• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hiç yok canım yaaa. Ramazan bayramındada tatile gitmiştik ve ben denizin en ucuna gelene kadar pareyomla örtüyordum kilolarımı. Çok kötü bir psikoloji :14: e düşün o psikolojide resim çektirmemem gayet normal. Ve tatil dönüşü gitmiştim doktora

geride kaldı artık o psikolojiiiii

bu yaz artık salına salına gezersin plajlarda

benimde plaj resimlerim hep otururken çekilmiştir....

ayakta resim çektirme cesaretini bulamamıştım kendimde

seni çok iyi anlıyorum

geride kaldı artık o psikolojiiiii

bu yaz artık salına salına gezersin plajlarda

benimde plaj resimlerim hep otururken çekilmiştir....

ayakta resim çektirme cesaretini bulamamıştım kendimde

seni çok iyi anlıyorum

Hala salına salına gezicek kiloda değilim ama inşallah yaza kadar 6 lı rakamlara düşerim ve bebekte yokken henüz güzel bir tatil yaparım eşimle. Bu aralardada bi kaplıca tatili olsa süper olurdu. Hatta şimdi bi bakiyim ben kaplıcalara :34: belki eşim izin alabilirde gideriz

merhaba kızlar nasılısınız?

ben bu sabah çok sevindim

çünkü tartıda 82.2 yi gördüm

umarım cuma günü daha fazla -de olurum

birde arkadaşın çocuğu oldu

bugün onun için bir hırka başladım

ebruli ipten örüyorum

aşağıdaki linkteki örnekten

Kara Kuzumla Yaşadıklarımız: Bebek Hırkası

nasıl güzel mi?

bende gece tüm örgü örneklerini veren siteleri karıştırıyorum.şimdide öğrenmek gerek.malum ilerde torun gelebilir.ben fazla örgü bilmiyorum.
lunaazul sun pamukkaleye yakınmısın?benim askerim orda..jandarma.şimdi çavuş olmuş.

Hala salına salına gezicek kiloda değilim ama inşallah yaza kadar 6 lı rakamlara düşerim ve bebekte yokken henüz güzel bir tatil yaparım eşimle. Bu aralardada bi kaplıca tatili olsa süper olurdu. Hatta şimdi bi bakiyim ben kaplıcalara :34: belki eşim izin alabilirde gideriz

inşallah canım

bana kaplıca tatili deme sinirlerim bozuluyor

afyondan bir kaplıca ayarlayalım dedik

villa tipi

yeme içme sana ait 250 günlük dendi

hayallerim çöpe gitti

bilmiyorum yinede içimde kaldı gitsem mi acaba???

bende gece tüm örgü örneklerini veren siteleri karıştırıyorum.şimdide öğrenmek gerek.malum ilerde torun gelebilir.ben fazla örgü bilmiyorum.
lunaazul sun pamukkaleye yakınmısın?benim askerim orda..jandarma.şimdi çavuş olmuş.

ben örgü örmeyi çok severim

öğren bencede

torunlara örgü örmek çok büyük bir zevktir eminim

ben şimdi kendi kızlarıma örüyorum

ama arkadaşlarımın bebekleri olduğu zaman küçük bir hediye babında onlarada örmeye çalışıyorum

pamukkale benim bulunduğum yere 70-80 km kadar var ablacım

askerin rahattır orada sen hiç canını sıkma

bugün zeytinyağlı pırasa yanına dünden kalma dolma var.ekmek yok.belki gece malzemeleri hazırlarım.sabaha pişiririm.
bu hafta çoğunluk sebze olacak.haftanın bir günü tavuk bir günü de balık olacak.yanlarında,salata,cacık,yoğurt olacak değişimli olarak.özellikle pilav yada makarna yapmıyacağım..

inşallah canım

villa tipi

hayallerim çöpe gitti

dediğin gibi dublex villa içinde havuzu hamamı var kendin dolduruyorsun hergün , restaurant var ama extra tabi. Kendimiz alışveriş yapıp yemeğimizi kendimiz yapmıştık ama annem ve teyzem vardı :1: 4 kişi kalmıştık gecelik 100 tl idi. Afyon Gazlıgölde. Suyu çok şifalı. Tesiste güzeldi. Ama bu sefer eşimle yanlız gidicez o yüzden yemek filan uğraşmak istemiyorum tatilde.

kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize
gözün aydın canım böyle şeye üzülürmü insan hiç.. biraz zor olur ama iyiki olmuş dersin....bebeği olsun diye çabalayan bu kadar insan varken allaha şükret canım....
inşallah canım

villa tipi

hayallerim çöpe gitti

ablamlar her zaman kütahyaya gider simava orası gayet uygun araştır istersen...

dediğin gibi dublex villa içinde havuzu hamamı var kendin dolduruyorsun hergün , restaurant var ama extra tabi. Kendimiz alışveriş yapıp yemeğimizi kendimiz yapmıştık ama annem ve teyzem vardı :1: 4 kişi kalmıştık gecelik 100 tl idi. Afyon Gazlıgölde. Suyu çok şifalı. Tesiste güzeldi. Ama bu sefer eşimle yanlız gidicez o yüzden yemek filan uğraşmak istemiyorum tatilde.

tabi sizin balayı gibi olur

bizde çoluk çocuk olmaz öyle

evet benim dediğim yer ile aynı

benim eşim dışarıdan yemek yemeyi sevmediği için böyle tercih etmek zorunda kalıyorum

aslında fiyatı 175 e kadar indirdiler

bizde 4 kişi gidicez belki annemde gelir

o yüzden böyle daha hesaplı gibi

otel biraz tuzlu gelir

gözün aydın canım böyle şeye üzülürmü insan hiç.. biraz zor olur ama iyiki olmuş dersin....bebeği olsun diye çabalayan bu kadar insan varken allaha şükret canım....

ablamlar her zaman kütahyaya gider simava orası gayet uygun araştır istersen...

bir bakayım canım

otel ise pek sevmiyorum ama

bakmaktan zarar gelmez

ben örgü örmeyi çok severim

öğren bencede

torunlara örgü örmek çok büyük bir zevktir eminim

ben şimdi kendi kızlarıma örüyorum

ama arkadaşlarımın bebekleri olduğu zaman küçük bir hediye babında onlarada örmeye çalışıyorum

pamukkale benim bulunduğum yere 70-80 km kadar var ablacım

askerin rahattır orada sen hiç canını sıkma

ben mefruşat kursuna gitmiştim.adanadayken..nevresim,süslemeler falan..örgüde basit olanları biliyorum.bir patik var çok hoşuma gidiyor.böyle sandalete benziyor.ondan öğrenmek istiyorum.gelinime çeşit çeşit yapacağım.ama benim anlayacağım gibi anlatan yok...
askerim de diyor çok rahat diye.ama bana sor??gelinim de hala alışamadı..

lunaazu l otel değil villa tipi evmiş....

Son düzenleme:
Lunaazul Bak 2009 şubatında buraya gitmiştik işte bahsettiğim yer. Arabayla gelirseniz girişte bi alışveriş yapıp tatil boyu çıkmazsınız villadan. Havuzları gayet büyük. Evler oldukça kullanışlı ve yerden ısıtmalı. İstersen restoranttanda yemek yiyebiliyorsun. Oda fiyatları yemek fiyatları hepsi var burda istersen bi bak.

Başaranlar Termal , Termal , Kaplıca, Şifa

ben mefruşat kursuna gitmiştim.adanadayken..nevresim,süslemeler falan..örgüde basit olanları biliyorum.bir patik var çok hoşuma gidiyor.böyle sandalete benziyor.ondan öğrenmek istiyorum.gelinime çeşit çeşit yapacağım.ama benim anlayacağım gibi anlatan yok...
askerim de diyor çok rahat diye.ama bana sor??gelinim de hala alışamadı..

Ben anlatımlı bir site bulursam buraya linkini eklerim

Ayrılık zor olduğunu için alışmak zor gelir ama

zorda olsa alışılır

zaten çok uzun bir sürede değil biter gider üzülmeyin

onuda üzmeyin bence

onada askerlik değil sizlerden ayrı kalmak zor gelir üzüldüğünüzü bilmesin
Lunaazul Bak 2009 şubatında buraya gitmiştik işte bahsettiğim yer. Arabayla gelirseniz girişte bi alışveriş yapıp tatil boyu çıkmazsınız villadan. Havuzları gayet büyük. Evler oldukça kullanışlı ve yerden ısıtmalı. İstersen restoranttanda yemek yiyebiliyorsun. Oda fiyatları yemek fiyatları hepsi var burda istersen bi bak.

Başaranlar Termal , Termal , Kaplıca, Şifa

hımmm benim dediğim yer burası değil

ama fiyatları benim baktığım yerden uygunmuş...

değerlendirmek lazım

ama benim tatile çıkmak istediğim zaman içinde

Nciholas efendi Türkiye'den memleketine geri dönecekmiş belki izin verilmeyebilirler bize

ama yinede şansımızı denemeli....

14 şubat 1 nisan arası 4 kişilik villa 100 tl. AAAAAA süpermiş. Eşinde haklı bence heryerin yemeği yenmez. Ama 5 yıldız filan bi otel olursa açıkbüfe yenir o zaman. Ben et yemiyorum ama açıkbüfelerdede. Güvenemiyorum çünkü :50: Bu linklediğim otelin villalarının havuzları gayet büyük. Birde bu şekilde olursa evinde havuzun oluyo ama otel olursa herkesin girdiği ortak havuza giriyorsun. Odalarda termal su ve küvet oluyo ama küçücük küvet bi işe yaramıyo tabi.

14 şubat 1 nisan arası 4 kişilik villa 100 tl. AAAAAA süpermiş. Eşinde haklı bence heryerin yemeği yenmez. Ama 5 yıldız filan bi otel olursa açıkbüfe yenir o zaman. Ben et yemiyorum ama açıkbüfelerdede. Güvenemiyorum çünkü :50: Bu linklediğim otelin villalarının havuzları gayet büyük. Birde bu şekilde olursa evinde havuzun oluyo ama otel olursa herkesin girdiği ortak havuza giriyorsun. Odalarda termal su ve küvet oluyo ama küçücük küvet bi işe yaramıyo tabi.

ben 5 yıldızlı olsa bile güvenmiyorum

benim gideceğim tarih 15 tatil zamanı olduğu için 110m2 oda 160 tl canım ya

annemle gidersek orda kalmak zorunda kalırız

ama annem gelmezse 60 m2 olan yer 110 tl ve bize yeter

odada havuz olması çok güzel

ama kızları içinden çıkaramam

ayyyy ben tatile gitmek istiyorummmmmmmmmmm:84::84::84::84::84:

Lunaazul Senin dediğin yer eğer yemek dahil değil 250 ve 175 e indilerse çok pahalı. Bu tarz villalar genelde aşağı yukarı aynıdır fiyatlarıda aynı olması gerek. Onlar abartmış bence. Birde heryerin suyu farklı önemli olanda o bence. Kaplıcaya şifa için gidilir çünkü. Afyon sandıklı ile gazlıgöl suyu farklı mesela yakın yerler olmasına rağmen

Hımmm malesef bayramlarda tatillerde hemen yükseltiyorlar fiyatı. Neyse bakalım gidebilirsek süper olucak. Eşim bi işyeriyle konuşsunda :10:

Lunaazul Senin dediğin yer eğer yemek dahil değil 250 ve 175 e indilerse çok pahalı. Bu tarz villalar genelde aşağı yukarı aynıdır fiyatlarıda aynı olması gerek. Onlar abartmış bence. Birde heryerin suyu farklı önemli olanda o bence. Kaplıcaya şifa için gidilir çünkü. Afyon sandıklı ile gazlıgöl suyu farklı mesela yakın yerler olmasına rağmen

Aydn Termal, Gazlgl Termal, Devremlk Tatil, Devremlk Termal Tatil Ky

benim dediğim yer burası gazlıgölde buda

ama fiyatları pahalı bende vazgeçtim

burayı bana daha önce burda çalışan birisi tavsiye etmişti

onun için fiyatı 175 e indirdiler ama yinede pahalı

tabiki pahalı olmasının diğer faktörüde 15 tatil de kiralamak istemem

amannnn gidicem yaaa kaç olursa olsunnnn

ama senin dediğin yerde aklıma yattı

ben biraz daha araştırayım bakalım

sağolun yaaaaa iyiki varsınız....

Back
X