Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de kendime gelmem lazım :89:
Beni görüp de çok güzel kilo vermişssin diyenler oldukça kendimi salıyorum, hep yiyesim geliyor :84: Ne yapsam, nerden başlasam, hangi diyetle yola devam etsem bilmiyorum. :26: Şu an motve olmakta bile zorlanıyorum o yüzden et diyeti yapmak hayal.O kadar iradeli değilim şu an :85:[/QUOT
Haklısın banada öyle dediler bir saldım 15 kilo aldım aman dikkat.Ayyy bayramda bakalım napıcaz offf nasıl motive olup başlıycaz.
Bence karbonhidratı yoğun bir diet bizlere daha iyi gelir gibi....
3haftada nasıl 10kilo verdin aşkıto yazarmısın buarada tebriklertskler püsküüt cok iyi olmus böle.
sonucta 60 tan 50 ye düsmek isteyenle 90 dan 60 a düsmek isteyenlerin arasinda cok fark var..
bu arada ben diyete baslayali 3 haftayi brz gecti 90 dan 80 e inmis bulunuyorum.
bugün ne yedigime gelince .. sabah kocaman tonbalikli kasarli ve soganli bir sandvic yedim :)
insallah birlikte zayiflayabilecegim yolda$larim olur..
iyi paylasimlar dilerim ..
ahh malesef erkekler öyle ama biz kadınlarda öyle deilmiyiz göbekli iri yarı bi erkeklemi evlenmek istersin yoksa fit biriylemi kilo kadınada erkeğede yakışmıyo kadında dha çok göze batıyo şöyle söyleyeyim 15 kilo verdim orantılı veriyorum eşim çok mutlu oldu mağzalara gidiyoruz hayatım şunuda alayım hayatım bunuda alalım adam milletin üzerlerinde görüp imrenirmiş meğersem anne bulizlerinii atmıştım bady kapri giymiştim şimdi geri döndüm doğumdan sonra kilolu halime adam gene sana alacak bişey bulamıyorum diyo sen verirsin sana güveniyorum diyo azimli olmam lazım bende aynaya bakınca iğreniyorum her yanimdan yağ fışkırıyo okulda bile toplantıda şişko anne 2 tene idii kızım bile anne sen şişkosun diyo vermem lazım ama bayramdan sonraa şu danayıda götüreyimBirsürü bayram şekeri yedim 10-15 tane falan :83: deli gibi yiyesim var bayramdan sonra başlayacağım diyorum ama hiç aklım olur demiyor offff azim istiyorum hırs istiyorum ya zayıflamak istiyorum biri benim beynimi yıkasın lütfeeeennnndün gece baldırlarıma baktım da kendi kendime dedimki erkekler sende neden birşeyler bulmuyor bak dedim kendi kendime çırpı bacaklara gidiyorlar hep benim içim iyi ama hiçbir erkek dışı iyi olmayan kadının içiyle ilgilenmiyor çok mutsuzum
![]()
aşkito arkadaşımız çok önceleri bu topikteydi evet verdi 90lardan 60 lara indi gerçekten çok spor devamlı diyet yapmıştı azim verdiriyo ilk hafta çok dikkat edersen 3 kilo gidiyo vücuttaki su falan çıkıyo düzen deiştiğiiçin sonra çok yavaş veriyosun3haftada nasıl 10kilo verdin aşkıto yazarmısın buarada tebrikler
Günaydın kızlar :)
Benim canım bu aralar hiç diyet yapmak istemiyor. Rehavetin etkisiyle yemenin ölçüsünü kaçırdım biraz :26: Hele şunu kısıtla, bunu kısıtla diyet hiç yapamam gibime geliyor :2: O yüzden kalori kısıtlaması yapıyorum şu an için. Günde 1000- 1200 kalori alıcam, istediğimi yicem :90:
cnm senin bu tickerin nasil anlayamadim
Canım toplam vermem kilo miktarını ( 48) bir de şimdiye kadar toplam kaç kilo verdiğimi gösteriyor (20.5 kilo verdim) :92:
ahh malesef erkekler öyle ama biz kadınlarda öyle deilmiyiz göbekli iri yarı bi erkeklemi evlenmek istersin yoksa fit biriylemi kilo kadınada erkeğede yakışmıyo kadında dha çok göze batıyo şöyle söyleyeyim 15 kilo verdim orantılı veriyorum eşim çok mutlu oldu mağzalara gidiyoruz hayatım şunuda alayım hayatım bunuda alalım adam milletin üzerlerinde görüp imrenirmiş meğersem anne bulizlerinii atmıştım bady kapri giymiştim şimdi geri döndüm doğumdan sonra kilolu halime adam gene sana alacak bişey bulamıyorum diyo sen verirsin sana güveniyorum diyo azimli olmam lazım bende aynaya bakınca iğreniyorum her yanimdan yağ fışkırıyo okulda bile toplantıda şişko anne 2 tene idii kızım bile anne sen şişkosun diyo vermem lazım ama bayramdan sonraa şu danayıda götüreyim
aşkito arkadaşımız çok önceleri bu topikteydi evet verdi 90lardan 60 lara indi gerçekten çok spor devamlı diyet yapmıştı azim verdiriyo ilk hafta çok dikkat edersen 3 kilo gidiyo vücuttaki su falan çıkıyo düzen deiştiğiiçin sonra çok yavaş veriyosun
Canım toplam vermem kilo miktarını ( 48) bir de şimdiye kadar toplam kaç kilo verdiğimi gösteriyor (20.5 kilo verdim) :92: