hepinize iyi geceler bende çıkıyorum görüşürüz
allah rahatlık versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize iyi geceler bende çıkıyorum görüşürüz
maşşallah zeki çocuklar anadolu lisesi kazanmakta zor üniversitede![]()
haklısın sanırım.. ne zor bir soru sormuşum
yok yok bana1/4 pasta ne yapar...en iisi agzımı hiç bulaştırmamak..
sanırım şekerim geldi benm..gözlerimde cikolatalar dolanıyor..
bugün 25.gün diyette ve daha hiç öyle şeyler yemedim de..
bir gecen hafta 2 kase asure yedm onda da kilo veremeynce sucu asureye attım
ahh sende kendimi gördüm.. tabi inşallah sen benm gbi olmassın..
hep yarım kalmıs diyetler 5kg verip 10 kilo alarak.. bak ablacım sana tavsiyem kantine hiç bulaşmamak..
her zaman cantan da kepekli galetaların ve elman olsun.. suyuda içmelisin..yoksa ödemlerini atıp metobolizmanı hızlandıramassın.inan su kıs günü ciddn severek içilmiyor ama 500gr.lık 4 pet şişeyi her sabah doldurup odanın ortasına koyuyorum...çıkarken de çantama alıyorum onlar bitmeden de yatmıyorum![]()
canım suyu bol bol içmelisin çünkü metabolizman böyle hızlanacak yoksa fayda etmez diyet falan ,kantindende en masumu oydu onu aldım olmaz onun yerine kepekli galeta ,leblebi ya da meyve taşı çantanda tamam mı? leblebi seni tok tutar 1 avuç yiyebilirsin ağır ağır ye doymadın 1 avuç kadar olmasada yine ye... hem sen çok gençsin metabolizman çok daha hızlı o nedenle az yeme normal ye ama kalorili şeyler tüketme börek, bisküvi,makarna,pilav ,tatlı vs bunlar kalorili bol bol meyve ve sebze tüket istediğin kadar....
çok guzel bir sarki gerçekten kisaca ozetliyim canimmbayılırım bu şarkıya sözleri ne diyor bilgin varmı
bana çok iyi geldi![]()
Insallh arkadasindan hayirli haberler alirsin diyecektim sayfa ilerledikçe okudumki haber almissin çok sukur insallah arkadasinda biran once atlatir zor donemleriHayırlısı olsun canım. Eğer uzun zaman sonra ikinci çizgi belirdiyse hatalı pozitif olabilir, arkadaşımın başına gelmişti, doktoru açıklamıştı o zaman sebeplerini, hormonal etkiler vb. Ama sende iki testte de aynısı olmuş?? İnşallah sizin için en iyisi olur ne diyelim :)
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu, sağlıklı, incecik yaşlara :))
Hepinize iyi geceler, iyi sohbetler :)) Bir mail yazıp oğlanla ilgileneceğim ben de. Baykuş cinsinden çıktı bu evlat. Şimdi yapbozla oynuyor, 5 dakika oyalar o onu :)
İki gündür çok yakın arkadaşıma ulaşamıyorum çok merak ediyorum, (No'ya basıyor) Kızkardeşini aradım bugün ona da ulamadım, şimdi kızkardeşine mail yazacağım.
Evlendiğinden beri (12 yıldır) yurtdışında yaşıyor, ama hiç kopmadık birbirimizden. Her sene bir aylığına gelir, o ayı yapışık ikiz gibi beraber geçiririz. Geçen sene isteyerek 4. çocuğuna hamile kaldı, düşük oldu ne yazık ki, ama içeride parça kalmış, aşırı kan kaybettiği operasyonlar filan oldu. Sonrasında tekrar artık bebek düşünmüyorum demişti. Geçen mesaj atmıştı bana kötüyüm, çok kusuyorum diye, hasta sandım, telefon açtım ulaşamadım, mesaj atmış hamileyim diye... Hayırlısı olsun elbette ama çok endişelendim. İnşallah herşey yolunda gider.(
Bir iyi geceler diyeyim diye uğradım, uzattıkça uzattım gene :)) Tekrar iyi geceler :)
Ogrenmek istedigin birrseyler olursa ozeldn sorabilrsin ablacimBilmiyorum anlamını ama tek isteğim fransızca öğrenmek o kadar çok istiyorumki..
Buda sana gelsin o zaman çok seversin eminim...
Adele - Someone Like You - YouTube
Acemiiii tombikimm23-03-2009,
Süper bir sayfa... bende yeni üyeyim..Hemen söyleyin ne yapmam gerekiyor..Yalnız şu var benim yemek için çok hoş bir bahanem var..çünkü emziriyorum.D
Kilomda 90 ın bir hayli üzerinde..D
Birde size bir sorum olacak.bir çok sayfaya yazdım..ama foruma girdiğimde vakit kaybetmmeden nasıl cevaplara bakabilirim..Abonelikten bahsedilmiş.yapamadım..Yardım ederseniz sevinirim..
+ 90 a yazdığım ilk mesajım..
Yazık bana ne çömezmişim..
Gözlerim kan çanağına döndü resmen..delüyüm ben delü..
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsinMerhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum dün akşam tartıldım 94 kiloyum pazartesiden itibaren sıkı bir diyet ve yürüyüşe başlıyorum idealim 65 kiloya düşebilmek umarım sizlerle birlikte bende amacıma ulaşırım.Bu arada çalışan bayanlara bir sorun olucak öğle yemeklerini nasıl ayarlıyorlar sağlıklı beslenebilmek adına ben birtürlü ne yapacağımı bilemedim yardımcı olursanız sevinirim çok öptüm hepinizi.
büyük kızım 168 169
küçüğüm 172 73
Maşallah boylarıda uzunmuş..size çekmiş tabiii.
Benim kızım 1.65 benden uzun en azından ona seviniyorum..
çok hos gorunuyorsun canim elbisenleGünaydın Kızlaaaarr
Dün akşam elbisemi denerken 1-2 resim çekildim sizinle öncesi sonrası olarak paylaşmak istedimyorumlarınızı bekliyorum muhakkakk
Resme tıklarsanız büyürBu arada korse falan giymiyorum bilginize =))
Eki Görüntüle 313259
Geçmis olsun canimmselam arkadaşlar..
9 da kalktım bugün ne zamandır ilk defa..genelde 12 yi buluyodu ama mecburiyetten kalktım hastane için..oğlum gece 2-3 gibi uyuduğundan bide uykuya düşkünlüğümden 12lerde uyanıyorum gün bitiyo gibi geliyo bana ama arkende uyanamıyorumki artık..
doktora gittim regl olamıyorum diye...test yapıncada pozitifti 2.çizgi silik çıkmıştı 1 saat bekledikten sonra..neyse kan tahlili yaptırdım hamile değilmişim..kistim warmış farlutal hap verdi söktürücü..kilom fazla diye doğum kontrol hapı vermedi..sewdim bu doktoru.regl olunca gel dedi.kist kaybolacakmı diye bi bakalım dedi..
havada soğuktu bugün..hastaneden sonra markete uğradım alışverişe oğlumla..adamın biri diyoki bu soğukta nereye çıkarttın çocuğu ..dedim kime bırakıcam bırakcak kimsem yok..diyoki kaynananızı istemezsiniz yanınızda yanında gezdirirsiniz çocuğunuzu..noolduğumu şaşırdım bi anda..keyfimden sanki çıktım dışarı..
Geçmis olsun esineslm kızlar sabahtan beri eşimin beline bardak vuruyorum babaanne yöntemidr gitmicem diye tuturmuştu biraz kızdım rendevu aldım sonunda p tesi fizik dr gitsin bazen hiç kalkamıyor bazen hiçbirşeyi yok .şimdi misafirler aradı gelceklermiş çiğköfte yapıcaklarmış tabi benimkisi yapamaz kaynım yogurucak .markete gittiler ikizlerle bende size slm vereyim dedim
iyi akşamlar
nasılsınız
bu gün tartıda 89.6 yı gördüm inanamıyorum![]()
hayirlisiyla vardiniz insallah hayirlisiylada donersiniz Abllacimİyi akşamlar arkadaşlar;
Biz geldik çok şükür..(dün akşam)
Nete girme imkanım olmadı...Bu gece de ablamla gelin bir hayır derneğinin yemeğine gittiler.Ben evde çocuk bakıyorum...
Egecik pc de oyun oynuyor bende sizleri özledim yanınıza geldim....Öpüyorum hepinizi....
masallah ne guzel boy boy çocuklarin17 yaşımda anne oldum
Bende çok mu erkenciyim ne:26:sizden kuçugum 3 tanebende 80liyim ve bebişin 8 ayı bitmek üzere ,seninle aynıyım işte :)
geçmedi mi hala ?
Bugün yediklerim
Sabah 1 dilim ekmek domates salatalık peynit 1 tk sos 1 tk reçel
Ara 1 mandalina 1 pportakal
Öğlen 1.5 tabak tarhana çorbası 1 dilim ekmek
Akşam tavuk karnıbahar salatası 1 dilim ekmek yemeyi planlıyorum
Ara öüğn olarakta meyva yada süt içebilirim.
slm kızlar sabahtan beri eşimin beline bardak vuruyorum babaanne yöntemidr gitmicem diye tuturmuştu biraz kızdım rendevu aldım sonunda p tesi fizik dr gitsin bazen hiç kalkamıyor bazen hiçbirşeyi yok .şimdi misafirler aradı gelceklermiş çiğköfte yapıcaklarmış tabi benimkisi yapamaz kaynım yogurucak .markete gittiler ikizlerle bende size slm vereyim dedim
iyi akşamlar
nasılsınız
bu gün tartıda 89.6 yı gördüm inanamıyorum![]()
iyi akşamlar kızlar...
amanya ne tatsız bir doğumgünü.DOĞUMGÜNÜ PASTASI olmadan dogumgünü kutlanır mı sorarım size?
İyi akşamlar arkadaşlar;
Biz geldik çok şükür..(dün akşam)
Nete girme imkanım olmadı...Bu gece de ablamla gelin bir hayır derneğinin yemeğine gittiler.Ben evde çocuk bakıyorum...
Egecik pc de oyun oynuyor bende sizleri özledim yanınıza geldim....Öpüyorum hepinizi....
kızlar üst dairedeki komşu demek istemiyorum anlayışsız kadından bıktım artık..apartmanın içinde odun kırıyo yaa deliricem bu saatte tak tak..daha önce uyardık ama nafile..birde 5 katlı bina herkes doğal gaz kullanıyo birdek üst daire kömür sobası kullanıyo tehlikeli değilmi..
ayyy bende 77 liyim ve benim bir çocuk var dahada 4 yaaşında
ben nekadar yavaşmışımm
ay benimde vardı tam 10 tane erkek çigköfte partisi vardı mutfagım buz gibiydi dondum şimdi ısındım dışarı çıkmaya korkuyorum evim sobalı .sana ALLAH RAHATLIK VERSİN
maşşallah hemde burslusagol canımbenim büyük kızım ingilizce sosyoloji bölümünü tam burslu kazandı
hepimiz hafta sonu kaçırıyoruz sıkam canını olan olmuş toparlarsınslmmm arkadaşlarrrr nasılsınızz acık geçmişe baktımmm....
MERYY doğum günün kutlu olsun canım yeni yaında sağlık,huzur,ve mutluluk diliyorum.....
TOMBULKELEBEKK..elbisenn çoook yakışmışşş verdiğin kilolar bariz ortada hele kollarındaann..boyda var maşallahh şuanki kilonuda hiçç göstermiyorsunnn...hedefine ulaşmanı diliyorummm..
arkadaşlarr ben cuma listeye girdimmm....sonra vınnnnnnnnn....waw kayıpppp![]()
cuma 2 erkek kardeşim bana geldilerr bu akşam gittilerr....oooooo börekler pastalar yaptım onlaraaa bugünde dışarda yemekk ısmarladımmm....ohhhhhhh ablaları napcak bakacakmı...en kötüsü tatlıda yedimmmmmmmmm....bu hafta sonlarınıı hiçç sevmiyorummmmm.....o yüzden hiçç listemi yamıyım yapmadımm çünküüü...şimdide ha su içiyorummm....meyve desennn mandalinanın 50 kalori olduğunu duyunca ondanda sogudummmmmm.......
![]()
bakalım cumaya ne olacak durummm...
sağol canım ellerine sağlık sözleride güzelmişçok guzel bir sarki gerçekten kisaca ozetliyim canimm
Je veux(ben istiyorum )demek
Ben ask istiyorum iyi seyler istiyorum
istemiyorum sizin paranizi,paraniz beni iyi etmez
inanarak elini tutmak kalbimde hissetmek iistiyorum
Beraber ozgurlugumuze kosalim
unut herseyi hosgeldin benim hayatima
Biktim kibarliktan fazla benim için
Ben elimle yemeyi seviyorum
Ben bagirarak konusurum ozur dilerim
Ben boyleyimmm
Ben boyleyimmm
Canim aslinda fransizca çok karisik bir dil bizim dilimiz gibi degil mesela turkçe yazildigi gibi okunur ama fransizca oyle degil karmakarisik bisey zorr yanii
Kadinin soyledigi sarkiyi birebir çevirsem karmakarisik olur duydugun gibi yazilmiyor yazildigi gibi okunmuyor bilmem anlatabildimmi:26:
Ama sozleri boyle ozet geçtimm umarim anlatabilmisimdir
Insallh arkadasindan hayirli haberler alirsin diyecektim sayfa ilerledikçe okudumki haber almissin çok sukur insallah arkadasinda biran once atlatir zor donemleri
Ogrenmek istedigin birrseyler olursa ozeldn sorabilrsin ablacim
Acemiiii tombikimm
hos geldin aramiza insallah istedigin kiloya ulasirsin
Kizlariniza
çok hos gorunuyorsun canim elbisenle
Kilondaki fark belli olmazmi kol ver gobek kismin baya belli ayrica kilonuda gostermiyorsun
Geçmis olsun canimm
Geçmis olsun esine
tebrikler canim
hayirlisiyla vardiniz insallah hayirlisiylada donersiniz Abllacim
masallah ne guzel boy boy çocuklarin
Bende 19 yasinda oldum insallah benimkilerinde boy boy oldugu gunleri gorurum
Bende çok mu erkenciyim ne:26:sizden kuçugum 3 tane(iyiki dogurmusum)
Masallah iyi kaynatmissinizdun gece oku oku anca bitti
Keyiflerrr nasil? tombikdaslarimm
Benimm çoook guzel ALLAH ima sukur
Umutt çuğum gözün aydın arkadaşından haber almışsın..
Allah yardımcısı olsun arkadaşının mide bulantısı çok fena bir durum..
Ben 2 gebeliğimdede çok yoğun yaşadım bulantı olayını..
Hele kızımda çalışıyordum.. yemekhanenin önünden geçerken bile öğürüyordum..Aylarca yemekhaneye uğramamıştım..
Muz ve çubuk krakerle besleniyordum sadece..Bir gün eşim, bizim çocuğumuz sanırım muz şeklinde çıkacak demişti..:)))
Evet ablacimMelis'çiğim teşekkür ederim tercüme için..
Sen fransadamıydın.?
Sarkozy nin kulağını çekiver bir zahmet..Uğraşmasın bizimle.:)
dediğin doğru sözleri birebir çevirince anlam ifade etmiyor ingilizce sözlerdede öyle oluyor.
...çok geçmiş olsun arkadaşına canım, benimde bir arkadaşımın 16 hafta sürmüştü ya kabus gibiydi ,herkes kilo alır bu vermiştiççç
arkadaşının iyi olmasına sevindim canım benimde fena bulanırdı midem yemediğim halde bulantı ilacı kullandığım halde sürekli kusardım
.......
Umutt çuğum gözün aydın arkadaşından haber almışsın..
Allah yardımcısı olsun arkadaşının mide bulantısı çok fena bir durum..
Ben 2 gebeliğimdede çok yoğun yaşadım bulantı olayını..
Hele kızımda çalışıyordum.. yemekhanenin önünden geçerken bile öğürüyordum..Aylarca yemekhaneye uğramamıştım..
Muz ve çubuk krakerle besleniyordum sadece..Bir gün eşim, bizim çocuğumuz sanırım muz şeklinde çıkacak demişti..:)))
Evet ablacim
Sarkozy nin kulagini çekmekmi elime geçse bir kasik suda bogarim ben onu
dinlerken guzelde is çevirmeye gelince karisiyor bazan çok guzel bir sarki ama (bende ingilizce bilmiyorum)
Sarkidaki gibi Bende çok seyler istiyorummm![]()
Sağolunn :) Rahatladım gerçekten. Az önce mesaj attım, Çarşamba günü doktora gidecekmiş, bana mutlaka haber ver diye.. Ben de çok çektim, ilk gebeliğimde hayatım kararmıştı sanki inanılmaz bulantı vardı kusma azdı (tam bulantılar bitti, kaybettim bebeği); kızıma hamile iken hem bulantı hem kusma vardı; 18. hafta civarı rahatlamıştım. Oğluma hamile iken bulantı azdı, kusma çok fazlaydı, aniden geliyordu ve herşey kusma refleksimi uyarıyordu, gece uykumdan uyanıp kusuyordum artık, 22 hafta çektim sonra rahatladım :))
Ama Emel hastanelik olacak kadar kötü olmuştu ilk ikisinde, detayları yazmayayım ama pek fenaydı; 3. iyiydi, bu da çabuk geçse bari. Yahu bu kadınların çektikleri nedir böyle((
Yena ben de kızımda leblebi oğlumda ayva ile ayrılmaz ikili olmuştum :))
Umuttt,
Bir şey soracağım.sana gelen sütler İstanbul içindenmi.?
Açık süt değilmi.? paztörize falan değil peki gelinceye kadar bozulmuyormu.?
Ben İzmir'de o tür evlere servis yapan çiftlik bakıyorum. Tire süt kooperatifinden başka kanal bulamadım..
Fakat adresine bktığımda yine pastörize diye geçiyor..Ben zaten günlük pastörize alıyorum..
Sana gelende öylemi..?Zahmet olmazsa bakarmısn Tire süt kooperatifi diye..sen daha tecrübelisin bu konuda..
yana çocuklar nasıl
umut seninkiler nasıl
umarım bugün daha iyidirler