Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Benden ötürü.:).ata Demirer söylüyordu değilmi.?eyvah eyvah ta..

iyi geceler cecocummm ahh o pepeyi ben bile seyrediyorum
bu arada az önce alıntı yapmışsın benden ama bişe yapmamıssın canım
gözlerim aradı durduuu

benide araniza alır misiniz coook mutsuzum şuan hüngür hüngür ağlıyorum.. Asla o azimli arkadaşlarınız gibi zayıflayamicam biliyorum tam tamına 103 kiloyum Allahım yardım et bana çok mutsuzum bana yardım edecek birileri var mi aranızda ? o kadar aciz zavallı biriyim ki anlatamam... Azim denen birşey yok.. Halime üzüldükce daha çok yiyorum

netten seyrettir sende bazen ben öle yapiyorum sanada ii geceler cecom öptüm bybyyyyyy
Benden ötürü.:).ata Demirer söylüyordu değilmi.?eyvah eyvah ta..

evet caim bayiliyorum zaten ben o adama

Hayatta en büyük eğlence başkalarının "yapamazsın" dediğini yapmaktır.
Walter Bagehot

Mutluluğu açgözlülükle arama ama mutluluktan da korkma.
Lao Tzu
çok güzell bir söz.
Sende benim gibisin bende çok üzülürüm böyle durumlarda ama takmamak lazım ayşecim.
dün yediklerim bana yol ,su ,elektrik olarak geri döndü ya o kadarda spor yaptım (((
ve hala regl olmadım ya ne zaman gelecek bu.
Regl olamadığındandır ilbatum yoksa hemen dönmez.
Bazı insanlar çok tuhaf oluyolar kendin konuşma am çocuklardan ne istersin.
Bravo valla canım en iyisini yapıyosun kalabalık ve yenen ortamlar bana görede değil.
Hayır olsun canım bende geçen akşam kabus gördüm hemde uyandım devam etti defalarca.
Seninde rüyan hayır olsun canım.
Geçmiş olsun limonlu ballı zencefil çayı iç iyi gelir.

ayşe cerrahpaşa da çocuk nöroloji var mı .....kanuniden hala randevu alamadım....

uğraşıyorum netten 2 cgündür bir türlü alamadım devam edicem ..adını öğrenirsen yaz canım bekliyorum
Saferan o doktor ordan ayrılmış kardeşim dediki tam saat 00.01 de girsin alsın o zaman oluyomuş.
Dayan bence bayadır yapıyosun bari boşa gitmesin.
Canım ya bunaldın tabi sana yardım edicek kardeşin annen falan yokmu yakında azcık onlar ilgilense sen biraz gezsen.
Güzel diyosunda artık o azim gitti benden bir gelse ahhh...
Efsunlu bana kızma ama sen neden böyle bir diet yaptın canım zatyen belirli rahatsızlıkların var herşeyden ye az az bence meyva zaten resmen hele açken mideyi haşlar valla...
bana bir arkadaş tavsiye etti akşam küçük bir kase kuru meyvalardan ve badem fındık ama abartmadan 2 3 parça hepsinden çok tok tutuyor sende den e istersen beyzuş abla özellikle badem.
Aman bizimde vardı bizde yat geber derdik gece yarısı yemeden yatmazdık halimizdende belli malum...
Hepimizde bir depresif hal var bu aralar sein işinde zor canım eşin ve aşlesi arasında zor Allah kolaylık versin.
Banuşşşşş oku oku bitiremedinmi yaaa.:)))
Bitmiyor yaaabir günde amma konuşulmuş::)))

Ne şans valla..

Ben de gittim İstanbul'luya yapıştım..Git,Antepli al,Adanalı al,Mardinli olur Adıyamanlı olur,Malatyalı olsa şahane olur.(Tanıdığım tüm Malatyalılar şahane insanlardı)

Bak bak bak.....Gırtlak zevki uğruna 25 yıllık kocayı harcayıverdim.Allahtan harcandığını bilmiyor.....

Bahsettiğin kıtır kıtırı bilmiyorum canım....Benim için eksiklik dediğin bu dur işte...

Ay ay Hatay'ı ,Urfa'yı unuttum....

aaaaa senin cadi pepeye bakiyormu :26: benimkinin hic ilgi alani deil nerde karistiralacak yer var orda
tv icin üzüldüm ama yenisini alirsiniz artik bizim tvyide benim kiz camina vurup kirmisti simdi aklima geldi

hiççç seyretmiyomuşun heeeee eferim bu arada seyrettiğimiz diziler aynıymış iffeti pek seyretmem ir de yer gök aşk var yaaa nasıl havvamı seyretmezsin al yazmalıyla dönüşümlü isliyorummmm

Neden ama neden Muhteşem Yüzyıl'ı izlemiyorsun..Cezalısın.Bu cuma +2 yazmazsam senin kiloyu..Bak gör....

Şaka bir yana Semirancığım,iyi geceler canım,öpüyorum...

cnm gecmis olsun naza hemen hastalaniyorlar cocuklar benimkide salya sümük geziyor

Hoşgeldin...
Zavallı olarak görme lütfen kendini...
Doktora gitmediysen önce dokotra gitmeni tavsiye ederim...İzmir'de oturyorsun değilmi.?
Devlet hastanelerine gidebilir,tahlillerini yaptırıp doktorun önerileri, burdaki destekle sağlıkla hedefine varırsın inşallah...

Netten izlet cecoooooo.
Geçmiş olsun derincim çocuklarda çiçek gibiler hemen haata oluyolar.
Sana bişey sorucam panik atak için gittinmi dr ilaç verdimi iştahını açtımı ben şimdi içyorum bir tane ama işe yaramadı pek yarın dr gidicem randevu aldım ama tedirginim.

Seni çılgın..:) Hakkaten İstanbul çocuğumu eşin.? Benimki Manisa

Dediğine katılıyorum.. Malatya'lı benimde çok tanıdığım oldu gerçekten adam gibi adamlar..
Birde Sivas'lılarıda severim.:)

toksin tşk canım sorma nasılda üşütüyorlar hemen yaaa benimkide nasıl burnu akıyor anne buynum aktı diye dolaşıyor etrafımda

içim kıyılıyor karnım acıktı,bugün hiç kaçamk yapmadım o yüzden çok huzurluyum hergün böyle yapabilsem ne güzel olur

gel gel aslihan ama bukadar umutsuz gelme.. bak senden 15kg fazlayım ama yinede moralim yerinde. bu duruma biz getirdik ve yine biz çözecegiz.. yapma.. lütfen ağlama..
bende geçen hafta senin gibiydim ama kalktım ayağa hemen diyetsyene gttim tahlillerimi yaptırdım.. şimdi de listeme uyuyorum.. inan yapmamız gereken sadece bu ve sabır göstermek...
peki kendinden bahsedermisin yaşın,boyun kaç?

İyi geceler Derinciğim;

Naz'a çok geçmiş olsun.İnşallah yarın iyileşmiş kalkar uykusundan...

Yemek için ısrar etme kızına canım....Israr ettikçe yemiyorlar;gerçi sen de biliyorsun...

Benim eşim tek çocuk.Şimdi anlatıyor annesi daha çok ısrar etsin ve daha çok peşinde dolaşsın diye açken bile yemez nazlanırmış çocukken...Aynı şeyi ablamın torunu yapıyordu;aç bile olsa annesini delirtene kadar yemiyordu.Şimdi annesi yemekten çok derslerine yoğunlaşınca ;kendi gidip dolaptan bir şeyler çıkarmaya çalışıyor yemek için ve bu aralar maaşallah harp harp yiyormuş..
Çok zor biliyorum ama biraz sabret ve yemediği zaman üzüldüğünü belli etme ve ısrarcı olma.Bir süre yemez sonra yer.Merak etme en güçlü duygumuz hayatta kalabilmek adına beslenme duygumuz.Mutlaka yemek isteyecektir.Allah yardımcın olsun...

aaaaaa olmaz ama öyle ben bile kilo vermeye karar vermissem sende gayet tabi verebilirsin ayrica kendini önce kendin sevmelisin agzina biber süreriz bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…