Mutlu,daha iyisin bugün burdan öyle görünüyor..:)
Senin şişmanlığı kabullenmeyip reddetmeni takdir ediyorum..ben korkuyorum acaba kabullendimmmi bu durumu.? O yüzdenmi başarısızım.?
Kısacası vücudumu inceleme gereksinimi bile duymuyorum artık..biliyorumki gerçekle yüzelşmemek adınadır yaptığım..
MEsle aaynaya bakmadan giyinirim sadece makyaj ve saçımla uğraşacağım zaman aynaya net bakarım..MAkyaj dediğimde göz makyajı, severim gözlerimi.:)
Böyle işte...regl olsam rahatlasam,ota moka ağlıyorum yine..
ben galiba ilk kez şişman olduğumu düşünmekten bir adım ileri gidip kabullendim. yani hergün bakıyorum ayna da beni çok üzen göbeğime, korkmuyorum, kaçmıyprum 70 kilo iken bile kabul etmedğim kadar kabul ettim vucudumu. sahip çıktım. bence çıkış noktası bu olmalı. onu bu hale getiren de benim,bu halden ideal haline getirecekte. üstelik şişmanlamak kadar kolay olacak bu durum, geriye saracağız filmi okadar.
bir de sahip çıkmak lazım vucuda tek sahip olduğumuz o. Allah izin verirse 40-50 sene daha içinde olacak toz kondurmadığımız dimağımız. yani yena cığım bu gün bence ayna da hazineni uzun uzun incele, onu onurlandır, daha farklı gelrcek bu diyet işleri kanımca...