• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar....bu gün ne yedim....

KAHVALTI
beyaz peynir 2 kib. kut. 160 cal.
domates 2 ad. 28 cal.
zeytin (siyah) 10 gr. 20 cal.
uno gün boyu tost ekmeği kepekli 3 dilim 135 cal.
bal 10 gr. 28 cal.
sucuk 10 gr. 45 cal.
1. ARA ÖĞÜN
süt (tam yağlı) - inek 1 bard. 124 cal.
ÖĞLE YEMEĞİ
kısır 4 yemek kaşığı 250 cal.
elmalı turta 1 dilim 402 cal.
2. ARA ÖĞÜN
yoğurt (yağlı) 200 gr. 190 cal.
portakal 1 ad. 50 cal.
AKŞAM YEMEĞİ
uno gün boyu tost ekmeği kepekli 2 dilim 90 cal.
yayla çorbası 0.75 por. 86 cal.
haşlanmış tavuk 0.25 por. 64 cal.
bulgur pilavı 0.2 por. 64 cal.
bahçıvan - taze kaşar peyniri 20 gr. 65 cal.
416 cal.
124 cal.
652 cal.
240 cal.
369 cal.
toplam........ 1801 cal.

kızlar balık olayına bende katkıda bulunayım ... balıkları ne olduğu farketmez fırın poşetine koyun tuz karabiber defne yap.limon kapatın ağzını verin fırına...15 dk da hazır kokusuz hemde ....soğanda koyabilirsiniz....

ah zeynepcım bır bılsen neler yaptıgımı basladım bıraktım rejımı daha fazlasını aldım kızıyorum kendıme en sonunda subatta ıyı bır dıyetısyene gıtmeye karar verdım yok yapamıyorum kendı basıma bende senı her seferınde dusunuyorum takıp etmeye calısıyorum ama arama butonuda degısmıs bu sıtede ben gormeyelı hersey degısmıs bende senı osledım ıyısallah subatta kesın donus yapabılırım

yavrum sen şubatta git yine.ama buraya da uğra biz seni motive ederiz..bak burayı bırakıp ara verenlerin çoğu çok kilo aldılar.ben veremedim ama almadımda..buraya yazmaktan utanacağımdan kaçamakları denetliyorum..hem çok yeni arkadaşlar geldi..yani topik yıkılıyorrrrrrr.moral oluyor..bizi kendinden mahrum etme hakkını nerden buluyorsun?:93::7:

bak bu yaşımda sana ne şirinlikler yapıyorum..

Nil Günün Cd de söylediklerini dinliyorum ben acıktıkça yumruğum kadar yiyorum canımın istediğini tabi fazla uçlara gitmeden :1:
Aranızda sütlü nuriye yapmayı bilen vaaaarrrmıııııııııı :52:
Bu akşam ablamla alışverişe gittik bir pastanede sütlü nuriye yedik daha doğrusu ablam yedi ben tadına baktım acayip güzel birşey ya resmen aşık oldummmm :69: 1 tepsi verseler yerim hiç ağır değildi baklava gibi değildi ama çok güzeldi yaaaaaa :69: ahhh ahhhhhh hayallerimin kadını sütlü nuriye :37: :60:

slm kizlar yediklerimi yazayim
sabah
2dilim tost ekmegi
200gr sucuk
1fincan kahve sekersiz
ara
1dilim kepekli tostekmegi
100gr sucuk yagini süzdürdüm
2bardak cay 2kasik kadar üzümle
ölen
1fincan kahve sekersiz
2dilim tost ekmeginden pizza
aksam
2tane tavuk budu
bol salata
5tane kuru erik
1bardak yesilcay
biraz tuzlu kepekli cubuk
ara
yarim pomela

sporrr 40 dakk toplam 120dakk :27: :8::8::8:

Yardım,Toksin iyi akşamlar..kızlar bana yardım edin..Yasafatın önünü keseceğim..kaçamasın..o bizim eski fıstıklardan..ne zamandır yoktu...
Yasafat ben hala aynı kilodayım...ama denemeye devamm

iyi aksamlar ablacim :emir_bebek: oyuncak oynuyordum :1: net hep acik ama ben basinda deilim radyo dinliyorum ablacimmm

Menüm
Sabah
1 KK peynir
2 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
eti form çubuk yarım paket
1 portakallı yeşilçay
Öğle
3 dilim light ekmek
1 kase yoğurt
Akşam
tavuk ızgara
salata
1 tane lavaş ekmeği
Soda
1 tane sütlü nuriye
Ara
Soda
Elma

2 lt su, 60 dakika leslie :nazar: :81:

kızlar balık olayına bende katkıda bulunayım ... balıkları ne olduğu farketmez fırın poşetine koyun tuz karabiber defne yap.limon kapatın ağzını verin fırına...15 dk da hazır kokusuz hemde ....soğanda koyabilirsiniz....

Güzel bir Yöntem eminim tadida güzel olur, salı günü balık alcam pazardan yaparm dedin gibi. yagsiz bir şekilde.

Nil Günün Cd de söylediklerini dinliyorum ben acıktıkça yumruğum kadar yiyorum canımın istediğini tabi fazla uçlara gitmeden :1:
Aranızda sütlü nuriye yapmayı bilen vaaaarrrmıııııııııı :52:
Bu akşam ablamla alışverişe gittik bir pastanede sütlü nuriye yedik daha doğrusu ablam yedi ben tadına baktım acayip güzel birşey ya resmen aşık oldummmm :69: 1 tepsi verseler yerim hiç ağır değildi baklava gibi değildi ama çok güzeldi yaaaaaa :69: ahhh ahhhhhh hayallerimin kadını sütlü nuriye :37: :60:

:61: Sütlü Nuriye ???

Ben zaten yağ koymuyorum cnm ama bu balığı ilk kez deniyeceğim için yağsız pişirmeyi sodada koymiyim. Evde eksik olmaz soda zatende bidahaki sefere sodalı deneyeyim o zaman

ben mısır ununa buluyorum fırın tepsisine yağlı kağıt serip fırına atıyorum

fırında üst ızgara alt normal fırın modunda çalıştırıyorum

kızarmış gibi oluyor aynı tavsiye ederim

yada hamsi tavasında yapıyorum küçük balıkları

:53:kızlar bu şu son 4 gündür toplam :52:149:53: dakika leslie yaptım ve hergün 1rer saat yürüyüş bu hafta düşerim inşallah 2 haneli sayılara dua edin :59:

Azmin hiç bitmesin canım

bu azimle istediğin kilolara kavuşursun maşallah canım
ders çalışmaktan bıktım ya :59: çalışırken sürekli birşeyler atıştırmak istiyorum offf :59: 1 şubata kadar devam edecek sınavlarım Sabır Yarabbimmm :58:

listeye uymaya çalışıyorum ama arada kaçırdığım oluyor :/ az önce patates kızartması attım ağzıma 2 çubuk. :86:
finallerim bittiğinde giyecek kıyafetim olmayabilir :27::27:
sizler nasılsınız bakalımmm :1:

Yena abladan hala ses yok bakıyorum aralarda, taşınma işi bitmedi galiba.
zeynep ablacım yazılarını öyle güzel yazıyorsun ki ders almamak mümkün değil.
tombulkelebekim emeklerin zayi olmayacak inşallah. kilo olarak değişmemiş olabilir ama sporlar boşa gitmeyecek bunu biliyorum. :nazar:

kendini bırakma

sabredebilirsinnnnn

kendine güven
Hayırrr birincilik benim bu hafta 75 olucam :8: bak gittim alışveriş yaptım onun için :52: sonraki haftalar sizin olsun :34: olarmı? Canım cumartesileri eşimle film günümüz. Bakalım filmden sonra gelirim muhabbet etmeye geç olmazsa.
e tamam o zaman alış verişin hatrına sen ol birinci :65:
slm kizlar yediklerimi yazayim
sabah
2dilim tost ekmegi
200gr sucuk
1fincan kahve sekersiz
ara
1dilim kepekli tostekmegi
100gr sucuk yagini süzdürdüm
2bardak cay 2kasik kadar üzümle
ölen
1fincan kahve sekersiz
2dilim tost ekmeginden pizza
aksam
2tane tavuk budu
bol salata
5tane kuru erik
1bardak yesilcay
biraz tuzlu kepekli cubuk
ara
yarim pomela

sporrr 40 dakk toplam 120dakk :27: :8::8::8:

kizlar ben kacaR uyumaya :58:

maşallahhhhhhhhh

sen yine birinci olursun bu gidişle

tebriklerrrr

valla biride bana tatil ısmarlasın

ne biçim gaz veriyor böyle

sen kardeşine dua et bence

seni çok iyi motive etti :1:

Erva kızının adı sanırım :44: anlamı nedir ilk defa duydum da merak ettim :82:
eet cnm cesur yigit kadin anlamina geliyor ve peygamberimizin halasin ismiymis

derece girenleri, sporcularımızı, kilo verenleri çok tebrik ediyorum maşallah hepinizeee :nazar::nazar:
bende herkezi tebrik ediyorum :46::46::46::46:
benim morlaim bozuk biraz ya adetim 5 gün sürdü benim. çok kısa değil mi sizce? arkadaşımla konuştuk az önce onun 8-9 gün sürüyormuş :59: normal süre ne kadar olur ki? :61:

cnm 3-10 gün arasi normal diye biliyorum ben
bende 5 yada en fazla 6 güne kesin bitiyor bence gayet normal :34::34:

kizlar dün gittim terazi aldim :40::40:

dün 45 dk spor yaptim bugünde 60 dk yapmayi düsünüyorum tam gaz devam etmeliyim yine :52::52::52:

Film seyrederken uyumuşum :9::9: şimdide uykum yok tabi. Neyse yarın biraz geç kalkarız nasılsa hafta sonu. Çocukluğumdan beri istavrit yememiştim iyikide yememişim o ne yaa hiç beğenmedim. Hem tadı güzel değil hemde çok kılçıklıydı. Saferan saol canım ben tavuğu yapıyorum ama balık aklıma gelmemişti fırın poşetinde denerim bi dahakine :34:

Lunaazul yağlı kağıtla fırına atmakta süper fikir. Ne güzel şeyler öğreniyorum ben burda yaa. Yakında gurme olcam sayenizde :52:

Lunaazul yağlı kağıtla fırına atmakta süper fikir. Ne güzel şeyler öğreniyorum ben burda yaa. Yakında gurme olcam sayenizde :52:

diyet ve pratik olması açısından fırın imdadıma yetişiyor

kızartmayıda fırında yapıyorum

bütün kızartacaklarımı doğuruyorum

tuz , baharat atıyorum bir güzel karıştırıyorum azıcıkta yağ koyuyorum

yine yağlı kağıt üstünde fırın tepsisinde

üst ızgara alt fırın modunda pişiriyorum

hem kızartma yiyorum

hemde kilo almıyorum

nasıl ama :1:

Back
X