Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zayıflamak için: Bir bardak suya 2 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1-2 tatlı kaşığı bal katarak, günde 3 kez, mümkünse yemeklerden önce (fazla kilo problemi için de etkili olan elma sirkesi bu amaçla kullanılacaksa mutlaka yemeklerden önce alınmalıdır) kullanılır.
Ben mideye bir zararını bulamadım :26: hatta faydası bile varmış sanırım onun için içmeye devam![]()
Akşama acıktım diye geliverme sakın buraya![]()
yarım saat sonra işten çıkacağım sonra eve gider gitmez hemen spor çantamı alııııppp spor salonuna koşacağıımmm![]()
![]()
sonra spor salonundan çıkacağım, soğuk bir rüzgar esecek, vay anam şimdi içimi ısıtacak bir tatlı ya da dumanı üstünde tüten bir yemek ne iyi giderdi diyecekAslı acıkacak, eve gelecek, başlarım böyle diyetin içine biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip diyecek
korktunuz di mi?
yooo Aslı ağzına tek lokma koymadan duşuna girecek sonra güzel bir film açıp kendini uykunun şefkatli kollarına teslim edecek...ayhhh...
yarım saat sonra işten çıkacağım sonra eve gider gitmez hemen spor çantamı alııııppp spor salonuna koşacağıımmm![]()
![]()
sonra spor salonundan çıkacağım, soğuk bir rüzgar esecek, vay anam şimdi içimi ısıtacak bir tatlı ya da dumanı üstünde tüten bir yemek ne iyi giderdi diyecekAslı acıkacak, eve gelecek, başlarım böyle diyetin içine biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip diyecek
korktunuz di mi?
yooo Aslı ağzına tek lokma koymadan duşuna girecek sonra güzel bir film açıp kendini uykunun şefkatli kollarına teslim edecek...ayhhh...
![]()
korktunuz di mi?
çok tatlı olmuş![]()
Saol tatlım. Seninkide çok hoş. Bu arada bantta yürüyüş yapıyosun dimi? Bak artıkın senin yürüyüş yapmamak için bahanen kalmadı bandı alınca. Ama benim var bahanem. Benim bandım yok henüz![]()
yine mide ağrılarım hortladı... yarın doktoruma gidicem bakalım su sefer ki problem ne?
İnsan evlenince acaba eşim değişir mi öyle mi böyle mi diye hep sorgular, 3,5 yıl oldu allahıma binlerce kez şükür evlendiğim adam hep ilk günkü gibi, ama abla olmak çok zor, çünkü kardeşimin eşi tam bir domuz ve kardeşime hayatı zindan ediyo. sanki bekar ve kardeşim onun hizmetçisiymiş gibi davranıyo. o kadar çok üzülüyorum ki ama bizimkisi çok seviyo işte, yapcak bi şey yok. yani diyeceğim o ki hiç kardeşimin eşi de değişir mi diye sorgulamak aklıma gelmezken onun yaşadığı sıkıntıları ta ciğerimin köşesinde hissediyorum. hani anne olmak zor derler ya, abla olmak da çok zormuş. hele de dünya tatlısı bi çocuk varken ortada. şu mevlid allahtan tek dileğim kardeşimi feraha çıkarması, o domuza da haddini bildirmesi... sadece içimi dökmek istedim...
dua ederken ismen belirtmek iyi olurmuş kızlar bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var ismim nihal
Bende band istiyorum :43::43::43:[/QUOTE .!.:Koşu bandı fiyatları 500 liralara kadar düştü hem de motorlular.Geçen yıllarda çok astronomik miktarlardaydı.Gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum,ben 500 e aldım ve 12 ye böldürdüm kredi kartına,yaklaşık 45 lira düşüyor aylık ama gerçekten değer.
Bende band istiyorum![]()
toksin ciğim maşallahın var genesüper gidiyorsun
saol cnm insallah cumaya 77den kurtulmus olurum sey sen neden yediklerini yazmiyorsun cnm merak ettim neler yuvarliyon :112: