• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Platoniğim diyorum çünkü her seferinde farklı şeyler hissettiriyor bana ama dün gece gerçekten anladım onun da beni istediğini :69:
Adanada canım orda yaşıyor :59: ondan telefonla ya da bazen internette konuşuyoruz.
Evet dünki üslubu benide kırdı :59: ama o da benim iyiliğim için söylüyor kendiside haklı ilerdeki eşinin kendi ayakları üstünde durabilen birisi olmasını istiyor.
Valla beni herzaman gaza getiren kendisi zaten :25: ama bende bir sorun var zayıflayamıyorum :59:

vermişsinya canım daha ne olsun başlamak önemli benim gibi umursama umursama böyle sıkışırım işte sen mücadele ediyosun gerçekten kolay değil 13 kilo hem yaparsında bekarsın yaşın küçük sorumluluğun az iste yetrki ki istiyorsun

ben de şunu söyliyim gerçekten sana ilgi duyuyor bu çocuk seviyor ama senden bir şeyler bekliyor... eğer sende onu seviyorsan bi şeyler yap.. bıraklahmacunu falan lahmacunu ondan daha mı çok seviyorsun... ben ce onun istediklerimni yapamıcaksın diye kendini uzak tutuyorsun kendine güvenmiyorsun.. gerçekten istiyorsan önce zayıflamayı kafana koy..sınava çalış iyi bir yere yerleş... diyetisyen yok mu devlette gitsene neyi bekliyorsun sonra geç olabilir onu tamamen kaybedebilirsin.. eğer istediklerini gerçekleştirmeye başlarsan onu kendine bağlarsın .. koca istiyorsun kocada hazır mutlulukta yeterki sen bir şeyleri başar sana açık açık söylemiş çocuk daha ne yapsın......dudak mudak ne oluya yani yoksa dimi ama..... hadşi bakalım şimdiden tezi yok başla ... sonra çok geç olabilir bizide üzersin sonra..........:13::13::13::13:...

iyice oku diye büyük yazdım görmedim deme sonra..........

Gerçekten kocaman yazmışsın görmedim demekte imkansız :9:
Haklısın canım onu kaçırmamam lazım :61:
Diyetisyene gidemiyorum sigortam yok şuanda malesef :59: yoksa ilk istediğim şey diyetisyene gitmek :59: Acaba devlet hastanesine gidip sigortam olmadan ücret karşılığı tedavi olabilirmiyim :44: yani sigortası olmayan insanlar nasıl tedavi oluyorlar :44:
Bilgisi olan var mı ??? Çokmu ücret öderim acaba :44:

zayıflayamıyorum diye birşey yok canım sonuçya 15 20 kilo veren sen değilmiydin.. ben de bir zamanlar veremiyorum diyordum 20 yıldır bu yükü çekiyorum ama gerçekten isteyince nasıl oluyormuş ben de gördüm... iskender ,lahmacun falan bırak artık gerçekçi ol hem herşeyi yiyim hem zayıflıyım olmuyor.... lütfen kırılma senin mutlu olmanı istiyorum............ ben de senin gibiydim 90 kiloydum mavi gözlüyüm yüzüm çok güzeldi ama kilodan herkes çok güzelsin ama şişmansın derdi beni kim alcak diye hiç umudum yoktu o halimle beni seven isteyen eşimle evlendim keşke zamanında zayıflayıp onu da kendimide daha mutlu etseydim.....senin hala şansın var mutluluk senin elin de......umarım kızmamışsındır........:9::9::9::9:

Hayııırrr kızmadım aksine mutlu oluyorum düşünüp cevap verdiğin için :16:
Bana da öyle diyorlar güzelsin AMA şişmansın :59: yiyorum dimi ya iskender de yiyorum lahmacunda yiyorum :59: deliksiz firarsız yapmam lazım nedense hayatı boşvermişim ben ya :59: hayat şeklimi değiştirmem lazım artık kendimi kandırıyorum sanırım :59:

vermişsinya canım daha ne olsun başlamak önemli benim gibi umursama umursama böyle sıkışırım işte sen mücadele ediyosun gerçekten kolay değil 13 kilo hem yaparsında bekarsın yaşın küçük sorumluluğun az iste yetrki ki istiyorsun

Evet kilolar gidiyor da çok yavaş gidiyor :59: zeyneple aynı zamanlarda başladık o 40 kilo verdi ben 10 kilo :59: ama değiştireceğim düzenimi gerekirse memlekete gideceğim orda hem sporumu rahat yaparım hem de yeme düzenim normalleşir evet evet en iyisi bu olacak sanırım :44:

Gerçekten kocaman yazmışsın görmedim demekte imkansız :9:
Haklısın canım onu kaçırmamam lazım :61:
Diyetisyene gidemiyorum sigortam yok şuanda malesef :59: yoksa ilk istediğim şey diyetisyene gitmek :59: Acaba devlet hastanesine gidip sigortam olmadan ücret karşılığı tedavi olabilirmiyim :44: yani sigortası olmayan insanlar nasıl tedavi oluyorlar :44:
Bilgisi olan var mı ??? Çokmu ücret öderim acaba :44:

ben de sigortasız gidiyorum devlete diyetisyene... orda nasıl bilmiyorum burda önce dahiliyeye randevu aldım diyetisyene gitmek istediğimi söyledim dahiliye yolluyor diyetisyene genel tahlilleri istedi muayene ücretli 15 tl standart zaten bütün tahliller 24 tl diyetisyene ayrıca ücret vermedim 3. gidişim ücret almıyorlar fiş de istemiyorlar kontrol gibi ücretsiz gidiyorum bedava nerdeyse yani .. sende araştır bundan fazla olmasına imkan yok en fazla diyetisyene ayda bir gitsen 15 tl muayene ücreti verirsin daha fazla olmaz emin ol....

ben de sigortasız gidiyorum devlete diyetisyene... orda nasıl bilmiyorum burda önce dahiliyeye randevu aldım diyetisyene gitmek istediğimi söyledim dahiliye yolluyor diyetisyene genel tahlilleri istedi muayene ücretli 15 tl standart zaten bütün tahliller 24 tl diyetisyene ayrıca ücret vermedim 3. gidişim ücret almıyorlar fiş de istemiyorlar kontrol gibi ücretsiz gidiyorum bedava nerdeyse yani .. sende araştır bundan fazla olmasına imkan yok en fazla diyetisyene ayda bir gitsen 15 tl muayene ücreti verirsin daha fazla olmaz emin ol....

Eee süper o zaman bende gideyim pazartesi günü :53: madem 15 TL miş benden kıymetlimi :61: önce dahiliyeye gitmem lazım yani anladım :26: ordan diyetisyene gitmek istediğimi söyleyeceğim :44: Erzurum bölge eğitim araştırma hastanesine gideceğim orası yeni yapıldı çok büyük bir hastane orada diyetisyen vardır herhalde :61: Araştırıp hemen randevu alayım :81:
Teşekkürler verdiğin bilgi için saferan :71:

Evet kilolar gidiyor da çok yavaş gidiyor :59: zeyneple aynı zamanlarda başladık o 40 kilo verdi ben 10 kilo :59: ama değiştireceğim düzenimi gerekirse memlekete gideceğim orda hem sporumu rahat yaparım hem de yeme düzenim normalleşir evet evet en iyisi bu olacak sanırım :44:

kim o zeynep adaşıma bak ya nasıl vermiş nasıl irade maşşalllah allahım bizede nasip eder 40 kiloları inş. içinden bir insan yada patates çuvalı atmış desene :)))eşimin tabiri 1 kilo vermişim çok az dediğimde oda 1 kg patatesi düşün azmı sence diyor:)))

Eee süper o zaman bende gideyim pazartesi günü :53: madem 15 TL miş benden kıymetlimi :61: önce dahiliyeye gitmem lazım yani anladım :26: ordan diyetisyene gitmek istediğimi söyleyeceğim :44: Erzurum bölge eğitim araştırma hastanesine gideceğim orası yeni yapıldı çok büyük bir hastane orada diyetisyen vardır herhalde :61: Araştırıp hemen randevu alayım :81:
Teşekkürler verdiğin bilgi için saferan :71:

sen mutlu ol yeter canım... ama sen bi sor direk diyetisyen randevusuda olabilir... ptesi sorarım bak gittinmi diye.....

sen mutlu ol yeter canım... ama sen bi sor direk diyetisyen randevusuda olabilir... ptesi sorarım bak gittinmi diye.....

Bugün şu mevlüdü atlatalım da akşam olmadan ararım hemen yarın sabah giderim diyetisyene şimdi şeyden korkmaya başladım herkes diyestisyene gidiyorda ordaki baskülde 2-3 kilo fazla çıkıyor ya 120 görmekten korkuyorum :59:

Bugün şu mevlüdü atlatalım da akşam olmadan ararım hemen yarın sabah giderim diyetisyene şimdi şeyden korkmaya başladım herkes diyestisyene gidiyorda ordaki baskülde 2-3 kilo fazla çıkıyor ya 120 görmekten korkuyorum :59:

ne olcak canım benim tartıdan 1.5 kilo fazla gösteriyor hastanede ki bide öğlen yemek yemiş oluyorsun falan ben kendi tartıma göre bildirim yapıyorum... sonuçta ordada kilo vericeksin dimi...ben ilk gittiğimde 140 çıktım şimdi 136 çıktım dün gittim...kendi tartımda 134 düm.....

factorcüm kendisi fransız kurabiyesi olur ve benim en sevdiklerim çikolatalı ve kahveli olanlar, sayısız yiyebilirim :56: :56: :56:

Günaydin Lady'S

Kafam cok dumanli hicbişeye cvp veremicem sabahın 7 sinde yatdim 10 da kalktım sıkıntılı bir geceydi.

Hepınızı öpüyorum.. :54:

sonra diyeceklerim var ama okumadim sanmayın yazdıklarınızı :61:

ne olcak canım benim tartıdan 1.5 kilo fazla gösteriyor hastanede ki bide öğlen yemek yemiş oluyorsun falan ben kendi tartıma göre bildirim yapıyorum... sonuçta ordada kilo vericeksin dimi...ben ilk gittiğimde 140 çıktım şimdi 136 çıktım dün gittim...kendi tartımda 134 düm.....

hmm öylemi diyorsun :26: ben gidersem sabah aç karnına hiçbirşey yemeden gideceğim hatta koşa koşamı gitsem hastaneye :60: ne kadar az görürsem o kadar çok sevinirim :27:
Hastanenin kendi sayfası açılmıyor ama doktorlar arasında Diyetisyen Aysun Yorulmaz diye bir isim gördüm diyetisyeni var demekki :61: ayyy çok heyecanlıyım :69:

Aldımmm yarın sabah 10a randevu aldımmm önce dahiliyeye gidecekmişim ordan diyetisyene sevk alacaksın dedi randevu veren bayan ama her ikisi için ayrı ayrı ödeme yapmanız gerekiyor dedi umarım çok tutmazda Allahın izniyle yarın herşeye güzel bir başlangıç yaparım :61:

Aldımmm yarın sabah 10a randevu aldımmm önce dahiliyeye gidecekmişim ordan diyetisyene sevk alacaksın dedi randevu veren bayan ama her ikisi için ayrı ayrı ödeme yapmanız gerekiyor dedi umarım çok tutmazda Allahın izniyle yarın herşeye güzel bir başlangıç yaparım :61:

hayırlısı olsun cnm bnmm senın adına cok sevındımm bende dusunuyorum bakalım bende gıderım belkıı

hadi hayırlı olsun canım ..inş. iyi bi doktor çıkar karşına verim alırsın .. artık kaçamak yok.:125::125::125:. .. ondan sonra sıra davul zurnada.....:123::123::66::66::64::64::66::66::64::64:

slm..aranıza yeni katıldım..92 ile hamile kalıp 112 ile doğuma gittim..bebişim 3.5 aylık 12 kilosu gitti sadece ekmek yemiyorum...haftaya işe başlıyorum bakalım ne olacak:)

hadi hayırlı olsun canım ..inş. iyi bi doktor çıkar karşına verim alırsın .. artık kaçamak yok.:125::125::125:. .. ondan sonra sıra davul zurnada.....:123::123::66::66::64::64::66::66::64::64:

Ayyyyyyyyyy :69: :69: :69: :69: :69: :69:
İnşallaaahhh canım yaaaa inşalllaaaaahhhh Allah iyi birini çıkarır karşıma da o daha çok hırslandırır beni de zayıflarım inşallaaahhh :81: :81: :81:
Düğünüme hepinizi çağırıcammm çıtırlar topluluğu olarakkk düğünümün şeref konukları olacaksınız inşallah :71: :16: :71:
Ama benim düğünde davul zurna değil de tulum çalar horon teperiz =)

Son düzenleme:
slm..aranıza yeni katıldım..92 ile hamile kalıp 112 ile doğuma gittim..bebişim 3.5 aylık 12 kilosu gitti sadece ekmek yemiyorum...haftaya işe başlıyorum bakalım ne olacak:)

Maşallaaahhh canım 12 kiloyu vermişsin bile geriside gelir inşallaaahh
Hoşgeldin aramıza :71:

Back
X