Herkeseeeeeeee hayırlı gecelerrrrrrrrrrr :122:
Kızlar sizleri çoook özledim ama bugün yine bahtsız bedeviliyim devam etti

Bu sabah küçük civcivim kendi başına benim yatağımda yatarken nasıl becerdiyse ben kahvaltı hazırlarken uyanıp yataktan yüz üstü düştü :26:
Normalinde kendi başına kalktığında yataktan inebiliyordu ama herhalde uykusunda yuvarlandı yada uyku sersemi fazla kenara geldi. Baştan görünen birşey yoktu ama yarım saat sonra resmen ceviz büyüklüğünde anlında bir morluk ve şişlik oluştu. Çok fazla ağlamadı ama daha sonra üzerini değiştirmek için soyduğumda da bu sefer ensesinde yumurta büyüklüğünde bir kızarıklık ve hafif şişme fark ettim hatta sırtında bir noktada daha ufak bir kızarıklık fark ettim. Bütün giyisilerinin etiketlerini keser ve yıkamadan giydirmem normalde ama belki tahriştir dedim fakat sonunda dayanamadım çocuğu doktora götürdüm. İlk gittiğim yerde doktor baktı cildiyeye gitmesi lazım ben birşey veremem dedi ikinci hastanede cildiyecide cıkmıştı mecbur yine eve döndük :26:
Büyük bir ihtimalle birşey ısırdı herhalde ama yarın sabahtan başka bir yere götürüceğim. Kendi Çocuk doktoru izle büyüme olursa mutlaka haseki, cerrahpaşa yada başka bir büyük hastaneye acile götür dedi ama şimdilik çok şükür yok bir büyüme.
Çok fazla panik yapan biri değilimdir ama babamız maşallah söz konusu kızları oldumu anında panik bir baba oluyor

Onun direktiflerine uyunca eccük geç kaldım
iyi diyelim iyi olalım cnm üşüttük biraz malesef
bi halsizlik bi tembellik var üzerimde
ama diyet iyi başlangıç için birden kesmedim çok şükür
azaltıyorum adetimede 1 hafta var iştah daha da açılmaya başlandı ama kontrol ediyorum
mutlucum yaa sen nasıl ciciler alınca çok mutlu oluyodun bende
diyetisyene gidicem diye çok heyecanlı ve mutluyum yaa :)))))
şans dile cnm bana inş. bu sefer başarırım 102 kiloya geri çıkmayı başardım aferin bana yaa
Ayşeciğim inşallah bu sefer bir daha geri gelmemek üzere kilolarından kurtulacaksın ben buna inanıyorum gerçekten çünkü sen istedikten sonra başaramayacağın şey yoktur.
Hepbirlikte motivasyonumuzuda çok daha yukarlara taşıyacağız ve hedeflerimize el birliği ile ulaşacağız

Sakın pes etme ve o heyecanın asla azalmadan hedefe doğru sana eşlik etsin güzelim
selam kızlar ..ben 3. takımdaydım ,bi kaç gün kaptanlık yaptım ve kendi isteğimle ayrıldıım..burası bana göre daha uygun olduğunu düşünüyorum..96 kiloyum boyum 155 takıma katılabilirmiyimm kızlar ne dersinizz..kurallarınız nelerdirr...
Kuralları zaten sana kızlar anlatmış bende ancak HOŞGELDİNNNNNNNNNNN diyebilirim

Umarım kalıcı olursun ve bizlerle birlikte sağlıklı ve aktif bir şekilde hedefine odaklanırsın.
akşama bir yığın ütü varrrrrr offfff ya ütüyü hiç sevmiyorum hele onları yerleştirmeyi hiç
daha bebişinkileri yıkamadım bile çamaşırlıkta yer yok diye ona rağmen 3 sele var hemde tepeleme

((
Kız sen bizim evimi röntgenliyon yoksa

Kış geldi ya bende de durumlar aynı. Balkon kapalı ama bir posta çamaşır ancak 3 günde kuruyor bende mecbur çamaşırlığa seriyor birde peteklere acil olanları seriyorum. Peteklerdekiler kurudukca topluyorum ve tekrar balkondaki çamaşırlıktan peteğe çamaşır taşıyorum.
O arada çamaşırdan öööö geldiği için ütüyü zaten sevmiyorum iyice nefretlik geliyor

Daha dün temizlik yaptım ama bu akşam eşim kücük cadının yaptığı dağınıklığı gördüğünde ya daha dün temizlik yapmadınmı sen bu ne hal dedi

dedim onu bana değil küçük cadıya söyle dedim.
Cimcime koltukların üzerinde hiç birşeye tahammülü yok ne görse yere atıyor

hesapta topluyor
Ev işi kadar nankör bir meslek yok

istifa ediyorum her hafta sonu ama kabul olmuyor

kEŞKE ev işindende emekli olunabilse
arkadaşlar aranızda insülin direnci olan varmı LEAH Nurcan hanıma giderken yaptırdığım tahlillerle daha önce gittiğim YUNUS EMRE hastanesine gittim 5 ayda 22 kilo :18::18:benim çabalarımla tabiki ağustosta yaptırdığım kan tahlillerime baktı sende insülin direnci var doktorun nasıl sana bunu söylememiş dedi şeker yüklemesi istedi senin hızlı kilo alamanın ve çikolata krizlerinin sebebinin o olduğunu söyledi 6 ay yada 1 sene ilaç kullanman gerekir dedi ileriye dönük şeker hastası olma riskini ortadan kaldırırız dedi normali 2.5 miş benim 4.5 çıktı 5 in üzerinde olursa devlet şeker hastalığı diye yapıyormuş yüklemeyi POLİS hastanesinde deniycem şansımı olazsa özel hastanede yaptırıcam 120 tl inşallah yaptırabilirim ARANIZDA AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN VE HAP KULLANAN VARMI eğer hapa başlarsam hızla kilo vermenin başlayacağını söyledi

PAYLAŞIRSANIZ sevinirim:2:
Bendede hem insülin direnci hemde pko varmış

Gittiğim Endokrin Uzmanı bana şeker hastalarının kullandığı bir ilaç verdi ve en az bir sene kullanacaksın dedi.
Ben özele gidiyorum ama doktorum çok pahalıı değil çok şükür. Tahlilleride o hastanede çok tutuyor diye başka bir yerde yaptırdım ama artık sadece arada bir açlık kan şekerime bakacaklar.
İlaca başlayalı 2,5 ay oldu ve yaklaşık 7 kiloya yakın verdim.
İlacın ismini yasak olduğu için buradan yazmadım

Umarım şeker direnci olan herkes bir an önce bu durumdan kurtulur ve sağlığına kavuşur
Merhaba hanimlar bugun mahkemeden yazi geldi cocuklarimin velayetini benden alip Jugendamt denen yere vermek icin Ayin 25inde mahkeme Bugun getirdiler cocuklarimi gordum ama kahroldum bir yandanda Dr umlada bugun gorusturmediler Daha cikamiyorum bu lanet yerden Icim aciyor cok uzgunu
Hicbir sey yemiyorum dua edin ne olur
Canım Rabbim yardımcın olsun ve emin ol hepimiz senin için dua ediceğiz ama sende kendini toparlayıp bir an önce çocukların için sağlıklı beslenip Doktorlarını evlatlarına iyi bakabileceğine inandırman lazım.
Jugendamt ( Çocuk Esirgeme ) çocukların bakımı ve psikolojik açıdan gelişimleri düzgün olsun diye gecici olarak evlatlarını korumaya almıştır. Eminim Doktorların bir sonraki mahkeme gününe kadar senin iyileşme gösterdiklerine kanaat getirirlerse çocuklarını sana tekrar geri verirler. Sakın ümidini kaybetme ve RAbbine sığın nasılsa herşeyin en güzelini ve hayırlısını o bilir

Anladığım kadarıyla Almanyadasın ve oranın sistemi Çocuklara çok önem verir. Eğer eşin yüzünden bu duruma düştüysen eminim Yetkililer araştırıp neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayıp mutlaka doğruya karar vereceklerdir.
Dediğim gibi dualarımız seninle ve gelişmelerden bizleri de mutlaka haberdar et. Herşey gönlüne göre olur inşallah ..... Amin
şevval sam- Ben seni sevduğimí dünyalara bildirdum - YouTube
kazım koyuncu - YouTube
Selam olsun ey fistuklar ( ama şişko fistuk )

Çok sevdiğim türkülerden biri size gelsin istedim..:)
En Sevdiğim Şarkılardan biridir.....Şevval Sam ve Kazım Koyuncu birde Volkan Konak favorilerim arasındadır

İnsanı rahatlatan ruhunu okşayan seslere ve türkülere hastayım
vallahi psişik bir durum var Asumancığım. Ben 2 saat önce görüştüm daha :) Aynen senin gibi merak ediyordum, bir de sütle bir şeyler yapıyordum mutfakta aklıma düştü (benim meşhur sütçünün bilgilerini vermiştim, sipariş verecekti). Neyse aradım konuştum, yatılı misafiri olmuş bayramda, bir de çocukların hastalıkları... Diyette o da biraz motivasyonsuzmuş bunun dışında iyiydi çok şükür. Perşembeden sonra daha rahatlıyorum dedi, belki görüşebiliriz.
Bu arada sütten neler yapmış; tereyağı, peynir; lor peyniri nefis olmuş, Gouda bile deneyeceğim diyordu :)))
Bende çok merak ediyordum ama bir türlü fırsat bulupta yazamadım
İyi olduğuna sevindim. İnşallah en kısa zamanda aramıza dönerde bizde eski günlerimize kavuşuruz.
Maşallah hamarat Kadının hali başka biz hazır alırken Ablamız neler yapıyormuş neler

Telefonla görüşme imkanın olursa tekrar topiğin çooooooook selamını iletmyi unutma özletmesin kendini çok fazla.