Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

125 gr margarin
2 yumurta
1 vanilya şekeri
1 kabartma tozu
80 gr şeker
alabildiğince un ------------------- Bütün malzemeleri bir güzel karıştırıyorsun ve fazla sert olmayan bir hamur haline geliyor

Merdaneyle hamuru açıyorsun ve kalıplarla istediğin şekilleri çıkartıyorsun. Üzerine yumurta sarısı sürüp üzerine pasta süsü döküp 180 C de yaklaşık 15 dakika pişiriyorsun. Üzeri çok fazla kızarmıyacak

bu ceconun tarifi üzerinide süslemelerle süslemişti
bende süsleme yeni aldım ama daha denemedim

Cooooooook tesekkür ederim canim:16::16::16: hemen yaziyorum bende hic yapmadim kizim yapalim anne nolur dedi tamam dedim bakalim deneyelim becerebilicezmis :26::26::26:

tebessüm,

ben üye olduğumda ilk mesajlarımı görmeyi istiyorum kolay yolu varmı onun biliyormusun.?

yok valla bilmiyorum ben bir ara bir yıldan fazla olmuş bir mesajımı bulayım dedim deli oldum bulana kadar konudan sayfa sayfa baktım

içerdiği kelimelerden özel olan varsa arama yaptırsan olurmuki

yok valla bilmiyorum ben bir ara bir yıldan fazla olmuş bir mesajımı bulayım dedim deli oldum bulana kadar konudan sayfa sayfa baktım

içerdiği kelimelerden özel olan varsa arama yaptırsan olurmuki

Hatırlamıyorum..Sadece merak ediyorum ilk mesajlarımı.:) bir ara bayağı gerilere gittim başım ağrıdı sonra...
Zaten 90 ve üzeri topiği aktif olduktan 2 ay sonra topiğe gelmişim..
Bir ara yine bakayım taktım ben..:)))

Son düzenleme:
Burda 1 :34: bencede acikinca en iyi cözüm uyumak kesinlikle katiliyorum yoksa ipin ucu kaciyo. Benim baliklar yarisa girdiler heralde habire yüzüyolar :9::9::9:

Bulabilirsem cok sevinicem cnm bide bunun türkcesi nedir bi türlü bulamadim???

Iyi geceler cnm takma kafaya ve uyumaya calis görüsürüzzz:5::5::5:
kurabiye
Kızlar yasafata ne oldu.?
Bilen varmı.?

valla hakkten nerde acaba

İyi geceler hanımlar...

az kalorili, bol hareketli, süper eğlenceli,çok mutlu,neşe içinde haftasonu geçirelim hepimiz...

Haklısın ben hemen yatıyım ışıklarıda kapadımmı uyumaya çalışıyım yoksa kötü olucak meyva kesmez biliyorum kendimi.
Herkese iyi geceler umarım kazasız geçer bu gece.
iyi geceler banumm .. rüyanda çok güzel şeyler görürsün inşallah..
Bu bana şimdi yapılırmı kızlarrrr:))
:1::1::1::1:ayhh alemsin banu:1::1::1:
üzülme yine vermissin ben aldım bile 400 gr ama cok pis kızdım kendime haftaya 2 kg vercem insallahhhhhhh :14:
haklısın sanırım canım.. ne bilim bir şok oldum geldim yazdım öyle..
ahh neden aldın acaba reglin mi yakın?
Bilen varmı.?

yena sen kaç yasındasın? merak ettim de:17:
kimsenin yasını bilmiyorum aslında burda..
birde avatarında sarışın bir kadın resmi olan çikolata seven bir arkadas vardı funda sanırım..
nicki çok uzun yanlış yazarım en iyisi denemeyeyem dedm:1::1:
o da yok bayadır... en son liste de mi ne sorun olmustu ona mı kırıldı acaba:44:
bende de ne hafıza var yaff:44:

Hatırlamıyorum..Sadece merak ediyorum ilk mesajlarımı.:) bir ara bayağı gerilere gittim başım ağrıdı sonra...
Zaten 90 ve üzeri topiği aktif olduktan 2 ay sonra topiğe gelmişim..
Bir ara yine bakayım taktım ben..:)))
Ay sen diyince bende bakiyim dedim 2007 de üye olmusum vayyy beeeeee :9::9::9:
İyi geceler hanımlar...

az kalorili, bol hareketli, süper eğlenceli,çok mutlu,neşe içinde haftasonu geçirelim hepimiz...

Amin cnm insallah Allah rahatlik versin iyi gecelerrr:5::5::5::54::54::54:

Banada müsade kizlarrrrrrrrr:5::5::5:
Hepinize Hayirli saglikli sihhatli geceler diliyorum :16:
Insallah yarin görüsürüz haftasonu diye kacamak yapmayin yoksa beyzus abla sislerle geri döner :9::9::9:
Iyi gecelerrrrrrrrrrr :5::5::5::54::54::54:

yena sen kaç yasındasın? merak ettim de:17:
kimsenin yasını bilmiyorum aslında burda..
birde avatarında sarışın bir kadın resmi olan çikolata seven bir arkadas vardı funda sanırım..
nicki çok uzun yanlış yazarım en iyisi denemeyeyem dedm:1::1:
o da yok bayadır... en son liste de mi ne sorun olmustu ona mı kırıldı acaba:44:
bende de ne hafıza var yaff:44:

Listede sorun yoktu ...2 hafta paylaşımdan sonra yapılan bildirim listeye ekleniyor bu kuralı kendiside bilmesine rağmen alınganlık yaptı diye tahmin ediyorum...

Canım ben 40 yaşındayım.

Son düzenleme:
Banada müsade kizlarrrrrrrrr:5::5::5:
Hepinize Hayirli saglikli sihhatli geceler diliyorum :16:
Insallah yarin görüsürüz haftasonu diye kacamak yapmayin yoksa beyzus abla sislerle geri döner :9::9::9:
Iyi gecelerrrrrrrrrrr :5::5::5::54::54::54:

ben kaçtım artık
en sevdiğim şarkı size iyi geceler hediyesi

yıkılmadım ayaktayım hala kalbim aşk için aşk var hala ban yapılan tüm haksızlıklara karşı hala ayktayım diyor sözlerinde kısaca

iyi geceler
Edith Piaf - Non Je Ne Regrette Rien (Live) - YouTube

İyi geceler hanımlar...

ehh madem hepiniz gidiyorsunuz bende yatayım en iyisi..
sizle -re de iyi geceler kızlar...

23-03-2009,

Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin ne yapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.D

Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..D

Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..

------------------------

+ 90 a yazdığım ilk mesajım..
Yazık bana ne çömezmişim..:1::1:
Gözlerim kan çanağına döndü resmen..delüyüm ben delü..

Son düzenleme:
ne demek canım sen bizim önümüzdesin 30 kg vermişsin daha ne olsun:16::16:bizim yeni doğum kilolarımızda vardı biliyorsun.ama 78 i görmek çok güzel.4 yıl önce bir kere görür gibi olmuştum sonra hemen kaybolmuştu 78.ama 77 yi görmeyeli seneler oldu seneler.onun için benim için 77 olmak çok daha özel.tahlilleirmi de o zamn yenileyeceğim.asuuu nerelerde indirim var???kızılaya gitmeyi çok istiyorum haftaya gitsek çok kalabalık olur yılbaşı olduğu için.havalarda soğumuş kar geliyormuş:53::53::53:

ne desem bilemedim.yılbaşında kadar yarıştayız zaten ama ben sonlarda olacak igbiyim artık grgr gidiyor çünkü.hedefe yaklaştığım içn zorlanırım gibi geliyor.haftaya cuma bildirim yapıp byılbaşı günü serbest olacaktık:27::27::27:bu şekilde yarışa artıyla başlamış olmazmıyız???bugünden başlasak daha iyi olmazmı?ama ben ocağın 20 sinden sonra memlekete gideceğim tam 27 sinin olduğu hafta:26::26::26: düşüneyim biraz müsade ederseniz.:31::31::31:

Bilen varmı.?

ece78 cnm ben haftaya kadar borclarimi tutacam sen dusun başka arkadaşlar ne derler fikirlere acigiz ben ancak haftaya cuma baslayabilirim

yenacim yasafat yurtdışına gitti ilgilteremiydi amerikamiydi unuttum

Arkadaşlar;

Şimdi çıkıp memlekete gidiyoruz;yarın sabah çıkacaktık,fakat sabah kar geliyormuş galiba.Yollar buzlanır falan şimdiden çıkalım dedik...

Listede ve haftanın şampiyonlarında hata varsa kusura bakmayın aceleye geldi.Eğer varsa bir hata yazın lütfen düzeltirim.

Şimdilik hoşçakalın.Gece görüşürüz inşallah...

ellerine saglık beyzusum :)

iyi akşamlar kızlar
günüm çok güzel ve eğlenceli geçti yedik içtik güldük sonra yürüyerek çarşıya indik ama yağmura yakalandık dolmuşla geri döndük
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
yenacım beyzuş ablacım ellerinize sağlık
artık 42 bedene girebiliyorum oleeeeey:21:
ama daha verilecek kilolar var malesef artık onlardan kurtulamam lazım
özlem ve ece ne güzel 78 oldunuz ben de gelecem arkanızdan

42 beden benim en sevdiğim beden :) zaten 40 bedenin altına inmek istemiyorum en güzel kadın hafif balık etli kadındır degil mi :)

günaydıııııııııııııııııııııın :)) herkese çok güzel bir hafta sonu diliyorum

günaydın canikom :) sanada cooooooooook güzel bir hafta sonu olur insallah :)

bu arada sizi gidi gece kusları sizi gec saatlere kadar müthiş bir muhabbet olmus tebrik ederim :) benim o saatlerde coktan pirelerim ucusuyordu :9::9: sabahın köründe de bir tek ben geldim tabii :1::1:

sabah cok guzel bir sandvıc yedim domatesli beyaz peynirli ve ince ve küçücük tatlı yeşil biberlerimle :) sizede az kalorili bol lezzetli güzel bir kahvaltı diliyorum. cumartesi pazar benim sapıtma günlerim şimdiden kutlu olsun :) öpüyorum hepinizi hanımlar mutlu saglıklı hayırlı hafta sonları :8::8:

erikti ama çok güzeldi agzımız sulandı
nasılım meryemcim tahmin ettim ama :) çok severim ya
Ozlemcim ben 33 kilo verdimm 6kilosunu neden dustunki:26::26:
Aslinda ben biliyordum takilip kalacagimi( çunki 7lerde baya kalmisim) ama iste bazan sinir oluyorum

Canim uzulme bozma moralini dahada hirslanmalisin bence hem bi 10 kilo kdar verdimmi belli oluyor sen devam et boyle moralini bozupta birakma kendini sakinn
canım çok özür dilerim 27 nereden aklıma geldi bilmiyorum ki :) 72yi ters çevirdim sanırım :))))
bende 75te kalacağım gibi geliyor nedense hamile kaldığım kilo :(
iyi geceler kızlar..
ne zamandır akşam 7-8 den sonra yemiyordum..ama bugün bonus günü ilan ettim kendime
sabah(sabah dediğimde saat 3 tü)
5i bir arada çay bi kupa
2 dilim kepek ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 çatal saralle
1 çatal pekmez tahin karışımı
8-10 tane galeta kepekli..ama normal gibi geldi tadı
akşam 10 da

2 dilim ekmek
tavuk ciğeri
soğan domates
1 kaşık makarna
şekersiz çay
kefir içtim birde kendi yaptığım kefirden..
suyumuda az içtim bugün

kafam başka yerde..konu açtım ordada yazıyo..gebelik testi yaptım 2 kere pozitif çıktı ama sonradan çıktı silik olan ikinci çizgi..adetlerimde düzensiz zaten..2 aydırda hastalanmadım..p.tesi yada salı dr.a gideceğim kan tahliline..şuan için 2.yi düşünmüyoruz ama olursada aldırmam tabi..kafam çok karışık hem maddi hem manevi kaldıramam...

oğlumada 95-97 falandı galiba o kiloda hamile kalmıştım..
canım ya rabbim ol dediyse oluyor işte ,hayırlısı olsun ne diyelim...
valla o zaman be yazmıştım hedefi avatar altın sende hedefler yakın yarışalımmı demiştin
o yazı hala duruyor

rabbim hakkında hayırlısını versin
doğrudur canım benim demek ben yanlış hatırlıyorum :))) anam bu kadar gaza gerek yokmuş o zaman daha çok var :)
çok şükür girdim 42 ye darısı hepimize

sen de girersin özlem kilon benden az

yani yeyip de pişman olmayız hem

kilomuz fazla olduğundan 10 kilodan sonra ancak farkediliyor bende de öyle oldu
süper valla 40 gibi duruyorsun ne mutlu

dişin konusundayazacaktım unuttum dolgu daha sağlıklı geliyor bana kaplama düşebiliyor ve diğer dişede zararı var ama dolguda düşebilir ama düşerse yenisi zor değil kararı sen ver

olsun verde az olsun gitmiş olsun
sağol canım ya ne güzel moral veriyorsun 40 olsam daha ne isterim

benim kilolar yerleşmiş kilolar yine iyi gitti şükürler olsun lcw de büyük indirim var ama bütün mağazalarda var iyice didiklemek lazım fazla bakamadım ben de bugün yağmura yakalandık lcw bir de metronun altına bakıp döndük canım yarın kar var diyolar ama bakalım ankaraya azcık kar yağar soğuğu 1 hafta sürer

ne olduğunu merak ettiydim ama anladım sanırım
bilmem girer miyim acaba hiç denemedim bugün deneyeyim olmadı....
tabi ya yemek keyifli ama sonrası pişmanlık yeter yediğimiz aşureler.
Spor yapan herkesi tebrik ediyorum kizlar aferim bize :46::46::46::46::46:

Alamadim bu hafta alamadim moralim cok bozuk beni teslli edin yoksa niyetimi bozcam :9::9::9:

amin canimcim aminnnnnnnnnnn:26: 2 kilo vermeye calisicam önümüzdeki hafta bakalim pilav ve makarnayi kesicem sanirim onlardan veremiyorum :17::17::17:
aman aman ne niyetini bozması daha yolun başında... beni takip et bakalım bu hafta verebilirsem bu yöntemle sende dene .... 1 hafta yemedik diye ölmeyiz yani :)
İnşallah canım ya banada gaz geldi.

Sen sporla güzel denngeliyorsun canım.

Adet olucan bence yoksa dietin güzel gidiyordu.

Hiç bir şey olmadı canım çokta memnunum.

Geçmiş olsun canım bencede beyzuş ablanın dediği gibi iyi bir yerde tekrar yaptır.

Ellerine sağlık beyzuş ablacım.

Ellerine sağlık yenacım vay beeee sporda bende varım.

Aylar sonra listedeyim ve tacım var inanamıyorum yaaa.

Güle güle git gel beyzuş abla iyi eğlenceler.

Boşver ya seni sinir etmek için demiştir.

Hayırlısı olsun canım.
hadi bakalım bu gazla sen haftaya birinci olursun valla
mmerycim bugün bildirimimi yaptiktan sonra pazara gittim canim.:10: Ve o balikciyi buldum . Cesit cesit baliklari vardi: palamut hamsi mezgit hersey vardi yani. Nerden geldiklerinide sordum italyadan geliyolarmis. Ama Türkiyemin baliklarina benzemiyolar ya. Cakmasi resmen . Tadi var ama benim pek hosuma gitmedi :50::50::50: Sanirim bidaha eve sokmiycam. Esimde Cocuklarda sevmediler. Aslinda benim canim cok cekmisti ama töbe bidaha almam :50::50::50: Kac saat mutfakla ugrastim kokusu gitsin diye:47::47::47:
ilknur ben geçen sefer yazdım ya önce tavayı yıka sonra içine sirkeli su koy kaynat onu dök içine yumuşatıcı koy ve kaynat inan koku falan kalmıyor...
kızlarrr bugün benim dogumgünümmmm:17::17:
ve kendime bir armağan vermek istedim..
Happy Birthday, Smurfs Style! - YouTube

iyiki doğdun meryemmmmmmmmmm iyi ki doğdun meryemmmmmmmm :)))
sevdiklerinle nice mutlu, huzurlu ,sağlıkllı yıllara canım.

Back
X