• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

oyyyy oku oku bitmedi çok güzel muhabbet olmuşş benim koca akşamları bana vermiyo bilgisayarı delirtiyo beni neyse buse iyi yolculuklar

diyeti bozma konusu hafta sonu oluyo malüm aile toplanıyo geziliyo falan onun için sıkmayın canınızı hep beraber verecez inşallah bacılar

bonus ne olur dikkat et kendine ben çok korkuyom hastalancan diye ben sevmedim bu temizlik işini ama başlamışın bikere kolay gesin kahvaltı hazırlamaya gidiyorum uğrayabilirsem uğrarım bayyy

kızlar geldim.yine kimscikler yok.hava cok güzel.birazdan bende cıkıcam dışarı.bu sabah pekte sağlıklı bi kahvaltı yapmadım :utangac:
eşim yoktu,bende 1 su bardağı sütle 1 eti browni yedim mutlu ettim kendimi.100 gr 420 yazıyo üstünde kolori.benimki 40 grmlık paketti işte öf 190 kolori filan aldım .pişmanmıyım evettttttttttttttttttt :1ninca:

aa hüzün aşkolsun destek olmaz mı sana =) gercekten kılo vermek öle mutluluk verıcı bişi ki ben bır hftadr dıyet yapıyorum ve 5 kılo verdım =) 95 kıloyla başladım ve suan 90.3 kıloyum . sadece azim azim azim .. başka bişi yok=) kendımıze guwenıyoruz zayıflıcaz hep bırlıkte=):emir_bebek:

destek istedik emme kimsenin biyerisi duymadi:roflol: neysseee öyle olsun bakalimgamyoncuiremsu
canımhaftasonu ya ondan heralde girip okuyup çıkıyoruz galiba azmet zayıflıcaz merak etme bence az çık açık havada yürü sonra gel kendine bi salata yap mesela patates salatası yağsız yanınada çay ohhh az kaolrili bi menü ben mutsuz oldummu eski resimlere bakarım öyle yapabilirsin canım yaza badilerin üstüne yelek giymek istemiyom ben yaz gelince nefret ediyom millet tek tşörtle ben üstüne yelek kapatıca ter kan içinde deli oluyom onun için zayıflıcam en çokta kemer takmak istiyorum koca göbeğiim gidince inşallah zayıflıcazzz kiloları vericezz byyy

kızlar geldim.yine kimscikler yok.hava cok güzel.birazdan bende cıkıcam dışarı.bu sabah pekte sağlıklı bi kahvaltı yapmadım :utangac:
eşim yoktu,bende 1 su bardağı sütle 1 eti browni yedim mutlu ettim kendimi.100 gr 420 yazıyo üstünde kolori.benimki 40 grmlık paketti işte öf 190 kolori filan aldım .pişmanmıyım evettttttttttttttttttt :1ninca:
haftada bi o kadar olur canım takma yav bu kadar dışarı çıkınca abartma yeter

slm bende sizlere katılmak istiyorum bu kilolara artık dur demek istiyorumm:a015:
gel canım gel hepberaber verelim paylaş bizimlene yediklerini kilonu:enbuyukkk:

ben bu arada sabah mantar kavurdum 3 kaşık ondan 2 dilim kepekli ekmek biraz da peynir yedim şimdik dışarı gidiyom az hava alayım gelirim bayyy

aa hüzün aşkolsun destek olmaz mı sana =) gercekten kılo vermek öle mutluluk verıcı bişi ki ben bır hftadr dıyet yapıyorum ve 5 kılo verdım =) 95 kıloyla başladım ve suan 90.3 kıloyum . sadece azim azim azim .. başka bişi yok=) kendımıze guwenıyoruz zayıflıcaz hep bırlıkte=):emir_bebek:

saol arkadasim yaa, ben duraklama dönemine girdim, nasilatlaticam bilmiyorum iki gündür de sanki psikolojikmen cok yiyorum gibi ama yemiyorum aslinda :çok üzgünüm:

merhaba bacılar bugünkü yediklerimi yazıyım önce sabah iki dilim kepekli ekmekle biraz peynir üç tane zeytin birazda domates ve salatalık yedim öğleden sonrada bir saat yürüyüşten sonra yarım tabak makarna yedim üstünede bitki çayımı içtim akşamda fazla birşey yemeyi düşünmüyorum
hava hakkaten çok sıcak şimdide günü kaçırmamak için dışarı atcam kendimi gelince görüşürüz byyyyyyyyy

hüzüncüm bende verdiğim kilolardan sonra durdum zaten çok zor verip kolay alanlardanım canını sıkma hayatım vercez bu kiloları ben bu ara spor ve yürüyüş yaparak zorluyoruz vücudumu abakalım kim galip gelecek Çok üzgünüm çoook

canlarrrrrrrr selamlar bugün misafirim var onlarla ilgilencem sizi unutmadım yani heee aklımdasınız öpüldünüz byeee:1hug:

Kızlar selam bugün sabah güzel bi kahvaltı yaptım köy ekmegi vardı bazlama bilirmisiniz tereyagınıda koydum içine bugün bozdum gibi oldu diyeti bu saate kadar bişey yemedim çocukları hayvanat bahçesine götürdük epey yürüdüm yakmışımdır işallah yediklerimi akşama brokoli haşlama yogurtlu sade makarna yapıcam kısa günün özeti arkadaşlar işte görüşürüzhihoyyyt

ixsirim nerelerdesin gelseydin beraber yapardık sen çok severdin bazlamayıcokacimcoook

Back
X