arkadaşlar yardım istiyorum öncelikle yeni üyeyim ben konu açabiliyormuyum kendim sormak istediğim bişey için..nasıl yapıcam lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
Gel gelelim asıl konuyaaaa 15 dk önce tartıya cıktım ve 103 kiloyum

ayrıca evliyim ve yarım saat önce msn de annemlerle konuşurken bana n ebiçim gözüküyorsun kız senin bu halin ney burda biarz kilo vermiştin yoksa aldınmı gibi şeyler sölediler.gercekten bi ara bende baktım kendime camda iğrencim..tamam rejim yapmak istiyorum tamam yarın başlim ama elim ayağım titriyo yiyemezsem..ayrıca tiroitim çok yavaş neredeyse hiç çalışmıyo desem yeri var.5 senedir bu böle.su içsem yarıyor zaten..bu tiroit yüzünden böyle oldumya asıl sebep bu.tam 45 kilo aldım düşünün.:2: çok ilaçlar kullandım şu meşhur zayıflama haplarından tama verdiğim oldu ama aldım geri yedim çünkü..bi ara ben yine 102 kiloyken birden bi hırsla rejime başlamıştım..bundna 2 yıl önce..
elma sirkesi modaydı o zamanlar sabahları işe gitmeden bir bardak içiyordum ılık suyla ben 2 yemek kaşığı felan derlerya ölede koymuyordum 4 -5 yemek kaşığı hatta 2 haftadan sonrada gece yatarkende içmeye başlamıştım.sabah kahvaltımı iş yerinde yapıyordum öğlende salata çorba akşam annem sebze türü şeyler yapardı zaten onlardan yerdim. inanın 1 ay 10 günde ben 19 kilo verdim.ama nasıl fark ediliyo herkes şokta hast.calışıyordum ben çok güzle oldum..ama noldu gene bi moral bozukluğu gene stres gene yeme ben onları zamanla aldım.şimdi diyorumki yine içmeye kalksam midem bulanıyo hemde nasıl..ben nasıl kilo vericemmm nasılllllll ağlamak istiyorum bıktım daha 28 yaşındayım..çocuk doğurmadım bişe yapmadım bakıyorum da doğuranlara hiç doğurmuş gibi değiller bense 3 tane yapmış gibiyim..ve cok güzel bi bayanım herkes eski halime dönmemi bekliyor ama aayyyyy nasıl yapcammm adama morald elazım..üfffffffffffff yardım

edin..