Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlar Beyzusum..nasılsın?bende haberler aynı.bugün romatolojiye gittim.dün göz randevum vardı.üveid ataklarımbaşladı.yarın sabah akciğer ve kalça röntgeni çektireceğim.birde kan vereceğim.nasılsa hergün hastanedeyim.bekleme anını değerlendireyim..
ilbatum.ilknur83 iyi akşamlar..
ayşe canım bugun yoğunluktan hiç yazamadım.kaçamaksız diyebilirim günüme menümü paylaşıcam
ece ben senden fikir edincektim ama pek olumlu değil sanırım açıkcası bende çok kilo verenleri görmedim ne bileyim gül dışında. sen bilgilendir bizi ama.ben merak ediyorum kilo verebilecekmisin istediğin gibi.ayrıca 3 çocukla spor yapabildiğin için sana +10
bugün ki menümü paylaşıyım ben ayşecim söz verdiğim gibi
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
2 çatal menemen
şekersiz çay
öğle
5kuru incir 3 ceviz
saat 15 te ( toplantımız vardı geç kaldım)
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk ızagara (100) g edermi bilmiyorum
3 kaşık pilav
sonra 1 tane kurabiye kaçamağım oldu![]()
saat 16,30 te
1 tane muz
akşam
saat 18:30 da
1 adet küçük akdeniz ekmeği arasına 1 çatal peynir
1 bardak şekersiz çay ( canım pişmiş yemek istemiyor hastalıktan zaar::)))
veee az önce şekersiz enerji içeceği içtim (100 kalori) çok halsizim diyee. sınav zamanları işe yarardı.ayy yazınca neler yemişim ben öle yaa.benim menümüde yorumlayın nolurrr...
gözlerimin altı mosmor oldu halsizlik hat safhada. kadın doğum uzamanına gidicektim bayadır erteliyorum bi kaç aydır sancılı adet dönemlerim oluyor diye. regl 3,4 günü hormon testı yapılıyordu dıye biliyorum yarın önce gidip kan testi yaptırıcam haftayada muayene olucam smear aldırıcam yılda bir kez yaptırmak lazım.yorucu bir gün daha geride kaldı.görümcem hastalanmış onu ziyarete geldim iş yerime çok yakın.bu gece burdayım doktorumda burda sabah burdan gidicem.ee bana şimdilik müsade eşim geldi.yine uğramaya çalışıcam. herkese sevgiler![]()
incir fazla geldi bana da muzu da yarım yiyip yanına süt içsen daha iyi olurdu sanki ama menü kötü değil
ilknur senin menü az olmuş bugün ama dünü dengelersin acıkmazsan tabii acıkırsan da ayran iç bence
ben de bugün 80 dk leslie yaptım yoruldum ama iyi geldi yarın da yürürüm
Az önce avuc ici kadar da fistik yedimEsim citliyip duruyodu zaten acim
Aklim mutfaktaki dolmalarda ama yemiycem
Esimde sagolsun psikolojik iskence yapiyo
Birazdanda yesil cayimi icerim sonrada dükkani kaparim![]()
Bu gün coştum vallahi az önce 1 saat daha leslie yaptım bu gün yediklerimi yazayım hemen
sabah
1 dilim ekmek - 1 kk peynir - limon sıkılmış roka - şekersiz çay
öğlen
6 kaşık yer elması - 1 kase yoğurt - 1 dilim ekmek - bol salata
ikindi
yağsız tost - 1 bardak ayran - 1 trabzon hurması
akşam
3 köfte kadar somon - 4 dilim patates - bol salata
2,5 litre su içtim tüm gün 2 saat leslie yaptım
maşallah çok gayretlisin ama spor konusunda çok zorlama kendini ilerde kilo vermen durursa artırısın sporu
ben de acıktım şimdi leblebi ve üzüm yedim 1 avuç kendimize çok da işkence yapmayalım değil mi ama
ben bir de sütlü nescafe içmek istiyorum ama içsemmi
iyi akşamlar Beyzusum..nasılsın?bende haberler aynı.bugün romatolojiye gittim.dün göz randevum vardı.üveid ataklarımbaşladı.yarın sabah akciğer ve kalça röntgeni çektireceğim.birde kan vereceğim.nasılsa hergün hastanedeyim.bekleme anını değerlendireyim..
bu arada canım sen az önce anaaa dedin aynı benim gibide dikkatimi çektin.
anaaa kelimesini genelde konyalılar kullanır, sende konyalımısın yoksa??? hemşeriyizdir belkim??
Canım benimde saçlarım çok dökülüyordu.Prolaktin ve pko nun etkisi var bende.Yani hormonlardan kaynaklanıyor.Bioblas şampuan aldım ama bin pişman oldum.Ciltten cilde farkeder belki ama tavsiye etmiyorum hiç.acayip kepek kaşıntı yaptı.Tahriş oldu saç diplerim.Tekrar elidora döndüm.Dökülmemesi için de kestirdim valla.Belime geliyodu saçlarım.Eşim çok sever uzun saçı baya zorlandım ikna etmek için ama kestirdim.Şimdi omuzlarımdan aşağıda katlı kestirdim.Hem yüzüm yuvarlak yakıştı hemde dökülmesi azaldı.
Bi de aktarlarda sarımsak özlü bitkisel şampuan var.Bi tanıdığım kullanıyor.Memnun o dökülmesinin durduğunu söyledi.Bi araştır istersen...
benide alın aranızatam 100 kilo olmayı başardım
neyapcam ben nasıl yapacam da zayıflıyacagım
canım benim de çoook dökülüoyr.evde nerede gezdiğim anlaşılıyor her yer saçsaç ile ilgili bir forum var orada şampuanın içine çamterebntin koyun demişler onu yaptım ama hiç etki etmedi.bide evigen ,bepanten ,bemiks ampul var eczanede üçü 11 tl ye satılıyor.zatne 5 er tane çıkıyor her birinden.ben bunların yanı sıra 1 yumurta sarısı,1 kapak badem yağı,az zeyinyağ ve yarım kapak çamterebntin koydum saç diplerime uyguladım 2 saat bekleyip duruladım.herkes çok memnun.ben daha 1 kere uyguladım daha konuşmak içni erken ama sanki az da olsa dökülmem azaldı:26::26::26: devam edeceğim.arada yazarım
anladım canım.. bende dedm bir çok açım diyodu neyaptı da uyudu hemen bu kız...
neyseki benm eşim hiç karışmıyor..onunda var laptop yanyana otururuz o borsa,spor sayfaları,araba ilanları bakar durur tüm gece..
bende sizlerle işte.. sonra aynı anda ikimizde bırakıp mutfaga gideriz meyve,çay v.b için
işe gtmeyecegi zamanlar benm gbi geç yatar ama erken kalkacagı zaman da ben alırım benm minik laptopumu yataga giderim..eşimde bana sarılır uyur...
hatta sizlerle zaman geçirdigim için çok memnun artık yalnızım,sıkılıorum diye günde 5 kez arayıp taciz etmıyorum onu
ama bazen oda merak edıyor mesela dün gece 12yi geciyordu biz burda 10 11 kişi soh bet ediyorduk diyor kadınlar uyutmus kocaları gelmiş galiba.. ya da erkekler benm gbi korkuyor hanımdan ses etmıyor
ayyhh ne cok benziyoruz senle yavrucum.. benm annemde sene de 2 3 kes gelir memleketten kayınvalidemle samimidir hemen hemen hergün biraya gelirler bana kızızyor ne soguksun kadına biraz yaklassan ölüyor kızım diye diye der.. kv nin kızı yokta
amannn anne sen benm düzenimi bozma derim
canım uzun mu saçların bilmiyorum ama benmde cok dökülüyordu..
2ay önce gittim küt kestirdim omuzlarımın üstünde işte..dedim kuaföre vur makası
şimdi dökülmesi de azaldı hemde daha saglıklı oldu hoş oldu
..
artıkkk uzunnn değill canımm bende öyle düşündümm ve kesdidimmm...bendede var ama saçlarım öyle dökülmüyor ama seninkiler uzunmuş belki ondandır benim omuzlarımda saçlarım ve çok etkisi oluyor bence.
bencee süperr bi listee olmuşşşş hedii bakalımmm cuma verir meyvelerinii...ayşe canım bugun yoğunluktan hiç yazamadım.kaçamaksız diyebilirim günüme menümü paylaşıcam
bugün ki menümü paylaşıyım ben ayşecim söz verdiğim gibi
sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
2 çatal menemen
şekersiz çay
öğle
5kuru incir 3 ceviz
saat 15 te ( toplantımız vardı geç kaldım)
1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk ızagara (100) g edermi bilmiyorum
3 kaşık pilav
sonra 1 tane kurabiye kaçamağım oldu![]()
saat 16,30 te
1 tane muz
akşam
saat 18:30 da
1 adet küçük akdeniz ekmeği arasına 1 çatal peynir
1 bardak şekersiz çay ( canım pişmiş yemek istemiyor hastalıktan zaar::)))
veee az önce şekersiz enerji içeceği içtim (100 kalori) çok halsizim diyee. sınav zamanları işe yarardı.ayy yazınca neler yemişim ben öle yaa.benim menümüde yorumlayın nolurrr...
:
Bende bugünkü menümü yazayim bari
SABAH:
Misir gevregi sütle birlikte
ÖGLEN:
Meyveli diyet yogurt
AKSAM:
1 dilim tahilli siyah ekmek
1kase mercimek corba
1 porsiyon brokoli Diyet kola
Bugünde cokmu az olmus nedir cabucak bittiBen bu isin bi ortasini bulamiycam sanirim
![]()
ayyy kahve içilmez miiiiiii bayılırım hele türk kahvesine helede sütlüyse :)))sen bilirsin asucum benim kahveyle pek aram olmaz aramam pek ama sanki gec oldu gibi :26:
ablaım sen girmişsn ben çıkmışım sanırım... çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah sizede...iyi akşamlar Beyzusum..nasılsın?bende haberler aynı.bugün romatolojiye gittim.dün göz randevum vardı.üveid ataklarımbaşladı.yarın sabah akciğer ve kalça röntgeni çektireceğim.birde kan vereceğim.nasılsa hergün hastanedeyim.bekleme anını değerlendireyim..
valla yaparken kızların muhabbeti aklıma geldi ama benim onu yedikten sonra kötü bir deneyimim oldu o nedenle adı bile geççtiğinde midem bir tuhaf olur ,bir yönden iyi değil mi :)Evet cnm karadenizliyim
Oooooh afiyet olsun arkadasmadaValla herkes mercimek köftesi derken biz corbasini icmisiz köftemi yapsaydik acaba?
[/B]
iyi aksamlar zeynep ablacim seni gördügüme cok sevindim. Insallah hersey dahada iyi olurrr...[/U]
güzel görünüyor inşallah işe de yarar bizde kopya çekeriz senden :)Bu gün coştum vallahi az önce 1 saat daha leslie yaptım bu gün yediklerimi yazayım hemen
sabah
1 dilim ekmek - 1 kk peynir - limon sıkılmış roka - şekersiz çay
öğlen
6 kaşık yer elması - 1 kase yoğurt - 1 dilim ekmek - bol salata
ikindi
yağsız tost - 1 bardak ayran - 1 trabzon hurması
akşam
3 köfte kadar somon - 4 dilim patates - bol salata
2,5 litre su içtim tüm gün 2 saat leslie yaptım
ah bu eşler yok mu benimkide açım diyor akşam yemekte dünyayı yedi ama açmış ya ben ne yapayım ölmeyecek kadar yiyorum :)Az önce avuc ici kadar da fistik yedimEsim citliyip duruyodu zaten acim
Aklim mutfaktaki dolmalarda ama yemiycem
Esimde sagolsun psikolojik iskence yapiyo
Birazdanda yesil cayimi icerim sonrada dükkani kaparim![]()
ben de acıktım şimdi leblebi ve üzüm yedim 1 avuç kendimize çok da işkence yapmayalım değil mi ama
ben bir de sütlü nescafe içmek istiyorum ama içsemmi
kızzzzlarrrrrrrrrrrrrr benn saçlarımıı kestirrrrdimmmmmmmmmmmmm......ama inanın güzell olduuu....omuzlarda küt kestirdimmm...arkası kısaa önlerii uzunnn....değişik güsell olduu....bide boyattımmm saçlarıı sarıı röfleee....ohhhhh boyayınca saçlarımın gittiğine üzüntümm kalmadııı...ama iyi olduu keşke gösteripp fikirlerinizi alabilseydimmama inannınn güsell oldu
![]()
![]()
yokk canımm yaaa ben konyalı değilimm...BALIKESİRLİYİMM...
tomurcukkkkk hiç sormaa yaaaaaaa...bende şimdi şampuanımın içine sarımsak at dediler bir kaç tane onu denicemm....uzundu benim saçlarımdaaaa.... ama kestirdimmmm...güzell olduu..
canım hoşgeldinnn birlikte vericezz inşallahhhh......
kızz one öyle menemen yapar gibi yumurta yağğğğ...ama eczaneden dediğini alıcammmm..
bende aynını dedimm vur makasıı....artık gitti....harbidenn seninle çoğu şeyimizz benziyorrrrbizim evede net geldi geleli benim kocişşş rahattladııı..neti aldınn beni unuttunn diyorrr...
artıkkk uzunnn değill canımm bende öyle düşündümm ve kesdidimmm...
bencee süperr bi listee olmuşşşş hedii bakalımmm cuma verir meyvelerinii...
bu ne kızzz şimdide hiçbişiiii yememişsinnnn ...allah seni netmesinn gece dayanabilicenmiii?erken yat bariiiii..
sen bilirsin asucum benim kahveyle pek aram olmaz aramam pek ama sanki gec oldu gibi :26:
bende lor limonsuyuyla yapıyorum hemde 4 güne bir bebişe ama acaba onların yaptığı gibi mi yapıyorum:26: kaynayınca 1 litre süte 1 çay bardağı limonsuyu koyup biraz daha kaynatıyor kapağını kapatıp 1 saat dinlendiriyor ve süzgeçten geçiriyorum komşumdan öğrenmiştim ,arzuya göre tuzda ilave ediliyor ama asıl lor peyniraltı suyundan olanmışta nerden bulacağız onu değil mi?
Evet cnm karadenizliyim
Oooooh afiyet olsun arkadasmadaValla herkes mercimek köftesi derken biz corbasini icmisiz köftemi yapsaydik acaba?
![]()
herkes derkennnnn sataşmamı var ilknurummm
kızzzzlarrrrrrrrrrrrrr benn saçlarımıı kestirrrrdimmmmmmmmmmmmm......ama inanın güzell olduuu....omuzlarda küt kestirdimmm...arkası kısaa önlerii uzunnn....değişik güsell olduu....bide boyattımmm saçlarıı sarıı röfleee....ohhhhh boyayınca saçlarımın gittiğine üzüntümm kalmadııı...ama iyi olduu keşke gösteripp fikirlerinizi alabilseydimmama inannınn güsell oldu
![]()
![]()
hdi bakalım hayırlı olsun.. eminim yakısmıstır sarışın bomba mı oldun kıss
önceden ne renkti..benmde sarıydı yaza kadar yaz sonu kestirince onuda kumral yaptım![]()
ben de vazgeçtim canım yarın gündüz içerim artık
özlemcim şekersiz ve sütlü içiyorum canım ben türk kahvesini de nescafeyi de
bazen 1 tane tatlandırıcı atıyorum tek kötü tarafı yanında çikolatayla çok güzel gitmesi
ben de vazgeçtim canım yarın gündüz içerim artık
özlemcim şekersiz ve sütlü içiyorum canım ben türk kahvesini de nescafeyi de
bazen 1 tane tatlandırıcı atıyorum tek kötü tarafı yanında çikolatayla çok güzel gitmesi
asuman sımdı kalkıp turk kahvesı yapacam canım cekıyo
iyi gecelerr kızlarr