- 30 Mayıs 2010
- 3.920
- 8
- 316
- 41
ilan verecem benim ortaaam kayıp
beyzuşum topiğine dön yavriiimmm gel kaç kilo aldıysan kabulüm yavyum şöyle bi ortaaaaam diyemedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilan verecem benim ortaaam kayıp
beyzuşum topiğine dön yavriiimmm gel kaç kilo aldıysan kabulüm yavyum şöyle bi ortaaaaam diyemedim
Günaydın bayanlargayet dolu dolu bir sabah burayı bu kadar aktif görmek çok güzel
Şimdi kahvaltı etmeden mi içicem sirkeli ballı suyu :44: ardından yarım saat mi bekleyeceğim :26:
Ablamın izin günü ve muhtemelen 12ye kadar uyur leslie öğleden sonra yapacağım mecburen çünkü evdeki heryer tahta ve aşağıya çok ses gidiyor onun için ben ablamın odasıyla benim odam arasındaki küçük holde yapıyordum leslieyi neyse napalım bugünde öğleden sonra lesliesi olsun :44:
Günaydın minik kuşlar...
diyet açısından kabus gibi bir haftasonu geçirdimkuzenlerimle dışarıdaydık hep ve hepsi de dipçik gibi delikanlılar ceylan gibi hatunlar incecikler bir de acayip asortiklerdir kendileri çok moralim bozuldu kendimi bayan gibi hissedemiyorum onların yanında
bir de onların yanında arkamdan 70 yaşlarında bir adam kilo ver kilo ver diye bağırdıçok utandım güldüm onların yanında ama çok zoruma gitti
bugün kaldığım yerden devam ediyorum ama ne yaparsam o kâr...
böyle işte... ortağım sende durumlar nasıııll?? :78:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allaaah başka dert vermesin doğacım allah kavuştursun
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Allaaah başka dert vermesin doğacım allah kavuştursun
![]()
![]()
daha dur gelmezse tv de kanal kanal gezerim ona göre![]()
İçtim yarım bardak hazırladım 2 yemek kaşık sirke 1 tatlı kaşık bal 2 yudumda bitti nefes almamak lazım içerken.
İçerken bile yemek borumun yandığını hissettim sizde de oluyormu bu kızlar :26: birde bal biraz şekerlenmiş sorun olmaz dimi![]()
Şimdi kahvaltımı hazırladım peşine süt içeceğim açılan yaraları kapasın diye![]()
günaydın kızlaaaaaaarrrr![]()
iki yemek kaşığı sirkee çook kelebeğim yahuu bi yemek kaşığı yeter bal da tatlı kaşığı şekerlenmesi sanırım sorun olmaz çünkü sıcak suda erio zaten o..evet yanma bana da oluyoo
ben az kalsın arıodum 112yi
mevlid kandiliniz mübarek olsun kızlar ve hepinize iyi haftalar. benim haftasonu yine misafirler vardı. yani spor toplamda 0 dakika, bu akşam başlarım ben de spora öpüyorum hepinizi...