Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebessüm sanada geçmiş olsun canım dün yazmayı unutmuşum
baharcım çok fark var özellikle kollar ve mide göbek gitmiş, maşallah sana...
bugün kızımı uyutamadım gezmeğe gitmiştik bugünde uyumasın dedim iyide oldu 10 30 da uyudu normalde 12ye kadar uğraştırıyordu , uyumadığı içinde yapmadığı huysuzluk kalmadı...

Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynit 1 tk sos 1 tk reçel
Ara 1 mandalina 1 pportakal
Öğlen 1.5 tabak tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Akşam tavuk karnıbahar salatası 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum
Ara öüğn olarakta meyva yada süt içebilirim.
menün gayet güzel canım...
arkadaşının iyi olmasına sevindim canım benimde fena bulanırdı midem yemediğim halde bulantı ilacı kullandığım halde sürekli kusardım

geçmiş olsun canımihmaş etmesin erkekler bira çocuk gibi oluyorlar

menün süper

ben bugün balık yedim fazzzzzlaca üstünede taahin helvaa fazlaca
helvasız balık olmaz değil mi:)
iyi akşamlar
nasılsınız
bu gün tartıda 89.6 yı gördüm inanamıyorum :32:
eee süper :)
aman nefret ediyorum hayatımızın plansız olmasından carşı hayallerisua düştü
olay oldu adam göreve gitti bende malesef evde gene tıkandım kaldım asler eşllerinin çilesi

kız senin zorunamı gitti içerlemişsin sanki gibime geldi kıyamam tontişime:38::38::38::38::38:

saol canım söylediğin iyi oldu farlutalı.tırım tırım nette araştırırdım

saol canım..inşallah giderde kurtulurum..ama sanırım kilodan..millete neyse sanki garip insanlar.
yok canım araştırma bazen oluyormuş öyle ,bende delirmiştim kist vardı bendede ama gitti sonra merak etme yani... rahat ol sen
:16: Sağol canım yorumunu okuduktan sonra bir eyvallah bacım çektim :27: bazen krolaşıyorum işte :9:

Güzel dimi elbisem ben de çok sevdim :46: :16:
İnşallah yaza 20 daha versem yeter bana 35te gözüm yok yavaş yavaş ayda 3-4 kilo ideal :32:
ne yapalım başa gelen çekilir kro mro ne yapalım :)
iyi akşamlar kızlar...
amanya ne tatsız bir doğumgünü.DOĞUMGÜNÜ PASTASI olmadan dogumgünü kutlanır mı sorarım size?
aaa yemedin mi ama ayda yılda bir bence azda olsa yeseydin keşke hem cumaya hiçbir şey kalmazdı... ben doğum günüm gelsin yiyeceğim valla hiç affetmem :)
İyi akşamlar arkadaşlar;

Biz geldik çok şükür..(dün akşam)

Nete girme imkanım olmadı...Bu gece de ablamla gelin bir hayır derneğinin yemeğine gittiler.Ben evde çocuk bakıyorum...

Egecik pc de oyun oynuyor bende sizleri özledim yanınıza geldim....Öpüyorum hepinizi....
hoşgeldin ablacımmmmmmmmm
kızlar üst dairedeki komşu demek istemiyorum anlayışsız kadından bıktım artık..apartmanın içinde odun kırıyo yaa deliricem bu saatte tak tak..daha önce uyardık ama nafile..birde 5 katlı bina herkes doğal gaz kullanıyo birdek üst daire kömür sobası kullanıyo tehlikeli değilmi..
allah sabır versin canım ya benim kvninde öyle hanzo komşuları var kadın ne çekiyor allah biliyor yani ,demek sende aynısın kıyamam ya...
Akşamüstü ara öğün olarak 2 parça ufak bitter bir tanede 130 kalorilik lıght karemelli çikolata yedim adet günüm geldi ondan canım çok çikolata istiyor.Akşamda 1 dilim ekmek yerine 2 ufak kepçe tarhana çorbası içtim.
Buraya dürüstçe ve her yediğim yudumu yazınca içim rahatlıyor.
aaaaa banu ben menünü beğenmiştim ama bu nerden çıktı ... ama neyse o dönemde insan sapıtıyor kendimden biliyorum :))) neyse cumaya kadar gider inşallah ...
merhaba kızlaar :3: bugün de bitti çok şükür öğlenci olmaktan nefret ediyorum şu lise bitsin artık. :32: bugün kahvaltıdan sonra öğlen 5e kadar falan bişey yemedim 5te buğdaylı bisküvi yedim kantindeki en düzgün sade şey oydu.sonra akşam yemeği olarak da tavuklu börek gibi bi şey yedim.bi sorunum ve su içemiyorum.canım hiç istemiyo napcam bilmiyorum :26:

canım suyu bol bol içmelisin çünkü metabolizman böyle hızlanacak yoksa fayda etmez diyet falan ,kantindende en masumu oydu onu aldım olmaz onun yerine kepekli galeta ,leblebi ya da meyve taşı çantanda tamam mı? leblebi seni tok tutar 1 avuç yiyebilirsin ağır ağır ye doymadın 1 avuç kadar olmasada yine ye... hem sen çok gençsin metabolizman çok daha hızlı o nedenle az yeme normal ye ama kalorili şeyler tüketme börek, bisküvi,makarna,pilav ,tatlı vs bunlar kalorili bol bol meyve ve sebze tüket istediğin kadar....

tebessüm sanada geçmiş olsun canım dün yazmayı unutmuşum
baharcım çok fark var özellikle kollar ve mide göbek gitmiş, maşallah sana...
bugün kızımı uyutamadım gezmeğe gitmiştik bugünde uyumasın dedim iyide oldu 10 30 da uyudu normalde 12ye kadar uğraştırıyordu , uyumadığı içinde yapmadığı huysuzluk kalmadı...

sağol canım
çocuk işte hem uykusu geldi diye huzursuzlanır hemde uymaz birşeylerde geri kalacak kaçıracakya uyursa

hepinize iyi geceler fıstıklar ben çıkıyorum....

misafirlerim vardı akşam ortalığı toparladım birazdan yatarım......

bende 80liyim ve bebişin 8 ayı bitmek üzere ,seninle aynıyım işte :)

geçmedi mi hala ?

biz geç kalmışız geç
yani ben kendi adıma niye daha erken yapmadım diyorum evlenince 4 sene düşünmedik bebek tazı gibi çalıştık ikimizde akşam 10 da eve geliyorduk ne oldu okadar yoruldukta keşke daha erken yapsaydım

öğlen misafirlerim vardı bizde pide yaptırdık ancak bu kadar tutabildim kendimi
bunada şükür zaten listemi uygulayamıyorum yediklerimi azaltmakla yetiniyorum
bunla bile kilo verdin birde listeyi uygulasan nasıl vereceksin

şimdi horul horul uyudu tv kumandası küçük kızıma kaldı pc bana kaldı ikizlerde uyudu misafirler gideli 1 saat oldu
valla zorlada gitsin dr. a böyle olmaz çok zor ya

iyi geceler oğlşunu öp benim için

ay benimde vardı tam 10 tane erkek çigköfte partisi vardı mutfagım buz gibiydi dondum şimdi ısındım dışarı çıkmaya korkuyorum evim sobalı .sana ALLAH RAHATLIK VERSİN

Back
X