• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hımmm malesef bayramlarda tatillerde hemen yükseltiyorlar fiyatı. Neyse bakalım gidebilirsek süper olucak. Eşim bi işyeriyle konuşsunda :10:

sende denizliye gel canım

burada güzel oteller var

kırmızı suyu olan kaplıcaları falan

araştır bakalım....

ah bu izin işleri ne sinirrrr

Lunaazul Senin dediğin yer eğer yemek dahil değil 250 ve 175 e indilerse çok pahalı. Bu tarz villalar genelde aşağı yukarı aynıdır fiyatlarıda aynı olması gerek. Onlar abartmış bence. Birde heryerin suyu farklı önemli olanda o bence. Kaplıcaya şifa için gidilir çünkü. Afyon sandıklı ile gazlıgöl suyu farklı mesela yakın yerler olmasına rağmen

ay cnm ya bizde afyona ailecek gitmistik ve cok güzel di ama fiyatini bilmiyorum cnm ozamanlar ben sadece keyfini cikarmistim :66::66::66::66:

İkisi yanyana canım. Aydın termal yeni açılıyodu biz tatildeyken hatta devremülk satmaya çalışmışlardı bize :1: Ondan önceki senede ikbal e gitmiştik. Ama 5 yıldız termallerde toplu havuzlar oluyo işte kötülüğü orda. Onun dışında çok güzeldi. Birde ben yosun yağıyla masaj yaptırmıştım spa da hergün. o zaman normal kilodaydım ama 40 beden giyiyordum. Döndüğümüzde 38 olmuştum 1 haftada :8:

İkisi yanyana canım. Aydın termal yeni açılıyodu biz tatildeyken hatta devremülk satmaya çalışmışlardı bize :1: Ondan önceki senede ikbal e gitmiştik. Ama 5 yıldız termallerde toplu havuzlar oluyo işte kötülüğü orda. Onun dışında çok güzeldi. Birde ben yosun yağıyla masaj yaptırmıştım spa da hergün. o zaman normal kilodaydım ama 40 beden giyiyordum. Döndüğümüzde 38 olmuştum 1 haftada :8:

neyse bende biraz baktım

en mantıklı senin başaranlar geldi

konuşalım bakalım ne diyecekler

hımmm yosun yağı masaj 1 beden incelme

süper yaaaaa bende kendi kendime yaparım incelirim :9::9::9::9::9::9:

En güzelini yapmışsın ohhh. Bende bebek olmadan ne gezdim, ne tatil yaptım kocişle başbaşa karım o olacak :64:

evet hayatın tadını çıkar

bebişin olunca biraz ara verirsin

ama biraz büyüdüğü zaman tekrar başlarsın gezmelere

şimdi kendimden çok onlar için istiyorum

tatili hakettiler

çok güzel karne getiricek kızlarım

onlara karne hediyesi olsun istiyorum

neyse bende biraz baktım

en mantıklı senin başaranlar geldi

konuşalım bakalım ne diyecekler

hımmm yosun yağı masaj 1 beden incelme

süper yaaaaa bende kendi kendime yaparım incelirim :9::9::9::9::9::9:

Ben o zamanlar kendimde belekte otelde çalışıyordum spa da bana eşantiyon geliyodu ürünler. Ama iyi bir marka alırsan mutlaka görürsün faydasını.Enişteye sürdürürsün kızzz :1:

Hayırlı olsun bebişin. Kaç kilosun şu an?
100.5 canım hiç kilo almamam lazım
benim içinde sıradan bir gündü

ama yarın bayağı hareketli bir gün olacak

çünkü Nicholas CAGE buraya geliyor

bakalım sorunsuz gönderirirz inşallah

bebeğin kaç yaşında canım

kiloları takma kafana

ben ikinci kızıma büyük kızım 4 aylıkken hamile kaldım

ve 94 kg idim

ve 106 kg ile doğuma gittim

büyük kızım 13 aylıkkende ufak kız doğdu

birde çalışma hayatı

Ama Allah kolaylığını veriyor
bebeğim 14 aylık canım benle de kızıma 92 kg iken 102 kg ile doğurdum bakalım bunda kilo almamam lazım
gözün aydın canım böyle şeye üzülürmü insan hiç.. biraz zor olur ama iyiki olmuş dersin....bebeği olsun diye çabalayan bu kadar insan varken allaha şükret canım....
yok haşa canım ne haddime üzülmek benim ilki için uğraştım rabbim hediye verdi bana başım gözüm üstüne ben gebelikle ilgili kilomdan kaynaklanan bir problem yaşarım diye korkuyorum
ablamlar her zaman kütahyaya gider simava orası gayet uygun araştır istersen...

Ben o zamanlar kendimde belekte otelde çalışıyordum spa da bana eşantiyon geliyodu ürünler. Ama iyi bir marka alırsan mutlaka görürsün faydasını.Enişteye sürdürürsün kızzz :1:

tamam sen bana marka biliyorsan söyle

enişte işini ayıp olmasın diye yazmamıştım :17::78::69:

evet hayatın tadını çıkar

bebişin olunca biraz ara verirsin

ama biraz büyüdüğü zaman tekrar başlarsın gezmelere

şimdi kendimden çok onlar için istiyorum

tatili hakettiler

çok güzel karne getiricek kızlarım

onlara karne hediyesi olsun istiyorum

Haklısın canım zaten onun keyfide başkadır. İnsan çocuklarını mutlu görünce kimbilir nasıl keyiflenir. Offf çok canım istedi yaa tatili. Bide sıcacık heryer alttan ısıtmalı. Bu soğukta ne iyi olurdu. Eşim bi izin alabilirse kapim ben 5 kutu nesfit gene villaya gidelim bari En rahatıda o oluyo. Ama izin alamazsa kötü olucam bu sefer :59:

Haklısın canım zaten onun keyfide başkadır. İnsan çocuklarını mutlu görünce kimbilir nasıl keyiflenir. Offf çok canım istedi yaa tatili. Bide sıcacık heryer alttan ısıtmalı. Bu soğukta ne iyi olurdu. Eşim bi izin alabilirse kapim ben 5 kutu nesfit gene villaya gidelim bari En rahatıda o oluyo. Ama izin alamazsa kötü olucam bu sefer :59:

evet yazın tatile gittik altınoluğa çok mutlu oldular

onların mutlu olması bambaşka

ama havuzdan çıkmazlar eminim

eşin ne iş yapıyor canımmm

Gözünüz aydın, lütfen hiç üzülmeyin. Kilolu hamilelik olmayacak şey değil, ülkemizde halk arasında bu konu çok abartılıyor hatta kilolu insanların hamile kalamayacağını zanneden cahil insanlarla dolu bir ülkedeyiz maalesef.
Ben kızıma 100 kilonun üstünde hamile kaldım, yeni evlenmiştim ve sürpriz bebekti. Üstelik tip 2 diyabetliydim! İyi bir doktor kontrolünde sağlıklı bir hamilelik geçirdim, 6,5 kilo aldım tüm hamileliğim boyunca, zaten 4 kilosu bebekti (3960 gr. 53 cm. doğdu kızım...) Eğer hamileliğinizde beslenme düzeninizi bebeğinizin ihtiyaçlarına göre ayarlarsanız hem çok kilo almazsınız hem de bebeğiniz karnınızda sağlıkla büyür. :)

maşşalah ne kadar az kilo alıp bebeği beslemişsiniz zaten iştahlı olmuyorum 1.si gibi olursa az alırım umarım.. evet banada doktorum kalamassın dedi ama işte allahtan başka kimse bilemez inş. bende sizin gibi sadece çocuğumu beslerim

Eşim dental tomografi çekip implant planlaması yapıyor canım bi diş hekimiyle beraber çalışıyorlar. Resmi daire değil yani ama onsuzda işler yürümez. Bakalım artık inşallah ayarlayabilirde gideriz. Bu arada geç olmuş ben daha duş alıcam. Size iyigeceler kızlar. Yarın görüşürüz :80:

Eşim dental tomografi çekip implant planlaması yapıyor canım bi diş hekimiyle beraber çalışıyorlar. Resmi daire değil yani ama onsuzda işler yürümez. Bakalım artık inşallah ayarlayabilirde gideriz. Bu arada geç olmuş ben daha duş alıcam. Size iyigeceler kızlar. Yarın görüşürüz :80:

evet özelde işler biraz daha zor izin konusunda

ama umarım izin alabilir

iyi geceler canım....

kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize

hayirli olsun kilolarida takma kafana
bende 104 ile hamile kaldim kizima doguma 98 ile girdim ve kizim 3 kg dogdu
her hamilelik bir olmaz keyfini cikar bence
sag saglim kucagna alman dilegiyle

bu arada günaydın kızlar, günaydın doğacım...
bu hafta da benden hayır yok gibi görünüyo.. annem bu hafta taşınıyo, o yüzden ne işlerime, ne de diyete ve spora konsantre olabiliyorum, bi de acayip bi yorgunluk ve isteksizlik var içim de :59: :59:

kızlar ben hamileymişim test yaptım ne yapcam bu kiloyla allahım sağlık ver bize
hayırlı olsun kiloyu kafana takma çok alınmıyor ben 6 kilo almıştım kızımda keyfini çıkarrrrrr:32: hamileliğinin 22 ay olur aralarında benim kardeşim doğum yaptı 15 önce 15 ay var aralarında bebeklerin

gezmelerede gidilirmiiişşşşşş gidin keyfini çıkarın canım
bu arada günaydın kızlar, günaydın doğacım...
bu hafta da benden hayır yok gibi görünüyo.. annem bu hafta taşınıyo, o yüzden ne işlerime, ne de diyete ve spora konsantre olabiliyorum, bi de acayip bi yorgunluk ve isteksizlik var içim de :59: :59:

günaydın canım doğal spor taşınma zaten benimde canım çok sıkkın moral sıfır anlıycan çalışma hayatına la... ediyorum şu an

Back
X