Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün arkadaşlar vardıya sabah uyumadım çok uykum geldi şimdi
herkese iyi geceler![]()
bugün arkadaşlar vardıya sabah uyumadım çok uykum geldi şimdi
herkese iyi geceler![]()
Canım sağol yenayla şeytanın bacanı kırdık inşallah sende kırıcan haftaya hep beraber listede olalım inşallah.dereceye girenleri tebrik ediyorum, özellikle banu ve yenayı uzun süre sonra listede görmek çok güzel darısı bana...
mmery doğum günün kutlu olsun canım inşallah dileğin gerçekleşir ve anne olursun yeni yaşında....
gözlerimden uyku akıyor ama burayada girmeden duramıyorum ..iyi geceler herkeze....
Geçmiş olsun yenacım eve geldimi herkesi bir yokluyor bu salgın.Evet çok şükür o şiddetli ağrı yok oldu ama ayakta uzun süre kaldığımda yine ağrıyor yada eğildiğimde. örneğin süpürge tuttuğumda,balkon yıkadığımda..
Ama bugün midem çok bulandı benimde..Kızıma diyorumki bana bulaştı heralde..
Afiyet olsun asucum.ben de severim okanı teee liseden beri izliyorum
gece geç saatte olurdu hemde hafta içi kahve ve çikolata eşliğinde annemden gizli izlerdim
şimdi de okan ve beşer beşer var atv de ikisini karışık izliyoruz kahvemi de içtim valla bu saatte
İyi geceler canım.bugün arkadaşlar vardıya sabah uyumadım çok uykum geldi şimdi
herkese iyi geceler![]()
iyi geceler kızlar bende uyuyım zorla yarın dersim var
birde sabah dersten önce yetişebilirsem arabanın kış lastiklerini taktırayık daha taktıramadım bu sene eşim yapardı hep bana kaldı tabi
iyi geceler kızlar bende uyuyım zorla yarın dersim var
birde sabah dersten önce yetişebilirsem arabanın kış lastiklerini taktırayık daha taktıramadım bu sene eşim yapardı hep bana kaldı tabi
Ben korkunç acıktım valla çıldırmak üzereyim uyusam uyuyamam yesem yemek istemiyorum offf napsam acaba midem delincek yaaaa.
İyi geceler tebessüm kolay gelsin.iyi geceler kızlar bende uyuyım zorla yarın dersim var
iyi geceler canımbugün arkadaşlar vardıya sabah uyumadım çok uykum geldi şimdi
herkese iyi geceler![]()
Kizlar aklimdayken size tarif sorayimTam türkcesini bilemiyorum ama hani kaliplarla keserek yaptigimiz kurabiye tarifi ariyorum. Bisküvi tarzinda olanlardan hani
http://www.wir-backen.de/files/backen/image/einfache-plaetzchen-3.jpg
ay anlatamadim bunlardan iste. Kizimla yapmayi istiyoruz ama bende hic tarifi yok. Internetten baktim hepsinde farkli farkli seyler yaziyor. Tarifi olan varsa benimle paylasabilirmi lütfen ???![]()
mery, kaç yaşındasın.?
--
Haklısın ben hemen yatıyım ışıklarıda kapadımmı uyumaya çalışıyım yoksa kötü olucak meyva kesmez biliyorum kendimi.İyi geceleri, kolay gelsin yarına...
Banucuğum bence uyuyalım saat 2 nerdeyse..
27 oldum...
cem özer in şovunu hatırlamamdan merak ettin dimi..
bende şaşırdım kendime.. hatta şimdi netten onun parçalarını buldum eski günleri yad ettim
ama ben hep böyle tvkolikmişim![]()
Bu bana şimdi yapılırmı kızlarrrr:))125 gr margarin
2 yumurta
1 vanilya şekeri
1 kabartma tozu
80 gr şeker
alabildiğince un ------------------- Bütün malzemeleri bir güzel karıştırıyorsun ve fazla sert olmayan bir hamur haline geliyor
Merdaneyle hamuru açıyorsun ve kalıplarla istediğin şekilleri çıkartıyorsun. Üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine pasta süsü döküp 180 C de yaklaşık 15 dakika pişiriyorsun. Üzeri çok fazla kızarmıyacak
bu ceconun tarifi üzerinide süslemelerle süslemişti
bende süsleme yeni aldım ama daha denemedim
Burda 1İyi geceleri, kolay gelsin yarına...
Banucuğum bence uyuyalım saat 2 nerdeyse..
Bulabilirsem cok sevinicem cnm bide bunun türkcesi nedir bi türlü bulamadim???iyi geceler canım
ben uzun zmandır yapmadığımdan unutmuşum ama ceconu bir tarifi vardı bakıyım
Haklısın ben hemen yatıyım ışıklarıda kapadımmı uyumaya çalışıyım yoksa kötü olucak meyva kesmez biliyorum kendimi.
Herkese iyi geceler umarım kazasız geçer bu gece.
canım sne samsunlu musun yoksa? sana da iyi yolculuklar......
evet canım samsunluyum ben :) tşk ederimmm cevap gec oldu biraz ama
iyi aksamlar kızlar..ben geldim ama mutsuzum...
neden böyle olduki ne güzel 2 haftadır 2kilo 2kilo veriyordum..
bu hafta 1 kg versem mutlu olacaktım..
bu hafta-500g.vermişimyani 113.500
ama kendime ceza verdim çizelgemi bile degişmeyecegim..![]()
üzülme yine vermissin ben aldım bile 400 gr ama cok pis kızdım kendime haftaya 2 kg vercem insallahhhhhhh![]()
Burda 1bencede acikinca en iyi cözüm uyumak kesinlikle katiliyorum yoksa ipin ucu kaciyo. Benim baliklar yarisa girdiler heralde habire yüzüyolar
Bulabilirsem cok sevinicem cnm bide bunun türkcesi nedir bi türlü bulamadim???
Iyi geceler cnm takma kafaya ve uyumaya calis görüsürüzzz[/QUOTE
İyi geceler canım görüşürüz inşallah.