Kızlar, arkadaşımdan haber aldım, iyiymiş çok şükürrrr. Kızkardeşi ile konuştum, aşırı bulantı ve rahatsızlık yaşıyormuş, perdeleri çekili bir odada sabahtan akşama yatıyormuş zavallım, sadece kusmak için kalkıyormuş, ses aşırı rahatsız ettiği için telefonu akrabalara vermiş

( Zor geçmesine üzüldüm tabii ama tehlikeli bir şey olmadığına sevindim. İlk iki gebelikte de 8 hafta böyle olmuştu. Çarşamba doktora gidecekmiş, iyi haber alırız inşallah.
Canım bitiremedim :))) İlk 75 sayfayı 2 günde okudum; sonra hatırlarsın belki "Şimdi elinize kağıt kalem alın" diye bir bölüm var. Bir sayfaya seni mutsuz eden 10 şey,i bir sayfaya hayal ettiğin/istediğn 10 şeyi yazmanı istiyor. "Dur bir düşünüp yazayım" diye bıraktım elimden, bırakış o bırakış :)))) Dün aldım ama gene elime, yazmaya üşendim aklımdan geçirip devam ediyorum okumaya :))
Sen nasıl oldun? Bulantılar geçmiştir bugün umarım :) İlk mesajın gülümsetti beni, ben destan gibi bir şeyler yazmıştım hatırlıyorum :)) Ben de aklıma bir şey düştü mü sabahtan akşama didik arar bulurum :))))
Çok yakışmış ve de çok iyi görünüyorsun. Gidişat süper
Canım, sevindim iyi bir doktor bulduğuna. Umarım sonraki kontrole kadar kaybolur kistin. Geçmiş olsun.