gr. 27 cal.
kaymak 5 gr. 34 cal.
1. ARA ÖĞÜN
mandalina 2 ad. 100 cal.
elma 1 ad. 60 cal.
ayva 1 küçük boy 57 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ yok
2. ARA ÖĞÜN
kestane 50 gr. 97 cal.
yaş pasta - çikolatalı 1 dilim 400 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
yumurtalı ıspanak 1 por. 164 cal.
kepekli tost ekmek bim 2 dilim 86 cal.
sütaş - sarımsaklı yoğurt 200 gr. 162 cal.
karnabahar (karnıbahar) - kıymalı 1 por. 187 cal.
180 cal.
217 cal.
0 cal.
497 cal.
599 cal.
toplam 1493 cal.

Birsürü bayram şekeri yedim 10-15 tane falan :83: deli gibi yiyesim var bayramdan sonra başlayacağım diyorum ama hiç aklım olur demiyor offff azim istiyorum hırs istiyorum ya zayıflamak istiyorum biri benim beynimi yıkasın lütfeeeennnn :5: dün gece baldırlarıma baktım da kendi kendime dedimki erkekler sende neden birşeyler bulmuyor bak dedim kendi kendime çırpı bacaklara gidiyorlar hep benim içim iyi ama hiçbir erkek dışı iyi olmayan kadının içiyle ilgilenmiyor çok mutsuzum :14:

egzersiz-300x290.png

Egzersiz sonrası neler yenmeli?
Bu zaman diliminde yediğiniz yemeğin kaslarınızı geliştirmek ve enerji kaynaklarını tekrar doldurmak için çok önemli olduğunu belirten araştırmacılar, CNN.com’da yer alan haberde altın saatte neler yenmesi gerektiğini söylüyorlar.

Günün hangi saati egzersiz yaptığınız önemli değil, esas olan kaslarınızın iyileşmesine yardımcı olan protein ile enerji depolarınızı yeniden doldurmak için karbonhidratların birlikte alınmasıdır. En iyi sonuç için egzersizden sonra yarım saat ya da bir saat sonra yemek yenilmeli. Bu süre boyunca, enzim aktivitesindeki artış vücudu enerji için glukoz depolamaya daha elverişli hale getiriyor ve yorgun kaslarda protein yapıyor.

Evde toparlanma içecekleri
Muz, süt ve yoğurt karışımı hareketli sporlar için iyi bir toparlanma içeceğidir. Süt ve yoğurt gibi süt ürünleri hem protein hem de karbonhidrat sağlayarak iki görevi birden yerine getiriyor. Muz potasyum ve magnezyumla doludur ve sağlıklı kas fonksiyonu için güçlü bir elektrolittir. Bu yumuşak gıdayı kahvaltıda yedikten sonra sabah sporu yapabilirsiniz ya da sporunuz bittikten sonra küçük bir öğleden sonra yemeği olarak yiyebilirsiniz.

Protein dolu sandviç
Egzersizden sonra bir sandviç iyi gelir. Domates, tazelik ve C vitamini desteği sağlar. Lif içeriğini artırmak için yüzde 100 tam tahıllı ekmek kullanabilirsiniz. Izgarada pişirip öğle yemeğinde de yiyebilirsiniz. Fazla proteinli bir yemek için pideye tavuk ve sebzeler ekleyin.

Tahıllı mısır gevreği
Egzersizden yarım saat sonra yemek yemek her zaman kolay olmuyor. Tahıllı mısır gevreği, harika bir atıştırmalıktır. Yulaf, bal, portakal suyu ve keten tohumu protein, karbonhidrat ve bazı sağlıklı yağlar sağlıyor. Fındık, fıstık ve kurutulmuş meyve ise kırmızı kan hücreleri için gerekli demir ihtiyacını karşılıyor.

Güçlü kahvaltı
Yumurtalı bir sandviç egzersiz sonrası kahvaltı için mükemmel bir seçimdir. Yumurtanın sarısında ve beyazında protein var ve bu tarif protein desteği sağlarken kalori ve yağı da kontrol altında tutuyor. Yumurta aynı zamanda metabolizma ve bağışıklığa yardımcı olan çinko ile hücre üretimini destekleyen B12 vitamini içeriyor. Peynir ve taze sebzeler ise yorgun kasların onarılması ve enerji depolarınızın dolması için bu yemeği tamamlıyor.

Protein dolu balık
Somon balığı kalp dostu Omega 3 yağ asitleri içermesinin yanında ideal bir protein kaynağıdır. Bu yemeği sağlıklı karbonhidratlar ve enerji üreten B vitaminleriyle tamamlamak için buharda pişmiş sebzeler ve kahverengi pirinç kullanabilirsiniz. Protein bakımından zengin olan somon ile lifli sebze ve kahverengi pirinç tok tutmaya yardım eder ve geç saatte bir şeyler atıştırmanızı önler. Artan yemeğinizi ertesi gün salata ile birlikte yiyebilirsiniz.

Bitki bazlı protein
Kuru fasulye bitki bazlı protein ve karbonhidrat kaynağıdır. Tam tahıllı bulgur ise açlıkla savaşan lif içeriyor. Yunan peyniri olarak bilinen beyaz peynir (feta) ise güçlü kemikler için kalsiyum sağlıyor.

Sağolun kızlar hepinize valla tam moral oldu.Ama birtürlü diete adapte olamıyorum bugece utanarak söylüyorum 3 lahmacun yedim.Şimdi pişmanım ayy ne olur bana yine destek olunda tekrar başlıyım.

Benim de kendime gelmem lazım :89:

Beni görüp de çok güzel kilo vermişssin diyenler oldukça kendimi salıyorum, hep yiyesim geliyor :84: Ne yapsam, nerden başlasam, hangi diyetle yola devam etsem bilmiyorum. :26: Şu an motve olmakta bile zorlanıyorum o yüzden et diyeti yapmak hayal.O kadar iradeli değilim şu an :85:
[/QUOT

Haklısın banada öyle dediler bir saldım 15 kilo aldım aman dikkat.Ayyy bayramda bakalım napıcaz offf nasıl motive olup başlıycaz.
Bence karbonhidratı yoğun bir diet bizlere daha iyi gelir gibi....

tskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..

bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)

insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
3haftada nasıl 10kilo verdin aşkıto yazarmısın buarada tebrikler

Birsürü bayram şekeri yedim 10-15 tane falan :83: deli gibi yiyesim var bayramdan sonra başlayacağım diyorum ama hiç aklım olur demiyor offff azim istiyorum hırs istiyorum ya zayıflamak istiyorum biri benim beynimi yıkasın lütfeeeennnn :5: dün gece baldırlarıma baktım da kendi kendime dedimki erkekler sende neden birşeyler bulmuyor bak dedim kendi kendime çırpı bacaklara gidiyorlar hep benim içim iyi ama hiçbir erkek dışı iyi olmayan kadının içiyle ilgilenmiyor çok mutsuzum :14:
ahh malesef erkekler öyle ama biz kadınlarda öyle deilmiyiz göbekli iri yarı bi erkeklemi evlenmek istersin yoksa fit biriylemi kilo kadınada erkeğede yakışmıyo kadında dha çok göze batıyo şöyle söyleyeyim 15 kilo verdim orantılı veriyorum eşim çok mutlu oldu mağzalara gidiyoruz hayatım şunuda alayım hayatım bunuda alalım adam milletin üzerlerinde görüp imrenirmiş meğersem anne bulizlerinii atmıştım bady kapri giymiştim şimdi geri döndüm doğumdan sonra kilolu halime adam gene sana alacak bişey bulamıyorum diyo sen verirsin sana güveniyorum diyo azimli olmam lazım bende aynaya bakınca iğreniyorum her yanimdan yağ fışkırıyo okulda bile toplantıda şişko anne 2 tene idii kızım bile anne sen şişkosun diyo vermem lazım ama bayramdan sonraa şu danayıda götüreyim:52::62:
3haftada nasıl 10kilo verdin aşkıto yazarmısın buarada tebrikler
aşkito arkadaşımız çok önceleri bu topikteydi evet verdi 90lardan 60 lara indi gerçekten çok spor devamlı diyet yapmıştı azim verdiriyo ilk hafta çok dikkat edersen 3 kilo gidiyo vücuttaki su falan çıkıyo düzen deiştiğiiçin sonra çok yavaş veriyosun

Günaydın şişmandaşlar..:16:

Eğer giremezsem hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum....
Sonrada sizi bir güzel öpüyorum şap şup...:16:

Sizi gidi bayram şekerleri..:9::38:

Önce kendime sonrada,bahanesi olan arkadaşlara sesleniyorum..:) bayram geçtimi artık hiçç bir bahanemiz kalmıyor..daha dikkatli beslenip,azıcıkta güzel fekat iğrenç derecede yağlı popişlerimizi kaldırıp hareket neyin yaptıkmıydı tamam olduğunu bilyoruz...

Adam gibi yedikten sonra ayda 2 kilo garanti olduğunuda biliyoruz ama yapmıyoruz işte,sanursam şeytan izin vermiyor...Yoksa biz çok iradeliyiz....:9:

slm kizlar dün yediklerimi yazcakdim ama :17: fazla kacirdim diye yazmadim ,kacirmamdan bisey ögrendim aslinda öncedende biliyordum ama bebekle ugrasmakdan insan unutuyor tost yapmisdim tost tabagini önüme koymussum bebisle ugrasirken ye babam ye ne kadar yedigimi anlamadim ama o kadar cok yemissimki aksam acikmadim :D artik yiyeceklerimi kendime ekstra tabaka alacam :21: fazla kacirmama ragmen 200gram gitmis :27: hmm bisey sorcam yediklerimizi kalori olarakmi yazmaliyiz ?

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)

Benim canım bu aralar hiç diyet yapmak istemiyor. Rehavetin etkisiyle yemenin ölçüsünü kaçırdım biraz :26: Hele şunu kısıtla, bunu kısıtla diyet hiç yapamam gibime geliyor :2: O yüzden kalori kısıtlaması yapıyorum şu an için. Günde 1000- 1200 kalori alıcam, istediğimi yicem :90:

Günaydın kızlar :)

Benim canım bu aralar hiç diyet yapmak istemiyor. Rehavetin etkisiyle yemenin ölçüsünü kaçırdım biraz :26: Hele şunu kısıtla, bunu kısıtla diyet hiç yapamam gibime geliyor :2: O yüzden kalori kısıtlaması yapıyorum şu an için. Günde 1000- 1200 kalori alıcam, istediğimi yicem :90:

cnm senin bu tickerin nasil anlayamadim

ahh malesef erkekler öyle ama biz kadınlarda öyle deilmiyiz göbekli iri yarı bi erkeklemi evlenmek istersin yoksa fit biriylemi kilo kadınada erkeğede yakışmıyo kadında dha çok göze batıyo şöyle söyleyeyim 15 kilo verdim orantılı veriyorum eşim çok mutlu oldu mağzalara gidiyoruz hayatım şunuda alayım hayatım bunuda alalım adam milletin üzerlerinde görüp imrenirmiş meğersem anne bulizlerinii atmıştım bady kapri giymiştim şimdi geri döndüm doğumdan sonra kilolu halime adam gene sana alacak bişey bulamıyorum diyo sen verirsin sana güveniyorum diyo azimli olmam lazım bende aynaya bakınca iğreniyorum her yanimdan yağ fışkırıyo okulda bile toplantıda şişko anne 2 tene idii kızım bile anne sen şişkosun diyo vermem lazım ama bayramdan sonraa şu danayıda götüreyim:52::62:
aşkito arkadaşımız çok önceleri bu topikteydi evet verdi 90lardan 60 lara indi gerçekten çok spor devamlı diyet yapmıştı azim verdiriyo ilk hafta çok dikkat edersen 3 kilo gidiyo vücuttaki su falan çıkıyo düzen deiştiğiiçin sonra çok yavaş veriyosun

Sorun orda sanırım ben göbekli iri yarı adamları seviyorum :1: tamam aşırı göbeği olmayacak ama dalyan gibi olacak :17: bilemem neden ama fit vucutlu zayıf adamları görmek dahi istemiyorum bana göre değil :26: ama buralarda da hiç istediğimden yok ondan yalnızım :19:

Back
X