• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asuman yeni foto koy bakiym......
89 u ucundan göreyim ekleyeceğim canım inşallah 113le beraber

kekik yağı vücudu mu sıkılaştırıyor? bi ara gelince anlatırsın di mi:54: sanırım çok sorun yaşıcam :( ayaktayken bacaklarım normal oturunca pide gibi yayılmaya başladı bi de sıkıyorum nasıl yumuşak anlatamam. ben de sarkma da olacak. en çok da memelerde sorun yaşıyacağim:(

:)) teşekkür ederim benim matematiğim bu kadar işte:78: 2nin üzerinde olması ayrı bi mutlu etti beni:21:

meme sorununu hiç deme didemim onun çözümüde yokmu ne sönmüş balon gibi kaldım ben de

slm nasıl verdin canım o kiloyu ağzım açık kaldı maşallah:nazar: bizimlede paylaşırmısın ben yeniyim aranıza yeni katıldım 92.500 olarakkk
:69::69:

aramıza hoşgeldin dilediğin kiloya sağlıklı bir şekilde ulaşırsın inşallah ben senin kilona ulaşmak için 4 aya yakın fazla uğraştım iyiymişin yine:34:

89 u ucundan göreyim ekleyeceğim canım inşallah 113le beraber

meme sorununu hiç deme didemim onun çözümüde yokmu ne sönmüş balon gibi kaldım ben de

:( benim eskiden de hafif sarkıktı zaten neden bilmiyorum. benim de şimdi içi sönmüş gibi. senin gene boyun kadar iki kızın var ben karalar bağlayayım en iyisi :59:
neyse canım olmadı para biriktirip estetik olurum :60: anaam o da çok pahalı be 6 bin liradan bahsediyorlar :50: neyse bi çaresi bulunur elbet.

dilenciiiii nereye yaaa ayyy ben seni çok sevmiştim yaa:(( spor yapmayı bana sen sevdirdin inan ki seni hayatım boyunca unutmam heralde:)) sporu hiç böyle severek yapmamıştım:)) ve düzenli;)

bu arada bugün 70 dk spor yaz bana canım;)

arkandan su döküyorum arada mutlaka gel ve bizi koçsuz bırakma ;) gelene kadar da bi emanet koçluk ver bence ;)

akşam yemeğimi bundan sonra 19.00 veya 19.30 da yiicem eşime eşlik etmediğim için darılıyor bana;)
eee açıkçası benimde onunla beraber yemek daha çok hoşuma gidiyor:))

şimdi onun pc de işi var bende yemeklerimizi hazırlayıp gelicem ama belki daha giremem sizi seviyorum şişmandaşlarım (yena ablacığım ;) ) :)))) hadi hepinize hayırlı akşamlaaarrr;)
sağol canım güzel sözlerin için. senin spor yapmak için bir kıvılcıma ihtiyacın varmış demek:) ben sadece dürttüm işte. gene uğrarım buralardayım 2 hafta daha.
mrb arkadaşlar nasılsınız yazmayalı. dilencciiiii nereye gidiyorsun gerçekten çok üzüldüm..

30+30 dk iki gün için yazarmısın bana..
kilom hiç dikkat etmememe rağman geçen hafta 102 idi bu hafta 101,4 kg 600g vermişim oda bişeydir değil mi amaa:1:

canım işte netim olmayacak bi de kpss var haftaya o yüzden spor listesi tutmayacağım yoksa buradayım şimdilik.

30 çarş, 30 perşembe di mi? çünkü eğer 60 olsa 60 yazarsın 30+30 niye yazasın:) emin olamadım yine de.

güzel kilolar verilmiş maşallah :nazar:

ben 4 gündür hem diyet hem sporda iyi gidiyorum ama ancak

79.0 dan

78.7 ye düştüm

giden:-300gr

kaldı ki ben geçen hafta zaten bir ara 78.8 i görmüştüm. yani bayadır takıldı bu rakam diyebilirim. sporun niteliğini artırdım, futbol, ip atlama, koşu vs yapıyorum, ama şiştim mi nedir aynı kaldım. umarım haftaya bunun acısı çıakr yoksa isyan bayrağını çekicem ya hu:50:

uff yaaa pc de çok işim var şu kilo bildirimimi yapiim da buralardayım ama hala geçmişiö bile okuyamadım işim bitsin de gelicem;) inşaAllah:))

YENA ablacığım
geçen hafta: 92.0
bu hafta: 90.6
giden: 1.4
ehhh çok şükür:))

HERKESE HAYIRLI CUMALAR DİLİYORUMMM.........

kekik yağı vücudu mu sıkılaştırıyor? bi ara gelince anlatırsın di mi:54: sanırım çok sorun yaşıcam :( ayaktayken bacaklarım normal oturunca pide gibi yayılmaya başladı bi de sıkıyorum nasıl yumuşak anlatamam. ben de sarkma da olacak. en çok da memelerde sorun yaşıyacağim:(

:)) teşekkür ederim benim matematiğim bu kadar işte:78: 2nin üzerinde olması ayrı bi mutlu etti beni:21:

yektacım plates yapıyo musun? yada denedin mi hiç bilmiyorum fakat bana öyle geliyor ki vücut sıkılaştırmada faydası oluyor...

iyi gunler arladaslar gecen hafta kilom 99.4 bu hafta 97.9 giden 1.500 aslinda daha fazlaydi amasuanda hastayim be sisim:37:bu arada dilenciii bana dun için 100dk yuruyus yazarmisin

20 gün olmuş başlayalı ve verdiğim kilo 5.6 sanırım iyi yol alıyorum;)
sizlerin sayesinde,sizlerin desteği ile bu güzel topiğin güzel hatunları;))

arkadaşlar bugun itibari ile diyete (kendimce dikkatli beslenmeye) başlayalı tam 3 ay oldu.
sizinle olmaktan çoook mutluyum. bana sağladığınız motivasyonu anlatamam, inşallah kesintisiz 1 seneyi tamamlayıp bu kilo derdinin ilk bölümü olan fazlalıkları verme işini bitirebileceğim. sonrasında sabit tutma Allah nasip ederse hamilelik sürecim olacak o zaman da takipte olcağım. yalnız olmadığım fikri bile bana güç veriyor bu yolda, hatta geçmişi bile aralarda okuyup bu üç ay içinde neler olmuş kimler neler söylemiş, ne yaşamış bakıyorum.
bu forum benim için çoklu günlük, dertleşme alanı gibi,

herkese çoook teşekkür ederim beni dinleyen destek olan herkese :71::71::71:
elbette öncelikle yena ya her hafta kilolarımızı listelemekten yorulmuyor, sonra dilenciye spora başlamama ve hatta sevmeme onun motivasyonu neden oldu, ve lunaya o da zayıflarken inceldiğimizi aylık ölçu listeleriyle bize gösteriyor. yaşasın kk yaşasın 90 artı kızları.:kkk::kkk::kkk::kkk::kkk::nazar::nazar::nazar::nazar:

banucum "umarım" derken kendinden bahsediyosun, yani bozmak tamamen senin elinde hiç kimse sana zorla bi şeyler yedirmeyecek. o yüzden "umma" sadece kendinden "emin ol". ben senin bunu başarabileceğine inanıyorum, çünkü senin bunu yapman için çoook güzel bir sebebin var. :emir_bebek: :emir_bebek: o yüzden neymiş efendim bugün kendin ve istediklerin için bir şey yapacaksın ve diyetine sadık kalacaksın :71: :71: :71: :71: :54: :54: :54: :54:
İnşallah canım yavaştan başladım herşeyi ölçülü yiyorum sanki diette değilmişim gibi umarım bu sefer istikrarlı olurum spor yapamıyorum aşılama oldum eğer sonucum negatif olursaki inşallah olmaz sporada başlıycam desteğine çoookkk sağol.

cnm çok değil

ama istersen sana kendi listemi örnek veriyim kabataslak

sabah
1 kk peynir
salatalık domates yeşillik
haftada 2 gün yumurta ne şekilde istersen yap melemen de olur
3-4 zeytin
1 tatlı kaşığı bal- reçel (isteğe göre)

ara
200 ml süt ister sade ister neskafe
yanında 1 porsiyon meyve yada 2-3 kuru incir yada kuru kayısı yada leblebi

öğlen
1 kase çorba
4 kaşık sebze yemeği
2 dilim ekmek
50 gr ton balığı avuş içi kadar köfte yada tavk arzuna göre o da
salata (yağsız)

ara yoğurt ve 1 porsiyon meyve

akşam
öğlenin aynısı yine ekmek yerine 1 dilim ekmek 2 yemek kaşığı pilav yada makarnaya eşit
değiştirebilirsin öyle işte

gece yine meyve var
haftada 5 gün 45 dakika yürüyüş günde 8-10 bardak su

ezbere bu kadar yazabildim istersen yrn düzeltirim yanlış olan yerleri
Listen süper canım bend hemen hemen bu tarz besleniyorum inşallah hep beraber veririz kiloları.

yenacım düğünden gelince açıp baktım ama hemen çıktım odayı birz süsledik eşimle ..minik kızımın doğum günü bugün çok heyecanlıyım çokda duygusalım ağlamk geliyor içimden..allah herkeze nasip etsin bu muhteşem duyguyu öncelijle banuya buradaki çocuk isteyen bütün arkadaşlarıma....kızıma barbieli bir pasta yaptırdık,yarın kayınvalidelr annemler görümcemler eltimler bizde kutlayacağız ....herkezi çağırmıyorum kimseyi memnun edemiyorsun birde benim kızım zaten 10 30da uyuyor bakalım ne ypacağız yarın akşam
Derincim iyi dileklerin için çok sağol canım bugün gördüm nazın doğum günüymüş Rabbim naza nice uzun sağlılı güzel bir ömür versin doğum günü kutlu olsun inşallah seneyede bir kardeşi olur.

:21: yehhhhhuuuuu bugün tartıldımm tam tamına 112.4 Çıktım :nazar: :nazar: :62:
Yarın sabahta bu rakamları görebilmek ümidiyle :21:
Ne güzel gidiyo kilolar kelebekcim darısı bize maşalllah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sevgili şişmandaşlar ben yarın listeyi akşam veya gece geç saatde hazırlıycam bilginize...

Denize çimmeye gidiyoruz:52: açılışı kırmızı kurdela kesip yapıcaz,çok mes-udum..:)
Kızgın kumlardan serin sulara lömbür lömbür koşarak gireceğim..:118:
Bir kulaçta banaaaaaaaaaa....

Herkese iyi akşamlar;hepinizi tek tek öpüyorum.

Yeni gelen arkadaşlarımız; hoş geldiniz sefalar getirdiniz.İnşallah en kısa zamanda arzu ettiğiniz kilolara ulaşırsınız...

YENACIĞIM; demek yarın denizlerde çimeceksin hayatım.Çok eğlenmeni ve çokkkk mutlu olarak eve dönmeni diliyorum.Listeyide ne zaman uygun olursan o zaman yaparsın canım;sorun yok.Sen iyi ol,iyi hisset yeter....Benim için de biraz yüzersin.Ben daha açılışı yapmadım.Yazlık boş boş duruyor.Çocuklar gelemiyor işleri nedeni ile.Ben de Egeciğimle annesini bekliyorum yazlığa gitmek için;zaten daha havuz temizlenmedi;iş çok.Neyse işte ben daha denizi taşıramadım;lütfen 5-10 kulaçta Beyzacığın için atıver canım....

Bu gün çok yoruldum ama çok güzel bir gün geçirdim.Yıl içinde 3-4 kez kapalı çarşı,mısır çarşısı,eminönü,sultanhamam gezeriz eşimle.Bu gün yine gittik.Gerçek İstanbul tam da buraları gibi geliyor bana.Kapalı çarşı ve mısır çarşısı gerçek İstanbul kokuyor benim için.Çok zevk aldığımız bir gezi oldu.Saat 13.00 de vardık ve 17.00 ye kadar gezdik.Bu yüzden spor falan yok bu gün.İkimizde yayıldık koltuklara kıpırdayamıyoruz.
YENACIĞIM; tabii yine gümüşçüye uğradım ve bir sürü doğal taşlı yüzük aldım.Allah rahmet eylesin Barış Manço'ya döndüm.Ev yüzük kaynıyor....İşte böyle güzeller bu günüm böyle geçti.Umarım yarın sabah hepimizin yüzü güler....
Ohh ablacım ne güzel bir gün geçirmişsiniz gerçekten oralarda bambaşka bir hava var klapalıçarşıdan geçerken bambaşka duygular geçiyo içimden cçok değişik bir havası var Demek yazlığa gidicen yazlıkta başka zevkli oluyor komşular okey mangal deniz aklıma geldi iyi eğlenceler ablacım.

kızlar size çok kötü fena :1: bi pasta tarifi vericem içinde yağ, un yok... ve tadı tek kelimeyle muhteşem tavsiye ederim... küçük bir parça da olsa yiyebilrsiniz.
2 su bardağı fasülye
1.5 su bardağı şeker
1 paket vanilya, yarım paket kabartma tozu
1 limon kabuğu rendesi
1 su bardağı dövülmüş/çekilmiş ceviz içi
3 yumurta (ama biz iki yumurta kullandık oldu...)
fasülyeyi püre haline getiriyorsunuz, şekeri yumurtayı çırpıyosunuz içine vanilyayı kabartma tozunu, limon rendesini ve ceviz içini koyup karıştırın sonra fasülyeyi de koyun karıştırın. bunu bi kaba yayın çok kalın olmasın çokta ince olmasın, 180 derece ısınmış fırına koyuyoruz, 20-25 dk fırında tutuyoruz.
kreması;
500 gr süt,
1 su bardağı şeker,
2 yemek kaşığı kakao,
1 yemek kaşığı margarin,
1 yumurta
muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin (fakat bizde yumurta kalmamıştı :) o yüzden evde pasta üstüne çikolata sosu vardı kakolu onu kullandık aslında bence koyu olmak koşuluyla kakaolu pudingte fena olmayabilir...) bu karışımı fırından çıkardığımızın üstüne her ikiside sıcakken döküyoruz soğumasını bekliyoruz.
arkadaşlar gerçekten muhteşem oluyor, fasülye mi? diceksiniz biliyorum bende demiştim çünkü :1: ancak yiyince aman allahıııııııım dedim :))
Yaa bencede süper olur aşurede nasıl seviyosak bunada yakışır bendde bir ara deniyim azcık şekerlerini azaltsakta olu heralde en azından un yok içinde afiyet olsun canım.

Kızlar Dr. Öz Show tvde çok güzel açıklamalar yapıyor obeziteyle ilgili :34:

Bayılıyorum o Adama da ya :66: kaç yaşında ama adam enerji patlaması yaşıyor sanki her an. Şovlarında bir an olsun yerinde durmuyor. Akşam haberlerinde de çıktı dik oturmanın bile metabolizmayı hızlandırdığını anlattı. Sabah kahvaltısında haşlanmış yumurtanın üzerine acı biber yada acı melemen de çok hızlandırıyormuş metabolizmayı
Süper bir tarif bende izledim ama hemoraid olanlar yapamaz mesala ben yoksa acıya bayılırım.

kilo bildirimi................

geçen hafta..............126

bu hafta................126
Bende seni merak etmiştim güzel gidiyosun arkadaşım bu hafata veremesende süpersin sakın bozma moralini.

mutlu o ay dönümleri ne mutluluk verici olur eğer kilo verdiysek di mi:)

eskiden kk da ilk mesajımıza kadar görebiliyorduk, şimdi 10sayfa ile sınırlı. o zamanlar işte heyoo 2li rakamları gördüm, veya kızlar artık ben 80 küsürlük bir çıtırım(89.9:) diyerek sevinçle buraya yazdığım günleri gördükçe nasıl keyiflenirim. inş hepiniz göreceksiniz o günleri.

yektacım plates yapıyo musun? yada denedin mi hiç bilmiyorum fakat bana öyle geliyor ki vücut sıkılaştırmada faydası oluyor...

plates hiç yapmadım seyretmedim bile nasıl yapılıyor.
çalıştığım şirkette bir kadın vardı 40larında o yapardı hiç kilo vermediği halde gözümüzün önünde 10 kilo vermiş gibi incelmişti.
ama ne bileyim işte platesi düşünmüyorum belki de topunu al pompasını al lastiğini al cd sini al çok uzun iş gibi.
ben bu spor aş nin fitness salonuna gitmek istiyorum sanki daha etkili olacakmış gibi geliyor.
normalde haftada 3 gün ayda 50 lira mı ne. kuzenim gidiyordu önceden onun söylediğine göre haftada bi iki gün sabaları kadınlar için ücretsizmiş. onu bi araştırmam lazım. bi de evime çok ters bi yerde:(
aslında ben mekik çekiyorum şişe kaldırıyorum felan ama yok fayda görmüyorum ya da yapmasan çok daha korkunç olacaktım:)

mutluu benm de bugün tam 3 ay oldu. ben kesin temmuza 89la girerim demiştim ama maalesef olmadı.

slm nasıl verdin canım o kiloyu ağzım açık kaldı maşallah:nazar: bizimlede paylaşırmısın ben yeniyim aranıza yeni katıldım 92.500 olarakkk
:69::69:

valla canim agirdan aliyodum 86 da sayip duruyodum ama insan mecbur kalinca hemen verebiliyomus :1:

ben 3 aydir rejim yapiyorum arada kilo aldigim zamanlarda oldu ama birakmadan devam edersen gidiyo

cok abartili bisede yapmadim hatta herseyden yiyorum ama aksam 6 dan sonra bise yemiyorum ve ne yersem hep tadimlik oluyo
yavas yavas gitti iste sükür =)

Son düzenleme:

plates hiç yapmadım seyretmedim bile nasıl yapılıyor.
çalıştığım şirkette bir kadın vardı 40larında o yapardı hiç kilo vermediği halde gözümüzün önünde 10 kilo vermiş gibi incelmişti.
ama ne bileyim işte platesi düşünmüyorum belki de topunu al pompasını al lastiğini al cd sini al çok uzun iş gibi.
ben bu spor aş nin fitness salonuna gitmek istiyorum sanki daha etkili olacakmış gibi geliyor.
normalde haftada 3 gün ayda 50 lira mı ne. kuzenim gidiyordu önceden onun söylediğine göre haftada bi iki gün sabaları kadınlar için ücretsizmiş. onu bi araştırmam lazım. bi de evime çok ters bi yerde:(
aslında ben mekik çekiyorum şişe kaldırıyorum felan ama yok fayda görmüyorum ya da yapmasan çok daha korkunç olacaktım:)

mutluu benm de bugün tam 3 ay oldu. ben kesin temmuza 89la girerim demiştim ama maalesef olmadı.

canım illa topla yapmak zorunda değilsin, toplu hareketleri yapmazsın emin ol faydası oluyor, spor salonuna git tabi gene ama plateside dene derim ben biraz alışınca vazgeçmek istemiceksin :)

BİRİNCİ:

TOKSİİNN

:nazar::nazar::nazar:
:46:
:71:

Eklentiler

• $taç.webp
    $taç.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 27
Back
X