Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler hanımlar...
Allah rahatlık versin...

ben daha önce duymamıştım insülin direncini.pek çok yerde bilinmiyor bile.ablam çanakkalede ve oradaki dr yaptırmamış kaç kere söylediğim halde.benim gittiğim özel hastanede dahiliyeci yaptırmış.hatta ben şeker sonuçlarına çok sevinmiştim yok şekerim diye.gururla gittim dahiliyecinin karşısına oda insülin direnciniz var deyince şok oldum.dünyam kararmıştı ama sonra diyetle geçeceğini öğrenince diyeti asıldım baya.bu karın bölgesindeki simiti olanları özellikle yaptırsınlar diyor.ben eşimede dedm ama yok gitmedi.kefiri bende çok duydum ama hemeroide iyi geldiğini duymamştım.kendim yapmasam hazrlardan içsem???zor gibi geliyo bana yapılışı.hadi maya bulsam bile bir arkadaş tarif etmişti burada bana zor gelmişti anlattıkları.....ben kabız olmam kolayla ama bayrama gitmeden 1 gün önce stresmi yaptım neyse(hazırlık,kayınvalde sendromu fln) kabız oldum .yoksa hamişlikte bile olmamıştım çok şükür.

zeynep ablacım büyük geçmiş olsun eşine allah şifa versin inşallah...
semiran bende b fite gidiyorum ama 85ytl bizim burada fiyatı her yerde aynı olması lazım aslında...şimdilik iyi gidiyor daha öncede gitmiştm zaten....
hasta olan arkadaşlarada geçmiş olsun kuzucuklarada, benim kuzum da daha öksürüyor iyileşmedi yavrum ki antibiyotikde kullanıyoruz...

Herkese hayırlı geceler

Ben kaçtım inşallah yarın sabah erken kalkmayı planlıyorum tabi yine uyuya kalmazsam
Kış geldiğinden beri sabahları uyanmak bilmiyorum bu seferde gün çabucak geçiyor ve ben birşey anlamıyorum.
İnşallah dediğimi yapabilirimde metabolizmamda biraz daha erken çalışmaya başlamak zorunda kalır şurda cumaya ne kaldı dimi ama

Görüşmek üzere kendinize iyi bakın

zeynep ablacim rabbim acil sifalar versin çok üzüldüm

günaydınlar herkese
gece 2 saat uyku uyudum emir hiç ama hiç uyumadı ve baş ağrısından berbat durumdaym
üstüne bide acıktım ve saat 12ye kadar bişey yiyemicem
3 saat sürcek şeker yüklemesi off off
şimdi kimse yokken geçmişe bi bakayım

cnm çok geçmiş olsun
demir ilacı çok mühim değil cnm kısa bi süre kullanırsın ama sonrasında pekmez ve demirden zengin gıdalr verirsin
allerjı testlerini olmadı tekrarlarsın belirti vermemiş olmaması imkansız
ne testi yaptırdınız onlar yaz bi ara bana ok merak ettim

çok geçmiş olsun zeynep abalcım yaa
ne diyecem bilemedim ama allahtan ümit kesilmez
eşimin amcası 3 haftadır yoğun bakımda
ilk gittiğinde hayati tehlikesi vardı sabaha çıkmaz bile dediler
hala yoğun bakımda ama durumu daha iyi en azından gözünü açıyo
şimdi boğazından delik açılacak bakalım
allah tüm hastalara şifa versin

umut bu tarifler ne güzel tarifler böyle bayıldım :) hemen not ettim ellerine saglık iyi oldu banada :) İlaç içinde evet haklısın. En kısa zamanda direncimi düşürüp sağlıklı kilolarıma düşeceğim ve bu nefret ettiğim ilaç bağımlılığından kurtulacağım

cok gecmiş olsun mutlu. benimde cocuklugumda okadar kivi yemiş olmama ragmen 20 yasında kiviye alerjim cıktı önce. sonra evde 3 tane kedi besledim yıllarca hiç bişey olmadı gecen seneki kedim varken onada alerjim cıktı! 5 saniye arayla 24 saat boyunca hapsuruyordum. kola cizgi atılarak yapılan alerji testinden yaptılar. 40 tane cizgi cizdiler ve üzerlerine belirli baslı seylerin damlalarını döktüler 10 dakika sonra kabaran seye alerjim oldugunu ögrendim. hala kivi ve kedi alerjim var. Daloki de de mutlaka bir belirti vardır ama farkedilecek boyutta degildir kesin. bu cok iyi bişey. en azından hayatımızda olmazsa olmaz süt, yogurt gibi temel ürünlerimize yokmus demekki. bunlarla gecmiş olsun insallah. fıstık oglusun en kısa zamanda iyilesir insallah. öpüyorum

anladımki ben ev işini pek sevmiyorum mutfak işleri daha çok hoşuma gidiyor

benimdeeee :) söylesinler 100 kişiye yemek yapabilirim ama temizlik ütü demesin kimse bana :) nefret ediyorummmmm

benim esimde cok iyidir mutfakta. o yüzden cok kavga ederiz sen yapcan ben yapcam kavgası :) kimse cırak olmayı kabul etmez ikimizde bas ascı olacagız illaki :) bende senin gibi cok dagıtarak yaparım ama toplarımda. esim sinir oluyor bu yuzden sen mutfaga girince mutfak arkandan aglıyor haberin yok diyor :) ama ben 1 saatte 3 yemek yapabilirken o 1 saatte ancak dogranılacakları dograyabiliyor

zaten nasıl alındıki kilolar değilmi yaptık yedik yedirdik sonuç belli

aynen şekerim aynen yaptık yedik yedirdik hatta benim için dili gecmis zaman degil hala yapıyorum yediriyorum ve yiyorum !!!

gercekten ne denir böyle zamanlarda Allah'ım yanınızda olsun. Sana güç kuvvet eşinede sağlık sıhhat versin. En kısa zamanda güzel haberlerle burda sana dua ediyor olacağız.

kesinlikle canım. bence herkesin 3 ayda bir ölçtürmesi gereken bir durum. sende ihmal etme git bence.

Güzeller güzeli arkadaşlarım :) bugün Allah'ım tüm hastalara şifa, mutluluga ihtiyacı olanlara mutluluk ve hepimize sağlık versin insallah. Yarına güzel bir kilo bildirimi ile gelirim umarım :) en azından gecen hafta 87 cıkan kilom bu hafta bir yarım kilo gitmiştir diye umud ediyorum :)

herkese günaydın canlarım
işlerim var ama uğramadan edemedim
yarın için hiç beklentim yok hatta kesin artıdayım 82 yi zorlarım
siz verin de ona sevineyim bari

gunaydın kızlar,

sağolun, Allah beterinden korusun diyorum. alerjilerle basa çıkılır süt alerjisi gibi zor bir sey olmasın yeter. o da bu saate çıkardı heralde.kivi çilek patlıcan çıkolata bir suru çok alerjen yiyeceği verdim ama bilemedim yani. hayvan beslenen evlerde de toz toprak çimenliğe de soktum. neyse artık.

sizdemi hastalandınız.?Geçmiş olsun tatlım..
Ne kötü yaa bütün kuzular rahatsız..
Bugün oğluma bakıyorum içim eridi resmen..Gözlerinin altı çokmüş gibi geldi bana.

cok saol yenacım sızede gecmıs olsun

saol aysecımm emırcıkte cbk atlatır ınsallh

saol cnmm <<<

gulma ve toksin kızlarınıza geçmiş olsun inşallah
3melegmvar makarna salatasını da düşündüm ama ne biiliyim yaparım birini işte

cok saol asumancımm

gecmıs olsun mutlu

gunaydın kızlarr

dun doktora gıttım dedım oncekı geldıgımı saymayalım aslında gelmeye yuzum yoktu ama bırakmak ıstemedım dedımm tmam dedı mılad bu gun olsunn

100 kları eksılttı benden kılomagelınce asagı yukarı ılk gıttıgım kıloda cıktımm
dunden berı ıyı gıdıyoru bakalım ılk bır ay sabret dedı sonra cok ıyı alısırsın dedı ve 2 hafta sonra yenıden gel dedı bakalımm ne olurr:44::44:

aynen dediğin gibi tanımadığım ortamlarda alışmadan konuşmam bile bu da beni soğuk ve kendini beğenmiş yapar ya nasıl yapayım allah aşkına haaa haaa hiii hiiii diye olacak şey mi? sonradan yakınlaştıkça aaa sen hiç öyle değilmişsin diyen çok oldu bana da....
ben bulaşığı yazın seviyorum kışın tv başında oturmak daha cazip tabi :) ama zaten ben her zaman makinede yıkıyorum yazın dediysem bu 10u geçmez tüm yaz :)
bencede psikolağa git sor çocukluğuna insin delirt kadını olmadı birde kendi çocukluğuna insin :))))
zengin koca bulmaktan geçiyor canım o iş :) bizim yan komşumuz özel bir hastanede dr hanımı avukat aynı hastanede ,hergün temizlikçi evlerinde eeee ayda o kadar para kazansam ben o kadını yatılı bırakırım bana ninni söylesin diye :)))))
ne diyeceğimi bilemiyorum allah şifa versin ,dualarım sizinle......
neyse canım ya inşallah etikettendir de geçer gider.... valla geçmezse senin kocişin çıra gibi yandığının resmidir ... hanaaaa ben bile korktum :))))
bir ara vardı bende kefir mayası yapıyordum ama yok oldu gitti
şimdi baktım faydalarına da eşiem dedim bana yarın buluyosun kefir mayasını lokman hekim var burda belki onda vardır

canım sen ankaradasın değil mi? annem ankara üniv. ziraat fakültesinin kantininden alıyordu okulları oraya çok yakın her öğlen gidip alıyorlardı içmek için. istersen hazır yapılmışı var istersen mayası oradan temin edebilirsin.... hala vardır sanırım bayağıdır gitmedi çünkü......

canım iyi olmuş gitmen dediği gibi milat o gün olsun artık yaza az kaldı bak daha çok gaza gelirsin :) sabret 1 ay sonra giden kiloları görünce zaten motive olacaksın.....

zeynep ablacım geçmiş olsun çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun Allahtan ümit kesilmez dualarımız sizinle

çok şükrü bitti kan alma işi
yarım saatte bir alındı 7 kere
başım fena dönüyo ne su ne yemek yemedim
şimdi yicem evden nohut getirmiştim
birazdan grş
umarım tahlil sonuçlarım iyi çıkar :18:

Yağmurumgözüm,nasılsın azaldımı mide ağrın..?
İnşallah düzelirsin bir an önce...

Banucum,sende pek görünmüyorsun artık.
Yolundamı herşey.?
Çarpıntılarım tekrar başladı holter takıldı bugün akşam üstü çıkıcak bakalım ne çıkıcak pıhtılaşmalarımda yükselmiş bu aralar hastalıklıa uğraşıyorum ne oldu bana 1 sene içinde anlamadım yenacım artık çokta takmıyorum bebek işini anlatmıştım sana bilemiyorum ya birikintiler çıkıyor dr anti depresanada başaldı umarım iyi gelir.
Sen nasılsın barış nasıl oldu?.
Geçmiş olsun yağmurgözlü.
Allah yardım etsin canım.
Çok geçmiş olsun mutlu.
Allah yardımcınız olsun zeynep abla inşallah güzel haberler verirsin bizlere dualarım sizinle.
Hay Allah ayşecim sninde işin zor napıcan emircimde alışıcak okula oranın mikrobuna.İnşallah güzel çıkar şeker yüklemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…