Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben deeeee ben deeee ben hazırım buluşmaya ayrıca senin son zamanlarda kilo vermene çoooooook seviniyorum canım![]()
balımm muhtemelen beimki de ödemdi hatırlasana geçen hafta gayet dikkat ettiğim halde hiç veremedim.
yalnız dehşetle birşey farkettim; bütün vücudum çok fazla yumuşamışözellikle kalça ve bacaklarım, kollarımı söylemiyorum
güya spor da yapıyorum. en iyisi fitnessa gitmek.
herkeslere günaydın
asuuum hay maşallah beni solda sıfır bıraktın yaa pes diyorum sana:81:
neyse ben gene de yapayım kilo bildirimimi:)
geçen hafta: 93.5
bu hafta :91.4
giden 1.9 kilo biraz daha fazla bekliyordum ama şu sıra yiyip yiyip saklamakla meşgulüm
ayşee canımm lütfen tedavini ol.
ohhh ohh ben hariç herkes vermiş kiloları((
çok kıskandım ama yaaa
Ayşecim B12 eksikliği kilo vermeyi ciddi sekteye uğratan sebeplerden biri imiş.Bende de çok uzun zamandır devam eden B12 eksikliği var. Son 2 haftadır B12 desteği alıyorum ve inan kilo verişim hızlandı. İnsülin direncinin kırılabilmesi için B12 çok önemliymiş.
Sende tedaviye başladığında vereceksin kiloları inşallah canım, sıkma canını![]()
Asuman tebrik ederim. Gercekten bravo sana.....
Yekta yumusamak mi dedin.... Benim bacaklar da igrenc olmus....Su kekik yagini yapsak iyi geliyor aslinda ama igrenc kokuyor, ev halkina da yazik yani bir yerde....
:)) teşekkür ederim benim matematiğim bu kadar işte:78: 2nin üzerinde olması ayrı bi mutlu etti benicanım 1.9 kılo degıl 2.1 kılo vermıssın
slm kizlar
bu hafta rgl dönemindeyim diye tartida com ciktim dunde cnm hep biseyler istedi ama bulamadim istedigini ama bu fun kilolari buldum
yenacim kilom 72.9 kg