Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaa çok kötü o zaman canım ya , bende şubatta başlıyorum artık kısmetse :)

merhaba ilbatum nasılsın giremedim dün belin iyi oldu mu . ya bişey danışcam şu msjın alt tarafına kaç kiloda olduğunu gösteren şeyler var ya onlardan koymak istiyorum ama bilmyrm nasıl konulduğunu.
bende 96ya çıkmıştım şimdi 92 civarındayım havamı atayım dimi

aslında ben çok tatlı düşkünü biri değilim(yada ben öyle zannediyorum mesela şerbetli tatlıları sevmem)
ama çok memnun olurum yazarsan :34:

bende şerbetlileri sevmem ama çikolata,pasta,dondurma,sütlü olanlar bunlara bayılırım ve bunu söyledim asla vazgeçemem diye:))))

kahvaltı:
1 kk peynir ya da 1 yumurta
4 siyah ya da 8 yeşil zeytin
çeyrek ekmek
sınırsız yeşillik (aklına ne gelirse)

ara: 2 diyet bisküvi ya da 2 galeta ya da 1 porsiyon meyve (o zamanlar meyveyi sevmediğimi söylemiştim seçenek olarak diğerlerini verdi ama meyveyi tercih et dedi )

öğlen:
1 dilim ekmek
1 kase çorba
6-7 kaşık sebze yemeği
sınırsız salata

ara:
3 top dondurma ya da çikolatlı gofret ya da sütlü tatlı ya da meyve :)

akşam:
3 köfte büyüklüğünde et
5 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
sınırsız salata

ara: 1 meyve ve 1 bardak süt

ne zaman meyve yersen mutlaka süt iç demişti :) acıkmayı geciktiriyormuş...

istersen dene günde 1 saatte spor :8:

özlemcm konuya bende dahil oldum ama o listen duruyor mu hala??
yazarsan ben sevinirimm
yazdım canım duruyordu evet hatta hepsininki duruyor :)
kahve bende içtim sütlü şekersiz nescafe.iyi de geldi.

hayırlı geceler

herkese:16:
:16:
afiyet olsun canım
merhaba ilbatum nasılsın giremedim dün belin iyi oldu mu . ya bişey danışcam şu msjın alt tarafına kaç kiloda olduğunu gösteren şeyler var ya onlardan koymak istiyorum ama bilmyrm nasıl konulduğunu.

canım sağol iyiyim biraz daha ama tamamen geçmedi malesef :(
aslında link yapıştıramıyorum becerebilsem eklerdim sana ama kknın ilk sayfasında resimli anlatımı var oradan faydalanabilirsin canım, zaten mesajını gören ve link ekleyebilenler yardımcı olacaktır sana ,kusura bakma ne olur ben bilemiyorum :)
at tabi canım hakkın yani daha çok atacaksın inşallah

Şu an hala laf sokuyorsun farkındamısın.??

Arkadaşım ne güzel diyorsun kimsenin dinine,diline laf etmedim diye ama ediyorsun işte..
Gerek farkında olarak gerek olmadan...

Bu konular hassas konular biz hiç girmeyiz bu konulara ne açık açık nede uyanıklık yapıp laf sokarak.. lütfen sende aynını uygula..
topiğin huzuru çok önemli. biz bir aileysek burda ki öyleyiz her açıdan saygılı olmalıyız..

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

Başka bir yoruma gerek yok sanırım.....

Ben arkadaşa cevap vermek istemiyorum;çünkü kendini baştan haklı ilan etmiş......

Yalnız şunu bil WAW arkadaş:SUSKUNLUĞUM ACİZLİĞİMDEN DEĞİLDİR......

Topiğimizin eski asaletine hürmeten susuyorum,susmaya devam edeceğim;yeter ki;topiğimizin ağzının tadı kaçmasın...

özlemciğim çok teşekkür ederim paylaşımın için:54::54:
1 spor yapmıyorum düzenli yapacak kadar iradeli de değilim ama enaz 20 dk.leslie yapıyorum yetermiki
2 süt yoğurt ve yumurta hiç hoşlanmıyorum sizler sıksık tavsiye ettiğiniz için haftada bir kaç kez zorla tüketiyorum
üfffffffff yesem yesem hiç kilo almasam ne zormuş bu işler

özlemciğim çok teşekkür ederim paylaşımın için:54::54:
1 spor yapmıyorum düzenli yapacak kadar iradeli de değilim ama enaz 20 dk.leslie yapıyorum yetermiki
2 süt yoğurt ve yumurta hiç hoşlanmıyorum sizler sıksık tavsiye ettiğiniz için haftada bir kaç kez zorla tüketiyorum
üfffffffff yesem yesem hiç kilo almasam ne zormuş bu işler

rica ederim canım ne demek inşallah faydası olur canım ne diyeyim. olur sen 20 yap sonra artar o zaten.
yumurta şart değil ya da demişim zaten yeni peynirde yiyebilirsin
ama süt ve yoğurt tüket en azından yoğurdu yemekle tüketmek çok daha rahat
yatmadan önce sadece 1 meyve yer sütü içmezsin ne yapalım :)

kızlar 22 ocakta 1 yılı dolacak evlilik düşündüğümüz bir birlikteliğim var ( dı ) dı ekledim çünki şu anda sonu belli değil....ayrı şehirlerde yaşıyoruz mali müşavir kendileri...

bu ilk sorunumuz değil daha öncede kendileri tarafından ottan çöpten şeyler azdan çok yapılıp sorun olmuştu...en basiti facede paylaştığım esprili bir haber bile 15 gün dargınlığa neden olmuştu...

neyse gelelim konuya...

cuma akşamı telf konuşurken sordum yılbaşı akşamı ne yapacaksın evdemisin ablanamı gideceksin
yok dedi bir mükellefime davetliyim

kim o dedim
ebru hnm
serpil hnm da olacak serpili biliyorum çocukluk arkadaşı
ebru hnm evlimi?
hayır eşinden ayrı benim küçük oğlanla yaşıt oğlu var benim oğlumda çok istiyor oğlumla beraber gidicez
peki bu doğrumu dedim senin oraya gitmen eşi olsa yada yanında ben olsam tamam hemde yılbaşı gibi özel bir akşamda
ne varmış biri çocukluk arkadaşıymış ona lafım yok zaten
biri arkadaşıymış
ben neden kötü düşünüyormuşum
bu gayet doğalmış
olabilirmiş
ben kıskançlık hastasıymışım
tartışma çıkıncada
ebru hnm kansermiş tedavi görüyormuşta serpilde ona bakıyormuş arkadaşı olarak hem ebrunun ist akrabaları gelecekmiş iş kuracaklarmış tanışmaları iyi olurmuş defterlerini ona verebilirlermiş hem benim ona demem lazımmış çok yoruldun ay sonu yıl sonu git eğlen kafanı dağıt deem lazımmış ben bencilmişim onu hiç düşünmüyormuşum o istese dışarda bir eğlenceyede gidebilirmiş
bu iş yemeğiyse zaten dışardada olabilirdi
neden evine gidiyorsun dedim...

aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsün dedim...
olabilir gayet doğal ne varki bunda dedi..
ve seviye iyice düştü..
pezevenkliğe giden adam çocuğuylamı gider dedi bana
biz seninle çıkıyoruz diye cendereyemi girdim dedi...yani sen karışammasısn
işine gelince resmi nikah olana kadar gönül nikahımız var biz aileyiz işine gelmeyince cendereye girmemiş ben karışamam oluyor...
bende iyi eğlenceler dedim kapadım
sayende bombok bir yıla giriyorum ben oraya eğlenmeye gitmiyorum yazıklar olsun diye mesaj yazmış...

neyse akşam oldu ben bu moralle erkenden yattım...telefonuda şarza taktım..gece 12 de mesaj yazmış hiç bişey olmamış gibi birde aramış hiç duymadım..telefonumu bilerek açmadın demezmi bana iyice geldiler...:47::47::47::47:şimdi söyleyin bakalım ben yanlışmı düşünüyorum...

haa az önce gördüm resim eklemişler ben ortada akraba kalabalık falan görmedim ...

birde yorum yapmış

SÜPER DÜNYANIN 3 TANE SÜPER GÜZELİ (KALBİ İLE HERŞEYİ İLE)

Üzme kendini canım...

Bence;yerden göğe kadar haklısın....Aynen senin gibi düşünüyorum...

Gönül işlerinde bazen böyle tatsız yanlış anlamalar oluyor maalesef...Ben farklı şehirlerde yaşamanıza bağladım bu yaşananları.

Sanırım;sensiz olmak nedeniyle bir takım duygusal sorunlar yaşıyor;o anda seni yanında istiyor;ama olmayınca da böyle hırsını yine senden alıyor....

Çok üzülme emi benim canım..Bunlar da geçer......:16::16::16::16::16::16:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

özlem içimi rahatlattın
bende az yedim bu gün zannediyordum ama baktımkı yazdıklarıma yine dünyayı yemişim
ama çok rahatladım yediklerimi hoş karşıladığın için yerken artık korkuyorum bunları kızlara nasıl söylerim diye elimi yemeklere özellikle ekmeğe uzatıp geri çekiyorum
bu arada arkadaşın adı neydi tam hatırlayamadım waw mıydı ne:44:
arkadaşım senin liste ne öyle gün boyu yarımşar yarımşar hep meyve ben o listeyi hayatta uygulayamazdım inanamıyorum o yediklerinle nasıl dayanıyorsun

arkadaşımmm dayanabiliyormuyummm gel sen bide onu bana sorr...valla yapabildiğimmm kadarrrıylaa yapıcammm bu listeyiiiii...akşamlarıı çok acıkıyrumm bende gün içindeki bademleri akşam yiyorummm..

canım ben sana link vereyim... ordan oku..
detaylı anlatan arkadaslar var..ben bakarak yaptım..
kolay gelsinn ve aramıza hoşgeldinn
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Kizlar ütümü bitirdim :21::21::21:
Simdi leslie yapmaya gidiyorum.:8::8::8: Bu arada 1.5 litre suyumuda ictim ütümü yaparken. :52::52::52: Acik kalsin burasi gelicem birazdan :34::34::34:

Anammmmmmmmmmmm çok şükür geçmişi bitirip aranıza dönebildim :122: :122: :122:

Maşallah yaa dün akşam biraz erken cıktım bir sohbet bir sohbet :nazar:
Bu akşamda çok geldim çünkü KV oturmaya geldi :53:
Aslında eşimden veraset için bir imza alacakmış sadece ama benim uyanık kocam ona uğrayıp imza attığı halde aklı sıra aramızı düzeltmek için onu eve davet etmiş.
Tabi ben sadece çaya sandığım için evde kalan yemekleri yeriz diye yemek yapmadım :1:
Neyse artık bir gün önceden kalan yemeklerin hepsini ortaya cıkarttım.
Ispanak 1 tabak kadar ( eşim dün istedi diye yapmıştım :34: )
1 tabak kadar Zeytinyağlı Pırasa ( ıspanaktan nefret eden kızıma yapmıştım )
1 küçük tabak kadar nohutlu pilav vardı bir gece öncesinden kalan :1: bende yanına kırmızı lahana salatası yaptım, turp doğrayıp bir güzel limonladım ayrı bir tabağa, yoğurt ve kahvaltılıkları cıkardım :60: ne yapayım uyanık eşim baştan söyleseydi yapardım adam gibi birşeyler.
He yapsamda yaranamazdım o ayrı konu :1:
Hanım efendi zoraki oturdu sofraya zaten ondan sonra başladı; ay ıspanak çok tuzsuz olmuş, yok zeytinyağlı pırasa hem yağsız hem tuzsuz olmuş üstelik neden salça koymamışım pırasaya :47: neymiş efendim hastane yemekleri gibiymiş yemekler
Eşim yok yaa çok güzel böyle yemekler dedi ama ben bir kere taktım ya kadına ille cevabını vericeğim ve başladım ;

Ben dedim başkaları gibi ( ki kendisini kast ettiğimi anladı :1: ) vıcık vıcık yağlı yemekleri sevmiyorum üstelik tuz kullanımımızda çok azaldı herhalde artık ancak 1 paket tuz 6 ayda biter düşün artık ne kadar az kullandığımı dedim ( ki okadarda değil ama hanım abarttı ya bende abartayım dedim :60: )
Üstelik zeytinyağlı pırasaya nerede görülmüş salça konduğu dedim ay o ne öyle dedim :1: Tabi fit oldu birde işi biraz abartıp valla bende böyle beğenmeyen yemez olur biter dedim kocama bakarak ama tabi hatun daşın nereye gittiğini anladı :1:

Çay faslında baktım yine birilerini kötülüyor sülaleden yok o çok iyimiş de kocasına çok bakmışta ablası öyle değilmişte falan fişman. Yine dayanamadım ya kusura bakma ama nedense herkes kendini daha iyi bir şey sanıyor sizin sülalede. Nasıl birşey anlamadım ama yüze bakıp arkadan konuşuyorsunuz ne kadar cirkin üstelik kimse başkasının duygularına önem vermiyor sizde dedim. Hatta laf arasında bundan sonra kim ne hakkediyorsa onu görecek benden dedim :122:
Gereken mesajları aldığına eminim çünkü sora Tvye gözünü bir dikti gidene kadar sesini cıkarmadı ancak oğluyla konuştu.
Şimdide takmış neymiş efendim kızının yanına yurtdışına gitmek istiyormuş ama annesi ona müsaade etmiyormuş kocan daha öleli kaç gün oldu sen nasıl gidersin ille evden cıkmak istiyorsan gel benimle ilgilen demiş :1: Şimdide anamın ölmesini beklemek zorundayım kızımın yanına gidebilmek için demezmi ay kadını öldüresim geldi :47::47::47: dedim kendi kızın babasının cenazesine yetişemedi eğer sen gittiğinde annene birşey olursa sende yetişemezsin o riski göze alamıyacağına göre otur oturduğun yerde diye :34:

2012 ilk şakasını yaptı sanırım bana adetim baya bir gecikti bende test yaptım çift çizgi çıktı sevindim ama sonra tekrar yaptım tek çıktı her zamanki gibi.

Canım inşallah en kısa zamanda bize gerçek müjdeyide vermeyi nasip eder Rabbim .... Aminnnnnn

Sanirim o benim canim :26: hergun takip ediyorum burayi (hatta gun icinde pek cok kez), artik listeden cikmis olmama ragmen. 9. takima devam ediyorum ama buradan da kopamiyorum sevdigim birkac arkadas edindim, hem de 90+ oldugum icin kendimi hala biraz buraya ait gibi hissediyorum.
Benim profilim hep kapalidir burayla alakali degil, bir ara issizken her topige girip ciktigim icin okuyup okuyup cevap vermeden cikiyor diyor bazilari ona sebep gizli profil yapmistim zamaninda oyle kaldi.
Korkuttuysam ozur dilerim erkek falan degil yani merak etmeyin diye soyleyeyim dedim :26:

Canımmmmmmmmmm özlüyoruz gerçekten seni arada da olsa uğra bizede :34:
Merakta bırakma bizi :54:

selamlarrrrr

bende aranıza katılmak istiyorum 92 kiloyumm ve vermek istiyorum en azından 70 lere inmek istiyorumm çok muu zorrrrr?:2:

Aramıza hoşgeldinnnnnn :3: İnşallah sende hedefine ulaşır bir an önce sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürersin bizlerle birlikte :34:

kızlar dün gittim diyetisyene ve 2 hafta 2 kilo almışım harikayım yani
moralim çok bozuktu saolsun motive ett beni
listeyi değiştirdi 2 hafta sıkıcaz dedi
bide elma tarçınlı çay verdi tarçın hiç sevmem ama sesimi çıkarmadım
2 hafta 3 yada 4 kilo hedefimiz dedi
moral bozmak yok arada olacak ama 2 kilo da çok dedi
gerçekten bünyeye bak yaa
2 kilo vermek için o kadar ugraş almak o kadar basit ki ama
neyse bugün itibari ile başladık sıkı diyete

cecooo beni listeye 98,500 ile ekle cnm dünkü diyetisyende öyle çıktı :(

Tamamdır canım ben iyisimi herkesi başlangıç kilosuyla tekrar yazayımda sonradan karışıklık olmasın :34:

kızlar 22 ocakta 1 yılı dolacak evlilik düşündüğümüz bir birlikteliğim var ( dı ) dı ekledim çünki şu anda sonu belli değil....ayrı şehirlerde yaşıyoruz mali müşavir kendileri...

bu ilk sorunumuz değil daha öncede kendileri tarafından ottan çöpten şeyler azdan çok yapılıp sorun olmuştu...en basiti facede paylaştığım esprili bir haber bile 15 gün dargınlığa neden olmuştu...

neyse gelelim konuya...

cuma akşamı telf konuşurken sordum yılbaşı akşamı ne yapacaksın evdemisin ablanamı gideceksin
yok dedi bir mükellefime davetliyim

kim o dedim
ebru hnm
serpil hnm da olacak serpili biliyorum çocukluk arkadaşı
ebru hnm evlimi?
hayır eşinden ayrı benim küçük oğlanla yaşıt oğlu var benim oğlumda çok istiyor oğlumla beraber gidicez
peki bu doğrumu dedim senin oraya gitmen eşi olsa yada yanında ben olsam tamam hemde yılbaşı gibi özel bir akşamda
ne varmış biri çocukluk arkadaşıymış ona lafım yok zaten
biri arkadaşıymış
ben neden kötü düşünüyormuşum
bu gayet doğalmış
olabilirmiş
ben kıskançlık hastasıymışım
tartışma çıkıncada
ebru hnm kansermiş tedavi görüyormuşta serpilde ona bakıyormuş arkadaşı olarak hem ebrunun ist akrabaları gelecekmiş iş kuracaklarmış tanışmaları iyi olurmuş defterlerini ona verebilirlermiş hem benim ona demem lazımmış çok yoruldun ay sonu yıl sonu git eğlen kafanı dağıt deem lazımmış ben bencilmişim onu hiç düşünmüyormuşum o istese dışarda bir eğlenceyede gidebilirmiş
bu iş yemeğiyse zaten dışardada olabilirdi
neden evine gidiyorsun dedim...

aynı şeyi ben yapsam ne düşünürsün dedim...
olabilir gayet doğal ne varki bunda dedi..
ve seviye iyice düştü..
pezevenkliğe giden adam çocuğuylamı gider dedi bana
biz seninle çıkıyoruz diye cendereyemi girdim dedi...yani sen karışammasısn
işine gelince resmi nikah olana kadar gönül nikahımız var biz aileyiz işine gelmeyince cendereye girmemiş ben karışamam oluyor...
bende iyi eğlenceler dedim kapadım
sayende bombok bir yıla giriyorum ben oraya eğlenmeye gitmiyorum yazıklar olsun diye mesaj yazmış...

neyse akşam oldu ben bu moralle erkenden yattım...telefonuda şarza taktım..gece 12 de mesaj yazmış hiç bişey olmamış gibi birde aramış hiç duymadım..telefonumu bilerek açmadın demezmi bana iyice geldiler...:47::47::47::47:şimdi söyleyin bakalım ben yanlışmı düşünüyorum...

haa az önce gördüm resim eklemişler ben ortada akraba kalabalık falan görmedim ...

birde yorum yapmış

SÜPER DÜNYANIN 3 TANE SÜPER GÜZELİ (KALBİ İLE HERŞEYİ İLE)

Ablacığııııııııııııımmmm kıyamam ben sana yaa :71:
Biliyorum çok üzüldün ama bütün arkadaşlarımızında dediği gibi sen sonuna kadar haklısın ve iyiki bunları evlenmeden evvel fark ettin yoksa çok daha fazla üzülürdün.
RAbbim hayırlısıyla karşılaştırsın seni ve o güzel yüreğin kadar temiz bir insanı hayatına dahil etsin.
Seni üzmeyecek ve gözüne baktığında bir şey söylemene gerek kalmadan gereğini yapacak birini ... Aminnnnnnnnnn

deal Kilonuz Ne Olmal? - HALUK AKAM
işte test bu test değil de ideal kilo hesabı yapıyor

Anammmmmmmm kızzzzz beni acil durum olarak damgaladı birde gözümün içine baka baka Fıçı dedi yaaaaaaa :1:
İdeal kilom 51 miş ki ben eskiden 52ydim :47: hadi benden sana kıyak dermiş gibide en fazla 61 dedi :60:
Oyyyy oyyyy çok çalışmam lazım çoooooooooooooooooook :34:

bende varım bu yarışta beni de alın belki birbirimizi gaza getirip daha fazla kilo verebiliriz

Nevinnnnn onlar 70likler :1: yani kiloları birbirine daha yakın diye onlar öyle bir yarışa niyetlendiler ama biz +90lıklar fesatlanıp ayrı bir grup oluşturduk :1: seni ona dahil ettik tabi eğer hala istiyorsan :34:
Maksat sadece tatlı bir rekabet oluşturmak yoksa isyan çıkarmak falan değil :1: sonuçta buradaki herkesi çoooooooooooooook seviyoruzzzzzzzzzzzzzzz :54::54::54::54::54::54:

tamam nevincim bu son artık
bence her sabah bi önceki günkü menümüzü paylaşalım
ama 1 lokma bişeyi atlamadan yazıcaz ok
mesela bugünkü menümüzü yrn sabah yazarak başlayalım :)

Bencede paylaşalım hem bugün ne pişirsem derdi kalmaz :34: fikir edinmiş oluruz hemde ona göre kendimizi frenleriz akşama ne hesap vericeğim gibilerinden :122:

heee bideee İLKNURRR kepçeylee yenen sucuklu yumurtaa vardıı o nasıl iş arkadaşımmm.....nasıl bi kepçeydi kızzzz......

neyse sıra bendeee bende yazıyımmm....

SABAH
3 kayısı +2 bardak su
2 dilim ekmek
1 lorlu yumurta
1 zeytin

ARA
yarım armut+3 badem

ÖĞLEN
yarım elma +2 bardak su
3 köfte
2 kaşık makarna
1 kaşık yoğurt+1 kaşık yoğurtlu havuç

ARA
yarım ayva+yarım armut

AKŞAM
1 elma +2 bardak su
2 galete
5 kaşık biber kavurma üstüne yoğurtt...
acıkta turşu...

ARA
daha bişi yemedimm...

ama bennnnnn:14:şuannnn çooookkkk açımmmm yaaaaa....ölüyorumm hatta açlıktaannnnn:43::43: meryyyyyy hele o mercimekk köftesiii benii öldürdüüü.....:43:şimdi olacaktı burdaa limonlu yemin ederim ağzım sulandıııı....ooyyyyy oyyyyyyyyyy.......acaba kalorisi yüksekmikii....yarın bende yapsammm gündüzdennnn..az yag koyarım yada hiç koymamm...offf valla demeniz gibi bide bu adamlarrada yemek lazımmm...garibim de benle şırşırr şeyler yiyip duruyorrrr....

Harikasın güzelim yaa ben okadarcıkla durabilirmiyim bilmiyorum. Daha doğrusu normalde bütün gün aç dursam hiç sorun olmaz ama işin içine zayıflama girince beynim resmen tazmanya canavarına dönüyor :60:

aNAMMMM bende bayılırım ama bir türlü kıvamını tutturamadığım için yapamam. Kv biliyor ama hayin kadın hamileliğimde bile istedimde markette hazır paket karışımlar var onlardan al demişti :47::47::47::47:
Bir yandada beceremediğim iyi oluyor yoksa yapardım herhalde dayanamayıp :1:

ben ilk haftalarda baya uymaya çalıştım ama benim alanım kısıtlı ben peynir zeytin hiç yemiyorum bunlar neredeyse karatayın altın kuralı birde akşam 8 den sonra yememeyi başaramadım ama birebir uygulayanlar mükemmel sonuç alır bugün tekrar başladım hadi hayırlısı bakalım
hadi bakalım hayırlısı

lokumlarıda unutma bence onlar sebebi

menü güzel
şu zeytinlerin tarifini bizede versene

niye ocakta çok yiyin demişki

az bile çok değil listen

cnm kendini topla bak ilbatum hiç kaçamak yapmicakmis artık bende yapmiyom taci ilbatuma kaptirmalim
:27:
valla toplamam lazım
az önce bir paket çikolatalı bisküvi yedim ya offf
bende şerbetlileri sevmem ama çikolata,pasta,dondurma,sütlü olanlar bunlara bayılırım ve bunu söyledim asla vazgeçemem diye:))))

kahvaltı:
1 kk peynir ya da 1 yumurta
4 siyah ya da 8 yeşil zeytin
çeyrek ekmek
sınırsız yeşillik (aklına ne gelirse)

ara: 2 diyet bisküvi ya da 2 galeta ya da 1 porsiyon meyve (o zamanlar meyveyi sevmediğimi söylemiştim seçenek olarak diğerlerini verdi ama meyveyi tercih et dedi )

öğlen:
1 dilim ekmek
1 kase çorba
6-7 kaşık sebze yemeği
sınırsız salata

ara:
3 top dondurma ya da çikolatlı gofret ya da sütlü tatlı ya da meyve :)

akşam:
3 köfte büyüklüğünde et
5 kaşık sebze yemeği
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek
sınırsız salata

ara: 1 meyve ve 1 bardak süt

ne zaman meyve yersen mutlaka süt iç demişti :) acıkmayı geciktiriyormuş...

istersen dene günde 1 saatte spor :8:

güzel bir liste imiş bunu verdiğinde kaç kiloydun

Back
X