• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bugün 150 dk. yürüdüm.:1:. 60 dk. yaalnız tempolu, 90 dk. cümbür cemaat bir kaç komşuyla..

mutlu eline sağlık yapmışsın tabloyu..

Son düzenleme:
dilenci sana annelik yapalım burdan
çocuğum sabah sınavın var kapat bilgisayarı yat uyu bakim en azından dinlensin gözlerin uyumasan bile sabah erken kalkacaksın kahvaltını hafif yap suyunu şekerini unutma canım Allah zihin açıklığı versin sınav saatlerinde dua ederim senin için:54:

Hazan mevsiminde aşk.
Altta bir üye var hazann nikli, ondan geldi aklıma.:).Öyle bir kitap okumuştum.:).

Son düzenleme:
asuuucum 8. sınıflar belli olmuş biliyosunuz değilmi.?

mutlucum eline sağlık liste için. şey o 300dk neyin nesi? ben bildirim mi yapmışım? :)) sporda listede değilim ben canım. öylesine yürürsem yürüyorum şimdilik. zaten sınavdan sonra da gideceğim:71:

o 45 dk yürüyorum günde demişsin bi yerde o yüzden kabaca yazdım dı haftaya çıkarırık

Kızlarrrrrrrrrrr gece gece nerden aklına düştü diyeceksiniz belki ama tatil için mp3e şarkı yüklemek istiyorum

Yolda kocacımla karşılıklı şarkı ve türkü çığırarak gideriz yoksa yol bitmez diye :60::60::60::60:
Acaba yasal olarak şarkı indirebileceğim bir site varmı :66:
Benim pcye en son format atarken şarkı listesini silmiştim kazayla eee bide yeniler çıktı
Arşivi geniş tutmam lazım sonuçta müzikte ruhun gıdasıdır :24::24::24:

merhabalar gece gece geldim bugün giremedim nete hiç ancak şimdi geçmişi okudum YENA CIM VE MUTLU ellerinize emeklerinze sağlık dereceye giren bütün tombikdaşlarımı da tebrik eder tombiş yanaklarından öperim ben de temmuz ayının geçmesini ve normal hayatıma dönmeyi dileyerek uykuya geçiyorum yarın ola hayrola öptmmmm:54::54:

evet canım perşembe açıklandı 450 puan aldı şimdi tercih yapacağız 20 sine kadar
ceco bizde yola gitmeden önce ttnetden indirdik abone oluyosun 100 şarkı 9tl

:nazar:Çok iyi bence..Sen kötü geçti demiştin sanki...
Hadi bakalım istediğiniz ve yakın okullar olur inşallah...

evet canım perşembe açıklandı 450 puan aldı şimdi tercih yapacağız 20 sine kadar
ceco bizde yola gitmeden önce ttnetden indirdik abone oluyosun 100 şarkı 9tl

benim yeğen de 470 almış bakalım nereye girecek hayırlısı herkesin çocuğuna sınava gireceklere inş zuzucum ve benim bir kaç arkadaşım sınava girecekler inş başarılı olurlar Allah zihin açıklığı verwsin yar ve yardımcıları olsun inş

Neden hemen ümitsizliğe kapıldın hayatım..KArın ağrısıyla ne ilgisi varki..?
İyi düşün lütfen..:70:

Evlilik yıl dönümüzün kutlu olsun canım..İnşallah herşey gönlünüzce olur..:71:
sağol canım teşekkür ederim.
bugün kanda baktırdım yine tutmamış kısmet başka bahara artık...

yenacım kilom 115.8:21::nazar::nazar:
geçen hafta 117
aslında 115 i gördüm ama ben en çok çıkan rakamı yazdım yinede niye böyle farklı tartıyor anlamadım
Çok gğzel gidiyorsun tebrikler canım...

Banucum çok üzüldüm inan:58:.Demekki henüz zamanı değilmiş,herşeyin hayırlısı olsun tatlım..

Kendini çok üzmemeye çalış olurmu.? Çok umutluyduk ama yaa,sanki içimden bir his tutucakmış gibiydi..Acaba daha erkenmidir..:26:

Sen hiiç umudunu yitirme,vardır bunda bir hayır yüreğini ferah tut canım...:70::70:

Banucum çok üzüldüm inan:58:.Demekki henüz zamanı değilmiş,herşeyin hayırlısı olsun tatlım..

Kendini çok üzmemeye çalış olurmu.? Çok umutluyduk ama yaa,sanki içimden bir his tutucakmış gibiydi..Acaba daha erkenmidir..:26:

Sen hiiç umudunu yitirme,vardır bunda bir hayır yüreğini ferah tut canım...:70::70:

Ne yazıkki olmadı bu sefer bende çok inamıştım belki bu sefer ondan çok üzüldüm ne biliyim yok canım erken değil ne yazıkki ama kendimi toplıyacağım biri beni kendime getirdi sağolsun.
İnşallah şimdi sıra güzel bir diet ve spor zamanı benide listeye al canım en son 112 kiloydum ama şimdi tartılmak lazım bu ilaçlar şişiyor insanı.

Back
X