Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutlucum eline sağlık liste için. şey o 300dk neyin nesi? ben bildirim mi yapmışım? :)) sporda listede değilim ben canım. öylesine yürürsem yürüyorum şimdilik. zaten sınavdan sonra da gideceğim![]()
mutlucum eline sağlık liste için. şey o 300dk neyin nesi? ben bildirim mi yapmışım? :)) sporda listede değilim ben canım. öylesine yürürsem yürüyorum şimdilik. zaten sınavdan sonra da gideceğim![]()
asuuucum 8. sınıflar belli olmuş biliyosunuz değilmi.?
iyi gecelerr 35 dk .yürüdüm bu gun
çok bi marifet gibi...
az marifett![]()
bence iyi canım hiç yapmamaktansa başlamışsın spora ne güzel![]()
evet canım perşembe açıklandı 450 puan aldı şimdi tercih yapacağız 20 sine kadar
ceco bizde yola gitmeden önce ttnetden indirdik abone oluyosun 100 şarkı 9tl
evet canım perşembe açıklandı 450 puan aldı şimdi tercih yapacağız 20 sine kadar
ceco bizde yola gitmeden önce ttnetden indirdik abone oluyosun 100 şarkı 9tl
Çok iyi bence..Sen kötü geçti demiştin sanki...
Hadi bakalım istediğiniz ve yakın okullar olur inşallah...
sağol canım teşekkür ederim.Neden hemen ümitsizliğe kapıldın hayatım..KArın ağrısıyla ne ilgisi varki..?
İyi düşün lütfen..
Evlilik yıl dönümüzün kutlu olsun canım..İnşallah herşey gönlünüzce olur..![]()
Çok gğzel gidiyorsun tebrikler canım...yenacım kilom 115.8
geçen hafta 117
aslında 115 i gördüm ama ben en çok çıkan rakamı yazdım yinede niye böyle farklı tartıyor anlamadım
Ne yazıkki olmadı bu sefer bende çok inamıştım belki bu sefer ondan çok üzüldüm ne biliyim yok canım erken değil ne yazıkki ama kendimi toplıyacağım biri beni kendime getirdi sağolsun.Banucum çok üzüldüm inan.Demekki henüz zamanı değilmiş,herşeyin hayırlısı olsun tatlım..
Kendini çok üzmemeye çalış olurmu.? Çok umutluyduk ama yaa,sanki içimden bir his tutucakmış gibiydi..Acaba daha erkenmidir..:26:
Sen hiiç umudunu yitirme,vardır bunda bir hayır yüreğini ferah tut canım...