- 20 Mart 2009
- 30.804
- 91.860
- 1.123
iyi geceler kızlar
İyi geceler..
Demek annesine öl artık diyor..

Allah islah etsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar
evet kemalpaşa çok uzakta değil gidilip alınabilirEn son hazır sütlerin içinde antibiyotik olduğunu öğrenince tırstım açıkçası..
sizde biliyorsunuz neler yaşadığımı oğlumla ilgili..
Ben alayım telefonu ama nazilli bayağı uzak buraya süt için zor biraz..
Kemalpaşa ilçesinde çiftlikler oluyor onlarda evlere servis yapmıyor..
güvenilir bir çftlikte perakende satış yapanı bulup olmazsa kendimiz gidip almak en doğrusu..
İlgilendiğin için sağol canım...
Hay AllahHastalanmaz inşallah
Geçen kış benim oğlan da hep tıkalı burun-enfeksiyon-ateş döngüsündeydi
Ev yapımı kefir tavsiye ederim, eğer vermiyorsan, hem bağışıklık sisteminin güçlenmesinde hem allerjik hassasiyetinin gerilemesinde çok büyük fayda gördüm ben. Prof. Ahmet Aydın yazmıştı bana soruma cevaben, o günden beri veriyorum C ve D vitamini ile, çok fayda etti. Seviyor da neyse ki, her çocuk sevmez...
Ne kadar habis huylu insanlar var(
iyi geceler kızlar
Hay AllahHastalanmaz inşallah
Geçen kış benim oğlan da hep tıkalı burun-enfeksiyon-ateş döngüsündeydi
Ev yapımı kefir tavsiye ederim, eğer vermiyorsan, hem bağışıklık sisteminin güçlenmesinde hem allerjik hassasiyetinin gerilemesinde çok büyük fayda gördüm ben. Prof. Ahmet Aydın yazmıştı bana soruma cevaben, o günden beri veriyorum C ve D vitamini ile, çok fayda etti. Seviyor da neyse ki, her çocuk sevmez...
İyi gecelerrr bakıyım kimler var bu saatte bakmadan daldım direk![]()
KEfirin alerji gerilemesinde etkili olduğunu bende okumuştum...
Mümkün değil içiremem..yoğurdu bile tek başına yemiyor..
Ahmet Aydın la ilgili bir yazı okumuştum..Sırf cerrahpaşa üni.ye yakın diye orda okumayı tercih etmiş.:) ve 30 küsur yıldır oradaymış..
bu ara yoğurt bile yediremiyorum ayran ancak kefire nediyecek acaba ama küçükken yedirirdim
iştahda açıyor kefir
yenacım evde mayalanan hazırlar kadar ekşi olmuyor
İyi gecelerrr bakıyım kimler var bu saatte bakmadan daldım direk![]()
Rica ederim canım. Açıkçası Tire sütün cam şişede günlük sütü uzun ömürlü kutu sütlere oranla bin kere daha iyi görünüyor. Daha içine sinen bir alternatif bulana kadar ihtiyacını oradan görebilirsin bence.En son hazır sütlerin içinde antibiyotik olduğunu öğrenince tırstım açıkçası..
sizde biliyorsunuz neler yaşadığımı oğlumla ilgili..
Ben alayım telefonu ama nazilli bayağı uzak buraya süt için zor biraz..
Kemalpaşa ilçesinde çiftlikler oluyor onlarda evlere servis yapmıyor..
güvenilir bir çftlikte perakende satış yapanı bulup olmazsa kendimiz gidip almak en doğrusu..
İlgilendiğin için sağol canım...
iyi geceler kızlar
Kefiri diyorsan evde mayalıyorum bende..
Rica ederim canım. Açıkçası Tire sütün cam şişede günlük sütü uzun ömürlü kutu sütlere oranla bin kere daha iyi görünüyor. Daha içine sinen bir alternatif bulana kadar ihtiyacını oradan görebilirsin bence.
NAzilli buraya daha uzak, ben her hafta getirtiyorum :)) Ama sadece süt için çok mantıksız olur tabii; 8 TL sabit kargo ücreti var çünkü. Andız pekmezinden ege otlarına, zeytinden ev yapımı sabunlara çok sayıda ürün var. Toplu alıp büyük bir koli yapınca mantıklı oluyor. Pazara araba ile gidiyoruz, otopark ücreti bile ödüyoruz burada; o yüzden bize mantıklı geliyor. Bugüne kadar ilaçsız, hormonsuz ürünlerini güvenle kullandım. Ama ünlü oldukça, ürün kallavi müşterilerden bize kalmamaya başladı
İzmir'i iyi bilmiyorum ama yıllarca Muğla'da yaşadı ailem, kayınvalidemler hala MArmaris'te. Oralar çok daha şanslı, pazarlarda küçük üreticinin getirdiği mis gibi ürünleri bulmak mümkün. Burada yok ama(
İyi geceler :))
iyi geceler
ben de buralardayım ama film izledik katılamadım sohbete arada kaçamak okudum ama
biz ne içip ne yiyoruz Allah bilir artık süt yoğurt diye
yarın sütçü gelecek kaçırmayım bari hiç yoktan iyidir değil mi
Biz yakınız değil mi canım, istediğin zaman ben de paylaşırım seninle mayamı :)) Süt iyi kalitede oldu mu, mayalama sürekli oldu mu maya çoğalır diyorlar :)...bir süredir kefir yapmıyorum mayama iyi bakamadım sanırım gidipte alamadım eşim kadıköyden alırdı oda olmayınca
bir ara alayımda yeniden başlıyım yapmaya
İlginç bir bilgi :) İlginç bir adam zaten, Kenan Demirkol ile birlikte benim güvenerek takip ettiğim, dürüst olduğunu düşündüğüm hocalardan :)KEfirin alerji gerilemesinde etkili olduğunu bende okumuştum...
Mümkün değil içiremem..yoğurdu bile tek başına yemiyor..
Ahmet Aydın la ilgili bir yazı okumuştum..Sırf cerrahpaşa üni.ye yakın diye orda okumayı tercih etmiş.:) ve 30 küsur yıldır oradaymış..
Merhaba, hoşgeldin :)İyi gecelerrr bakıyım kimler var bu saatte bakmadan daldım direk![]()
güvenilirse iyidir
ama ben bir ara duymuştum süt tozu su ile sütü karıştırıp satıyorlar diye artık herkez düzenbaz oldu
,izmir sebze meyve açısından şanşlı pazara gidince mis gibi kokuyor herşey
istanbulda nerde olsa olsa çürük kokar
Biz yakınız değil mi canım, istediğin zaman ben de paylaşırım seninle mayamı :)) Süt iyi kalitede oldu mu, mayalama sürekli oldu mu maya çoğalır diyorlar :)
Aromalı bir meyve ile blender'da karıştırıp vermeyi deneyebiliriz, kışın muz, yazın çilek gibi. Ben de kızıma içiremiyorum, hep aklımda meyve ile karıştırmak, yarın deneyeyim bari :)) Şeker de koysam kesin içerler ama kaç yapayım derken göz çıkarmayayım değil mi? :))
Ben yoğurt mayalarken de içine biraz kefir katıyorum (Ahmet hocanın tavsiyesi o da), en azındna onu yiyor kızım :)
İlginç bir bilgi :) İlginç bir adam zaten, Kenan Demirkol ile birlikte benim güvenerek takip ettiğim, dürüst olduğunu düşündüğüm hocalardan :)
Merhaba, hoşgeldin :)
ben yatıyorum güzel bayanlar
zaten boğazım gıdıklanıyor inşallah hasta olmam yarın kızlarla alışveriş işleri var yine arkadaşlarına yılbaşı hediyesi alacaklar
herkese iyi geceler