Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol canım yaaa ama senin heyacanın yanında bu ne ki :)) yarın demek büyük gün,inşallah inanıyorum bu diyetisyenin desteğiyle sen vereceksin tüm kiloları.Hem ne güzel bak yaş avantajında var senin maşallah :nazar: bizler 35 i bile svolladık çoğumuz senin yerinde olmak isterdim valla kilolar korksun senden bacım bundan sonraaaa :52:

valla beni istemeye geldiklerinde bile böyle heyecanlanmamıştım:)

Merhaba hanimlar bugun mahkemeden yazi geldi cocuklarimin velayetini benden alip Jugendamt denen yere vermek icin Ayin 25inde mahkeme Bugun getirdiler cocuklarimi gordum ama kahroldum bir yandanda Dr umlada bugun gorusturmediler Daha cikamiyorum bu lanet yerden Icim aciyor cok uzgunu
Hicbir sey yemiyorum dua edin ne olur

arkadaşlar aranızda insülin direnci olan varmı LEAH Nurcan hanıma giderken yaptırdığım tahlillerle daha önce gittiğim YUNUS EMRE hastanesine gittim 5 ayda 22 kilo :18::18:benim çabalarımla tabiki ağustosta yaptırdığım kan tahlillerime baktı sende insülin direnci var doktorun nasıl sana bunu söylememiş dedi şeker yüklemesi istedi senin hızlı kilo alamanın ve çikolata krizlerinin sebebinin o olduğunu söyledi 6 ay yada 1 sene ilaç kullanman gerekir dedi ileriye dönük şeker hastası olma riskini ortadan kaldırırız dedi normali 2.5 miş benim 4.5 çıktı 5 in üzerinde olursa devlet şeker hastalığı diye yapıyormuş yüklemeyi POLİS hastanesinde deniycem şansımı olazsa özel hastanede yaptırıcam 120 tl inşallah yaptırabilirim ARANIZDA AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN VE HAP KULLANAN VARMI eğer hapa başlarsam hızla kilo vermenin başlayacağını söyledi:5: PAYLAŞIRSANIZ sevinirim:2:
Canım benden yaşça epey büyük bir arkadaşım ilaç kullandığını ve çok iyi sonuç aldığını anlatmıştı. Ne yazık ki pek sık görüşemiyoruz, son durumunu bilmiyorum ama zaten aşırı kilolu değildi. 1.65 civarında boyu, 73-75 kilo civarında kilosu vardı. Çok ama çok az yediği halde gram veremeyince bir tuhaflık olduğunu düşünüp diyetisyenin yolunu tutmuş.

O hastanede dahiliye-endokrinoloji ve diyetisyen beraber çalışıyormuş, önce doktora yönlendirmişler, ciddi insülin direnci varmış. obezite olmadan da gelişebiliyormuş insülin direnci. Ona "mutlaka ilaç da kullanman gerekir aksi halde sonuç alamayız" demişler. İlaç, diyet ve sıkı yürüyüşle 20 kilo vermiş.

Onu gördüğümde inanamamıştım, ipincecik olmuştu resmen. Hem de 50 yaşının üzerinde kendisi. Artık insülin direnci olmadığı için ilaç kullanmadığını ancak beslenme programından hiç sapmadığını anlatmıştı.

Şunu da ekleyeyim, kendisi tanıdığım en fazla öğün atlayan kişiydi. 3 sene aynı ortamda çalışmıştık, 1 tek gün öğle yemeği yediğini görmemiştim, hemen her öğlen sadece diyet kola içerdi. Bilmem direk ilgisi var mı, akıla geldi ekledim :))
cnm saol inş. çok takılmamaya çalışıyorum ama yeter artık yemenin sonu yok malesef
daha 24 yaşındayım en gzl yıllarımı kilolu geçirmek istemiyorum
sırf bu yüzden hayatın tadını çıkaramıyorum
gezmeye gitmek denize girmek bol bol resim çektirmek istiyorum
rabbim bana o azmi ve sabrı versin bu sefer inş.
yrn büyük gün bakalım gerçekten acayip heyecanlı ve de stresliyim

Doğru Ayşeciğim en güzel yaşlar. Tazecikken zayıfla, yaşının tadını çıkar. Ben 36 yaşındayım, hiç de ileri bir yaş değil biliyorum ama 30 ile 36 arasında bile fark var. Yani zayıflasam da 36 yaşında zayıf bir kadın olacağım, istesem de bikini giyemem mesela artık. Hafiften sarkmalar surkmalar, selülitler, çatlaklar baş gösteriyor, o yaşın tazeliğine erişmek zor. İnan 20'li yaşlarda uçar gibi gider kilolar, yarın yeni bir başlangıç olacak senin için ne güzel. :)))

merhabalar ben geldim 2 gündür girmedim topiğe girende az olmuş sanırım herkes uzak kalmış topikten geçmişi okudum geldim Hasta olanlara acil şifalar dilerim ceco cnm kızına Allahım güzel günler göstersin bahtı şansı açık olsun cnm benim füsun lenslerin çok yakışmış güle güle kullan umut montun hayırlı olsun güle güle giy cnm daha unuttuğum bişi varsa özür dilerim alıntı yapmadım yazdım bole boleeee:34::34::34: ben de bugün sabah b-fit için netten deneme için başvuru yapmıştım hemen aradılar yarın için deneme yapacağım yarın 10 da sonra da her gün gideceğim inş bakalım değişiklik olur hem bana haftada 3 gün yarım saat heves geldi yarın ola hayrolaaaaa diyorum :8::8::8::8::8:

:nazar::nazar:fistiklar kilo yonunden moralim yok ama çoook guzel bi haberim var kardesim hamile ve ikizmis bebekleri ALLAH im sana sukurler olsun 2.denemesinde tuttu insallah ALLAH im tamamina erdirirde yegenlerimi sag saglim kucagina(kucagimiza)almayi nasip eder izin zamanini artik daha sabirsizlikla bekliyorum:nazar::nazar:
Darisi banu ya efsunlu ya(isim olarak unuttugum varsa affola) ve tum isteyenlerin basina RABBIM her isteyene tattirsin bu guzel ve tarif edilemez duyguyu (Amiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn)

Sağol canım aminnnn,kardeşine de çok sevindim aman maşallah :nazar: ikiz bide demek süper yaaa maşallah.Umarım hayırlısıyla alırsınız seversiniz kucağınıza bebişleri,benim de ikiz kız yeğenlerim var çok şeker oluyor ikizler ya :)))

Merhaba hanimlar bugun mahkemeden yazi geldi cocuklarimin velayetini benden alip Jugendamt denen yere vermek icin Ayin 25inde mahkeme Bugun getirdiler cocuklarimi gordum ama kahroldum bir yandanda Dr umlada bugun gorusturmediler Daha cikamiyorum bu lanet yerden Icim aciyor cok uzgunu

ahh cnm yaa sana hiç yorum yapmadım çünkü ne dicem bilemiyrm ama gerçekten çok üzülüyorum sana ve çocuklarına
allah yardımcın olsun inş.
eşin yokmu senin niye velayeti jugendamt denen yere veriyolar off off

Canım benden yaşça epey büyük bir arkadaşım ilaç kullandığını ve çok iyi sonuç aldığını anlatmıştı. Ne yazık ki pek sık görüşemiyoruz, son durumunu bilmiyorum ama zaten aşırı kilolu değildi. 1.65 civarında boyu, 73-75 kilo civarında kilosu vardı. Çok ama çok az yediği halde gram veremeyince bir tuhaflık olduğunu düşünüp diyetisyenin yolunu tutmuş.

O hastanede dahiliye-endokrinoloji ve diyetisyen beraber çalışıyormuş, önce doktora yönlendirmişler, ciddi insülin direnci varmış. obezite olmadan da gelişebiliyormuş insülin direnci. Ona "mutlaka ilaç da kullanman gerekir aksi halde sonuç alamayız" demişler. İlaç, diyet ve sıkı yürüyüşle 20 kilo vermiş.

Onu gördüğümde inanamamıştım, ipincecik olmuştu resmen. Hem de 50 yaşının üzerinde kendisi. Artık insülin direnci olmadığı için ilaç kullanmadığını ancak beslenme programından hiç sapmadığını anlatmıştı.

Şunu da ekleyeyim, kendisi tanıdığım en fazla öğün atlayan kişiydi. 3 sene aynı ortamda çalışmıştık, 1 tek gün öğle yemeği yediğini görmemiştim, hemen her öğlen sadece diyet kola içerdi. Bilmem direk ilgisi var mı, akıla geldi ekledim :))

Doğru Ayşeciğim en güzel yaşlar. Tazecikken zayıfla, yaşının tadını çıkar. Ben 36 yaşındayım, hiç de ileri bir yaş değil biliyorum ama 30 ile 36 arasında bile fark var. Yani zayıflasam da 36 yaşında zayıf bir kadın olacağım, istesem de bikini giyemem mesela artık. Hafiften sarkmalar surkmalar, selülitler, çatlaklar baş gösteriyor, o yaşın tazeliğine erişmek zor. İnan 20'li yaşlarda uçar gibi gider kilolar, yarın yeni bir başlangıç olacak senin için ne güzel. :)))

cnm bende bikini giyemem ama en azndan istediğim mayoyu giyer eşimle tatile gidebilirim
şimdi çekindiğim için hiç bir yere gitmiyorum çünkü
bu çatlaklar zayıflasakta geçmicek daha da artar gibi ztn
göbekteki sarkmayı hiç hatırlamak istemiyorum bile
sezeryanla doğumun en kötü yanı herhalde bu

merhabalar ben geldim 2 gündür girmedim topiğe girende az olmuş sanırım herkes uzak kalmış topikten geçmişi okudum geldim Hasta olanlara acil şifalar dilerim ceco cnm kızına Allahım güzel günler göstersin bahtı şansı açık olsun cnm benim füsun lenslerin çok yakışmış güle güle kullan umut montun hayırlı olsun güle güle giy cnm daha unuttuğum bişi varsa özür dilerim alıntı yapmadım yazdım bole boleeee:34::34::34: ben de bugün sabah b-fit için netten deneme için başvuru yapmıştım hemen aradılar yarın için deneme yapacağım yarın 10 da sonra da her gün gideceğim inş bakalım değişiklik olur hem bana haftada 3 gün yarım saat heves geldi yarın ola hayrolaaaaa diyorum :8::8::8::8::8:
Canım ya b-fiti ben de merak ediyorum daha önce avcılar şubesinden randevu aldım ama gitmedim gidersen en ince detayına kadar anlatıyorsun valal hiç anlamam :1: belki ben de gaza gelirim.Gerçi ben yılbaşından sonra ya da bahara doğru burda bir spor salonu var yüzme filanda varmış içinde ona gitmeyi çok istiyorum çünkü yüzmeyi çok severim.Ama bu koca popomla gitmek istemiyorum şimdi bir de soğuklarda havuz fikri itici geliyor nedense :S

Kızlarrr bana güzel bir köfte tarifi verin nolurrr,ben hiç köfte yapmadım hep hazır aldım bu güne kadar şimdi de ev köftesi istedi canım kıymayı çıkardım ama nasıl yapcam tam bilmiyorum yani oranlar konusunda tam bilgim yok malzemeleri biliyorumda az çok.Dedim bizim topiğin hamarat hatunları kesin biliyorlardır nefis tarifler.Hadi bekliyorum anacımmm köfte ve piyazz krizim tuttuuuuuuu :52:

efsunlu lenslerin yakışmış güle güle kullan hem de doğal durmuş hoşuma gitti köfte konusunda iyiyimdir eşim ve kızlar çok severler çünkü ama ölçülü yapmam ben hiç yemekleri soğan ve 1 diş sarımsak rendeliyorum 1 yumurta ekmek kimyon nane karabiber kekik tuz
kalan parça ekmekleri kurutup rondoda çekiyorum buzluğa atıyorum köfte yaparken kullanıyorum ben
dilekcim üzüldüm dualarım seninle Allah yardımcın olsun

canım hiç ölçtürmedim bilmiyorumdaa sanırım yüksek herşeyin vardır bi sebebi hadi inşallah yarın iyi sonuçlarla yepyeni bir başlangıcla başlarsın...

bencedee off cok dagıldık bu ara yeter artok motivasyon istiyorummm:24:

mutlucum cahilliğime verde netten satış yapan bir yermi burası yoksa avmlerdemi var ben hiç görmemiş gibiyim.:17:

ilbatum canım aynen bende evlenmeden pek bi severdim ütü yapmayı şimdi nefret ettim.hele o çarşafları ütülemek yokmu:50::50::50: ütüle yerleştir kolay gelsin vallaa
ben hiç sevmedim sevemedim ya ,şimdi iş başa düşünce daha çok nefret ettim, hergün çamaşır yıka -ütüle-yerleştir offf...... çarşafları hiç deme ya kollarım kopuyor resmen... sağol canım bitti şükürler olsun ama daha kuruyan nevresimler ve kıyafetler var ve hala bebişinkiler yıkanmadı en önemlisi onlar :)
Kızzlarrr lenslerim geldi profilime koydum resim çekip hemen,bakalım beğenecek misiniz :1:
bakayım canım görmedim ama eminim çok yakışmıştır:)

canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum allah kolaylık versin gönlüne göre versin ,rabbim kimseyi ayırmasın......

Kızlarrr bana güzel bir köfte tarifi verin nolurrr,ben hiç köfte yapmadım hep hazır aldım bu güne kadar şimdi de ev köftesi istedi canım kıymayı çıkardım ama nasıl yapcam tam bilmiyorum yani oranlar konusunda tam bilgim yok malzemeleri biliyorumda az çok.Dedim bizim topiğin hamarat hatunları kesin biliyorlardır nefis tarifler.Hadi bekliyorum anacımmm köfte ve piyazz krizim tuttuuuuuuu :52:

canım ya çok yakışmış çok güzel olmuş tü tü tüüüü maşallahhhhhh:nazar:

nasıl yani sen hiç yapmadın mı? ben çok severim çeşit çeşitte yaparım valla kız insan dener en azından allah seni ne yapsın ... ben yeni lezzetler yaratmaya bayılırım ....

hadi vereyim bir tarif sana :)))

ben köfteye
1 soğan
1 diş sarımsak (bazen koymuyorum eşim sarımsağı sevmiyor )
1 yumurta
1-2 dilim kadar ekmek(kalanları rondodan geçir bayatları dolaba at )
baharatları zevkine göre at acı mı seversin nasıl seversen( ben kimyon,karabiber,kırmızı biber koyuyorum kekiği eşim sevmiyor bende pek sevmiyorum gerçi)
tuz
eee tabi kıyma :)))
haa ben maydanozda koyarım seviyorum öyle......

hadi yap afiyet olsun :34:

Canım ya b-fiti ben de merak ediyorum daha önce avcılar şubesinden randevu aldım ama gitmedim gidersen en ince detayına kadar anlatıyorsun valal hiç anlamam :1: belki ben de gaza gelirim.Gerçi ben yılbaşından sonra ya da bahara doğru burda bir spor salonu var yüzme filanda varmış içinde ona gitmeyi çok istiyorum çünkü yüzmeyi çok severim.Ama bu koca popomla gitmek istemiyorum şimdi bir de soğuklarda havuz fikri itici geliyor nedense :S

tamma cnm ben de merak ediyordum bakalım yarın göreceğim anlatırım ilgilenenlere çok istiyordum yarın gideceğimmm valla eğer eğleneceksem hoşuma gidecekse asla kilomu dert etmem kendimi mutlu hissedeceğim herşeyi yaptım ne vücudumu düşünürüm ne de başka bişeyi tedirgin olmuyorsam yaparım da giyerim de hem de spor varsa ucunda git yüzmeye de git spor salonun da sakınn oram buram deme boşverrr:34::34::34:

Sabır ve metanet diliyorum. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer ve umarım sana destek olan yakınların vardır :(
Sağol canım. Sana da hayırlı olsun, umarım beğenir devam edersin. Ne güzzel kıpırdama başladı topiğimizde :)
.... Cnm bende bikini giyemem ama en azndan istediğim mayoyu giyer eşimle tatile gidebilirim
şimdi çekindiğim için hiç bir yere gitmiyorum çünkü
bu çatlaklar zayıflasakta geçmicek daha da artar gibi ztn
göbekteki sarkmayı hiç hatırlamak istemiyorum bile
sezeryanla doğumun en kötü yanı herhalde bu

Hepsi toparlanır, hepsi :)

Sabır ve metanet diliyorum. Umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer ve umarım sana destek olan yakınların vardır :(

Sağol canım. Sana da hayırlı olsun, umarım beğenir devam edersin. Ne güzzel kıpırdama başladı topiğimizde :)

Hepsi toparlanır, hepsi :)

Dualariniz icin sagolun Maalesef kimsem yok Her savasta ki gibi bu seferde yalnizim Aklimi oynatmamak icin sabrediyorum iste Esim hem var hem yok O sardi bunlari basima zaten Ne deyim Allah buyuktur

Merhaba dilek,
Allah yardımcın olsun..Demekki çocuklarını gördün..

Doktorunla bir görüşsen herşey daha iyi olacak gibi değilmi.?

Hiç birşey yememen senin aleyhine olmazmı.? Kendine iyi davranmak için zorla kendini lütfen,bizler senin yanındayız unutma...

sağol yenam bir ara biz de eşimle takmıştık bu türküye çok dinlerdik

Kulaklarımın pası silindi valla. Ben de severim ama epeydir dinlememiştim :))

NAsılsınız asuu ve umutt..Oğlum hastalanacak gibi ateşi 37,5 inşallah gece yükselmez..Burnu tıkalı çok kötü..Keyfi iyi ablasıyla koşturup duruyor fakat ben çok kaygılıyım..

Efsunlu,
çok yakışmış ve çok doğal duruyor ama daha net görmek isterim albümüne koysan resimlerini ne güzel olur.:)

Köfte yaptınmı.? köfte+piyaz dedin beni midemden vurdun..:1:

Back
X