• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAkız cevap vermeden gittinmi ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ

hadi güle güle bende kaçıyım bari.kendim korkarım.sabah görüşürüz

bacular herkese günaydın...ben açayım dedim tükanı bu sabah...pazar pazar bu saatte ne işim varsa:)))

neyse ben bugün yokum alşama kadar...topik size emanet...öptüm hepicinizi:)))))))))

dünü unutmak istiyorum arkadaşlar nefret ediyorum kendimden:1no2:rejimin ilk günüydü ama ben çok feci halde bozdum :(kendimi inancımı yitiyorum ofsenağlama

oku oku bitmedi yaa
benim bu kardeşim yokmuu ahh akşamları giremez oldum

busecim hayırlı yolculuklarr Şeniz

resimleri videoları izledim allahım cümlemizi mutlu mesut saglıklı ömürler versin

benimde sabah agrılarla uyandım malumm günüm hala agrılarım var
sabah bir dilim kepek ekmegi ile bir kaç parça döner yedim ( minnacık -- hazır döner)

Günaydın kızlar suyumu içtim midem çok fena bulanıyo :bbo: okudumda nasıl okudum bilmiyorum buse bi yere gidiyo sanırım hayırlı yolculuklar sağ salim gidip gelsinler inşallah.

Öğlen yine kendi suyunda pişmiş ıspanak falan yapmayı düşünüyorum :dilcikar: yiyemezsemde salata yerim artık.Aç karnına su da içilmiyo yaa senağlama başım çok ağrıyoo :bbo:

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

esmaaaaaa sakın inancını yitirme daha dur yolun başındasın dün hafta sonu idi ben bile yedim gerçi ben akşam saat 6 dan sonra azıtıyom ama buna bi çare bulacm:):):)

çitol oturtma kız kardeşini :):) bu arada döneri sabah nasıl yiyosun:S

Günaydın millet, öncelikle iyi yolculuklar dileklerinde bulunan fıstıklara çok teşekkür ediyorum. kaydirigubbakcemile4Kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin Allahım (amin) Hepiniz kendinize çok çok iyi bakın. Hatta boşverin diyeti can boğazdan gelir yiyin bol bol. kaydirigubbakcemile3Yiyinki ben döndüğümde aldığım kilolar gözükmesin,sizde almış olursunuz.:jeyyar:kaydirigubbakcemile3 Hepinizi çok seviyor ve kocaman öpüyorum internet bulduğum her yerde gelicem topiğimize. Byyyyyyyyy

Esmaacım bencede inancını yitirme olabilir hepimiz insanız ve bazen nefsimize hakim olamıyoruz yani bu bizim elimizde .ıstersek ve azmedersek başaramıycamız hiçbirşey yok.Dün çok yediysen bugün yürüyüş yap şöyle bir saat falan yada spor yap evde.Hadeee durmak yok bugünkaydirigubbakcemile2hihoyyyt

dünü unutmak istiyorum arkadaşlar nefret ediyorum kendimden:1no2:rejimin ilk günüydü ama ben çok feci halde bozdum :(kendimi inancımı yitiyorum ofsenağlama

adamı hasta etmeyin leyyn kaydirigubbakcemile inancımı kaybettim ne demek kaybetmiş olsan buraya gelip yazmazdın :teselli: yaşadığın bir anlık iradesizlik o kadar hepimize fazla fazla oluyo bu iradesizlik merak etme yavaş yavaş atıcaz üstümüzden atyoruzda alışkanlıklar kolay bırakılmıyo kaydirigubbakcemile4

Bide sana dost tavsiyesi kendine daha makul yani seni yıldıracak değilde gaza getirecek hedefler belirle.Çıtayı çok yükseltirsek ulaşılamz gibi görünür gözümüze öncelik hedefin 10-15 kilo olsun verdiğin zaman yeni bi hedefin olur yerimseniben

Hadi kaçtım ben pafişş seçil öptüm sizi a.s. he bide nursenayı öptüm -tatlicadiarzu- durmak yok bugün hava güzel bizde enerji topliycaz :dance:

mide bulantım baş ağrım geçiyo şükür :teytey:

Back
X