• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar yürürken aklıma ne geldi,
bu böyle felaket filmleri vardır ya kahramanların koşması yüzmesi tırmanması falan gerekir, daracık bir yerden sürünerek falan geçerler. biraz iç burkucu ama böyle bir durumda kalsam ne olur diye düşünürdüm izlerken. yani ne koşabiliyorum doğru düzgün ne tırmanabilirim belki aramızda çok iyi yüzenler vardır ama ben onu da çok beceremem. velhasıl kelam filmde pek cici ama başrolü kapamayan oyuncu bir noktaya gelir ve "siz devam edin ben ayakbağı olmayayım" der. işte oradaki kişiyi kendimle özdeşleştiririm.
salakça olacak ama, ben olmak istemiyorum artık geride vucudu için daha doğrusu kabiliyetlerinin yetersizliği için bırakılan. koşabilmek tırmanabilmek çok iyi yüzmek istiyorum. hatta dalmak, kayak yapmak.

.:66::66::66:..................

benim de aynıları survivor gibi yarışmaları izleyince aklıma geliyo. diyorum ki şurda ben olsam kimse beni yarışmaya almaz hep bekleyen yarışmacı olurum grubu zayıflatan geriye götüren ve muhtemelen en zayıf halka olup ilk elenen:9:
o kadar haklısın ki ortim hep başkalarının düşünceleri için giriyoruz bu yola halbuki gümbür gümbür gelen tehlikeyi göremiyor ya da 2. plana atıyor olmamız ne büyük yanlış kendimizi hep geri planda bırakıyoruz belki de bu kilo verme sürecinin uzamasının bizim diyeti gevşetmemizin en önemli nedeni bu :44: ben de istiyorum bunları ben deeee ama laf aramızda çok güzel yüzerim heee:77: babam bana "fok" um benim der hep :1::1:

benim de aynıları survivor gibi yarışmaları izleyince aklıma geliyo. diyorum ki şurda ben olsam kimse beni yarışmaya almaz hep bekleyen yarışmacı olurum grubu zayıflatan geriye götüren ve muhtemelen en zayıf halka olup ilk elenen:9:
o kadar haklısın ki ortim hep başkalarının düşünceleri için giriyoruz bu yola halbuki gümbür gümbür gelen tehlikeyi göremiyor ya da 2. plana atıyor olmamız ne büyük yanlış kendimizi hep geri planda bırakıyoruz belki de bu kilo verme sürecinin uzamasının bizim diyeti gevşetmemizin en önemli nedeni bu :44: ben de istiyorum bunları ben deeee ama laf aramızda çok güzel yüzerim heee:77: babam bana "fok" um benim der hep :1::1:

harikasın ortikim ben pek yüzemiyorum yani yuzuyorum boğulmam, köpekleme az buçuk kulaç falan da var ama peşime köpenk balınkı takılsa verdiğim ikinci soluk balığın midesinde olur.

ben bayaaa taktım ortaam bu zayıflamanın bedene olan faydalarına mı diim tam doğruda değil galiba yağlar fazla kilolar resmen bizi gizli bir iple bağlıyor gibi istediğimiz bir aktiviteği izlerken bile yoruluyor umutsuz oluyoruz. nikenin bir dansçı kızı vardı anormal şişman ama deli dans ediyor o kız gibi olsak kısmen iyi elbette ama ne yazıkki kilolar özür sağlıyor bedenimize, zamanla kafamıza, benliğimize araz veriyor. bunu kırmamız sart.

harikasın ortikim ben pek yüzemiyorum yani yuzuyorum boğulmam, köpekleme az buçuk kulaç falan da var ama peşime köpenk balınkı takılsa verdiğim ikinci soluk balığın midesinde olur.

ben bayaaa taktım ortaam bu zayıflamanın bedene olan faydalarına mı diim tam doğruda değil galiba yağlar fazla kilolar resmen bizi gizli bir iple bağlıyor gibi istediğimiz bir aktiviteği izlerken bile yoruluyor umutsuz oluyoruz. nikenin bir dansçı kızı vardı anormal şişman ama deli dans ediyor o kız gibi olsak kısmen iyi elbette ama ne yazıkki kilolar özür sağlıyor bedenimize, zamanla kafamıza, benliğimize araz veriyor. bunu kırmamız sart.

:

ortaaaam bunun bizim yüzme performansımızla alakası yok michael phelps olsa yine 2. soluğunu köpek balığının midesinde alır :9: adamın sadece 2004 yaz olimpiyatlarında 6 altın, 2 bronz madalyası var :9::9:

valla ben de şu sıralar bu kiloların benim gençliğimi çaldığı düşüncesine feci taktım senin bahsettiklerin de cabası. dün diyetisyene gittim 1 ay önce gittiğime göre yarım kilo vermişim :31: kadın önce dedi ki 1 aylık süre için ne kadar az olduğunun sen de farkındasındır ama çok çaktırmak istemesem de güzel iş çıkarmışsın çünkü yağ oranın 1 ay için önemli derecede azalmış 2 kilo yağp vermişim 1.5 kilo kas yapmışım kol ve bacaklarını süper çalıştırmışsın ama gövden yetersiz dedi.niye bunları kilo vermiş olmayla süslenmiyosun anlamıyorum seni çok bilinçli birisin ama yapmıyosun sıkılmadın mı artık dedi. bide ben 2 hafta erteledim kilo veremedim diye sekreterime söylüyorum kesinlikle senin randevularını iptal etmiyo zamanım var nasılsa diye salıyosun kendini dedi.

bide süper bi iş yaptım kendimce 20 senelik arkadaşımı da benim diyetisyenime götürdüm o da kilolu benim kadar olmasa da boyu 160 80 kilo. onunla yanyana gelince yeme işinde dehşet verici boyutlara ulaşıyoruz ve sürekli beraberiz diyet konusunda çok zorlanıyordum onunla beraberken hep bozuyordum. şimdi süper oldu randevularımız da hep aynı güne aldık. birbirimizi diyet yönünde gaza getircez artık. şu soralar yaptığım en iyi şey bu oldu sanırım :9: artık arkadaşlarımı yeme düzenlerine göre seçicem diyorum bizimkilere :9: çok önemli çevre yaaa:24

mutlu çok güzel yazmışsın...bende kızım kucağımda iken nefes nefese kalmak istemiyorum ,anasına bak kızına bak diyorlar(kızım kucağımda çok zayıf kalıyor...özellikle doğum yaptığımda 125 kilonun kucağında 2 kilo bir bebek umurumda değildi gerçi anne olmuştum önemli olan oydu)utanmadan denize girmek istiyorum...

akşam eşimle cunda adasına gittik gezmeğe moralim bozuldu ,o kadar güzel hatunu gördükten sonra herkez mini etekli straplez bluzlar mini elbiseler aman allahım cennetemi geldik dedim ,huri kaynıyordu ben baktım kadın olduğum halde erkekler nasıl bakmasınki...neyse akşam birkez daha kilolarımı vermem gerektiğini düşündüm ve ilk defa bir pazar günü spor yaptım (2 mille leslie)

iyiki bu topik ve sizler varsınız şu an kızımı uyutmuşken bakkala gidip magnum almak istiyordum .dondurma krizim tuttu yine ve şu anda vazgeçtim

boşver derin magnumu falan değer mi amacımızdan 1 -2 gün geri atacak en az. böyle böyle yıl yapıyoruz. minik kacamaklar büyük bela oluyor basımıza.

kız kardeşimin düğünü yaklaşıyor..o zamana kadar zayıflamam lazımki şöyle güzel bir kıyafet giyeyim..kimseye söylemedim diyetteyim diye..zaten söylesemde kimse ciddiye almıyor artık..dün eşim bile sen artık zayıflayamayacağın galiba bak sana kaldı bu kilolar sende dedi..biliyorum beni zayıf istiyor..çünkü kendisi kiloyu hiç sevmez..bana olan ilgisi azaldı..ama ben onun için değil önce kendime olan sayğım için zayıflayacağım..ona o zaman soracağım..kendimi seviyorum..:56: asla yemek yoook...

Güzelim tabiki önce sağlığın için zayıflayacaksın ama doğrusunu söylemek gerekirse sırf kilo aldın diye sana olan ilgisi azalmamalı bir eşin. Eminim eşin iyi biridir ve sen onu çok seviyorsundur ama keşke sana çok daha güzel destek olsa, sana zayıflamana yardımcı olacak eğlenceli faaliyetler oluştursa. O zaman emin ol senin için herşey çok daha kolay olurdu.
Biliyorum beni zayıf istiyor demende bile ondan istediğin desteği alamadığını hissettim. Umarım ben yanlış anlamışımdır.
Fit olurum eşine sırf kilo yüzünden sırt çeviren erkeklere. Sonuçta hep derim bir bayan evlendikten sonra keyiften kilo almıyor. Günlük hayat, çocuk, iş ve akrabalar derken insan farkında olmadan kendinden vazgeçebiliyor üstünede sağlık sorunları eklendimi bir bakmışsın seneler içinde kilo almış başını gidiyor ve nasıl olduğunu bile anlamamışsın. Sen dediğin gibi kendini sev ve sırf daha kaliteli bir hayat yaşamak için sağlıklı beslenerek eski formuna kavuş. Bizler sonuçta hepimiz bunu kendimiz için yapıyoruz ve sende dahil olmak üzere kocaman bir aileyiz. Birbirimize destek olarak o hedeflediğimiz kilolara kesin geri döneceğiz.

iznimize 1 hafta kaldı ve ben hala 9lu rakamlardayım :(
geçen yazdan bu yana çok kilo almışım , mayıs da memlkete gittiğimizde annem bir kızd ki sormayın ama ben hiç farkında bile değilimbu kadar aldıgımın ... geçen yaz giydiğim kıyafetleri giyince işte o zaman anladım....hiçbiri olmuyor ve ben hala alışveriş yapmadım ... netten bi sipariş vermiştim büyük beden den tabii. 42 beden hemde olacak mı bilmiyorum ....umarım olur ... of ben bu ara diyet listemden çok uzaklaştım yine az yemeye ara öğüne falan dikka etmeye çalışıyorumm ama listeyele birebir gitmiyorum .. bi de hiç spor yapmıyorum 1 haftadır , eşim sabah kızdı çünkü '' yürüyüşe sensiz çıkamıyorum sen de genelde çok yorgun oluyorsun''dediğim için almıştı koşu bandını :51:

Merhabalarrrrrrr

Offf çok şükür işlerim bitti sonunda. Sırf bana mahsus birşeymi bilmiyorum ama nedense özellikle pazar günleri çok daha fazla işim oluyor. Maşallah ufak civcivim hiç yerinde durmuyor bu aralar devamlı ne bulursa çekip yere atıyor. Peşini toplarken bile baya yürüyorum :60::60::60:
Havada güzel nasılsa diye sepetimi hazırladım Haliçin kenarındaki parka gidicez ailecek. Hem Arkadaşlarla piknik yapıcaz hemde orada olan spor aletlerinde akşam sporumu yapıcam :66::66::66:
Eskiden haliçin yanından geçerken burnumuzu tıkardık ama artık çok güzel yaptılar. Geniş yürüme parkurlarıda var hatta benim büyük kız orada rahat rahat paten kayabiliyor. Bende istiyorum ama benimki kaşınma düşersin sonra rezil olduğundan geçtim bir yerini kırarsın diye engel oluyor.
Aslında bilse benim ne kadar iyi paten kaydığımı hayatta bir daha öyle demez :60::60::60:

Valla bu adam beni çok frenliyor yoksa neler yapcam nelerrrrrrrrrr :60::60::60:
Ben bir zayıflıyayımda bakın ozaman beni tutabilecekmi. Ömrümü yedin ömrümü diyorum şakasınada heee onun için bir tek beyaz saçın yok, onun için bende yıldoya döndüm diyor :60:
Seviyorum be beyaz saçlı prensimi :16:

Merhabalarrrrrrr

Offf çok şükür işlerim bitti sonunda. Sırf bana mahsus birşeymi bilmiyorum ama nedense özellikle pazar günleri çok daha fazla işim oluyor. Maşallah ufak civcivim hiç yerinde durmuyor bu aralar devamlı ne bulursa çekip yere atıyor. Peşini toplarken bile baya yürüyorum :60::60::60:
Havada güzel nasılsa diye sepetimi hazırladım Haliçin kenarındaki parka gidicez ailecek. Hem Arkadaşlarla piknik yapıcaz hemde orada olan spor aletlerinde akşam sporumu yapıcam :66::66::66:
Eskiden haliçin yanından geçerken burnumuzu tıkardık ama artık çok güzel yaptılar. Geniş yürüme parkurlarıda var hatta benim büyük kız orada rahat rahat paten kayabiliyor. Bende istiyorum ama benimki kaşınma düşersin sonra rezil olduğundan geçtim bir yerini kırarsın diye engel oluyor.
Aslında bilse benim ne kadar iyi paten kaydığımı hayatta bir daha öyle demez :60::60::60:

Valla bu adam beni çok frenliyor yoksa neler yapcam nelerrrrrrrrrr :60::60::60:
Ben bir zayıflıyayımda bakın ozaman beni tutabilecekmi. Ömrümü yedin ömrümü diyorum şakasınada heee onun için bir tek beyaz saçın yok, onun için bende yıldoya döndüm diyor :60:
Seviyorum be beyaz saçlı prensimi :16:

çok şekersiniz tüm ailene masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
ben de paten kaymak istiyorum, asıl snwboard yapmak istiyorum ama hiççç yapmadım. bir de hani böyle bağlıyorlarda zıplıyosun ya dev tranbolin zıplayınca 5 metre falan yükseliyosun kilo sınırı var 70. zaten bu halimle bir yerimi incitirim ve zıplayam sanırım.

ohhh kahvemi içtim üstüne de 40dk yürüdüm 30 da mekik çektim , heryerimden ter damlıyor ama :46: şimdi duş zamanı...

herkese merhaba bugün kendimi ev işine adadım cam perde felan işte bide oturma odasıyla kızalrın odasını değiştirecez eşimi bekliyorum kanepe taşı baza taşı epey spor yapacam ama yürüyüşe büyük ihtimalle çıkamam bugünkü sporum da bu olsun napalım

çok şekersiniz tüm ailene masallah:nazar::nazar::nazar::nazar:
ben de paten kaymak istiyorum, asıl snwboard yapmak istiyorum ama hiççç yapmadım. bir de hani böyle bağlıyorlarda zıplıyosun ya dev tranbolin zıplayınca 5 metre falan yükseliyosun kilo sınırı var 70. zaten bu halimle bir yerimi incitirim ve zıplayam sanırım.

Ben eğlenmeyi çok severim hatta yükseklik korkum olduğu halde kalpten gitmeyeceğimi bilsem banji Jumping bile yapmak isterdim bir kere :60:
Bir kaç sene evvel şirket bizi uludağa götürmüştü seminer için ( eşimin şirketi )
Aslında seminer adı altında motivasyon amaçlı 3 günlük bir geziydi. Bütün masrafları şirket karşılamıştı hatta kayak kursu bile vardı. Baştan kilomdan çekindim katılmadım kursa ama sonra dayanamadım :60:
Benim büyük kız kursa katılmadan kendi kendine kaydı ki cadı o zaman 6 yaşındaydı. O becerirde ben becerememi dedim geldim gaza:60: tabi sonuç belli 10 dakka sonra bir düştüm bileğimi burktum. Sonraki iki gün topallayarak dolaştım. Millet kız sendeki de deli cesareti sen kızına ne bakıyorsun babası yanında koştu düşerse yakalarım diye.

Bir keresinde de Arkadaşların yazlığına gitmiştik bir kaç günlüğüne o zamanda erkekler film seyrediyor diye biz kadın kadına lunaparka gitmiştik.
Hesapta cesur ben tutturdum gondola bincem diye yanımada gittiğimiz evin oğlunu ve arkadaşını aldım anneleri binmek istemeyince. Baştan aman ne olcak salıncak gibi diyen ben başladım anacım ölüyorum diye bağırmaya :60::60::60:
Çocuklar nasıl gülüyor bana abla hani korkusuzdun hani vız gelirdi diye.
Okadar korkmama rağmen bidaha mı binsem diye düşündüm.
Allahtan o tür şeylerde kilo sınırı yok yoksa baya beklemek zorunda kalırdım.

İnşallah zayıfladıktan sonra bir gün istanbullu bayanlarla buluşur şöyle bir güzel eğleniriz senin dediğin o trampoline de bineriz :66::66::66:

Merhabalar yarın itibariyle en sıkısında diet başlıyor 2 milde leslie yapıcam inşallah bir hafta hiç dondurmada yok bakalım kaç kio vericem ekim 15 de 99 olmam lazım umarım olurum.
Benide spor listesine ekleyin bakalım nasıl olucak...

Back
X