• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Canım pozitif olmazsak kiloları veremeyiz ki baak hemde kilolar korkulacak şeyler değil herkes kilo veriyor ve bizde yapacağız ihtiyacımız olan tekşey zaman :34: takma kafanı sen neler görmüş geçirmişsin kilolar üzmesin seni :81:
KELEBEKÇİĞİM BENİM:54::54::54: nekadar doğru söylüyorsun.Benim için söylediklerin içinde teşekkür ederim.Bu gün Seda Sayanın programına DOUM SENNDROMlu bir çocuk çıktı.Maşallah tam 72 kilo vermiş.Kendime o çocuk kadar olamadığım için çok kızdım.Aslında bunu hepimizin tekrar tekrar düşünmesi lazım.Metobolik bir bozukluk yoksa aslında çok üzülerek söylüyorum amademekki ben irade yoksunu bir oburum.:84::84::84:

Arkadaşım ben bildirimi yanlış giriyorum galiba.İki hafta önce diyete 114 kilo ile başladım.Baskülüm beni fena çarptı.Geçen hafta 112 ymişim BU HAFTAise 111 olmuşum.Senden çok özür dilerim.Yanlışı farkedince hemen dijital bir baskül aldım.KUSURA KALMA ÜZGÜNÜMMMMM...:80::80::80:

Hayatım;

Bildirimi çok geç yapıyorsun;bazende hiç bildirdiğini göremiyorum.Bir yerde yanlış yapıyoruz.

Kilo ve spor bildirimlerini CUMA ÖĞLENE KADAR (yaklaşık saat 13.00 e kadar) YAPIYORUZ...

Çok farklı saatlerdeki ve gündeki bildirimlerin tamamını takip edebilmem çok zor..

Bazı arkadaşlarda bu hafta şu kadar gr veya kilo vermişim yazıp çıkıyorlar.Önceden kaç kiloydu,şu an kaç kilo bilmem imkansız.Bu nedenle bazı arkadaşların kilo bildirimleri listede olamıyor maalesef....Sanada bu tür aksilikler denk geldi galiba.
Önümüzdeki cuma öğlene kadar bildirim yap;listeye ekleyelim canım..

kızlar nasılsınızzz :16::16:

kilolar verildi mi, bi dahaki cumaya 2 şer kilo eksikk çıkarsınızz inşallahhhhh :52::52:

kpss sonuçları açıklandı ben yine açıktayım platonikim dediğim arkadaş kırıkkale makine kimyaya yerleşmiş sevinemedim bile çünkü 1 saat boyunca çalışıp daha çok puan almam gerektiğini ve ilişkimizi olumsuz etkileyeceğinden bahsetti kendimi çok ezik hissetmemi sağlıyor şuan oturdum ağlıyorum moralim bozuldu.
Sürekli özel hayatımı anlatıyorum ama umarım kafanızı şişirmiyorumdur çünkü bunları kimseye anlatamıyorum bugün annemlede kavga ettik onunlada konuşmuyorum çok mutsuzum ve çok yalnız hissediyorum kendimi :14:

sykma o tatli canini baslamadan bunlari takinti ettiyse zaten sana yar olmaz degmez diye düsünüyorum ama insallah yinede araniz düzelir

KİLO ŞAMPİYONLARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ...............BATUHANIM............... -1.700 gr:65::64::66::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ................GULMA...................... -1.100 gr:65::66::64::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ................FACTORB....NURSENA....TOMURCUKKK.. -1.000gr:65::64::66::nazar:

SPOR ŞAMPİYONLARI

HAFTANIN BİRİNCİSİ...........BATUHANIM.........860 DAK......:65::66::64::nazar:

HAFTANIN İKİNCİSİ............TOMBULKELEBEKİM.......... 520 DAK:65::66::64::nazar:

HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ.........ERVAMM.............. 500 DAK:65::66::64::nazar:

ellerine saglik canim :71:

İyi geceler zeynepçim ve banucum..

Nasılsınız hepiniz iyisiniz umarım....

Henüz eve dönmedik..Net olayı çözülmedi,ben yine yeniden kilo aldım...:(

Bu arada ne kadar kalabalıklaşmş topic..

Baharcım, kilo vermişsin çok sevindim canım...

Sanırm toksin ara farkla önde..:))

BEYZUSum, özledim seni..

Son düzenleme:
Kızlar dünden beri yazıcam unutuyorum. Malumunuz tombişiz ve alışveriş yaparken kıyafet sorunumuz oluyor. Benim uzun süredir alışveriş yaptığım bir mağaza var. İstanbulda olanlara tavsiye edebilirim. Mağazanın ismi EVANS. Ümraniye Carrefourda bir şubeleri var. Başka nerde var bilemiyorum. Ben 5 yıldır oradan alışveriş yapıyorum. Takı bölümünde tombiş bayanlar için ölçüleri büyük olan yüzükler, uzun geniş çizmeler, ayakkabılar, kemerler, abiyeler, iç çamaşırları, mayo, bikini, pijama kısacası ne ararsanız var. Ve herşey sadece tombiş bayanlar için. Fiyatlar biraz tuzlu ama çeşitli zamanlarda gerçekten çok güzel indirimleri oluyor. Mağazaya yolunuz düşerse form doldurmak istediğinizi sölyerseniz size bir form veriyorlar. Hemen orada doldurup verirseniz cep telefonunuza indirim olduğu zaman indirim mesajları geliyor. Aklınızda olsun :16:

evans - Plus Size Clothing | Jeans Dresses and Shoes | Evans - Sizes 14 - 32

Edit: Ankarada 1 İstanbulda 4 mağazaları varmış

Ankara Evans Mağazaları

Anka Mall – Evans
Ankara Gimat Alışveriş Merkezi 1. kat No: 11 Akköprü/ANKARA
Telefon: 0 312 541 20 19

İstanbul Evans Mağazaları

Cevahir Debenhams – Evans
Cevahir AVM Şişli
Telefon: 0 212 380 11 99

Metrocity – Evans
Metrocity Alisveris Merkezi No:171 Mag.Z29 1. Levent
Telefon: 0 212 344 06 32

Optimum İstanbul – Evans
İstiklal Sok No:10/4 Mağaza No:1K 96 Yenisahra-Kadıköy/İstanbul
Telefon: 0 216 664 11 22

Ümraniye Carrefour – Evans
Inkilap Mah. Küçüksu Cad. No:68 Mag.B/ 038 B Ümraniye 34768
Telefon: 0 216 525 11 11

Canım yaaa ben burda bir ayakkabı bir çizme beğendim internet sitesinde ama türkiyeye gönderirlermiki acaba site yabancı çünkü ben Erzurumdayım ondan ordaki mağazalara gitme şansım yok offf ama çok beğendim bi ayakkabı bi çizme 60 euro görünüyor 120 Tl falan çokta fazla değil gibi alınabilir ama nasıl alıcam ki senin bilgin varm :44:

Son düzenleme:
Yenammm canım benim.geldin mi?ben iki hafta izin aldım.çaktırmadan okuyordum..Banucuğum sen bu salı mı amliyat olacaktın..

Evet zeynep abla elbiseleri giydim tam ameliyata giderken iltihapım yüksek çıktığı anlaşılmış iptal oldu iyikide olmuş eve geldik 2 saat sonra ateş 39.5 oldu o günden bari bademciklerim şiş ve çok öksürüyorum anlamasalardı yanmıştım heralde.Birde bir şans oldu ameliyata 2000 tl vericektim buhafta yan taraftaki hastahane hiç fark almadım yapıyor.

Evet zeynep abla elbiseleri giydim tam ameliyata giderken iltihapım yüksek çıktığı anlaşılmış iptal oldu iyikide olmuş eve geldik 2 saat sonra ateş 39.5 oldu o günden bari bademciklerim şiş ve çok öksürüyorum anlamasalardı yanmıştım heralde.Birde bir şans oldu ameliyata 2000 tl vericektim buhafta yan taraftaki hastahane hiç fark almadım yapıyor.

geçmiş olsun..her işte bir hayır var derler ya..inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer..rabbim yardımcın olsun..

Evine yerleştinmi işler bittimi.

Yerleştim canım ama çok zorlandım.. Zor oldu bayağı çocuklarla birde hava çok soğuktu hepimiz hastalandık..Neyse atlattık..Şimdide gezmedeyiz..:)) Salı gün İzmir'e uçuyoruz..

yenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yenaaaaaa :3: :3: :3:
hoşgeldinnnnnn cnmmmmmm çok özledik seniiiiii :52:
evet kilo veriyorum bende mutluyummmm :16:
çabuk dön aramızaaaa sen nasılsınnnn ???

Baharcım ben danalar gibi yiyorum muhtemelen deli gibi kilo almışımdır...

Net hallolur olmaz burdayım..:69:.

Son düzenleme:
Back
X