• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

diyet ve pratik olması açısından fırın imdadıma yetişiyor

kızartmayıda fırında yapıyorum

bütün kızartacaklarımı doğuruyorum

tuz , baharat atıyorum bir güzel karıştırıyorum azıcıkta yağ koyuyorum

yine yağlı kağıt üstünde fırın tepsisinde

üst ızgara alt fırın modunda pişiriyorum

hem kızartma yiyorum

hemde kilo almıyorum

nasıl ama :1:

süpermiş gerçekten ama ben fırının ızgara modunu bilmiyorum. Bi çok ayarı var ama ben sadece alt üst üflemeli olanı kullanıyorum sürekli :44: yarın görüşürüs hanımlar. Bu arada BEYZUS abla sülüüümanın bacağı kırılmış. Nazar değdi adama galiba. Diziye ara vermeseler bari :31::31::31: Gidip yatim artık bye byeee :3:

iyi geceler

yarın anlatırım sana o modu

gerçi pizza modu diyede geçiyor

üstte ızgara işareti altta düz çizgi var benim fırında

eğer senin fırındada varsa güzel bir şey dene

süpermiş gerçekten ama ben fırının ızgara modunu bilmiyorum. Bi çok ayarı var ama ben sadece alt üst üflemeli olanı kullanıyorum sürekli :44: yarın görüşürüs hanımlar. Bu arada BEYZUS abla sülüüümanın bacağı kırılmış. Nazar değdi adama galiba. Diziye ara vermeseler bari :31::31::31: Gidip yatim artık bye byeee :3:

Nezaketen ağzını burnunu kırdım diye yazmıştım;aslında ayağını kırdım.Her şey açığa çıktı....Pişmanım....:60:

Günaydın Kızlar :1:

Uyandım yatağımda hayal kurdum biraz sonra limonlu ılık suyumu içtim :68: tuzlandım sauna şortumu giydim spor ayakkabılarımı giydim ( Kızlar ben leslie linki gönderdiklerime spor ayakkabıyla yapması gerektiğini söylemeyi unutmuşum bilmeyenler varsa bilgilerine :42: ) Nil Günün CD yi açtım okurken dinliyordum şurası çok hoşuma gidiyor ya '' 1 fil ne kadar rejim yaparsa yapsın zürafaya benzeyemez '' :60: :9:
Birazdan leslieye başlıyorum :8:

Son düzenleme:
Günaydin Lady's...

$cicek-008.gif

Son düzenleme:
30 dakika lesliemi yaptım :8: :nazar: :32: ter nerelerimden akıyor tahmin edebilirsiniz offf çok güzeldi yaaaa kahvaltı yapayım öğle yemeğinden önce 30 dakika daha yapacağım :81:

30 dakika lesliemi yaptım :8: :nazar: :32: ter nerelerimden akıyor tahmin edebilirsiniz offf çok güzeldi yaaaa kahvaltı yapayım öğle yemeğinden önce 30 dakika daha yapacağım :81:

Sabah yapınca daha bi iyi oluyo sanki dimi. Bütün gün enerjik ve pozitif oluyo insan. Bu hafta güzel gidicek senin margarinler öyle geliyo bana :34:

Sabah yapınca daha bi iyi oluyo sanki dimi. Bütün gün enerjik ve pozitif oluyo insan. Bu hafta güzel gidicek senin margarinler öyle geliyo bana :34:

İnşallah canım inşallah 3 haftadır bu kilolardayım bu hafta gider umarım çünkü diğer hafta regl olacam giderse bu hafta gider gitmezse 15 gün beklemem lazım kilo verip vermediğimi görmek için :50:
Eee sen bizimle 300 dakika yarışına ne zaman gireceksin :23: ayrıca ara vermeyi düşünüyormuşsun sanırım bundan 1-2 ay önce bende yaptım senin dediğini çünkü psikolojimi bozmaya başlamıştım artık tekrar toparlanmam 2 ay sürdü ve o 2 ay içinde verdiğim 5 kiloyu geri aldım onun için önermiyorum ara verilmesini :50: fazla sıkma kendini ve nilgünün Cdsini hergün dinle o bize nasıl kilo vereceğimizi dengeli beslenmeyi anlatıyor. Oprah Winfrey 130 kilodan 63 kiloya düşmüş 3 senede ve artık kilo almıyormuş tamamen zayıflayıp kilomu sabitlemek 3 senemi alacaksa ben razıyım 30umdan sonra güzel bir hayat yaşayacağım demektir bu :81: Nil Günün söylediklerine göre hayat şekillendirilebilir gibi geliyor bana şimdi yine dinliyorum hayatıma katkısı olacağına eminim :81:

İnşallah canım inşallah 3 haftadır bu kilolardayım bu hafta gider umarım çünkü diğer hafta regl olacam giderse bu hafta gider gitmezse 15 gün beklemem lazım kilo verip vermediğimi görmek için :50:
Eee sen bizimle 300 dakika yarışına ne zaman gireceksin :23: ayrıca ara vermeyi düşünüyormuşsun sanırım bundan 1-2 ay önce bende yaptım senin dediğini çünkü psikolojimi bozmaya başlamıştım artık tekrar toparlanmam 2 ay sürdü ve o 2 ay içinde verdiğim 5 kiloyu geri aldım onun için önermiyorum ara verilmesini :50: fazla sıkma kendini ve nilgünün Cdsini hergün dinle o bize nasıl kilo vereceğimizi dengeli beslenmeyi anlatıyor. Oprah Winfrey 130 kilodan 63 kiloya düşmüş 3 senede ve artık kilo almıyormuş tamamen zayıflayıp kilomu sabitlemek 3 senemi alacaksa ben razıyım 30umdan sonra güzel bir hayat yaşayacağım demektir bu :81: Nil Günün söylediklerine göre hayat şekillendirilebilir gibi geliyor bana şimdi yine dinliyorum hayatıma katkısı olacağına eminim :81:

Bende istiyorum 300 dk yarışına girmeyi cuma yaptım c. tesi pazar. off pazartesi devam edicem. Ya benim laptobun sesi fazla çıkmıyor. Aslında çıkıyorda pencereler açık olunca dışardanda ses geliyor. Dinleyemedim NilGün nün sağlıklı zayıflamayı. Şimdi ipod a atıcam yatağa uzanıp dinlicem başında rahat olun filan diyodu çünkü. Ara vermeye gelince kararsızım hala bilemiyorum çokta diyet diyet denince ruhum sıkılıyo :59:

Bende istiyorum 300 dk yarışına girmeyi cuma yaptım c. tesi pazar. off pazartesi devam edicem. Ya benim laptobun sesi fazla çıkmıyor. Aslında çıkıyorda pencereler açık olunca dışardanda ses geliyor. Dinleyemedim NilGün nün sağlıklı zayıflamayı. Şimdi ipod a atıcam yatağa uzanıp dinlicem başında rahat olun filan diyodu çünkü. Ara vermeye gelince kararsızım hala bilemiyorum çokta diyet diyet denince ruhum sıkılıyo :59:

Nil Günde onu dyor zaten biz diyette değiliz ki :1: ben diyette değilim canımın istediğinden yiyorum acıktıkça yumruğum kadar :34: ve şuna inanıyorum zamanla canım zararlı şeyleri istemekten vazgeçecek çünkü onlar yasak değil bana istediğim zaman yiyebilirim ama canım artık ne kadar ister bilmiyorum :27: ben günde 2 kere dinliyorum bu CD yi. bence etkili en azından bilinçaltım için :34:

Nil Günde onu dyor zaten biz diyette değiliz ki :1: ben diyette değilim canımın istediğinden yiyorum acıktıkça yumruğum kadar :34: ve şuna inanıyorum zamanla canım zararlı şeyleri istemekten vazgeçecek çünkü onlar yasak değil bana istediğim zaman yiyebilirim ama canım artık ne kadar ister bilmiyorum :27: ben günde 2 kere dinliyorum bu CD yi. bence etkili en azından bilinçaltım için :34:

Attım canım ipoda sesi süper oldu böyle uyuyup kalmam gene inşallah :1: deniz dalga sesleri filan. Tamamını dinleyip gelicem o zaman yorum yaparım bende Baharcım.

Attım canım ipoda sesi süper oldu böyle uyuyup kalmam gene inşallah :1: deniz dalga sesleri filan. Tamamını dinleyip gelicem o zaman yorum yaparım bende Baharcım.

Hıııı sen meditasyon CD sini dinliyorsun sanırım deniz dalgaları falan ben diğerini dinliyorum sağlıklı beslenin incelin CDsi bu daha etkileyici bence diğeri beni de uyutuyordu neredeyse :9: bu daha mantıklı bence :23:

iyi günler kizlar biz dietde deyilizki,biz saglikli besleniyoruz ve hayat boyu saglikli beslencegiz.Su an biraz daha az yiyoruz ama hedefimize ulasdigimizda herseyden yiyecez ,bu gün yedik isdedigimizden yarin daha cok salata sebze yiyecegiz ve dengeyi saglicagiz kilo almayacagiz cnm :34:
faktorb cnm birakirsan kilolari alip dönersin yani beyninde birakma ban ben gecen sene hamile kalmadan önce cnm cok kola isdiyordu ama ben icmiyordum o kadar yani rüyamda kola ictim ,dedim bende bisey var test yaptim hamile ciktim hamile cikinca lokumlar vardi hepsini yedim insan bir birakinca toplayamiyor kendini bana kalsa hamilelikde saglikli beslencektim nerdeeeeeee taa sekerim cikana kadar o zaman mecbur saglikli beslendim :1: , abla tavsiyesi birakma diette deildin saglikli besleniyoruz nokta bu kadar :54:

20 dakika daha leslie yaptım :8: :nazar:

Faktörcüüümmmm bu senin çilekli yoğurt ne işe yarıyormuş :26: ben orayı kaçırmışım :44:

Günaydın canım. Hergün güzel güzel bu resimleri nasıl ekliyorsun , hiç gözümden kaçmıyor :51:

bu cvp verdimiz yerden aşşağda Eklenti ekle yazıyor, ona tıklayınca acılan pencerede Dosya ekle ye tıklıyorsun Dosyalarını sec diyorsun sonra pc n de olan resımleri seciyorsun.
Içeriği ekle diyorsun ekliyor zaten öyle.

1- Eklenti ekle
2- Dosya ekle
3- Dosyalari seç
4- Upload Files
5- Içeriği ekle
6- Bitir.

bu kadar :54:

$685854447882700_1260369128.webp

Hıııı sen meditasyon CD sini dinliyorsun sanırım deniz dalgaları falan ben diğerini dinliyorum sağlıklı beslenin incelin CDsi bu daha etkileyici bence diğeri beni de uyutuyordu neredeyse :9: bu daha mantıklı bence :23:

Daha dinleyemedim gerçi çamaşırlar vardı ama senin verdiğin linktekini indirdim. Hipnomeditasyon sağlıklı zayıflamak diyor. 21 gün günde 2 kez dinleyin diyodu başında. Bilinçaltımıza yerleşmesi için sanırım.

bu cvp verdimiz yerden aşşağda Eklenti ekle yazıyor, ona tıklayınca acılan pencerede Dosya ekle ye tıklıyorsun Dosyalarını sec diyorsun sonra pc n de olan resımleri seciyorsun.
Içeriği ekle diyorsun ekliyor zaten öyle.

1- Eklenti ekle
2- Dosya ekle
3- Dosyalari seç
4- Upload Files
5- Içeriği ekle
6- Bitir.

bu kadar :54:

Eki Görüntüle 127595

Saol canım teşekkür ederim :54:

Back
X