Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Beyzuşşş,birde Mardin'li kimi gördüysem sarışın mavi gözlüler çok ilginç..
Karşı komşumda MArdin li sapsarı maviş maviş hepsi..:)

Sordum göçmenlik varmı sizde yok dedi..Arap asıllıyız biz dedi..
Memelkette bulunan akrabalarının fotolarını gösterdi onlarda öyle hepsi bembeyazlar...

evet izmirde oturuyorum.. Esim doktora gerek olmadan zayıflayabilicegimi sölüyor.azmetmemi istiyor ama ben yapamıyorum... Mesela sen 10kilo vermişsin ne kadar güzelll :)nasıl verdin diyet mi yaptın ne kadar spor yaptın..kac ayda verdinn? Sabredip zayıflayabilmen ne kadar guzel (

hosgeldin cnm dogru yerdesin burda motivasyon fulll

yeni gelen tüm arkadaslar hosgeldinizzzz

İyi geceler Banucuğum;

Çok iyi olur gerçekten ama kendime güvenemiyorum;alıp başımı giderim de çok yerim diye.Özellikle bademe dayanamam...Az az yemeyi denemeliyim,başarırsam rutine koyarım...

eşinin dediği gibi azim şart..Fakat bazen sağlık sorunları olunca kilo vermemiz güçleşiyor...
Yahut doğru bildiğimiz yanlışlar oluyor...

zaten hastanelerde ücret alınmıyor biliyorsun önce endokrin yada dahiliye ye gidiyorsun tahlilden sonra diyetisyene yönlendiriyorlar..

Nerede oturuyorsun.?

aaaaaa olmaz ama öyle ben bile kilo vermeye karar vermissem sende gayet tabi verebilirsin ayrica kendini önce kendin sevmelisin agzina biber süreriz bak

Keşkeeeee yarından .tibaren baslamak istiyorum bende diyete yürüyüşe... BU yaz şişko aslı olmak istemiyorum... Bana önerilerde bulunurmusunuz dostlar ;(((

Asuman neden yok,
umuttt çok az geliyor,tatile gidince unuttu bizi zaar.:)

Son düzenleme:
Seni çılgın..:) Hakkaten İstanbul çocuğumu eşin.? Benimki Manisa

Dediğine katılıyorum.. Malatya'lı benimde çok tanıdığım oldu gerçekten adam gibi adamlar..
Birde Sivas'lılarıda severim.:)

Evet canım İstanbul'lu;doğma büyüme.Aslı Rumeli tabii....Şu sarışın uzun boylu olanlardan.....

Evet evet Sıvaslılar da öyle.Aslında tüm şehirlerimizin insanları çok iyi de bizim tanıma imkanı bulduklarımız bunlar.....

Keşkeeeee yarından .tibaren baslamak istiyorum bende diyete yürüyüşe... BU yaz şişko aslı olmak istemiyorum... Bana önerilerde bulunurmusunuz dostlar ;(((

aslicim sana yapacagim en büyük tavsiye topige sik sik takil ben burdan uzak olunca bosluyorum vede kilo veren arkadaslarimizla diyalogunu kesme bana süper enerji veriyolar

İlginç gerçekten ama ;Suriye kökenli arap iseler Suriye'lilerin bir çoğu çok beyaz,sarışın ve renkli gözlü.....

Son düzenleme:

Bornovada oturuyorum. Ücret alınmıyor mu gercekten? Bunu bilmiyordum. Evet azim şart o da bende yok bi kaç günlük diyetler ise yaramadıkca pes ediyorum millet aylar içinde veriyo ben hemen vermek istediğim için kaybediyorum hep

cnm bence kararlisin kilo vermek icin ondan yemek kirizlerin olmuyor insan istedimi oluyor ama istemedigi zaman cok zor oluyor

Devlet hastaneleri almıyor..ALsancak devlet hastanesine gidebilirsin..
Yada Trafik hastanesi var.. Alsancak-Bornova dolmuşları geçiyor önünden orayı ararsın eğer diyetisyen varsa gitmeni kesinlikle tavsiye ederim..

Asuman bu ara aşure yapmak niyetindeydi;Allah korusun kazana düşmüş olmasın....

Şaka bir yana ;inşallah iyidir.Belki misafirleri vardır...

Allah korusun beyzus abla topigimizin hatunlarina bisey olmasin en son nazara geldim demisti rahatsiz degildir insallah :18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…