• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ahhhh Ahhhh kızlaaarr biraz kafanızı şişireyim anlatayımda açılayım :25:
Dün gece platonikimle konuştuk yaklaşık 1 saat ayağında iltihaplanma varmış ameliyat oldu 3 gündür hastanede şunu farkettim çok asabi birisi ve çok sinirli canı acıdıığı zaman gözü hiçbirşey görmüyor çok fevri hareketleri olabiliyor canı çok tatlı yavrumun :69:
Dün gece çok üzüldüm yine çok ezik hissettirdi bana kendimi kendisi makine mühendisi ve idealleri olan birisi botaşa ya da devlet demir yollarına yerleşecek aldığı kpss-kpds puanlarıyla çok zeki ve ileri görüşlü herşey hakkında bilgisi olan tam bir mantık adamı. Dün akşam resmen azarladı beni başladığın hiçbirşeyi bitiremiyorsun diye idealin yok diye...

Sonra bana ağlıyormusun dedi ( ağlıyorum tabiii resmennn ezdin geçtinnnnn ) diyemedim tabi ağlamıyorum dedim :63: sonra farketti çok üstüme geldiğini kusura bakma dedi. Konu değiştik ama sonuç olarak şunu çok iyi anladım ki gelecekte hayatında beni istiyor :69: eğer zayıflayıp gerçekten iyi bir iş sahibi olabilirsem benim yanımda olacak o da beni seviyooo o da beni istiyoooo :69: Telefonu kapatırken hep öptüm der kapatırdık ama ilk defa dün akşam bana kocaman öpüyorum dudaklarından :78: :77: :17: dedi :69: :69: :69: ahhh ahhhh telefonu kapattıktan sonra ağzımdan çıkan tek şey seviyooorruuummmmm ulaaaaannnnn :69: :60: :60: :60: :60:

Çok uzatmışım :1: tiyatro oyunu gibi olmuş resmen :60:
Okuyanların gözüne sağlık :71:

Arkadaşım diyetisyene gidecek olmana sevindim. Ancak hatırlarsan bundan birkaç gün önce eşimle bu çeşit bir tartışma yaşamıştık. Bir hedefin yok diye eşim de bana söyledi demiştim. Sen de "Ezdirme kendini" demiştin. Karşımızdaki insanlar iyiliğimizi istediği için bunu söylüyorlar evet. Ama gerçekten de ezdirme kendini. Sana sanki şöyle diyor: Ben çok mükemmelim ama sen bana uygun olacak kadar mükemmel değilsin. Bu mesaj bana da verildi mi çok canım sıkılır. Ama şu var ki belki de sen hayatında onun başaramadığı şeyleri başardın. Belki senin ona göre çok farklı konularda bilgin var... Bu moda girmesi bir kereye mahsus iyi olmuş seni teşvik için, ama bu tavrı bir kaç kere sürdürürse bu dayanılmaz olur. Dikkat et, bunu bir daha yaptırma ona, herkesin zayıf bir tarafı vardır. :47:Onun da bunu asla unutma... Yanlış anlamanı istemem aşkın boyutu büyüdükçe, karşındakinden vazgeçmek daha zor oluyor.:69: Bu defa evlilikte sıkıntılar çoğalıyor. Senin mutsuz olmanı asla istemediğim için bunları söylüyorum. Ama yakınlarımız da haklı bir yandan. Ben de senin gibiyim. Aslında böyle değildim. Düşünsene babamı kaybettikten sonra okuldan da kendimi çektim yüksek lisans tezinin bitmesine 1,5 ay kala tezimi ve okulu yarıda bırakıp terk ettim. Kpss'ye hiç girmedim. Diyetimi tamamlayamadım. Bir ara grupla beraber 108 kg. dan başlayıp 95 kiloya indim. Sonra grubu da bıraktım diyeti de... 5 kg. geri aldım. :78:Eşim bana onları söyledikten sonra silkelendim biraz.:52: Ben de diyete başladım, kpss kitapları aldım çalışmak için... Yani haklılar... Malesef... Ve bizzz başarmalıyız, ama önce kendimiz içinnn:65::81:

slm..aranıza yeni katıldım..92 ile hamile kalıp 112 ile doğuma gittim..bebişim 3.5 aylık 12 kilosu gitti sadece ekmek yemiyorum...haftaya işe başlıyorum bakalım ne olacak:)

Hoşgeldin canım:71:
Ben de 100 kilo ile başladım bu hafta, umarım 2 rakamlara düşmüşümdür bu hafta. Yarın sabah tartılacağım ve göreceğim... Sen de iş yerinde de dikkat edebilirsin. Kalori takibinden yiyeceklerinin kalorisini hesaplayarakyiyebilirsin...

Aldımmm yarın sabah 10a randevu aldımmm önce dahiliyeye gidecekmişim ordan diyetisyene sevk alacaksın dedi randevu veren bayan ama her ikisi için ayrı ayrı ödeme yapmanız gerekiyor dedi umarım çok tutmazda Allahın izniyle yarın herşeye güzel bir başlangıç yaparım :61:

Hayırlısı canım, inşalllah cok faydasını görürsün.

Arkadaşım diyetisyene gidecek olmana sevindim. Ancak hatırlarsan bundan birkaç gün önce eşimle bu çeşit bir tartışma yaşamıştık. Bir hedefin yok diye eşim de bana söyledi demiştim. Sen de "Ezdirme kendini" demiştin. Karşımızdaki insanlar iyiliğimizi istediği için bunu söylüyorlar evet. Ama gerçekten de ezdirme kendini. Sana sanki şöyle diyor: Ben çok mükemmelim ama sen bana uygun olacak kadar mükemmel değilsin. Bu mesaj bana da verildi mi çok canım sıkılır. Ama şu var ki belki de sen hayatında onun başaramadığı şeyleri başardın. Belki senin ona göre çok farklı konularda bilgin var... Bu moda girmesi bir kereye mahsus iyi olmuş seni teşvik için, ama bu tavrı bir kaç kere sürdürürse bu dayanılmaz olur. Dikkat et, bunu bir daha yaptırma ona, herkesin zayıf bir tarafı vardır. :47:Onun da bunu asla unutma... Yanlış anlamanı istemem aşkın boyutu büyüdükçe, karşındakinden vazgeçmek daha zor oluyor.:69: Bu defa evlilikte sıkıntılar çoğalıyor. Senin mutsuz olmanı asla istemediğim için bunları söylüyorum. Ama yakınlarımız da haklı bir yandan. Ben de senin gibiyim. Aslında böyle değildim. Düşünsene babamı kaybettikten sonra okuldan da kendimi çektim yüksek lisans tezinin bitmesine 1,5 ay kala tezimi ve okulu yarıda bırakıp terk ettim. Kpss'ye hiç girmedim. Diyetimi tamamlayamadım. Bir ara grupla beraber 108 kg. dan başlayıp 95 kiloya indim. Sonra grubu da bıraktım diyeti de... 5 kg. geri aldım. :78:Eşim bana onları söyledikten sonra silkelendim biraz.:52: Ben de diyete başladım, kpss kitapları aldım çalışmak için... Yani haklılar... Malesef... Ve bizzz başarmalıyız, ama önce kendimiz içinnn:65::81:

Mükemmelim demiyor ama en azından sıradan değilim diyor sende benim eşim olacaksan aynı çizgide olmalıyız diyor ama beni aşağılamak için değil bana inandığı için sen salak değilsin istesen herşeyi yaparsın birkenara çekilip ben yapamıyorum demeni istemiyorum diyor o da haklı kazancımız iyi olmalı çünkü hayallerimiz var çok yer gezeceğiz hayat kalitemizin A+ olmasını istiyor onun için deli gibi çalışıyor ve benimde çalışmamı kendimi geliştirmemi istiyor seviyorum onu yaaa :69: bugün diyetisyene gitmeye karar vererek bir adım attım yarın ingilizce kitaplarımı dökeceğim ortaya kpssden de 90 alabilmek için uğraşacağım düşünmekle olmuyor biryerden başlamak lazım virabismillah diyelim Allahhh hayırlısını versin :81:

Hoşgeldin canım:71:
Ben de 100 kilo ile başladım bu hafta, umarım 2 rakamlara düşmüşümdür bu hafta. Yarın sabah tartılacağım ve göreceğim... Sen de iş yerinde de dikkat edebilirsin. Kalori takibinden yiyeceklerinin kalorisini hesaplayarakyiyebilirsin...

hoşbulduk:) emzirdiğim için ve evde olduğum için pek bişey yapamıyorum ama iş başlayınca baya hareketlenecek ve düzenli olacak diye ümit ediyorum:)inş birlikte daha güzel zamanlara:52:

eski kilo 87.7

şimdiki 87.3 giden 400 gram :/ :( geçen hafta reglyim diye bu hafta 86 falan bekliyordum çok üzüldüm :/ spor 0 dakika.

Mükemmelim demiyor ama en azından sıradan değilim diyor sende benim eşim olacaksan aynı çizgide olmalıyız diyor ama beni aşağılamak için değil bana inandığı için sen salak değilsin istesen herşeyi yaparsın birkenara çekilip ben yapamıyorum demeni istemiyorum diyor o da haklı kazancımız iyi olmalı çünkü hayallerimiz var çok yer gezeceğiz hayat kalitemizin A+ olmasını istiyor onun için deli gibi çalışıyor ve benimde çalışmamı kendimi geliştirmemi istiyor seviyorum onu yaaa :69: bugün diyetisyene gitmeye karar vererek bir adım attım yarın ingilizce kitaplarımı dökeceğim ortaya kpssden de 90 alabilmek için uğraşacağım düşünmekle olmuyor biryerden başlamak lazım virabismillah diyelim Allahhh hayırlısını versin :81:

İnşallah her şey gönlünce olur ve çok mutlu olursunuz ve dilediğiniz hayatı yaşarsınız canım... Allah hepimize hayırlısını versin İnşallah... İnanç çok güzel bir şey, sen de onun inancını boşa çıkarma o zaman. Ahhh aşk, aşk, aşk...:69:

hoşbulduk:) emzirdiğim için ve evde olduğum için pek bişey yapamıyorum ama iş başlayınca baya hareketlenecek ve düzenli olacak diye ümit ediyorum:)inş birlikte daha güzel zamanlara:52:

İnşallah arkadaşım, hep daha güzel zamanlar geçirelim. Sen bir yerleşik düzen tuttur daha çook konuşuruz, buradaki arkadaşların da çoook tavsiyeleri olur.

greendreams, insan bu hallere nasıl geldim diyo:) evlendikten sonra alınan kilolar sonra veremeden hamile kaldım:)şükür tatlımı tatlı bi kızım var Allah herkese nasip etsin..derken hamilelik kiloları ah bekarlık ah:)68 olmaya azimliyim..okul öğrenciler derken yoğun bi tempo var:)inş güzel olacak..hepimizin buna inanıyorum..önce mora :21:ldimi

greendreams, insan bu hallere nasıl geldim diyo:) evlendikten sonra alınan kilolar sonra veremeden hamile kaldım:)şükür tatlımı tatlı bi kızım var Allah herkese nasip etsin..derken hamilelik kiloları ah bekarlık ah:)68 olmaya azimliyim..okul öğrenciler derken yoğun bi tempo var:)inş güzel olacak..hepimizin buna inanıyorum..önce mora :21:ldimi

Elbette. Moralsiz hiçbir şey olmuyor, hiçbir şey hayatında düzgün yürümüyor...

hoş geldin canım hikayelerimiz hep aynı nasıl olduğunu bilmeden anlamadan hoop alıyoruz kiloları inş istediğin kiloya ulaşırsın

Günaydın Doğa, Özlem ve diğer tüm arkadaşlarrr...

Şöyle bir uyanayım dedim bütün gece içim üşümüş sanki, yanaklarım bile buz gibi bir şekilde kalktım. Bir de ne göreyim çorba, sıcak sıcak içeyim dedim, hemen koydum bir küçük kase çorba içerek kahvaltımı tamamladım, üzerine de sıcak çay içiyorum şimdi. Ohh şükür içim ısındı valla, sizlerde var mı havadisler?

Aminnnn, canım hepimizin İnşallah...

Gider gider İnşallah. Benim doğum günüm Ağustos ortasında ve o tarihe kadar 75 kg. a düşmeyi hedefliyorm.
inşallah canım yaa gitsin şu kilolar

şanslısın desene.......

ah ne güzel allah evlatlarından güldürmüş seni ablacım herşey gönlüne göre olsun inş....

ben de bayılırım otlara bizim yerimizede ye.........

allah rahmet eylesin babana mekanı cennet olsun.. ben de babamı lise 2 de kaybettim....23 sene olmuş ........insan simaları bile unutuyor ama benzin kokardı her zaman hala burnumda kokusu .... mekanı cennet olsun............

teşkilatımız şöyle güçlü kuvvetli olsun biraz da canım .. kendimizi her daim güvebnde hissedelim.......

ben de 1.65...... ortalamayı geçmişim............

günaydın kızlaaaar................

Güçlü bir teşkilat olsun iyi ama

birazda çevik olması lazım

zaten mini mini alıyorlar

birde kilolu olursa tam komedi olur....

nerde eski iri yarı meslektaşlarım

evet canım merkezüstü değirmendere 4.3tü ama gene o gümleme oldu yataktan fırladım resmen öncümü korkusu olursa nasıl davranırız derken uyku yalan oldu allahtan bebişim bişi hissetmedi

çok geçmiş olsun canım

17 ağustos depremi sonrası inşallah canım yaa gitsin şu kilolar sakaryada yaşamıştım

gerçekten zor bir durum Allah tekrarını göstermesin

Son düzenleme:
hmm öylemi diyorsun :26: ben gidersem sabah aç karnına hiçbirşey yemeden gideceğim hatta koşa koşamı gitsem hastaneye :60: ne kadar az görürsem o kadar çok sevinirim :27:
Hastanenin kendi sayfası açılmıyor ama doktorlar arasında Diyetisyen Aysun Yorulmaz diye bir isim gördüm diyetisyeni var demekki :61: ayyy çok heyecanlıyım :69:

Saferan çok güzel yazmış hem platoniğinle ilgili hem dietisyenle ilgili. Ayrıca o kadar kasma kendini aç filan gitme derim. biliyorsun ne kadar erken yersen o kadar erken başlıyor metabolizma çalışmaya. Ama ben dietisyene saat 15.00 gibi gitmiştim. Kadın sonraki randevumuzuda 15.00 a yazmıştı. Aynı saatlerde olması gerekiyormuş sanırım. Tabii ben gitmedim o ayrı mesele :9:

Back
X