Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazın bi iksirden bahsediyorduk hani bugün o topici tekrar okudum ve yapıyorum şimdi.
Metabolizma hızlandıran çay olarakta geçiyor Selahattin Dönmezin verdiği iksir. Bilmeyenler için yazayım.
3 lt Su
2-3 Yeşil Elma
1 limon
1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
Düdüklü tencere 1 kere fısladıktan sonra 7 dk kaynatıyorsunuz ya da normal tencerede 15 dakika kaynatıp süzüp içiyorsunuz. isterseniz Yemeklerden önce 1 bardak isterseniz yemeklerden sonra 1 bardak. Günde 4-5 bardak tüketilebilir.
Yapılan iksir en fazla 3 gün içinde tüketilip yenisi hazırlanması gerekiyor.
boyattım bileeeeeedoğacım hayırlı olsun yeni saçların
eşler bazende kıskandıkları için beğenmediklerini söylerler
sen resim ekle bakalım nasıl olmuşsun...
tombulkelebek haklı illakı boyatacağım diyorsanda biraz bekle saçlarına zarar verme
hayırlı olsun
artık spor yapmamamk için bahanen yokkkk![]()
Gayet iyiyim canım saol. Öğleyin eşimle yemeğe çıktık hemde yürüyerek gittik. Havada güzel. Açık hava yürüyüş, yemek ve birde alışveriş iyi geldi![]()
hurafa bunlar inanma benim tanıdığım koyu dindar aileler kandil günü evlendirdiler çocuklarını mevlütlü düğünleZeynep abla sana bişey soracaktım aklıma gelmişken sorim. Geçen dizide diyordu perşembeyi cumaya bağlayan gece kutsalmış. Eğer o gece hamile kalırsan hayırlı bir evlat olurmuş. Böyle bişey varmı gerçekten? Birde komşumuz halasının oğluyla nişanlandı. Bende nasıl cesaret ettin ya bebekleriniz sakat filan olursa dedim. Akraba evliliğinden yani. Oda dediki öyle bişey yokmuş. Eğer kandil geceleri (3 aylardaki miraç, kadir gecesi gibi) hamile kalırsan bebek sakat olurmuş. Zaten o günler ibadet için ama bunu bana söyleyen kız beden eğitimi hocası, ataması yeni yapıldı. Yani cahilde değil kafam karıştı :44:
iyi pazarlar kizlar ben su pora birturlu isinamadim ya kafayi yiyecem
bi ara lesli yapiyordum iyide gidiyordu bir sogudum bidaha isinamiyoum bana yarim edin yaaaaaaa
bende 2 hafta yaptım sonra sıkıldım
hosbulduk cok sagol
cnm burda 300 dk yarisi var sende katil belki ise yararistersen beraberde yarisabiliriz
![]()
Yaptım içiyorum iksirimi 2 kupayı devirdim umarım düzenli kullanımda gerçekten metabolizmayı hızlandırır regl bitsin peşindeyim ervammben böyle birilerinden görünce kıskanıp hırs yapanlardanım seninle kapışacaz
![]()
![]()
![]()
Yaptım içiyorum iksirimi 2 kupayı devirdim umarım düzenli kullanımda gerçekten metabolizmayı hızlandırır regl bitsin peşindeyim ervammben böyle birilerinden görünce kıskanıp hırs yapanlardanım seninle kapışacaz
![]()
![]()
![]()
aslinda ben pek hirsli deyilimdir ama kilo vermek icin kendime gaz vermeye calisiyorum bu arada dün misafirlikteydim ve herkez erimissin dedi ya cok mutlu oldum sauna esofmanimi üst tarafima giyiyorum hep üstün erimis altinda bi sey yok dedilerbeklerim baharcim her türlü kapisiriz benim esimde trabzonlu ve anne tarafim bu yaz ilk defa gittik yörük cadirini cok beyendim gün batimi ve deniz harika gözüküyo belki gitmissindir ama eyer gitmediysen tavsiye ederim cnm benim yerimede git
![]()
Yörük çadırımı :44: ben hiç duymadım onuama denizz heryerde çok güzel yahu en çokta denizi özlüyorum
![]()
cnm herkez butün hafta boyunca 300 dk doldurmaya calisiyo ve cuma günleri birinci ilan ediliyo ve en fazla kilo verende ayni sekilde listeye giriyo![]()
ya onun baska bi ismi daha var ama aklima gelmedi yahu cok güzel yaaaaaaa orasi![]()
cnm soda suyunu yag gibi az kullanarak pisiriyor kizartiyor ne yapiyorsa ama bayan 56kilo vermis cnm yag hic kullanmiyorrrrr
Tamam zeynep ablacım zaten bende onu bekliyorum yarın listeler açıklanacak hayırlısı olur umarım sağol düşündüğün için![]()
Valla çok ilginç, sen denedin, nasıl oldu?
QUOTE]
cnm ben baligi denedim balikda zaten bol yag var guzeldi ,yumurtayida pisiriyor kadin onu hic denemedim ama denicem yumurtada 7gr yag varmis bir de biz ekliyoruz baya kalori oluyor
Valla çok ilginç, sen denedin, nasıl oldu?
QUOTE]
cnm ben baligi denedim balikda zaten bol yag var guzeldi ,yumurtayida pisiriyor kadin onu hic denemedim ama denicem yumurtada 7gr yag varmis bir de biz ekliyoruz baya kalori oluyor
Vayyy bee daha neler öğreneceğiz kim bilir, ben yarın yumurtayı deneyeceğim...
Vayyy bee daha neler öğreneceğiz kim bilir, ben yarın yumurtayı deneyeceğim...
cok az su katcan tavaya köpürmeye kaynamaya baslayinca ,sonra kircan o videoda gösteriyor cnm kär kärdir![]()
sevgili Banu145145 inan bu topikte olan herkes seni çok iyi anlıyor ve destek olmaya çalışıyor.ama insan olarak elimizden gelenler sınırlı.burda kilolar yüzünden tesadüfen bir araya gelmiş bizler,zamanla kader arkadaşlığı yapmaya başladık.öyleki önceliklerimiz değişti.artık hepimiz birbirimize destek olmaya başladık.bazan en yakınlarımıza bile anlatamadıklarımızı,yüzünü görmeyip sesini duymadığımız arkadaşlarımıza anlatmaya başladık.birşeyler bizi birbirimize bağladı.
ben senin bir gün eline bebeğini alacağına inanıyorum..rabbim senin dualarına cevap verecektir.belki zaman lazım.ama Derin sana örnek olsun.o da aynı yollardan geçmiş.çok şükür şimdi naz! var.inşallah senin de düşlerin gerçekleşecek..
Zeynep abla sana bişey soracaktım aklıma gelmişken sorim. Geçen dizide diyordu perşembeyi cumaya bağlayan gece kutsalmış. Eğer o gece hamile kalırsan hayırlı bir evlat olurmuş. Böyle bişey varmı gerçekten? Birde komşumuz halasının oğluyla nişanlandı. Bende nasıl cesaret ettin ya bebekleriniz sakat filan olursa dedim. Akraba evliliğinden yani. Oda dediki öyle bişey yokmuş. Eğer kandil geceleri (3 aylardaki miraç, kadir gecesi gibi) hamile kalırsan bebek sakat olurmuş. Zaten o günler ibadet için ama bunu bana söyleyen kız beden eğitimi hocası, ataması yeni yapıldı. Yani cahilde değil kafam karıştı :44: