• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
kandiliniz mübarek olsun insallah tüm dualariniz kabul olur
bende simdi disari cikiyorum bi selam verim dedim geldikten sonra umarim görüsürüz
hepinizi kocaman öpüyorum
ve sunuda belirtmeden gecemiyecem
topicimiz süper ilerliyo dün bi gelmedim kac sayfa birikmis :)))
onlarinda hepicini okuyacam ama simdi cikiyorum doktor randevum var hadi bakalim hayirli günler hepinize

selam kizlar umarim hepiniz iyisinizdir
kandiliniz mübarek olsun insallah tüm dualariniz kabul olur
bende simdi disari cikiyorum bi selam verim dedim geldikten sonra umarim görüsürüz
hepinizi kocaman öpüyorum
ve sunuda belirtmeden gecemiyecem
topicimiz süper ilerliyo dün bi gelmedim kac sayfa birikmis :)))
onlarinda hepicini okuyacam ama simdi cikiyorum doktor randevum var hadi bakalim hayirli günler hepinize

Saol canım seninde kandilin mübarek olsun. Akşama görüşürüz :))

selam kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz bu arada....biz bir haftadır ailece grip olduk atlatmaya çalışıyoruz..diyetime ise tam bağlı kalamıyorum brgün yemesem ertesi günü yiyorum moralim bozuluyor bu seferde ...bugün leslieye başlamak istiyorum inşallah başlayabilirim..
kandiliniz mubarek olsun sevgililer gününüzde kutlu olsun ...
bana dün eşim kot ceket aldı ykmden ihtiyacı olan bakabilir 150den 40 ytlye inmiş gerçi biraz ucuz bir hediye oldu ama artık akşamada belki çiçekle gelir...

Kızlar bende şimdilik çıkıyorum. Bir kaç saat sonra görüşürüz :54:

selam kızlar yeni gelenler hoşgeldiniz bu arada....biz bir haftadır ailece grip olduk atlatmaya çalışıyoruz..diyetime ise tam bağlı kalamıyorum brgün yemesem ertesi günü yiyorum moralim bozuluyor bu seferde ...bugün leslieye başlamak istiyorum inşallah başlayabilirim..
kandiliniz mubarek olsun sevgililer gününüzde kutlu olsun ...
bana dün eşim kot ceket aldı ykmden ihtiyacı olan bakabilir 150den 40 ytlye inmiş gerçi biraz ucuz bir hediye oldu ama artık akşamada belki çiçekle gelir...

Saol canım seninde kandilin mübarek sevgililer günün kutlu olsun. Bende bugün leslieye başlayacağım. Dün videolarını izledim çok eğlenceli birşeye benziyor :61: Bu arada geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsiniz. Dikkat edin kendinize.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar hepinize sıcak karşılamanız için teşekkür ederim bu sefer pes etmeyeceğim yeter artık hayatı ertele dur artık şuan yapacağım herşeyi erteliyorum ve sadece zayıflamaya odaklanıyorum hadi hayırlısı

yine mide ağrılarım hortladı... yarın doktoruma gidicem bakalım su sefer ki problem ne?
İnsan evlenince acaba eşim değişir mi öyle mi böyle mi diye hep sorgular, 3,5 yıl oldu allahıma binlerce kez şükür evlendiğim adam hep ilk günkü gibi, ama abla olmak çok zor, çünkü kardeşimin eşi tam bir domuz ve kardeşime hayatı zindan ediyo. sanki bekar ve kardeşim onun hizmetçisiymiş gibi davranıyo. o kadar çok üzülüyorum ki ama bizimkisi çok seviyo işte, yapcak bi şey yok. yani diyeceğim o ki hiç kardeşimin eşi de değişir mi diye sorgulamak aklıma gelmezken onun yaşadığı sıkıntıları ta ciğerimin köşesinde hissediyorum. hani anne olmak zor derler ya, abla olmak da çok zormuş. hele de dünya tatlısı bi çocuk varken ortada. şu mevlid allahtan tek dileğim kardeşimi feraha çıkarması, o domuza da haddini bildirmesi... sadece içimi dökmek istedim...

yine mide ağrılarım hortladı... yarın doktoruma gidicem bakalım su sefer ki problem ne?
İnsan evlenince acaba eşim değişir mi öyle mi böyle mi diye hep sorgular, 3,5 yıl oldu allahıma binlerce kez şükür evlendiğim adam hep ilk günkü gibi, ama abla olmak çok zor, çünkü kardeşimin eşi tam bir domuz ve kardeşime hayatı zindan ediyo. sanki bekar ve kardeşim onun hizmetçisiymiş gibi davranıyo. o kadar çok üzülüyorum ki ama bizimkisi çok seviyo işte, yapcak bi şey yok. yani diyeceğim o ki hiç kardeşimin eşi de değişir mi diye sorgulamak aklıma gelmezken onun yaşadığı sıkıntıları ta ciğerimin köşesinde hissediyorum. hani anne olmak zor derler ya, abla olmak da çok zormuş. hele de dünya tatlısı bi çocuk varken ortada. şu mevlid allahtan tek dileğim kardeşimi feraha çıkarması, o domuza da haddini bildirmesi... sadece içimi dökmek istedim...

:50: çok üzüldüm canım ya allah yardımcısı olsun kardeşinin umarım düzelir eşi de sorun yaşamadan hayalarını devam ettirirler :59:

geçmiş olsun canım sinir mideye vuruyor olabilir allah ıslah etsin onuda

dua ederken ismen belirtmek iyi olurmuş kızlar bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var ismim nihal

Kızlar bende şimdilik çıkıyorum. Bir kaç saat sonra görüşürüz :54:

Saol canım seninde kandilin mübarek sevgililer günün kutlu olsun. Bende bugün leslieye başlayacağım. Dün videolarını izledim çok eğlenceli birşeye benziyor :61: Bu arada geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsiniz. Dikkat edin kendinize.
sağol canım..bende 122 kiloyum canım ama inanki 155 gibi durmuyorsun çok güzelsin...

canım allah sabır versin çok zor bir durum ...maalesefki etrafımızda var öle insanlar bende dün erkek kardeşimi markette gördüm gelip yanıma konuşamadı kardeşimin çocuğunu sevemedim bile...allahtan sabahatan anneme gelmişti orada görüşmüştük ama..yinede hanımının korkusundan yanımıza uğrayamadı...kardeşimde düşmedi yerine .gelinimizle görüşmüyoruz çünki...çok berbat biri kendi elimizle yaktık çocuğun bşaını hep yüreğim yanıyor...takma kafana canım

Geçmiş olsun canım. İhmal etme doktoru. Kardeşinede çok üzüldüm. İnşallah eşi düzelirde sende kardeşin için bukadar endişelenmezsin. Allah yardımcısı olsun kardeşinin. :14:

sağol canım..bende 122 kiloyum canım ama inanki 155 gibi durmuyorsun çok güzelsin...

Ayyyy teşekkür ederim. :78: Valla bu yorumlarınız dahada bi gaza getirdi beni. İyiki varsınız tombul kuşlarım :9: :kkk::kkk:

images

Son düzenleme:

images

üstüme iyilik sağlık gonşulaaaaaaaaaarr ben kandil simidi yiyorum :18::77: şirkette dağıttılar paket paket dayanamadım ne yapayım akşam yemeği yemicem artık...:78::86:

Selam kızlar, bugün yine çok çene çalarak 30 sayfalık bir geçmiş yapmışsınız :9::9::9: ki bu aralar yoğun olduğum için okuyamadım... Herkesin Mevlit kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum... Allah herkesin gönlüne göre versin, İnşallah dualarımızı kabul etsin, hepinizi öpüyorum...

üstüme iyilik sağlık gonşulaaaaaaaaaarr ben kandil simidi yiyorum :18::77: şirkette dağıttılar paket paket dayanamadım ne yapayım akşam yemeği yemicem artık...:78::86:

:9::9: Afiyet olsun :52::52::52:

Selam kızlar, bugün yine çok çene çalarak 30 sayfalık bir geçmiş yapmışsınız :9::9::9: ki bu aralar yoğun olduğum için okuyamadım... Herkesin Mevlit kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum... Allah herkesin gönlüne göre versin, İnşallah dualarımızı kabul etsin, hepinizi öpüyorum...
Amin canım. Seninde kandilin mübarek olsun :54:

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Back
X