- 3 Temmuz 2009
- 1.304
- 1.081
- 658
kızlar yürürken aklıma ne geldi,
bu böyle felaket filmleri vardır ya kahramanların koşması yüzmesi tırmanması falan gerekir, daracık bir yerden sürünerek falan geçerler. biraz iç burkucu ama böyle bir durumda kalsam ne olur diye düşünürdüm izlerken. yani ne koşabiliyorum doğru düzgün ne tırmanabilirim belki aramızda çok iyi yüzenler vardır ama ben onu da çok beceremem. velhasıl kelam filmde pek cici ama başrolü kapamayan oyuncu bir noktaya gelir ve "siz devam edin ben ayakbağı olmayayım" der. işte oradaki kişiyi kendimle özdeşleştiririm.
salakça olacak ama, ben olmak istemiyorum artık geride vucudu için daha doğrusu kabiliyetlerinin yetersizliği için bırakılan. koşabilmek tırmanabilmek çok iyi yüzmek istiyorum. hatta dalmak, kayak yapmak.
...................
benim de aynıları survivor gibi yarışmaları izleyince aklıma geliyo. diyorum ki şurda ben olsam kimse beni yarışmaya almaz hep bekleyen yarışmacı olurum grubu zayıflatan geriye götüren ve muhtemelen en zayıf halka olup ilk elenen

o kadar haklısın ki ortim hep başkalarının düşünceleri için giriyoruz bu yola halbuki gümbür gümbür gelen tehlikeyi göremiyor ya da 2. plana atıyor olmamız ne büyük yanlış kendimizi hep geri planda bırakıyoruz belki de bu kilo verme sürecinin uzamasının bizim diyeti gevşetmemizin en önemli nedeni bu :44: ben de istiyorum bunları ben deeee ama laf aramızda çok güzel yüzerim heee