• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Az önce elma sirkesinin mideye zararı olup olmadığını araştırdım da içine bal ekleyince mideye zarar vermiyormuş :26: yarın sabah deniycem bakalım inşallah içebilirimde mideme zararı dokunmaz :44:
Bir yerde de bir kişi yorum yapmış mide kanaması geçirirsiniz diye bu doğrumudur acaba ya korktum şimdi :50:

ben içiyorum kuzu mide kanaması falan geçirmedim
1 tatlı kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı ılık su

bi dikişte içiyosun zaten bi yudumda gidio:1:

öyle bi bardak suyun içine falan koyunca içemedim ben...
bilgisayar oldu kocişim yaptı girerim artık cevaplarım herşeyleri

ben içiyorum kuzu mide kanaması falan geçirmedim
1 tatlı kaşığı bal 1 yemek kaşığı sirke 1 yemek kaşığı ılık su

bi dikişte içiyosun zaten bi yudumda gidio:1:

öyle bi bardak suyun içine falan koyunca içemedim ben...
bilgisayar oldu kocişim yaptı girerim artık cevaplarım herşeyleri

Sen ne zamandır içiyorsun canım :26: etkisini görüyormusun :44:

günaydın hanımlar günaydınnnnnn:3:nasılsınız bakalım:) ben bugün sabah limonlu ılık suyumu bi tane incir ve 2 cevizimi yedim 2 saat sonra da kepek ekmegine peynirimi de yedim şimdi de cayımı içiorum:)

Emoşcuğum;
Durumu gayet güzel yorumlamışsın.Seni sevmeyip ne yapabilirim ki.Sen sevilesi bir kadınsın canım.Tabii ki seni seviyorum ve dönüşüne çooookkkk sevindim;umarım bu dönüş muhteşem olur ve hepimizi peşinden sürükler.Tekrar hoş geldin canım.Öpüyorum....:70::71:

:69::69::69::69::69::69:
:71::71::71::71::71::71:

günaydın kızlar dün akşam apar topar çıkmak zorunda kaldım bi iyi geceler diyemedim kusura bakmayın canlar nasılsınız ben bu gün daha bi neşeli uyandım elme sirkemi içtim şimdi biraz bekliyorum kahvaltı için temizlik var bugün enerji toplamalıyım sabah tartıldım tam 105 kiloyum ilk hedefim 97 daha önce çok uzun zaman bu kiloda kalmıştım tiroid çıkınca birden 105 oldum ha gayret bakalım inşallah

kızlar aman deyim doktora danışmadan ilaç içmeyin ben çok tırsarım bi de bu gün tv de kadın ameliyat olmuş barsaklarını kısaltırsak zayıflarsın diye ameliyat etmişler kadını bi kaç gün sonra kadın vefat etmiş

canım tabiki doktora danışmadan hiç bir ilaçı içmemek lazım bildiğim kadarı ile bu hemen bütün doktorların önerdiği bir ürün banada doktorumda kullansan iyi olur dedi ürün açıklamalarına bi bak istersen yağ yakımını kolaylaştıran ve kilo verirken kas kaybına engel olan bi ürün ya insan her şeye sarılıyor işte bi umut diye ama ben unutuyorum böyle ilaçları içmeyi akşam olunca aaa ben ilaç içecektim diye üzülüyorum biraz kendim çabalayacağım ilk olarak sonrasında bakalım ne olacak

Son düzenleme:
Günaydın minik kuşlar...:16:
diyet açısından kabus gibi bir haftasonu geçirdim :50: kuzenlerimle dışarıdaydık hep ve hepsi de dipçik gibi delikanlılar ceylan gibi hatunlar incecikler bir de acayip asortiklerdir kendileri çok moralim bozuldu kendimi bayan gibi hissedemiyorum onların yanında :14:
bir de onların yanında arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdı :14: çok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti :43:
bugün kaldığım yerden devam ediyorum ama ne yaparsam o kâr...
böyle işte... ortağım sende durumlar nasıııll?? :78:

günaydın kızlar dün akşam apar topar çıkmak zorunda kaldım bi iyi geceler diyemedim kusura bakmayın canlar nasılsınız ben bu gün daha bi neşeli uyandım elme sirkemi içtim şimdi biraz bekliyorum kahvaltı için temizlik var bugün enerji toplamalıyım sabah tartıldım tam 105 kiloyum ilk hedefim 97 daha önce çok uzun zaman bu kiloda kalmıştım tiroid çıkınca birden 105 oldum ha gayret bakalım inşallah

canım tabiki doktora danışmadan hiç bir ilaçı içmemek lazım bildiğim kadarı ile bu hemen bütün doktorların önerdiği bir ürün banada doktorumda kullansan iyi olur dedi ürün açıklamalarına bi bak istersen yağ yakımını kolaylaştıran ve kilo verirken kas kaybına engel olan bi ürün ya insan her şeye sarılıyor işte bi umut diye ama ben unutuyorum böyle ilaçları içmeyi akşam olunca aaa ben ilaç içecektim diye üzülüyorum biraz kendim çabalayacağım ilk olarak sonrasında bakalım ne olacak

ilacın adını çok merak ettim canım cak ilaç kullandım acaba onlardan biri mi die??

günaydın hanımlar günaydınnnnnn:3:nasılsınız bakalım:) ben bugün sabah limonlu ılık suyumu bi tane incir ve 2 cevizimi yedim 2 saat sonra da kepek ekmegine peynirimi de yedim şimdi de cayımı içiorum:)

afiyet olsun bende çayımı içiyorum şimdi..birazdan da spor yapıcam..

Çok mutluyum kocam artık hep gündüz gitçek işe geceleri yalnız kalmıcam:64::64:

diyet açısından kabus gibi bir haftasonu geçirdim :50: kuzenlerimle dışarıdaydık hep ve hepsi de dipçik gibi delikanlılar ceylan gibi hatunlar incecikler bir de acayip asortiklerdir kendileri çok moralim bozuldu kendimi bayan gibi hissedemiyorum onların yanında :14:
bir de onların yanında arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdı :14: çok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti :43:

neden moralını bozuyorsun şeker o adam senı oglunamı alcekmışsorsaydın ya

ilacın adını çok merak ettim canım cak ilaç kullandım acaba onlardan biri mi die??
afiyet olsun bende çayımı içiyorum şimdi..birazdan da spor yapıcam..

Çok mutluyum kocam artık hep gündüz gitçek işe geceleri yalnız kalmıcam:64::64:

Çok sevindim senin adına canım benimmmmmm nasılda sevinmiş ortakım benim :16:

Canımmm benimmmmmmm üzme sakın kendini ben biliyorum senin ne kadar güzel olduğunu dün akşam faceden yine baktım resimlerine hiçte kilolu değilsin o dede abartmış deseydin ya dede sen benim kilolarımı düşüneceğine ne zaman ölürüm acaba diye düşün diye :63: işte insan 7sinde neyse 70indede o oluyor dedkleri bu olsa gerek :47: Hatta dün seni facebookta bekledim bir resminde kaç kilo olduğunu sormak için :1: hani şu burgerking kolasını hüplettiğin beyaz ceketli resminde kaç kilosun tatlım o haline baaayıllldddıııımmmmmm :69:

tamam canım o zaman kullanda bakalım faydası olacakmı

o ne bee sana mı kaldı sananeeee gıcık oldum haaa üzülme canım böyle hadsizler var malesef

ayy cnm benim takma hiç kafana amcanın deikleri hırslandırsın seni aksine zayıflıcaz inşş hepbirlikte sonra da sülün gibi dölasıcaz havamızı da bascaaz:34:

Günaydın bayanlar :3: gayet dolu dolu bir sabah burayı bu kadar aktif görmek çok güzel :16:

Şimdi kahvaltı etmeden mi içicem sirkeli ballı suyu :44: ardından yarım saat mi bekleyeceğim :26:
Ablamın izin günü ve muhtemelen 12ye kadar uyur leslie öğleden sonra yapacağım mecburen çünkü evdeki heryer tahta ve aşağıya çok ses gidiyor onun için ben ablamın odasıyla benim odam arasındaki küçük holde yapıyordum leslieyi neyse napalım bugünde öğleden sonra lesliesi olsun :44:

arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdı :14: çok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti :43: :78:

canım insanlar kendilerini bilmeden konuşuyor işte boşver sinir oluyorum bu insanlara ne biliyorlar karşısındaki ne durumda konuşmak kolay Allah böyle konuşanlara büyük konuşmuşum dedirtsin diyorum ben hay Allahım mübarek günde sen çok güzel kilo vermişsin zaten devamıda gelince ohhh ohhh

ilan verecem benim ortaaam kayıp

beyzuşum topiğine dön yavriiimmm gel kaç kilo aldıysan kabulüm yavyum şöyle bi ortaaaaam diyemedim

Back
X