Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ayşecim
Bizim ayşe sizin doktora fena vurulmuş durumda duy
san ne hayaller kuruyor bu arada bu sene tatil planı yapma ayşe seni emiri alıyor altınolukta yazlık ev alıcakmış oraya götürücekmiş ama doktor muratta gelicekmiş haberin olsun::))))

yerim ben onu yaa akıl küpü maşşallaahhhh
ama murat gitti artık bizde değil dün itibari ile değişti yeri :(
daha önceki yazdığını okutmuştum ona çookkk slm söylemişti kendileri :)

ayse, cozutmadan devam et. Sen kararli olursan o kilolar gidecek. Cok iyi hatirliyorum Mart Nisan gibi geldiginde 98 kilo filandin...ben de o sira 96 filandim...kararli ve istikrarli gidersen, az da olsa her hafta verirsen enindwe sonunda bitecek demeketir.

cozutmak mı bu cozutmaktan beter bişey oldu
sabah öğlen gayet iyi ama akşam ne yemiyorum ki aburcubur mahveridyo beni
cipsler çikolatalar koca tencere mısır patlatmalar
ahh ahhhh gerçekten çok akılsızım ben
bi dur diyemiyorum nedense
ben diyetisyene gitmeyince biri beni kontrol etmeyince yapamıcam belli oldu
burcu cömert diye bir diyetisyen var yaklaşık 2 aydır randevu alamadık çok dolu kız
arkadaşım ona gidiyo ve 17 kilo verdi 5 ayda bugubn tekrar kontrole gidicek her gittiğinde randevu soruyo benim için bakalım bugun ne diyecek :(

günaydıııın.........

yena nerelerdesin canım merak ettim.......

dün gece uykudan uyandım ve 2 tane milka beyaz çikolata kaplı gofret yedim eşim 2 tanede çantama atmış şimdi gördüm kalorisine bakim dedim 771 kalori 35 gr.
yani gece gece 2 saniye içinde 1542 kalori indirdim tabi yanında da 1 bardak cola ile birlikte :((((
çantamdakileri şimdi ilk gelen 2 çocuk hastamıza vericem acilen elden çıkarmam lazım durdukça beni ye diyo çünkü :))

Bu sabah benimde miladım olsun (bu kaçıncı milad unuttum sayısını artık!)

sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim

günaydın kızlar nasılsınız bugün cumaya az kaldı sanki ben vermemişim gibi dgördüm bu sabah tartıda regl olcam olsamda biraz az gelsem moral olsa bana

dün gece uykudan uyandım ve 2 tane milka beyaz çikolata kaplı gofret yedim eşim 2 tanede çantama atmış şimdi gördüm kalorisine bakim dedim 771 kalori 35 gr.
yani gece gece 2 saniye içinde 1542 kalori indirdim tabi yanında da 1 bardak cola ile birlikte :((((
çantamdakileri şimdi ilk gelen 2 çocuk hastamıza vericem acilen elden çıkarmam lazım durdukça beni ye diyo çünkü :))

sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim

eşin mi atmış kıyamıyor demek kiii..bayram da ordu ya gitmiyormusunuuz...benim de eşim gidicek sadece babası gel gel rahat bırakmadı ...gitme desemde çocuklar garip kalcak bişey değil...

Canım, çok iyi gidiyorsun maşallah. İyi gidenler, azimli olanlar motivasyonu düşük olanlara iyi örnek oluyorlar. Burayı en çok bunun için seviyorum. :)) Ben de kendime gaz verip duruyorum ama akmasa da damlıyor bir şeyler :))
Bilgisayar açık olsa da rahat yazamıyorum bu saatlerde ben,oğlan rahat vermiyor, hele bu gece bire kadar oturur herhalde yandım..
şimdilik öyle bakalım inşallah böyle devam eder... kesinlikle burası motive konusunda çok etkili... olsun damla damlada olsa gitsin ... sende bayram temizliğine başla birşeyin kalmıyor :)))))
ara ile dene doğru biliyorsun ama mesla çorba yemedi ya en az 15 kez dene yemedi demek için
benimkız hazırıda yemezdi yaptıklarımıda
biz 4aylıkken başladık ek gıdaya tam 8 aylık olana kadarek gıdalardan hiç yemedi 8 aylıkken çorba ve yoğurda başladı
hazır kutu mamalardan hiç yemedi her çeşidini denedim
meyve tam 14 aylık olana kadar ne suyu ne püresi ne hazır kavanozu yemedi
benimki beterdi

birşey diycem pekmezi yoğurda koyma pekmez kalsiyumlu gıdalarla verilmemeli imiş ikisi birbirinin etkisini yok ediyor canım

süpersin valla temizlik nasılda kilo verdirmiş

diyetisyen nezaman 1000 kalorilik diyet verdi canım bu kilodaykenmi
kilona göre 1000 kalori az diye biliyorum
15 derken mesela 2-3 gün ara verdim ondan sonra onlarıda sayarak mı 15 yoksa hergün yerse mi 15 anlamadım...
ben ek gıdaya 6. ayda başladım devam sütü veriyordum
dün muhallebi yaptım yedi ,kaşık mamalarınıda yiyor hani şu yulaflı,8 tahıllı vs
meyveyi yemiyor yoğurdun içine katıyorum çünkü tek başına yoğurduda yemiyor
tat veriyor diye koyuyordum pekmezi koymayım o zaman sağol
valla kilo verdirdi bugün tekrar evi süpürüp toz alırım arife günü sil baştan tekrar yaparım
becerebilirsem ütüler ve dolap düzenleme işim var
kapıları cumaya düşünüyorum kısmetse
çok iş var çooooooooook
bence sende başla çok kilo verdiyor hem evin tertemiz hemde kilolara elveda :)))
Kızlar inanılmaz bir şey ama benim oğlan uyudu (bugün anneannesinde 3.5 saat uyumuş, 17.00'de uyanmış, anamızı ağlatır diyorduk) ben de yaklaşık 3 aydır ilk defa 12'den önce yatayım diyorum :) Hepinize iyi geceler, iyi uykular,
iyi caım ya korktuğun başına gelmemiş :)
Keşke patlıcanları kızartmasaydın bende yapıyorum ama yağsız tavada çok az yağla biraz çeviriyorum sonra zaten fırına atıyorum istersen bir dene.

Sorma ilbatum ya ne yapıcan bilemiyorum valla.

İyi tatiller canım güle güle git gel iyi bayramlar.

Sorma tüm suç onların:)))

Çok güzel bakalım sonuçları bizimle paylaşırsın.

Güle güle kirlet canım makarnayıda haketmişsin o kadar olur sorma inşallah olmuştır 3.tekrar temizlemem.

İyi geceler umut uyku uykunun mayaasıdır derler doğruymuş güzel uyusun inşallah.
bende tost makinasında kızartırım diyordum yağsız ama ne bileyim canım çekti yaptım :))) bende fırına atarım genelde ama bu kez tencerede pişirdim çok güzel oldu...
sen çikolataları ye sonra bilmiyorum de :))))
Bugünkü menüm
Sabah 1.5dilim ekmek peynir domates salatalık 3 zeytin 1 tk reçel.
Ara
1 tane mavi yeşil karamelli çikolata.
Öğlen
1 tabak kurufasulye 1dilim ekmek.
Ara
1 mandalina.
Akşam
1 tabak ıspanak 1 yk yoğurt 1 dilim ekmek 3 yk kurufasulye.
Ara
1/2 ayva az şekerli.
1/2 kayısı.
Bugün birazcık sanki kaçtıı.

ban cuma günü sızlanma sonra seni uyardım valla benden günah gitti :)))

günaydınnnnnnnnnn :)

günaydın cnm

eşin mi atmış kıyamıyor demek kiii..bayram da ordu ya gitmiyormusunuuz...benim de eşim gidicek sadece babası gel gel rahat bırakmadı ...gitme desemde çocuklar garip kalcak bişey değil...

evet cnm kıyamıyor ama aldım başımı gidiyorum 102lerdeyim maşallahım var
yok cnm biz gitmiyoruz orduya hem tatil az hem de araba aldık p.tesi günü maddi olarakta gidebilecek durumda değiliz şu anda :(

sahalara döndümde pek kimse yok olanlarda yazmıyor sanırım......

haydi güzeller hepinize iyi geceler tatlı rüyalar......

ben azcık başarı hikayesi okuyayımda kendime geleyim :)
bende motivasyonum kesildiğinde başarı hikayeleri okuyorum diyorum ki onlar yaptıysa bende yapa bilirim neyim eksik ki onlardan

günaydınlar herkese
bende diyet miyet hakgetire inşallah sizlerin iyi gidiyodur
:20:diyete devam bakayım

sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim
benim ki de aynı tam diyete girerim eve tatlı çikolata ıvır zıvır doldurur bi de üstüne benle dalga geçer şu dünyadan yiyemeden gideceksin diye ama ben bu defa bırakmayacağım inadına değil mi bu sabah 106-105.5 gördüm

bende motivasyonum kesildiğinde başarı hikayeleri okuyorum diyorum ki onlar yaptıysa bende yapa bilirim neyim eksik ki onlardan

benim ki de aynı tam diyete girerim eve tatlı çikolata ıvır zıvır doldurur bi de üstüne benle dalga geçer şu dünyadan yiyemeden gideceksin diye ama ben bu defa bırakmayacağım inadına değil mi bu sabah 106-105.5 gördüm

bırakma cnm bırakma
bende bu sabah bi milad daha başlattım ne kadar sürdürebilicem bilmiyorum ama :(

meraba arkadaslar bende sizinle aynı kaderi paylasiorum bildiginiz kolay ve sonuç veren bi listeniz varsa yazın ve birlikte zayıflıyalım
:kkk:

Dun iyi gittim gittim ama aksam iki dilim ekmek kacirdim bir de baligi gerekenden biraz fazla yedim...

Bugun normal dıyetimdeyim

Umut, bakiyorum Ankara'yi da fethediyorsun, Asu arkadasimiza iyi bak, 84 kilo yolluyoz, aynen geri istiyoz;)

mutlu, sen gemi iyice aziya aldin arkadaim, 90 kirilma olur bak. Moral bozarsin 9 lari gorursen, gel don artik, bayrami da atlat istersen ama sapitmadan gecir..Yani gunde 2000 kalori ye.. ama 2500 olmasin....

İlbatum, benim kiz hic yemezdi ilk aylarda. Yattigi yerden tavana kadar puskurturdu verdigim havucu... Oglanlar elimdekini saldirip yiyor...

Birkac oneri, oglen uykusundan sonra, karni iyice acken 3 saattir acken mesela dene..ilk deneme zaten 1 tatli kasigi kadar ve tatli biseyle yapilir. Mesela alma suyu, armut suyu.. 2-3 gun sonra buna alisinca, elmanin ve armutun puresine gec. Sonra miktari artir. 1 corba kasigi kadar yiyebilir 1 haftanin sonunda. Asla 2-3 karisik sey verme. Mesela sebze corbasi kabustur... Elmayi sevince, yavas yavas icine havuc suyu. Sonra elma yok, sirf havuc suyu ve puresi.. Sonra icine patates puresi.. Gibi, yavas ve alistira alistira gideceksin.. 7 aylikken mesela 1 defada benimkiler 4 corba kasigi kadar yiyordu 1 defada. Bu da bir kucuk boy hazir pure demektir.

ayse, cozutmadan devam et. Sen kararli olursan o kilolar gidecek. Cok iyi hatirliyorum Mart Nisan gibi geldiginde 98 kilo filandin...ben de o sira 96 filandim...kararli ve istikrarli gidersen, az da olsa her hafta verirsen enindwe sonunda bitecek demeketir.
off offf balık yapılırda yenmez mi ya valla yapsam kimseye bırakmam ondan yapmıyorum :))))
aynen benimkide yemiyor çıkarıyor ya :(
öyle yapıyorum bende açken deniyorum elma suyunu verdim daha sonra püresinede geçtim yedi sonra yemedi yine en baştan mı başlamam gerek bu durumda?
kesinlikle ya sebze çorbası kabus 1 çay kaşığı bile yemiyor ya
havuç suyunu hiç denemedim bak onu deneyeyim
ayyy ayyy yese artık ya fenalık geliyor yemek verirken resmen savaşıyoruz

sabah
2 dilim kepekli ekmek
2 kk peynir
4 lıgt zeytin
2 küçük domates yedim
oooooo valla kaloriler depolanmış, sen kilonu göstermiyorsun diye mi attı eşin acaba yoksa suikast mi :))))
sen kolayla mı yedin ayşe canım sen ne yaptın
bencede hemen ver yoksa dayanamazsın vall
sabah menün gayet güzel.......

kesinlikle o hikayeler süper helede resimleri görünce insan resmen gaza geliyor, yalnız benim tek bir eksiğim var sporu yapamıyorum sıkılıyorum ya :(

benim eşim almaz alsada ben varken yemez eskiden yapıyordu ama kızdım sen istemiyorsun herhealde zayıflamamı diye öyle olunca kesti :)))) evde var dün almış kekler, gofretler,çikolatalar,bisküviler ama ben asla yemem......
bırakma cnm bırakma
bende bu sabah bi milad daha başlattım ne kadar sürdürebilicem bilmiyorum ama :(
yeni hedefin ne bakalım? ben her ay 5 kilo diyorum yani kiloya bakmıyorum şu ayda şu olacağım değil her ay 5 kilo tabi daha fazlasıda kabulüm :))))
meraba arkadaslar bende sizinle aynı kaderi paylasiorum bildiginiz kolay ve sonuç veren bi listeniz varsa yazın ve birlikte zayıflıyalım
:kkk:

canım öncelikle hoşgeldin ,malum hepimizin kilosu fazla o nedenle öyle hızlı kilo verdiren birşey yok zaman ve sabır gerek bendede bunlar var diyorsan buyur devam edelim :)))

günaydın cnm

evet cnm kıyamıyor ama aldım başımı gidiyorum 102lerdeyim maşallahım var
yok cnm biz gitmiyoruz orduya hem tatil az hem de araba aldık p.tesi günü maddi olarakta gidebilecek durumda değiliz şu anda :(

hayırlı olsun canıım....

oooooo valla kaloriler depolanmış, sen kilonu göstermiyorsun diye mi attı eşin acaba yoksa suikast mi :))))
sen kolayla mı yedin ayşe canım sen ne yaptın
bencede hemen ver yoksa dayanamazsın vall
sabah menün gayet güzel.......
(

verdim cnm çikolataları ara öğünümü de yaptım
şimdide nilğfer ablam aradı gitmiş diyetisyene bana da randevu alabilmiş 2miz aynı gün gidelim istedik ama bi türlü denk gelmemiş olsun bana almış yinede saolsun
15 kasım saat 15te hadi hayırlısı bu sefer hedefe ulaşana kadar bırakmak yok bi kere nilüfer abladan çok utanırım 3 aydır bana randevu alıcam diye saolsun
ayyy heyecanlandım şimdiden :18:

Back
X