yarın çeker koyarım albüme ne severim resim çekip göstermeyi hahahahahah kendimi seviyorummm bennnn![]()
deli fıstık gibisin elbet seversin, çek çek koyyyyyy, gozumuz gönlümüz aydınlansın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın çeker koyarım albüme ne severim resim çekip göstermeyi hahahahahah kendimi seviyorummm bennnn![]()
sağol ablacım benim sende vereceksin şu sorunları aşsan gidecek hepside ..... gel gel sürün :)ben bu irade karşısında saygıyla eğilirim..gel biraz sana sürüneyim.olmaz yasafat ve mutluya tüm kilo verenlere sürüneyim..bana da bulaşsın.kızlar muhteşem ötesisiniz.ece de vardı .ben yazarken not almalıyım.nickleri unutuyorum..affola..
sağol banucuğum.inşallah iyi geçer.ama annem rahatsız.ona bakmaya gideceğim.bu arada biraz pazar dolaşırım.antalyanın pazarları çok güzel..
ben yarın hazırlıkla geçieceğim.biraz sonra pazara çıkacağım.malum ezine peynir,zeytin..hediyelikleri alayım.çok seviyorum hediye almayı..banada çok geliyor.kardeşim rusyadan çaylar,kazak işi ev patiği..neler neler almış..
ben dün buharlı robotu aldım.hemen banyo mutfak temizliğine girdim.çok hoşuma gitti..Eki Görüntüle 284981 bayramınız kutlu olsun..
Günaydın...
Özellikle asuu,ilbatum ve yasafat sizleri çok tebrik ederim maşallah..
Devamı gelir inanıyorum isteyince ve çaba sarfedince oluyor...
Mutluu yürüyüş 120 dakika..
Beyzuşun yürüyüşü yok..
ilbatum geçtin beni fark attın bravoo evde prılpırıl oldu bal dök yala valla
yasafat bravoo süper spor yapmışsın
yenakızının diş telleri ne oldu değiştimi
efsunlu saçlar güzel olmuş hiç yaşını göstermiyorsun
derin alışveriş kafanı dağıtıyor demekki sıksık gez dolaş iyi gelir
asumanzeynepbravooooo 7li rakamları gördün sonunda
kızlar bu ara pek giremiyecem annemin bazı sorunları var
hepinizi öpüyorum
beyzus yapacak listeyi sanırım canım ablam kolay gelsin
mutlucum sanada şimdiden ellerinize sağlık
dereceye girenlere bravoooooo
merhabalar kızlar nasılsınız ben de iyiyim memlekete gitme telaşındayım bir de grip oldum bayram önü kafamı kaldıramıyorum dün gece yattım migrenim de saplandı bir güzel güzel bir geceydi bu akşam iş çıkışı gidiyorum kilo bildirimi yapayım ist yaradı güzelce ekledim kiloma
evvel hafta sanırım hatırlamıyorum ama 88.600 müydüm bilmiyorumm
bu hafta 89.500 süperim sanırım bıkkınlık hala devam istediğim kiloya gelmeden bıktım sanırım neyse burdan gitmeyim bole devam yapacak bişey yok gayret ediyorum ama ancak bu kadar şimdilikmutlucum sporum da yok herkesi kocaman öpt
![]()
kraliçemiz bu hafta yasafat, çok yaşa basarılarının devamını dileriz.
Eki Görüntüle 284809
1. yasafat 660dk
2. efsunlu 460dk
3. asuman, tebessüm 270 dk
Eki Görüntüle 284807
yasafat bu 660 dk yi nasil basardin bacimAllahaskina bi anlat yau delircem ha gunde 45dk da yamuldum ben yau
![]()
Waov bu mumkun mu yau gunde en az yuz dk eder ben 45 dk lik yuruyuslerle yamuldum nasi dayaniyosun bu kadar
ben bu irade karşısında saygıyla eğilirim..gel biraz sana sürüneyim.olmaz yasafat ve mutluya tüm kilo verenlere sürüneyim..bana da bulaşsın.kızlar muhteşem ötesisiniz.ece de vardı .ben yazarken not almalıyım.nickleri unutuyorum..affola..
sağol banucuğum.inşallah iyi geçer.ama annem rahatsız.ona bakmaya gideceğim.bu arada biraz pazar dolaşırım.antalyanın pazarları çok güzel..
ben yarın hazırlıkla geçieceğim.biraz sonra pazara çıkacağım.malum ezine peynir,zeytin..hediyelikleri alayım.çok seviyorum hediye almayı..banada çok geliyor.kardeşim rusyadan çaylar,kazak işi ev patiği..neler neler almış..
ben dün buharlı robotu aldım.hemen banyo mutfak temizliğine girdim.çok hoşuma gitti..Eki Görüntüle 284981 bayramınız kutlu olsun..
canım ben haftanın uc gunu platese gıdıyorum 1 er saat o gunler ayrıca evde yuruyorum 1 saat toplam 6 saat yapıyor sonra dıger gunlerde 1 veya 2 saat yuruyorum duruma yememe gore mesela bu haftasonu cmt coook kacırdım gozleme yedım hanı mıdemı agrıtmıstı yazmıstım ve gunumuz vardı ordada pasta yedım ve ceza olarak gozlemeden once 1 sonra 1 saat dısarda yurudum yanı arkadasa gozleme yemeye gıderken arabamı bıraktım 1 saatte yuruyerek gıttım yedım 1 saat yuruyerek dondum yedıgımı erıttım sonra akasamına gune gıttım pasta yedım eve gelınce 1 ssatte onu erıtmek ıçın yurudum coook yedım ama coookta yurudum sabaha kılo almamıs vermısım sevındım ıste boyle canım ısten eve gelmeden platese kosuyorum eve gelıyorum aksam yemegımı yıyorum ve onu erıtmek ıçınde 1 saat yuruyorum boylece tum aksamımı nerdeyse spora gıderek spor yaparak ve dus yaparak gecırıyorum bekar oldugum ıçın sorun yasamıyorum coluk cocuk yok ugrasacagım ama kendımede zaman ayırabıldıgım soylememez spor spor bu kıloları yaza kadar vermem lazım
herkese hayirli gunler,
simdiden bayraminiz mubarek olsun
buyuk kizimla dalastim sabah sabah moralim bozuldu
ergenlige mi giriyor ne daha 12 yasinda :44:
cok karsi geliyo bana cok resmen dikleniyor bana benim dedigim olcak diyor
otoritemi mi kaybediyorum nedir kötu bi anne miyim diye soruyorum kendime :26:
hirsimi cikolata dan aldim yine peff kiziyorum kendime
oysa sabah 100 gr daha eksi de ciktim diye seviniyodum
neyse ki yarin gidilcek cok yerim yok
malum gurbetteyiz bi ki es dost o kadar
oralarda da cok kacirmam umarim
tekrar hayirli bayramlar herkese![]()
Dilek,
benimde 13 yaşında kızım var zor bir dönem özellikle onlar için..Öyle hızla değişiyorlarki..Beden ve akıl çelişiyor..
Görüntü genç kız görünümünde ama beyinleri hala çocuk..
Bir kaç yıl bizim için zor olacak,onlar içinde öyle..Ben hep empatiyle yaklaşıyorum..
Kendi dönemimi hatırlıyorum çok zorlanmıştım bende..Aynını yaşamasın diye elimden geleni yapıyorum...
İnat çok yüzeye çıktı bizdede..Bunu farkettikten sonra daha stratejik yol alıyorum tavsiye ederim..:)
Çaktırmadan otorite kuruyorum..:)
Her ne kadar özgür olmayı, kendi istedikleri olsun görünselerde. onların bu dönemde çok ihtiyacı var bize, özellikle anneye ,sık sık ona dokun özel olduğunu hissettir..
Bunlarda geçecek göz açıp kapayıncaya kadar..
İyi bayramlar..
tmm canım anlaştık ama bayramda da dikkat edeceksin anlaştıkmı çabucak ineceksin inşallah 70lere
ben de aldım topuklu bot polaristen koysen resimlerini bakalım benim de hiç yok topuklu pabucum hala giyebilirmiyim diye düşünüyorum
Tamam mutlu birbirimize koçluk yapalım bayramdan sonraki gün hemen başlıyalım şimdide bırakalım demiyorum ama tam sarılalım bakalım ne olucakkkk haydeeee bakalım.
bugün hiç zamanım olmadı bayramda inş inşdeli fıstık gibisin elbet seversin, çek çek koyyyyyy, gozumuz gönlümüz aydınlansın
tmm bacım çekeceğim koyarım sana da iyi bayramlar çok çok öptm seniherkese merhaba. yazılanları okuyorum ama alıntı yapıp cevaplayamadım kusura bakmayın.
öncelikle kilo verenleri tebrik ediyorum. yena ve mutlucum ellerinize sağlık...
arife günü çalışan tek kişi benimdir heralde topikte işteyim ve malum pastane sektörü en yoğun günümüzü yaşıyoruz. 500 kg baklava yapıldı sadece belkı 500 kg da çikolata işi var. uhuuu akşam olurmu bugun. evimi saolsunlar temizleyenim var da rahatım..
asuman abla bravo 70 leri gördün
mutlu canım sende motivasyonunu kaybetmişisn ama cidi kilo verdin belkıde normaldır bozma moralini ne olur. sen yol göstericimsin. 10 hafta 10 kilo sözünü tutmak yerine artıya geçen ben artık yarışmaya utanıyoruminşallah daha azimle gider kilolar.
banu canım stres etkiliyor seni ne zaman aşırı atres yapsam bende artı görürüm. ve de anladığım kadarıyle spor yapmadan olmuyor ben ne kadar dikkat etsemde spor yapmadığım hafta gram veremıyorum. bayramdan sonra kontrole gidicem ve bazı hormon tahlilleri yaptırcam.sende de böle bişey olabilir bir de troit sorunun vardı etskisi vardır canım. üzme kendini stres bizi daha çok yemeye itiyor bu bir gerçek.
cecohoşgeldin kız özledik seni topiğin neşesi.
zeynep abla nasılsın uzun süredir göremdim seni sanada iyi tatilller. annenize çok geçmiş olsun.
semiran canım fotoları merakla bekliyorum bebek yüzlü arkadaşım.
eğer tekrar uğramayamazsam kusuruma bakmayın. herkese şimdiden mutlu huzurlu hayırlı bir bayram diliyorum. herkesi kocaman öpüyorum...![]()
cnm çok tşk ederim ne güzel de yazmışsın haklısın devam etmeliyim içimde de o şevk var ama ne oluyor anlamıyorum bırakmışlığım yok ama bakalım neler olacak gelecek günleri bekliyorum :18:TESEKKUR EDERIM YENACIM ELLERINE SAGLIK MUTLUCUM SANADA TSK LER SENINDE ELLERINE SAGLIK
TESEKKURLER BU HAFTA BAYRAM NEDENIYLE YAPAMAYACAGIM SANIRIM
IYI YOLCULUKLAR CANIM BIKKINLIK COK NORMAL KILOMUZ FAZLA OLUNCA YOLU BIRAZ ASINCA BIKKINLIK GELIYOR INSANA BAK BENDE OYLEYDIM SEN BANA BIRAKMA DEMISTIN BIR AY -EN FAZLA- BIKKINLIK HALINDEYDIM SONRA TOPARLADIM KENDIMI SENDE OYLE YAP TATIL YAPTIGI YETER VUCUDUNUM DE VE BASLA HIZLI BI SEKILDE VERECEKSIN GORURSUN ONCA KILO VERDIK BUNLARIMI VEREMEYECEGIZ KORKSUN KILOLAR BIZDEN BEN HER 3 AYDA BIR BIKKINLIK YASIYORUM TATLI BOREK VS HIÇBIRSEY DURAMIYOR ONUMDE KILODA ALIYORUM AMA SPORU ASLA BIRAKMIYORUM HATTA YEDIGIM ZAMAN DAHA COK SPOR YAPIYORUM AKILSIZ BASIMIN CEZASINI ZAVALLI AYAKLARIM CEKIYOR ANLAYACAGIN AMA SONRA TOPARLANIP BASLAYINCA HIZLICA KILO VERMEYE DEVAM EDIYORUM HEM VUCUT SASIRMIS OLUYOR HEM BEN ISTEDIKLERIMI YIYEREK VEREBILIYORUM KILO DIYORUM SEVINIYORUM SENDE TOPARLAN CANIM BIRAN ONCE EWET COK KILO VERDIK AMA DAHA VAR BU ADARI YETMEZ BENIM CEVREMDEKILER YETER ARTIK DIYOR HATTA BABAM BILE BUNU KORU YETER DIYOR AMA BENIM DAHA NORMALE INMEME COK VAR 80 LERDE FENA DEGILIM AMA BOYUM KISA AMA 50 LERDE DAHA GUZEL OLURUMASLA PES ETME
TESEKKURERRRRR
canım ben haftanın uc gunu platese gıdıyorum 1 er saat o gunler ayrıca evde yuruyorum 1 saat toplam 6 saat yapıyor sonra dıger gunlerde 1 veya 2 saat yuruyorum duruma yememe gore mesela bu haftasonu cmt coook kacırdım gozleme yedım hanı mıdemı agrıtmıstı yazmıstım ve gunumuz vardı ordada pasta yedım ve ceza olarak gozlemeden once 1 sonra 1 saat dısarda yurudum yanı arkadasa gozleme yemeye gıderken arabamı bıraktım 1 saatte yuruyerek gıttım yedım 1 saat yuruyerek dondum yedıgımı erıttım sonra akasamına gune gıttım pasta yedım eve gelınce 1 ssatte onu erıtmek ıçın yurudum coook yedım ama coookta yurudum sabaha kılo almamıs vermısım sevındım ıste boyle canım ısten eve gelmeden platese kosuyorum eve gelıyorum aksam yemegımı yıyorum ve onu erıtmek ıçınde 1 saat yuruyorum boylece tum aksamımı nerdeyse spora gıderek spor yaparak ve dus yaparak gecırıyorum bekar oldugum ıçın sorun yasamıyorum coluk cocuk yok ugrasacagım ama kendımede zaman ayırabıldıgım soylememez spor spor bu kıloları yaza kadar vermem lazım
zeynepcım benım nasılsın uzun zamandan berı gorusemedık pek gıremıyorum gecmısın hepsını okumaya vakıt bulamıyorum gece 1 -1:30 gıbı yatıp 6:30 da kalkıyorum ıs spor hayatım gecıyor nasılsın esın nasıl oglun askere gıdıp geldı mı yazlıkta mısın ankaraya geldın mı
ıyı yolculuklar ıyı bayramlarrrrr opuyorum ellerınden muck muck![]()
nilüfercim canım arkadaşım Allahım hayırlı bayramlar göstersin inş kocaman öptm seni ailenle sevdiklerinle güzel bayramlar geçirmen dileğiyle İYİ BAYRAMLAR.....Sevgili yoldaşlar,
hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlar, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim...:)
satırlarıma son verirken iyiki varsınız hepinizi seviyorum...![]()
ARİFE GÜNÜNÜZ MÜBAREK OLSUN .Bugün Ettiğiniz her dua derdinize deva,hastalara şifa,gönüllere huzur,geçmişlere rahmet,evinize
bereket getirsin inşallah.!!
canım benim pek kimseye bişi söylememeye çalışıyorum ama dayanamadım şimdi yanlış görmediysem 94 kilosun diyetisyen mi yazdı bu şekilde beslenmeni yoksa kendi çabalarınla mı bu şekilde yiyorsun anlamadı birincisi incirin kalorisi gerçekten diğer kuru meyvelere oranla daha fazla onun yerine kuru kayısı yemen bence daha avantajlı ardından incirin üstüne sütlaç arası yapmışsın ki ondan önce kaçamak zaten kahve ve çikolata olmuş ve sabahta gerçekten yenmemesi gereken tahin helvası var tamamen kan şekerini hareket ettirmeye yönelik yemişsin öğleye kadar şeker depolamışsın öğleye senin karnın acıkıarak oturmuşsundur tahminim doğrumu öğlen güzel geçmiş akşamı es geçip ki diyette asla yapılmaması gereken bir durum neden karnını acıktırıp üstüne yoğurt yiyorsun anlamadım o ara öğün olmalı akşam yemeği nereye gitti acıkırsın tüm bunlar kan şekerini düşürür ve çokkkk ama çok acıkırsın sana önerim naçizane affına sığınarak sorduğun için yazıyorum sakın yanlış anlama olur mu sabah yumurta peynir salatalık domates belki bir tatlı kaşık bal olabilir ekmekle 2 dilim ara öğün meyve olur galeta olur öğlene yine balık ekmek salata akşama çorba baklagil yoğurt 1 dilim ekmek olur gece de 1 meyve belki bir küçük kase sütlü tatlı olur eğer fazlaca tatlıya yüklenip sonrada sıkarsan kaçamak yaptım diye gün boyunca hem çokkkkk acıkırsın hem de kilo vermen zorlaşır aç kalman doğru değil tatlı yiyerek aç kalmayı mı yoksa daha farklı doyurucu bişi yiyerek tok kalıp zayıflamayı mı tercih edersen senceeee bunlar benim naçizane görüşüm sizce çok mu olmuş demişsin dayanamadım sana yazdım çok öptm kolay gelsinarefe gunu buyuk bir durgunlukla geciyor bizde
gurbette olmanin dezavantaji da bu
patladim evde bugun yapicak bi sey bulamadim
bari bugunku menu mu yazayim
sabah; omlet 1 ekmekcik 1 kk tahin helva 1bb cay
ara; 1 bb cay 2 incir
kacamak; 1 nescafe 100 kal cikolata
ara; 1 hazir sutlac 2 ceviz
öglen; 150 gr hamsi (300kal) 1 ekmekcik salata
aksama da yogurt yerim sanirsam
cok mu olmus:44:
iyi bayramlar herkese![]()
canım benim pek kimseye bişi söylememeye çalışıyorum ama dayanamadım şimdi yanlış görmediysem 94 kilosun diyetisyen mi yazdı bu şekilde beslenmeni yoksa kendi çabalarınla mı bu şekilde yiyorsun anlamadı birincisi incirin kalorisi gerçekten diğer kuru meyvelere oranla daha fazla onun yerine kuru kayısı yemen bence daha avantajlı ardından incirin üstüne sütlaç arası yapmışsın ki ondan önce kaçamak zaten kahve ve çikolata olmuş ve sabahta gerçekten yenmemesi gereken tahin helvası var tamamen kan şekerini hareket ettirmeye yönelik yemişsin öğleye kadar şeker depolamışsın öğleye senin karnın acıkıarak oturmuşsundur tahminim doğrumu öğlen güzel geçmiş akşamı es geçip ki diyette asla yapılmaması gereken bir durum neden karnını acıktırıp üstüne yoğurt yiyorsun anlamadım o ara öğün olmalı akşam yemeği nereye gitti acıkırsın tüm bunlar kan şekerini düşürür ve çokkkk ama çok acıkırsın sana önerim naçizane affına sığınarak sorduğun için yazıyorum sakın yanlış anlama olur mu sabah yumurta peynir salatalık domates belki bir tatlı kaşık bal olabilir ekmekle 2 dilim ara öğün meyve olur galeta olur öğlene yine balık ekmek salata akşama çorba baklagil yoğurt 1 dilim ekmek olur gece de 1 meyve belki bir küçük kase sütlü tatlı olur eğer fazlaca tatlıya yüklenip sonrada sıkarsan kaçamak yaptım diye gün boyunca hem çokkkkk acıkırsın hem de kilo vermen zorlaşır aç kalman doğru değil tatlı yiyerek aç kalmayı mı yoksa daha farklı doyurucu bişi yiyerek tok kalıp zayıflamayı mı tercih edersen senceeee bunlar benim naçizane görüşüm sizce çok mu olmuş demişsin dayanamadım sana yazdım çok öptm kolay gelsin![]()