• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydınlarr !

Sonunda bende 2 li hanelere düşebildim çook şükür :8:

Geçen hafta 100.8
Bu hafta 99.8
Giden 1 kg

Trilaylayliiii trilaylayliii :74:

:60::60:
balımm muhtemelen beimki de ödemdi hatırlasana geçen hafta gayet dikkat ettiğim halde hiç veremedim.
yalnız dehşetle birşey farkettim; bütün vücudum çok fazla yumuşamış :( özellikle kalça ve bacaklarım, kollarımı söylemiyorum:(
güya spor da yapıyorum. en iyisi fitnessa gitmek.

o yumuşama bende de var eskiden taş gibi hatunum derdim kendime artık yumuşacık lokum oldum valla kışa doğru ben de sportif bişeylerdüşünüyorum inşallah

merhabalarr herkesi kocaman öpüyorumm kilo veren vermeyen burada bulunan herkesi öpüyorum tebrik ediyorum topiğimin sultanları:nazar::nazar::54::54::71: ben de yapayım kilo bildirimimi
geçen hafta 94.500
bu hafta 93.00
giden 1.500
:nazar::nazar::nazar::nazar:
ortim didemim harikasın var yaaaa senide kocamann öptm tebrik ediyorummmmm bitanemmm:65::65::65::65::65::71::71::54::54::54:

Son düzenleme:

herkeslere günaydın:16:
asuuum hay maşallah beni solda sıfır bıraktın yaa pes diyorum sana :1: :81:
neyse ben gene de yapayım kilo bildirimimi:)

geçen hafta: 93.5
bu hafta :91.4

giden 1.9 kilo biraz daha fazla bekliyordum ama şu sıra yiyip yiyip saklamakla meşgulüm:(

ayşee canımm lütfen tedavini ol.

canım 1.9 kılo degıl 2.1 kılo vermıssın

ben kaçıyorum kahvaltı edeceğim sonra da yeğenlerimi gezmeye götürcem akşama kadar giremem herkesi öptmmmm

dilencim listeyi bitirmediysen eğer bana 37 dk yürüyüş yazar mısn... platesimi de yapıyım :D
bu arada topik valla iyi coşmuş tebrikler arkadaşlaaarr :nazar::46:

ohhh ohh ben hariç herkes vermiş kiloları :(((
çok kıskandım ama yaaa

Ayşecim B12 eksikliği kilo vermeyi ciddi sekteye uğratan sebeplerden biri imiş.Bende de çok uzun zamandır devam eden B12 eksikliği var. Son 2 haftadır B12 desteği alıyorum ve inan kilo verişim hızlandı. İnsülin direncinin kırılabilmesi için B12 çok önemliymiş.
Sende tedaviye başladığında vereceksin kiloları inşallah canım, sıkma canını :70:

Ayşecim B12 eksikliği kilo vermeyi ciddi sekteye uğratan sebeplerden biri imiş.Bende de çok uzun zamandır devam eden B12 eksikliği var. Son 2 haftadır B12 desteği alıyorum ve inan kilo verişim hızlandı. İnsülin direncinin kırılabilmesi için B12 çok önemliymiş.
Sende tedaviye başladığında vereceksin kiloları inşallah canım, sıkma canını :70:

inş. cnm çok saol bunun düşüncesi bile motive ediyo insanı valla

mrb arkadaşlar nasılsınız yazmayalı. dilencciiiii nereye gidiyorsun gerçekten çok üzüldüm..

30+30 dk iki gün için yazarmısın bana..
kilom hiç dikkat etmememe rağman geçen hafta 102 idi bu hafta 101,4 kg 600g vermişim oda bişeydir değil mi amaa:1:

Asuman tebrik ederim. Gercekten bravo sana.....

Yekta yumusamak mi dedin.... Benim bacaklar da igrenc olmus....Su kekik yagini yapsak iyi geliyor aslinda ama igrenc kokuyor, ev halkina da yazik yani bir yerde....

kekik yağı vücudu mu sıkılaştırıyor? bi ara gelince anlatırsın di mi:54: sanırım çok sorun yaşıcam :( ayaktayken bacaklarım normal oturunca pide gibi yayılmaya başladı bi de sıkıyorum nasıl yumuşak anlatamam. ben de sarkma da olacak. en çok da memelerde sorun yaşıyacağim:(

canım 1.9 kılo degıl 2.1 kılo vermıssın
:)) teşekkür ederim benim matematiğim bu kadar işte:78: 2nin üzerinde olması ayrı bi mutlu etti beni:21:

Selam kızlar...:16:

kilom aynı...:26: kilo verenlere tebrikler:nazar: geçmişi okuyamıyorum işler çok yoğun öptümmmm hepinizi...:16:

Herkese merhaba,

Alelacele bildirim yapayım, fırsat bulmuşken.
Nasıl becerdim bilmiyorum ama bu hafta gramı gramına aynı kilo çıktım; 88.3

Başta kilo kaybedenler olmak üzere tüm azimli arkadaşlarımı kutluyorum.

Şimdi geçmişi okuyayım, herhalde bütün gün sürer :61:

Back
X