• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yazın bi iksirden bahsediyorduk hani bugün o topici tekrar okudum ve yapıyorum şimdi.
Metabolizma hızlandıran çay olarakta geçiyor Selahattin Dönmezin verdiği iksir. Bilmeyenler için yazayım.
3 lt Su
2-3 Yeşil Elma
1 limon
1 kabuk tarçın
1 tatlı kaşığı karanfil
1 tatlı kaşığı tane karabiber
Düdüklü tencere 1 kere fısladıktan sonra 7 dk kaynatıyorsunuz ya da normal tencerede 15 dakika kaynatıp süzüp içiyorsunuz. isterseniz Yemeklerden önce 1 bardak isterseniz yemeklerden sonra 1 bardak. Günde 4-5 bardak tüketilebilir.
Yapılan iksir en fazla 3 gün içinde tüketilip yenisi hazırlanması gerekiyor.

Yaptım içiyorum iksirimi 2 kupayı devirdim umarım düzenli kullanımda gerçekten metabolizmayı hızlandırır regl bitsin peşindeyim ervamm :27: ben böyle birilerinden görünce kıskanıp hırs yapanlardanım seninle kapışacaz :37: :16: :15:

doğacım hayırlı olsun yeni saçların

eşler bazende kıskandıkları için beğenmediklerini söylerler

sen resim ekle bakalım nasıl olmuşsun...

tombulkelebek haklı illakı boyatacağım diyorsanda biraz bekle saçlarına zarar verme

hayırlı olsun

artık spor yapmamamk için bahanen yokkkk:8:
boyattım bileeeeee:27::27::27::27: hafta sonum kuaförde geçti anlıycan:53:
Gayet iyiyim canım saol. Öğleyin eşimle yemeğe çıktık hemde yürüyerek gittik. Havada güzel. Açık hava yürüyüş, yemek ve birde alışveriş iyi geldi :16:
:21::21::21::21::21::21::21:
Zeynep abla sana bişey soracaktım aklıma gelmişken sorim. Geçen dizide diyordu perşembeyi cumaya bağlayan gece kutsalmış. Eğer o gece hamile kalırsan hayırlı bir evlat olurmuş. Böyle bişey varmı gerçekten? Birde komşumuz halasının oğluyla nişanlandı. Bende nasıl cesaret ettin ya bebekleriniz sakat filan olursa dedim. Akraba evliliğinden yani. Oda dediki öyle bişey yokmuş. Eğer kandil geceleri (3 aylardaki miraç, kadir gecesi gibi) hamile kalırsan bebek sakat olurmuş. Zaten o günler ibadet için ama bunu bana söyleyen kız beden eğitimi hocası, ataması yeni yapıldı. Yani cahilde değil kafam karıştı :44:
hurafa bunlar inanma benim tanıdığım koyu dindar aileler kandil günü evlendirdiler çocuklarını mevlütlü düğünle
iyi pazarlar kizlar ben su pora birturlu isinamadim ya kafayi yiyecem
bi ara lesli yapiyordum iyide gidiyordu bir sogudum bidaha isinamiyoum bana yarim edin yaaaaaaa

bende 2 hafta yaptım sonra sıkıldım

hosbulduk cok sagol

cnm burda 300 dk yarisi var sende katil belki ise yarar :34::34::34: istersen beraberde yarisabiliriz :34::34:

bekle beni geliyom gariiii kurulsun bi bandım ama ben senin gibi çok yapamam da 300 ü bulmaya çalışırım inş

Yaptım içiyorum iksirimi 2 kupayı devirdim umarım düzenli kullanımda gerçekten metabolizmayı hızlandırır regl bitsin peşindeyim ervamm :27: ben böyle birilerinden görünce kıskanıp hırs yapanlardanım seninle kapışacaz :37: :16: :15:

aslinda ben pek hirsli deyilimdir ama kilo vermek icin kendime gaz vermeye calisiyorum bu arada dün misafirlikteydim ve herkez erimissin dedi ya cok mutlu oldum sauna esofmanimi üst tarafima giyiyorum hep üstün erimis altinda bi sey yok dediler :66::66::66::66: beklerim baharcim her türlü kapisiriz benim esimde trabzonlu ve anne tarafim bu yaz ilk defa gittik yörük cadirini cok beyendim gün batimi ve deniz harika gözüküyo belki gitmissindir ama eyer gitmediysen tavsiye ederim cnm benim yerimede git :56::56::56::56:

Bende bilmiyordum aslında ama bikaç kişiden duydum bu kandil olayını ve gayet bilgili kişiler o yüzden muallakta kaldım. Ben yinede zeynep abla ne diyecek onu merak ediyorum veya dini bilgisi iyi olanlarda yorumlayabilir.

aslinda ben pek hirsli deyilimdir ama kilo vermek icin kendime gaz vermeye calisiyorum bu arada dün misafirlikteydim ve herkez erimissin dedi ya cok mutlu oldum sauna esofmanimi üst tarafima giyiyorum hep üstün erimis altinda bi sey yok dediler :66::66::66::66: beklerim baharcim her türlü kapisiriz benim esimde trabzonlu ve anne tarafim bu yaz ilk defa gittik yörük cadirini cok beyendim gün batimi ve deniz harika gözüküyo belki gitmissindir ama eyer gitmediysen tavsiye ederim cnm benim yerimede git :56::56::56::56:

Yörük çadırımı :44: ben hiç duymadım onu :61: ama denizz heryerde çok güzel yahu en çokta denizi özlüyorum :69:

hayirli aksamlar kizalarrrrr
rapor
sahur
1litre cay
iftar
1tabak corba
1tabak ciger kavurmasi
2tabak ispanakli bulgurlu yemek
bol ispanak salatasi
ara
2fincan kahveeeeeeee
1portakal

sporrrrrrr 55dakk toplam 140dakk :66::66::66::8::8::8:

cnm soda suyunu yag gibi az kullanarak pisiriyor kizartiyor ne yapiyorsa ama bayan 56kilo vermis cnm yag hic kullanmiyorrrrr

Valla çok ilginç, sen denedin, nasıl oldu?

Tamam zeynep ablacım zaten bende onu bekliyorum yarın listeler açıklanacak hayırlısı olur umarım sağol düşündüğün için :71:

Bu hangi meslek için geçerli ve hangi siteden açıklanacak 6500 kişi?

sevgili Banu145145 inan bu topikte olan herkes seni çok iyi anlıyor ve destek olmaya çalışıyor.ama insan olarak elimizden gelenler sınırlı.burda kilolar yüzünden tesadüfen bir araya gelmiş bizler,zamanla kader arkadaşlığı yapmaya başladık.öyleki önceliklerimiz değişti.artık hepimiz birbirimize destek olmaya başladık.bazan en yakınlarımıza bile anlatamadıklarımızı,yüzünü görmeyip sesini duymadığımız arkadaşlarımıza anlatmaya başladık.birşeyler bizi birbirimize bağladı.
ben senin bir gün eline bebeğini alacağına inanıyorum..rabbim senin dualarına cevap verecektir.belki zaman lazım.ama Derin sana örnek olsun.o da aynı yollardan geçmiş.çok şükür şimdi naz! var.inşallah senin de düşlerin gerçekleşecek..

Öyle ablacım burda buluştuk ve dertlerimizi paylaşıyoruz.Desteğin için çok sağolll.

bugünki menüm

sabah

1 bardak sekersiz cay
domates
salatalik
1 kepek ekmegi
1 yumurta
beyaz peynir

ara

meyveli yogurt

öglen

1 tabak kuru fasulye
yesil salata
2 bardak su
1 kepek ekmegi

ara

yesil elma

aksam

yesil salata
1 kase yogurt

2 lite su
4 mil lesli

a
Zeynep abla sana bişey soracaktım aklıma gelmişken sorim. Geçen dizide diyordu perşembeyi cumaya bağlayan gece kutsalmış. Eğer o gece hamile kalırsan hayırlı bir evlat olurmuş. Böyle bişey varmı gerçekten? Birde komşumuz halasının oğluyla nişanlandı. Bende nasıl cesaret ettin ya bebekleriniz sakat filan olursa dedim. Akraba evliliğinden yani. Oda dediki öyle bişey yokmuş. Eğer kandil geceleri (3 aylardaki miraç, kadir gecesi gibi) hamile kalırsan bebek sakat olurmuş. Zaten o günler ibadet için ama bunu bana söyleyen kız beden eğitimi hocası, ataması yeni yapıldı. Yani cahilde değil kafam karıştı :44:

canım,duaların daha etkili olduğu günler var.cuma gecesi,kadir gecesi,vb.ama böyle bir inanç sadece iyi niyetle alakalı.yoksa o gün doğan ne kadar hayırsız insan da var. eğer süt kardeş değillerse dinen dayı ve halanın kızı ya da oğluyla evlenmesinde sakınca yok.ama tavsiye edilen yabancı olması.sağlık açısından.bazı genetik hastalıklar var .akraba evliliğini sakıncalı hale getiriyor.
zaten ilahiyatçılara göre kuran'da kandille ilgili bir bilgili yok.sonradan gelenek haline gelmiş.sadece kadir gecesi ile ilgili bilgi var.onun da günü belli değil.burda söylenmek istenen galiba edep dahilinde,yoksa yalnızca kadının müsait olmadığı günlerle ilgili yasak var.ben Kur'an da yazılmayan şeylere pek itibar etmem.eğer o konuyla ilgili sahih bir hadis varsa,o başka..birde önemliş günlerin gecesi bir gün öncedir.yani cuma gecesi.perşembeyi cumaya bağlayan gecedir..
ben oğlumu berat günü doğurdum.adını berat koyacaktım,sonra korktum.ya ismine layık olmazsa diye..

Back
X