• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tabrikler cnm sende benim gibi yediysen cikolatalari dengelemissindir yilma cn devam sporun cok faydasi var gercektende [:34::34::34:/B]

evt canım malesef bende tam bır cıkolata canavarıyım ama cok kılo veremesemde sıkılastıgımı ve gobegımın gıttıgını hıssedıyorum bu da 1 haftalık bır dıyet ıcın tatmın edıcı bence:34:

selam herkeze grip oldum yatıyorum sabah giemedim beyzus abla kilom 121 ...

cokkk gecmıs olsun:71:
kızlar cıdden dıkkat edın bu ara cok fena bı grıp salgını var ve bu grıp kolay kolay gecmıo hıc bır ılac care olmuyo derıncıgım aman sende dıkkat et allah korusun kızınada bulasmasın:18:

evt canım malesef bende tam bır cıkolata canavarıyım ama cok kılo veremesemde sıkılastıgımı ve gobegımın gıttıgını hıssedıyorum bu da 1 haftalık bır dıyet ıcın tatmın edıcı bence:34:

tabiki SIKILASIRSIN cnm ins bende hissediyorum fark etmezmi insan kendini süper hissediyo kendini :1::1::1:

yanlis deyil yapiyorumcnm hatta pazarteside iki saat yapmistim nerdeyse bendeki leslie zormu kolaymi bilemiyorum 68 dk olan 45dk ve 35 dk olanlar var kimse üstüne alinmasin lütfen lütfen lütfen ama bizim topigimiz biraz tembel bence spor konusunda herkez kilo vermek istiyo ama kimse spor yapmiyo ben ayni zamanda 2.takimada dahil oldum ve ordaki arkadaslar beni ikiye katliyo demekki yapilabilir biseymis demekki ordaki arkadaslarda yapiyor :42::42::42::42:

Anladım sen kesik kesik yapıyorsan yaparsın tabii. Bende sandımki 1.5 saat leslie ara vermeden. Bu pek mümkün değil diye düşündüm. Bende hergün 45 dk leslie yapıyordum ama şu an sıkıldım ondan. Ben çok spor yapıp kaslarımı yormaktansa ideal dakikalarda 30-40 dk yani haftada 4 gün yapmayı tercih ederim. Çünkü önemli olan devamlılığı bence kilo verince bırakılanların bi anlamı yok.

Temizlik yaptım harıl harıl. Şimdi kendime bi kahve ısmarliyim artık :68: şöööle bi dinlenim demi? Bu arada yarından sonra evlilik yıldönümümüz :16: Şaka maka 2 yıl bitiyo 3. ye giriyoruz. Ayy çok heycanlıyım bakalım kocişim ne sürprizler yapıcak bana :92::74:

Anladım sen kesik kesik yapıyorsan yaparsın tabii. Bende sandımki 1.5 saat leslie ara vermeden. Bu pek mümkün değil diye düşündüm. Bende hergün 45 dk leslie yapıyordum ama şu an sıkıldım ondan. Ben çok spor yapıp kaslarımı yormaktansa ideal dakikalarda 30-40 dk yani haftada 4 gün yapmayı tercih ederim. Çünkü önemli olan devamlılığı bence kilo verince bırakılanların bi anlamı yok.

yok cnm kesik kesik degil biri bitince hemen diyerini aciyorum durmadan yapiyorum [/SIZE]

slm kızlar giremedim uzun süredir hastalıklarla boğuşuyorum böbrek taşı kumu valla mahfoldum bu hafta bugünde guatr çıktı herşey üst üste dahiliye dr gidicem tabe yollar kardan açılırsa kilo vermek istedikçe allah bullak oluyorum stresten yedim bu hafta hiç dikkat edemedim 91 kiloyum artık beni çürüğemi çıkarırsınız izinlimi yaparsınız bilmem:)))) inşallah önümüzdeki hafta düzelirim çok özledim topiğimi yaa

kızlar cıdden spor konusunda bızım topıc bıraz tembel mı ne:27::27::27: ama yınede masallah herkes bı guzel kılosunu vermıs demekkı sporla verdıgımız rakamlar 2 ye katlanıcak:34:
gercı benım 570 dk vere vere 300 gram vermısım ama olsun artık napalım:25:

Çok spor yapmak kas oluşumuna sebep oluyor bu nedenle olmasın senin -300 gr....

slm kızlar giremedim uzun süredir hastalıklarla boğuşuyorum böbrek taşı kumu valla mahfoldum bu hafta bugünde guatr çıktı herşey üst üste dahiliye dr gidicem tabe yollar kardan açılırsa kilo vermek istedikçe allah bullak oluyorum stresten yedim bu hafta hiç dikkat edemedim 91 kiloyum artık beni çürüğemi çıkarırsınız izinlimi yaparsınız bilmem:)))) inşallah önümüzdeki hafta düzelirim çok özledim topiğimi yaa

geçmiş olsun bol bol su iç kumların dökülmesini sağlar

Çok spor yapmak kas oluşumuna sebep oluyor bu nedenle olmasın senin -300 gr....

olabılır tatlım ama ben cok asırı spor yapmıyorum kı her gun 70 dk ya yakın yuruyorum-sadece bı kere 120 dk yurumustum bu hafta ıcınde-bıde 10 15 dk twıster yapıyorum ama yınede dedıgın gıbı olabılır uffff umıtsızlıge dusmek ıstemıyorum kızlarrrr ama ne bılım kıs bıtmek uzere ve ben korkuyorum:26:

FactorB...........74.0............-0.500

Zeynep957......93.2............+0.900

Doğa3............93.0.............-1.000

Arifeebe.........

Ekincik............78.8.............+0.300

Banu145........

Nursena...........91.0..............0.000

Tombulkelb..... 116.5............-0.800

Saferan..........132.6.............-1.000

Cindyblack......

Ervamm...........83.2..............-1.000

Billurs..............94.0................0.000

Toksin.............77.4...............-1.100

Yardım...........

Canmel..........

Okur...............93.7................-0.300

Derin..............121..................-0.800

Lunaazul.........82.8...................0.000

Dalokaysmom

Tursari

Yağmurgözlü.....izinli

Yena...............izinli

Beyzus.............96.5

Blackandwhite...izinli

Greendreams.......98.5.............0.000

Mevzey

Glikoz................93.50.............-1.200

Gulma................101.5............-2.000

Batuhanım...........99.0.............-0.500

Guulsum.............

Aysebru.............

Dilan..................88.5

Garip..................112

Cucu86...............101.6

GAYRET EDEN HERKESİ ÇOOOOKKKKK KUTLUYORUM....

Son düzenleme:
Back
X