• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın bayanlar :3: gayet dolu dolu bir sabah burayı bu kadar aktif görmek çok güzel :16:

Şimdi kahvaltı etmeden mi içicem sirkeli ballı suyu :44: ardından yarım saat mi bekleyeceğim :26:
Ablamın izin günü ve muhtemelen 12ye kadar uyur leslie öğleden sonra yapacağım mecburen çünkü evdeki heryer tahta ve aşağıya çok ses gidiyor onun için ben ablamın odasıyla benim odam arasındaki küçük holde yapıyordum leslieyi neyse napalım bugünde öğleden sonra lesliesi olsun :44:

Canım ben kahvaltı etmeden içiyorum hatta bi lokma bile bişi atma ağzına ben öle duydum yanii öyle yapıyorum..sabah ilk iş onu içiyorum sonra kahvaltı hazırlıyom sofraya otur falan buluyo kahvaltı yarım saati

Günaydın minik kuşlar...:16:
diyet açısından kabus gibi bir haftasonu geçirdim :50: kuzenlerimle dışarıdaydık hep ve hepsi de dipçik gibi delikanlılar ceylan gibi hatunlar incecikler bir de acayip asortiklerdir kendileri çok moralim bozuldu kendimi bayan gibi hissedemiyorum onların yanında :14:
bir de onların yanında arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdı :14: çok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti :43:
bugün kaldığım yerden devam ediyorum ama ne yaparsam o kâr...
böyle işte... ortağım sende durumlar nasıııll?? :78:

yaşlılar öyle çok konuşur bazen ama kötü niyetle değil de iyilik yapıolar zannederler..sen sıkma canını ne güzel zayıflamışsın maşallah. tü tü tü:nazar:

ben ballı elma sirkeli ılık su içmeye gidiyorum dönmezsem 112 yi arayın :60: hadi bakalım gazamız mübarek olsun :27:

İçtim yarım bardak hazırladım 2 yemek kaşık sirke 1 tatlı kaşık bal 2 yudumda bitti nefes almamak lazım içerken.
İçerken bile yemek borumun yandığını hissettim sizde de oluyormu bu kızlar :26: birde bal biraz şekerlenmiş sorun olmaz dimi :40:
Şimdi kahvaltımı hazırladım peşine süt içeceğim açılan yaraları kapasın diye :9:

İçtim yarım bardak hazırladım 2 yemek kaşık sirke 1 tatlı kaşık bal 2 yudumda bitti nefes almamak lazım içerken.
İçerken bile yemek borumun yandığını hissettim sizde de oluyormu bu kızlar :26: birde bal biraz şekerlenmiş sorun olmaz dimi :40:
Şimdi kahvaltımı hazırladım peşine süt içeceğim açılan yaraları kapasın diye :9:

iki yemek kaşığı sirkee çook kelebeğim yahuu bi yemek kaşığı yeter bal da tatlı kaşığı şekerlenmesi sanırım sorun olmaz çünkü sıcak suda erio zaten o..evet yanma bana da oluyoo
ben az kalsın arıodum 112yi:74:

Son düzenleme:
mevlid kandiliniz mübarek olsun kızlar ve hepinize iyi haftalar. benim haftasonu yine misafirler vardı. yani spor toplamda 0 dakika, bu akşam başlarım ben de spora öpüyorum hepinizi...

iki yemek kaşığı sirkee çook kelebeğim yahuu bi yemek kaşığı yeter bal da tatlı kaşığı şekerlenmesi sanırım sorun olmaz çünkü sıcak suda erio zaten o..evet yanma bana da oluyoo
ben az kalsın arıodum 112yi:74:

:1: :1: :1:
2 yemek kaşığı geçiyordu sanki :26: öyle hatırlıyordum yani tamam 1 yemek kaşığı yapılacaksa 1 yaparım :61: sewoşmuydu bununla 19 kilo veren :44: sewooooşşşşşşşşşş söylermisin günde kaç kere içiyordun ve kaç kaşık içiyordun :44:

Mevlid kandiliniz mübarek olsun dualarınızda bizleri eksik etmeyin Allah doğru yoldan caydırmasın bizi sağlıklı bir şekilde zayıflamamızı nasip etsin inşallaaahhh

+ Sevgililer gününüzü de kutluyorum :69:

Benim değil sevgililer günü kendi doğumgününü bile önemsemeyen bir platonikim var dün gece konuşurken sevgililer günü için düşüncesini de öğrenmiş olduk saçma sapan günleri kutsallaştırıyorlar falan dedi ben bu adamla beraber olursam hiçbir sevgililer gününde hediyem olmayacak sanırım doğumgünümde de beklememem lazım :59: evlilik yıldönümü falan anımsarmı acaba :44:

mevlid kandiliniz mübarek olsun kızlar ve hepinize iyi haftalar. benim haftasonu yine misafirler vardı. yani spor toplamda 0 dakika, bu akşam başlarım ben de spora öpüyorum hepinizi...

herkesin kandili mübarek olsun Allah bütün dularımızı kabul etsin inşallah..

e sevgililer günümüz de kutlu olsun...

Back
X