• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ciddi geliyormusun aramıza artık gitmek yok ... şimdi nereye kayboldun.. eğer kilo vermezsen seni yakalarım haberin olsun....

evet canım eve ınternetı tekrar baglattık :28:çocukların tüm dersleri malesef netten ama olsun size kavuştum bende.:42:dün diyetisyene başladımbugun itibariyle yediklerimikaydedecegim.hergünde 1 saat yürüyüşüm var.inş bu sefer olucak...:52:

sabah aç yarnına 2 bardak normalısıda suiçtim.
1 haşlama yumurta
bıraz peynır
bolyesıllık
1 dilim ekmek(kepekli)
yemekten 1 saat sonra su
her saat başı 1 bardak su
şimdi ara ögünüm olan elmamı yiyecegim...:56:

hepinizi çok özledim....yeni gelen arkadaşlarada hoşgeldiniz diyorum...:71::69:
hosbulduk saol :) yazıları yeni yeni okuoyabiliorum okadar güzel paylasımlar var ki:) bundan sonra hep burdaım:):3:

buarada arkadaslar bundan önce üye olmustum ben ama anca girebildim ve yazaildim buraya cünkü bicok diet girişimim basarısız sonuclandı:( :5:eger kabul ederseniz ben de hergün aranızdaım:21:

bu sabah tartıldım 89 a düşmüşüm :32: hemde sadece yediklerime dikkat ederek.sadece diyet yapıyorum yürüyüş falan yok.bu arada çizelgede de düzelttim umarım olmuştur ... :34:

Ortakımmmm demek bu hafta sporda rakibimsin :23: hodrimeydan diyorum millet bu hafta sporda 1. benimmmmm :27:

Evet canım hem ortağız hem rakibiz:64: o nasıl bişe olcaksa öle...

Sabah tam kalkıp leslie yapıcaktım kapı çaldı pimapenciler gelde balkona pimapen yapmaya sinirlerim zıpladı 35 dakika leslieden ettiler beni:84:

Nasılsın bu arada nasıl gidiyor??

çizelge nasıl yapılıyor bilgi verebilirmisiniz

buarada arkadaslar bundan önce üye olmustum ben ama anca girebildim ve yazaildim buraya cünkü bicok diet girişimim basarısız sonuclandı:( :5:eger kabul ederseniz ben de hergün aranızdaım:21:

Günaydın kızlar hoşgeldiniz aramıza..ben çizelge konusunda yardımcı olcam bi saniye..önce bi linkleri bulayım.

kontrol paneline girince profili düzenle dicen orda bilgilerinin arasında çizelge die bişi var oraya yapıştırcan canım adresi

Son düzenleme:
tomurcuk çok teşekkür ederim kontrolş paneli kısmına kadar olan kısmı yaptım ma kontrol paneli imza ya yapıştır diyo bu kısmı bulamadım ve yapamadım bu imza kutusu nerede:14:

canım şuan bulunduğun sayfada yukarıda kontrol paneli diye bir bölüm var ona tıkla orda profili düzenle kısmına gir,kişisel bilgiler bölümünün altında çizelge diye bir ktucuk var oraya http ile başlayıp png ile biten yeri yapıştırıyorsun.bi dene bakalım olmazsa yine anlatmaya çalışıcam :34:

Son düzenleme:
canım şuan bulunduğun sayfada yukarıda kontrol paneli diye bir bölüm var ona tıkla orda profili düzenle kısmına gir,kişisel bilgiler bölümünün altında çizelge diye bir ktucuk var oraya http ile başlayıp png ile biten yeri yapıştırıyorsun.bi dene bakalım olmazsa yine anlatmaya çalışıcam :34:

çizelge yapımı bittikten sonra bbCode kutusunun içinde ikinci yazıyı yani http ile başlayıp png ye kadar olan yeri kopyala yapıştır çizelge yazan yere.url olan yerden başlama canım.umarım halledersin ...

Son düzenleme:
Evet canım hem ortağız hem rakibiz:64: o nasıl bişe olcaksa öle...

Sabah tam kalkıp leslie yapıcaktım kapı çaldı pimapenciler gelde balkona pimapen yapmaya sinirlerim zıpladı 35 dakika leslieden ettiler beni:84:

Nasılsın bu arada nasıl gidiyor??

Akşam yaaparsın canım takma kafana benim süper gidiyor 45 dk leslie yaptım ve geldimmmmm :62: :62: :62: ter malum yerlerimden akıyo :60: :60:

kopyala yapıştırıda yaptım tarayıcınıza yönlendiriliyorsunuz diye bir not çıktı nereye yapıştırdı ne oldu bilmiyorum bakalım artık sonra tekrar denerim tomurcuk çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı

Akşam yaaparsın canım takma kafana benim süper gidiyor 45 dk leslie yaptım ve geldimmmmm :62: :62: :62: ter malum yerlerimden akıyo :60: :60:

bende yapmak istiyorum enerjim var ama ev müsait değil daha kahvaltı bile edemedik kocam balkonda dondu..
canım ne dicem sanki bi ara okumuştum sauna eşortmanı kullanıomusun sen memnun musun??

kopyala yapıştırıda yaptım tarayıcınıza yönlendiriliyorsunuz diye bir not çıktı nereye yapıştırdı ne oldu bilmiyorum bakalım artık sonra tekrar denerim tomurcuk çok teşekkür ederim yardımlarından dolayı

canım rica ederim olmuş bak :46: senle aynı kilolarda sayılırız.bende 90 dım bu sabah 89 a düşmüşüm.hadi bakalım hayırlısı.umarım iyi kilo veririz :32:

Son düzenleme:
Back
X