Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen öle bnde d,yorum kendime bu kadar inat etcek ne var..
yapmamam gerektigini bile bile yapıyorum:9::9::9:
benim eşim aslan-dı.. evlendigimizde amma şimcik bir kediii:9::9::9:

evet hatunda hamaratmış... yap canm eşim için yapmıstım zaten az olsun diye yarım ölçekten..
bende 5-6 tane yedim.. bişey olmaz sanırım:8::8:

5-6 tane ile kalabilirmiyim bilmiyorum :1::1:geçen kısır yapmıştım 3 tabak yiyivermişim anlmaadan:17::17:sonra kaç gün göbişim şiş dolaştım:1:

ayyyy nasıl canım çekti çok severim mercimek köftesini aylardır yemedim. kendimhiç denemedim.zaten denemesem daha iyi olucak.:9::9:

bende hiç denemedim annecim çok güzle yapar offf offf neyseki kahve içtim iyiyim şimdi

merhaba kızlar
bu günki yediklerimi bende yazayım :17:
sabah
2 küçük kase pudink
öğlen
2 küçüçük patates köftesi
gezmem vardı arkadaş 7 çeşit yapmış baktım hiç biri bana uygun değil diğer 6 çeşitten hiç almadım bir elmalı kurabiye yiyim dedim elime aldımki içinde simsiyah kıl bana bakıyor tiksindim çok şükür hiç birşey yemedim
ara yarım portakal
2 küçük kase pudink(şükür bitirdimde rahatladım)
akşam
1 kase makarna
3 kaşık nohut yemeği
ara
yarım portakal
1 ayva
nasıl yine kantarın topuzunu kaçermışmıyım:17:

5-6 tane ile kalabilirmiyim bilmiyorum :1::1:geçen kısır yapmıştım 3 tabak yiyivermişim anlmaadan:17::17:sonra kaç gün göbişim şiş dolaştım:1:

bende hiç denemedim annecim çok güzle yapar offf offf neyseki kahve içtim iyiyim şimdi
bende bulgur pilavı yedim 2 gün üstüste ve aynı dediğin gibiydim düne kadar :(
merhaba kızlar
bu günki yediklerimi bende yazayım :17:
sabah
2 küçük kase pudink
öğlen
2 küçüçük patates köftesi
gezmem vardı arkadaş 7 çeşit yapmış baktım hiç biri bana uygun değil diğer 6 çeşitten hiç almadım bir elmalı kurabiye yiyim dedim elime aldımki içinde simsiyah kıl bana bakıyor tiksindim çok şükür hiç birşey yemedim
ara yarım portakal
2 küçük kase pudink(şükür bitirdimde rahatladım)
akşam
1 kase makarna
3 kaşık nohut yemeği
ara
yarım portakal
1 ayva
nasıl yine kantarın topuzunu kaçermışmıyım:17:

aslında yediklerin çok dğeil ama puding çok olmuş bence bir daha yapma baksana dibini görmeden bırakmıyorsun ebnim gibi :)
onların yerine daha doyurucu şeyler yiyebilirdin ama neyse olmuş artık yarına düzeltirsin

canım çerezi abartma bence sonuçta çok kalorili değil mi?
nasıl almamış ya maşallah eee biz niye aldık ,o zaman bende karataya terfi mi etsem şubat diyordum ama bilemedim şimdi

bende senin gibi biliyorum canım

afiyet olsun hakkın senin yeniyıldada yemedin biz kadar .

çerezi abartmamaya çalışyırum ama engel çıkoyr karşıma misal pırasayı pişiremedim ve doymadım:37:aslında eşime kızdım ne zamadrı kartı yükle deyip duruyordum hatta dışarı çıkalım yemeğe fln dedim heryer buz vazgeçtim sona.
karataydada çok + larda olanlar var sapıtıp ama bu kız almamış.sporda yapıyor

Selamlaaaaaaaarrrrrrrrrrr :3::3::3:
Kizlar bende cok mutsuzum bugün. :43::43::43:
Noluyor bize anlamadim. Bende artilarda ciktim. Keske dün komsuda daha dikkat etseydim :14::14::14:
Aslinda gercekten abartmadim ama sizce misirlarmi sisirdiki beni ???:28::28::28:
Dün o kadarda spor yaptim. Toplamda 80 dk 5 mil leslie yapmistim ama o bile kilomu yapti bende anlamadim :9:
Neyse cumaya kadar yapicaz artik bisiler. Hee bu arada regl oldum onun bu kadar etkisi oldugunu düsünmüyorum ben ya :50:
lokumlarıda unutma bence onlar sebebi

11:30
2,5 dilim kepek ekmek,peynir,kahvaltılık salça,4 zeytin..
tatlandırdığım yeşil zeytinler nefis olmuşş.:))
Bana gelin nilüfer yapım zeytinlerden yiyin..:))

14:30
sütlü nescafe..

17:15

1 tabak bulgur,1 tabak yoğurtlu kurubiber,yeşil soğan..
Şimdi türk kahvesi içeceğim..:)

Sonra meyve yerim acıkırsam..
menü güzel
şu zeytinlerin tarifini bizede versene

aynıyız işte zaten sen de biliyorsun ben daha hiç listeli diyet yapmadım yapamam da anladım
ender saraç da ocak ayında bol bol yiyin demişti zaten ben de onu dinledim
niye ocakta çok yiyin demişki

Bu gün yediklerimi yazayım hemen
Sabah
1 dilim ekmek - 1 yumurta- bol tere üzerine limon sıktım - şekersiz çayımı içtim
öğlen
1 dilim ekmek - 3 köfte kadar tavuk - bol salata - yoğurt
ikindi
tam buğday ekmeğinden tost yağsız - 1 bardak ayran - 1 elma
akşam
1 kase çorba - 6 kaşık ıspanak yemeği - ıspanakta patates vardı o yüzden ekmek yemedim - bol salata -yoğurt

ve kendimi tıka basa yemiş hissediyorum çokmu oldu anlamadım
gün boyu 2.5 litre su içtim daha yatana kadar da içerim
sabah 1 saat leslie yaptım biraz sonra 45 dakika daha yapmayı planlıyorum
az bile çok değil listen
[COLOR="#FF0000"

[COLOR="#FF0000"]
OCAK YARISMASI

YARISANLAR

ASUMANZEYNEP 79.6kg
ILBATUM 76.4kg
3MELEGIMVAR 72.5
TOKSIN 69.3kg
TEBESSUM 80.1kg​
[/COLOR]
hadi başlasın yarış
aman ben bugünde kaçırdım hala artıdayım
bizim birinci 300 gr felan verir ancak herhalde haftada:1:
ben özlemden ümitliyim haftaya o döner sahalara bence
tebessüm de bizden iyi durumda sanırırm
melis de görünmüyor ama bu hafta bakalım o ne yapacak
yok valla kaçamakların önüne geçersem iyidir
bu ara ban şişlerde karetmiyor deli gibi yiyorum
ama baklım yarışla verrrim inşallah

Bende menümü yaziyimda yorum yapin hadi:17: gerci ne deseniz hakediyorum ben :26::26::26:
SABAH:
2 3 kepce sucuklu yumurta :17::17::17:
5 6 zeytin
4 5 tane kitir ekmek dilimi ( ekmek yerine bunlardan yiyorum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Knäckebrot-1.jpg )
2 bardak cay
ÖGLEN:
3 4 tane cikolatali bisküvi :17::17::17: ( ama tartida artiyi görünce cok üzülmüstüm sinirden yedim :26:)
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane yogurtlu biber dolmasi
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
ara arada su icip 1.5 litreyi zor bitirdim :17::17::17:
Eveeet kim beni dövmek ister :9::9::9:
amannn ne yaptım akşam baya fazla olmuş karbonhidrat
sabhta yağ fazla olmuş
leblebi 1 çay bardağı biliyorum ben yanlışmı biliyorum??
yenacım listeni yazdın benim de canım çekti sütlü kahve izin de var tam malzemeleri karıştırdım aklıma geldi doğal gaz bitmiş....neyse bende çaycının elektrikli kısmında yaptım biraz uzun sürdü ama çok güzel olduuu:7:

diyetisyen yarım bardak leblebi 1 dilim ekmek dedi
bende 1 bardak biliyordum

ne bileyim hayatım kepçe deyince aklıma hiç o dediğin kaşık gelmedi tabi :) neyse çok değil o zaman ama gün içinde dengelemeye çalış akşam çok yeme inan çok daha etkili oluyor kendimden biliyorum ben :)
canım o zaman benim ilk hedefim gibi yap her ay 5 kilo gibi sende her ay bir sınır belirle :)
sen bırak düğünü falan gerçekçi hedefler koy. atıyorum çocuğunun veli toplantısı için ne bileyim bir dahaki altın günü için vb işte :)))

ayy ne çokmuş ya onun yerine kaç tane şeftali yenir :)

offf offffff yeter ama o kadar okudum yorum yapmayayım dedim ama illa yaptırdınız ,ne severim bendeeeeeeeeee

harikasın keşke bende yapabilsem

nasıl almamış ya maşallah eee biz niye aldık ,o zaman bende karataya terfi mi etsem şubat diyordum ama bilemedim şimdi

bende öyle seviyorum

bende senin gibi biliyorum canım

hakkım değil mi ama benim canım yaşpasta istiyo ya 75 olunca yerim artık değil mi
aslında ben de yılbaşında yemeye meyilliydim de yemekte doyunca sonra canım bişey istemedi benim de işime geldi

Mery cim ben kırmızı mercimeği bulgurdan daha fazla ekliyorum daha lezzetli oluyor..:)
evettt bencede öyle daha hoş olur..nasılda biliyoruz agzımızın tadını:))
Kizlar ben cikiyorum.:5::5::5:Biraz ütüm var onlari halledeyim. Sonrada Lesliemi yapayim bari.:17::17::17:
Patlamak üzereyim . hareket etsem iyi olacak siginamiyorum :53::53::53:
gec vakit gelirim belki yine. Öptüm hepinizi.:54::54::54: Iyiki varsiniz. Hepinizi cok seviyorum...:16::16::16:
gel gell şekerim.. bizde seni seviyoruz:16:
ayy ne çokmuş ya onun yerine kaç tane şeftali yenir :)

offf offffff yeter ama o kadar okudum yorum yapmayayım dedim ama illa yaptırdınız ,ne severim bendeeeeeeeeee

bende öyle seviyorum

ayyy tamam sustum özlemcimççkonuyu ben baslattım kızdınmı yoksa bana:18::18::18:
bir daha yapmam sözz:29::29::29:
bu arada şeftali nerden geldi aklına kız:9::9::9:

ay çokmuş dün ve bugün 1 er tane yedim neyseki 2 tane almıştım da bitti
ama mercimek köftesi de çok güzel görünüyor acı ekşi off:56:
cuma yine kahvaltıya gideceğim keşke mercimek köftesi olsa arkadaşın doğumgününü kutlayacağız da ben mi yapıp götürsem ki

Asumancığım bu kahvaltı davetleri çok sık galiba bu aralar dikkat et

özlem içimi rahatlattın
bende az yedim bu gün zannediyordum ama baktımkı yazdıklarıma yine dünyayı yemişim
ama çok rahatladım yediklerimi hoş karşıladığın için yerken artık korkuyorum bunları kızlara nasıl söylerim diye elimi yemeklere özellikle ekmeğe uzatıp geri çekiyorum
bu arada arkadaşın adı neydi tam hatırlayamadım waw mıydı ne:44:
arkadaşım senin liste ne öyle gün boyu yarımşar yarımşar hep meyve ben o listeyi hayatta uygulayamazdım inanamıyorum o yediklerinle nasıl dayanıyorsun

çerezi abartmamaya çalışyırum ama engel çıkoyr karşıma misal pırasayı pişiremedim ve doymadım:37:aslında eşime kızdım ne zamadrı kartı yükle deyip duruyordum hatta dışarı çıkalım yemeğe fln dedim heryer buz vazgeçtim sona.
karataydada çok + larda olanlar var sapıtıp ama bu kız almamış.sporda yapıyor
anladım canım mecburen tükettin yani neyse olsun bu seferlik değil mi tatlım. çok mu soğuk ankara?
hakkım değil mi ama benim canım yaşpasta istiyo ya 75 olunca yerim artık değil mi
aslında ben de yılbaşında yemeye meyilliydim de yemekte doyunca sonra canım bişey istemedi benim de işime geldi
valla asucum senin hakkındı biz tıka basa yerken sen ne güzel idare ettin ,bencede 75te yaparsın bir güzellik kendine :)
evettt bencede öyle daha hoş olur..nasılda biliyoruz agzımızın tadını:))

gel gell şekerim.. bizde seni seviyoruz:16:

ayyy tamam sustum özlemcimççkonuyu ben baslattım kızdınmı yoksa bana:18::18::18:
bir daha yapmam sözz:29::29::29:
bu arada şeftali nerden geldi aklına kız:9::9::9:

yok bitanem neden kızayım canım çekti sadece o kadar :) bu saatte olsada yemem zaten aç olsam bile asla bu yaşıma kadar yememişimdir yatamam yoksa eşimde kalkar yer öyle yatar :)
ne bileyim nerden geldi aklıma ama ben çok severim şeftaliyi hem bu mevsimde canı çekse bile kimse bulamaz ve alıp yiyemez değil mi :))) kalorisiz olsun demişimdir :)

Vay be demek Canan Karatay'a bile örnek oldu...

başarı hikayelerinde bir üye 50 kg. vermiş fotolarını gördüm resmen evrim geçirmiş arkadaş..:nazar:

sen peki veriyormusun kilo.?

ben ilk haftalarda baya uymaya çalıştım ama benim alanım kısıtlı ben peynir zeytin hiç yemiyorum bunlar neredeyse karatayın altın kuralı birde akşam 8 den sonra yememeyi başaramadım ama birebir uygulayanlar mükemmel sonuç alır bugün tekrar başladım hadi hayırlısı bakalım

özlem içimi rahatlattın
bende az yedim bu gün zannediyordum ama baktımkı yazdıklarıma yine dünyayı yemişim
ama çok rahatladım yediklerimi hoş karşıladığın için yerken artık korkuyorum bunları kızlara nasıl söylerim diye elimi yemeklere özellikle ekmeğe uzatıp geri çekiyorum
bu arada arkadaşın adı neydi tam hatırlayamadım waw mıydı ne:44:
arkadaşım senin liste ne öyle gün boyu yarımşar yarımşar hep meyve ben o listeyi hayatta uygulayamazdım inanamıyorum o yediklerinle nasıl dayanıyorsun

canım bak benim 3 diyetisyen maceram oldu ki ilk 2sinde çok zayıftım neye gittiğimi hala bilmem :))) sanırım herkes gidiyor bende bir bakıp çıkayım dedim :)
en son buradakine gittim onunda tavırları çok hoşuma gitmediği için bıraktım ama onlardan kalanları aktarayım
bende snein gibi tatlısız yaşayamayanlardandım o nedenle bana hepside okul çıkışı yani saat 3 gibi
1 çikolatalı gofret ya da 3 top dondurma ya da 1 kase az yağlı sütle sütlü tatlı vermişti yani bunları ben hergün yiyebiliyordum ve yedimde :))) hergün kıştı o zaman habire çikolatalı gofret yedim ve 1 haftada o diyetle 3 kilo vermiştim ben bile inanamamıştım :)))
hatta sabah kahvaltıda ekmeğim çeyrek ekmekti buna rağmen vermiştim
sende bir liste oluştur kafanda ve uygula ,istersen sana yazabilirim

ben ilk haftalarda baya uymaya çalıştım ama benim alanım kısıtlı ben peynir zeytin hiç yemiyorum bunlar neredeyse karatayın altın kuralı birde akşam 8 den sonra yememeyi başaramadım ama birebir uygulayanlar mükemmel sonuç alır bugün tekrar başladım hadi hayırlısı bakalım

aaa çok kötü o zaman canım ya , bende şubatta başlıyorum artık kısmetse :)

lokumlarıda unutma bence onlar sebebi

menü güzel
şu zeytinlerin tarifini bizede versene

niye ocakta çok yiyin demişki

az bile çok değil listen
hadi başlasın yarış
aman ben bugünde kaçırdım hala artıdayım

yok valla kaçamakların önüne geçersem iyidir
bu ara ban şişlerde karetmiyor deli gibi yiyorum
ama baklım yarışla verrrim inşallah

amannn ne yaptım akşam baya fazla olmuş karbonhidrat
sabhta yağ fazla olmuş

diyetisyen yarım bardak leblebi 1 dilim ekmek dedi
bende 1 bardak biliyordum

cnm kendini topla bak ilbatum hiç kaçamak yapmicakmis artık bende yapmiyom taci ilbatuma kaptirmalim
:27:

canım bak benim 3 diyetisyen maceram oldu ki ilk 2sinde çok zayıftım neye gittiğimi hala bilmem :))) sanırım herkes gidiyor bende bir bakıp çıkayım dedim :)
en son buradakine gittim onunda tavırları çok hoşuma gitmediği için bıraktım ama onlardan kalanları aktarayım
bende snein gibi tatlısız yaşayamayanlardandım o nedenle bana hepside okul çıkışı yani saat 3 gibi
1 çikolatalı gofret ya da 3 top dondurma ya da 1 kase az yağlı sütle sütlü tatlı vermişti yani bunları ben hergün yiyebiliyordum ve yedimde :))) hergün kıştı o zaman habire çikolatalı gofret yedim ve 1 haftada o diyetle 3 kilo vermiştim ben bile inanamamıştım :)))

aslında ben çok tatlı düşkünü biri değilim(yada ben öyle zannediyorum mesela şerbetli tatlıları sevmem)
ama çok memnun olurum yazarsan :34:

özlemcm konuya bende dahil oldum ama o listen duruyor mu hala??
yazarsan ben sevinirimm

kahve bende içtim sütlü şekersiz nescafe.iyi de geldi.

hayırlı geceler

herkese:16:
:16:

Back
X