Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabrikler cnm sende benim gibi yediysen cikolatalari dengelemissindir yilma cn devam sporun cok faydasi var gercektende [/B]
selam herkeze grip oldum yatıyorum sabah giemedim beyzus abla kilom 121 ...
evt canım malesef bende tam bır cıkolata canavarıyım ama cok kılo veremesemde sıkılastıgımı ve gobegımın gıttıgını hıssedıyorum bu da 1 haftalık bır dıyet ıcın tatmın edıcı bence![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/yemek...eri-icin-monuler-resimli-34.html#post17483121 buyur dogacim yükledim
:98::98:
yanlis deyil yapiyorumcnm hatta pazarteside iki saat yapmistim nerdeyse bendeki leslie zormu kolaymi bilemiyorum 68 dk olan 45dk ve 35 dk olanlar var kimse üstüne alinmasin lütfen lütfen lütfen ama bizim topigimiz biraz tembel bence spor konusunda herkez kilo vermek istiyo ama kimse spor yapmiyo ben ayni zamanda 2.takimada dahil oldum ve ordaki arkadaslar beni ikiye katliyo demekki yapilabilir biseymis demekki ordaki arkadaslarda yapiyor![]()
cok guzeller pastalarartikin benim kizimin yas gününede yaparsin
postayla yollarsinnnn
![]()
sende beni doğum gününe çağırırsın dediydim di![]()
Anladım sen kesik kesik yapıyorsan yaparsın tabii. Bende sandımki 1.5 saat leslie ara vermeden. Bu pek mümkün değil diye düşündüm. Bende hergün 45 dk leslie yapıyordum ama şu an sıkıldım ondan. Ben çok spor yapıp kaslarımı yormaktansa ideal dakikalarda 30-40 dk yani haftada 4 gün yapmayı tercih ederim. Çünkü önemli olan devamlılığı bence kilo verince bırakılanların bi anlamı yok.
kızlar cıdden spor konusunda bızım topıc bıraz tembel mı neama yınede masallah herkes bı guzel kılosunu vermıs demekkı sporla verdıgımız rakamlar 2 ye katlanıcak
gercı benım 570 dk vere vere 300 gram vermısım ama olsun artık napalım![]()
slm kızlar giremedim uzun süredir hastalıklarla boğuşuyorum böbrek taşı kumu valla mahfoldum bu hafta bugünde guatr çıktı herşey üst üste dahiliye dr gidicem tabe yollar kardan açılırsa kilo vermek istedikçe allah bullak oluyorum stresten yedim bu hafta hiç dikkat edemedim 91 kiloyum artık beni çürüğemi çıkarırsınız izinlimi yaparsınız bilmem:)))) inşallah önümüzdeki hafta düzelirim çok özledim topiğimi yaa
geçmiş olsun bol bol su iç kumların dökülmesini sağlar
Çok spor yapmak kas oluşumuna sebep oluyor bu nedenle olmasın senin -300 gr....