hay maşşallah
sen kaç yaşındasın
1976 dogumluyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay maşşallah
sen kaç yaşındasın
1976 dogumluyum
1976 dogumluyum
menün gayet güzel canım...Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynit 1 tk sos 1 tk reçel
Ara 1 mandalina 1 pportakal
Öğlen 1.5 tabak tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Akşam tavuk karnıbahar salatası 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum
Ara öüğn olarakta meyva yada süt içebilirim.
helvasız balık olmaz değil mi:)arkadaşının iyi olmasına sevindim canım benimde fena bulanırdı midem yemediğim halde bulantı ilacı kullandığım halde sürekli kusardım
geçmiş olsun canımihmaş etmesin erkekler bira çocuk gibi oluyorlar
menün süper
ben bugün balık yedim fazzzzzlaca üstünede taahin helvaa fazlaca
eee süper :)iyi akşamlar
nasılsınız
bu gün tartıda 89.6 yı gördüm inanamıyorum![]()
yok canım araştırma bazen oluyormuş öyle ,bende delirmiştim kist vardı bendede ama gitti sonra merak etme yani... rahat ol senaman nefret ediyorum hayatımızın plansız olmasından carşı hayallerisua düştü
olay oldu adam göreve gitti bende malesef evde gene tıkandım kaldım asler eşllerinin çilesi
kız senin zorunamı gitti içerlemişsin sanki gibime geldi kıyamam tontişime
saol canım söylediğin iyi oldu farlutalı.tırım tırım nette araştırırdım
saol canım..inşallah giderde kurtulurum..ama sanırım kilodan..millete neyse sanki garip insanlar.
ne yapalım başa gelen çekilir kro mro ne yapalım :)Sağol canım yorumunu okuduktan sonra bir eyvallah bacım çektim
bazen krolaşıyorum işte
Güzel dimi elbisem ben de çok sevdim![]()
İnşallah yaza 20 daha versem yeter bana 35te gözüm yok yavaş yavaş ayda 3-4 kilo ideal![]()
aaa yemedin mi ama ayda yılda bir bence azda olsa yeseydin keşke hem cumaya hiçbir şey kalmazdı... ben doğum günüm gelsin yiyeceğim valla hiç affetmem :)iyi akşamlar kızlar...
amanya ne tatsız bir doğumgünü.DOĞUMGÜNÜ PASTASI olmadan dogumgünü kutlanır mı sorarım size?
hoşgeldin ablacımmmmmmmmmİyi akşamlar arkadaşlar;
Biz geldik çok şükür..(dün akşam)
Nete girme imkanım olmadı...Bu gece de ablamla gelin bir hayır derneğinin yemeğine gittiler.Ben evde çocuk bakıyorum...
Egecik pc de oyun oynuyor bende sizleri özledim yanınıza geldim....Öpüyorum hepinizi....
allah sabır versin canım ya benim kvninde öyle hanzo komşuları var kadın ne çekiyor allah biliyor yani ,demek sende aynısın kıyamam ya...kızlar üst dairedeki komşu demek istemiyorum anlayışsız kadından bıktım artık..apartmanın içinde odun kırıyo yaa deliricem bu saatte tak tak..daha önce uyardık ama nafile..birde 5 katlı bina herkes doğal gaz kullanıyo birdek üst daire kömür sobası kullanıyo tehlikeli değilmi..
aaaaa banu ben menünü beğenmiştim ama bu nerden çıktı ... ama neyse o dönemde insan sapıtıyor kendimden biliyorum :))) neyse cumaya kadar gider inşallah ...Akşamüstü ara öğün olarak 2 parça ufak bitter bir tanede 130 kalorilik lıght karemelli çikolata yedim adet günüm geldi ondan canım çok çikolata istiyor.Akşamda 1 dilim ekmek yerine 2 ufak kepçe tarhana çorbası içtim.
Buraya dürüstçe ve her yediğim yudumu yazınca içim rahatlıyor.
merhaba kızlaarbugün de bitti çok şükür öğlenci olmaktan nefret ediyorum şu lise bitsin artık.
bugün kahvaltıdan sonra öğlen 5e kadar falan bişey yemedim 5te buğdaylı bisküvi yedim kantindeki en düzgün sade şey oydu.sonra akşam yemeği olarak da tavuklu börek gibi bi şey yedim.bi sorunum ve su içemiyorum.canım hiç istemiyo napcam bilmiyorum :26:
35 yaşındasın ve 20 yaşında kızın var şaşırdım maşallah
tebessüm sanada geçmiş olsun canım dün yazmayı unutmuşum
baharcım çok fark var özellikle kollar ve mide göbek gitmiş, maşallah sana...
bugün kızımı uyutamadım gezmeğe gitmiştik bugünde uyumasın dedim iyide oldu 10 30 da uyudu normalde 12ye kadar uğraştırıyordu , uyumadığı içinde yapmadığı huysuzluk kalmadı...
bende 80liyim ve bebişin 8 ayı bitmek üzere ,seninle aynıyım işte :)ayyy bende 77 liyim ve benim bir çocuk var dahada 4 yaaşında
ben nekadar yavaşmışımm
sagol canım şimdi beli iyice kitlendi kas gevşetici verdim kremleri vardı sürdüm yatırdım
17 yaşımda anne oldum
öğlenki pide biraz falzla ama haftasonu oluyor işte
bende 80liyim ve bebişin 8 ayı bitmek üzere ,seninle aynıyım işte :)
geçmedi mi hala ?
bende 80liyim ve bebişin 8 ayı bitmek üzere ,seninle aynıyım işte :)
geçmedi mi hala ?
hepinize iyi geceler fıstıklar ben çıkıyorum....
misafirlerim vardı akşam ortalığı toparladım birazdan yatarım......
maşşallah
ne güzel kocaman evlatların var hemde 4 tane allah bağışlasın
bunla bile kilo verdin birde listeyi uygulasan nasıl vereceksinöğlen misafirlerim vardı bizde pide yaptırdık ancak bu kadar tutabildim kendimi
bunada şükür zaten listemi uygulayamıyorum yediklerimi azaltmakla yetiniyorum
valla zorlada gitsin dr. a böyle olmaz çok zor yaşimdi horul horul uyudu tv kumandası küçük kızıma kaldı pc bana kaldı ikizlerde uyudu misafirler gideli 1 saat oldu
amin büyük kızım ünüversite okuyor küçügüm anadolu lise 3 e gidiyor
hepinize iyi geceler bende çıkıyorum görüşürüz