Ben geldimmmmmmmmmmm :122:
Biliyorum çok geç oldu ama bugün maalesef büyük kızım çok hastaydı ve akşam bir ara ateşi cıktı. En son 39.9 olunca ateşi alıp direk hastaneye götürdük. İlkten devlet hastanesine gitme gafletinde bulunduk ama bir baktık önümüzde 123 kişi daha var ve sırada bir türlü ilerlemeyince eşimin tepesi attı ve kızı en yakın özel hastaneye götürdük.
Faranjit olmuş yavrum ve hiç hali yoktu. Yüzü resmen beyaz oldu, ellerindeki kan çekildi ve devamli başı dönüyor diye direk doktor iğne verdi ve 3 günlük rapor yazdı.
Çok şükür şu an çok daha iyi ve ateşi düştüğü için sonunda uyuya kalabildi.
Bu arada bugün yediklerimi bende paylaşayı geçte olmuş olsa
SAbah
Eki Görüntüle 321244
Ekmeksiz, bol turplu az ananaslı kahvaltı tabağı
Öğlen
Eki Görüntüle 321245
Kırmızı mercimek çorbası ve bir koca tabak salata
Akşam yemeğininde resmini çekecektim ama maalesef eşim ve kuzeni ( vukatli olan değil bir ufağı

) sorunlu olan kuzenden bahsederken sofrayı kurduk ve bir yandan ne yapsak diye konuşurken ben tabağın resmini çekemeden yidim

Tabi yinede söylim
Akşam
1/2 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tane etli kabak dolması
2 kaşık yoğurt
2 tane etsiz ciğköfte
Bugün hiç ekmek yemedim :122: arada şekersiz nescafe ve sabahta yeşilçay içtim
Canım bizde kız kardeşiyle uzun uzun konuştuk bu gece kızın çoğu şeyden haberi yokmuş tahmin ettiğimiz gibi.
Yenge eğer Anneme söylersek annem ablamı gebertir ama söylemezsekte ablamın başı derten nasıl kurtulacak dedi. Sonunda kızla eşim konuşmaya karar verdi. Cumartesi akşamı bir akrabanın nişanı var ve hepimiz orada olacağız. Eşim vukuatlıKuzene dönüşte bize yatıya kalın diyecek tabi kardeşide gelecek o gece bize sonrada eşim sırf beni düşman bellemesin diye geçen gece bana geldiğinde bizim ''gizli'' konuşmamızı yatak odasından duyduğunu idda edicek

ve ona bundan sonra her adımını dikkatli atmasını söyleyecek.
Hatta sırf kardeşine sen mi söyledin demesin diye eşim ufağını da sözde fırçalayacak sende biliyordun da bana niye söylemedin diye

Tabi bamada firça atacak sende kaç gündür neden bana söylemedin bu geceye kadar itiraf etmnizi bekledim hesabı

Anlayacağın büyük Oyun sahneleyeceğiz ve eşim bundan sonra her gittiğin yeri Annen hariç bana bildireceksin ne zaman kontrol edeceğimde belli değil diyecek heee ille bana karışma dersen Anneni hemen arayıp duyduklarımı anlatırım diyecekmiş

Belki kendini çok kısıtlanmış hissedecek ama kötü olmasından iyidir

Birde yalanlarına ortak olan arkadaşında da kalmasını yasaklıyacağız mecbur :26:
Ancak bu careyi bulduk şimdilik olmadı mecbur Halama söylerim diyor eşim :26: